stilskin Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 Δεν το έχω , αλλά έχει απαράδεκτα υψηλό επιτόκιο. Θα προτίμαγα αυτό https://www.atticabank.gr/el/individuals/loans/consumer-loans#attica-symferon ή το αντίστοιχο της Πειραιώς. Της Πειραιώς ποιο είναι το αντίστοιχο δάνειο; Γιατί από για γρήγορη αναζήτηση που έκανα από το κινητό, βρήκα δάνειο ιδιωτών με 15% επιτόκιο. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/daneia/katanalotika-daneia/e-loan-by-winbank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/daneia/katanalotika-daneia/e-loan-by-winbankΕυχαριστώ! Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 On 6/11/2021 at 3:29 ΜΜ, testatos said: [...] Όχι! Στην Eurobank και στην Πειραιώς χρειάζεται να τα ελέγξει υπάλληλος για τα ανανεωθούν στην καρτέλα σου Μόνο στην Εθνική περνιούνται απευθείας (Δεν γνωρίζω για Alpha Bank) Τα στοιχεία όταν αντλούνται μέσω του gov.gr από το e-KYC τότε γίνεται αμέσως η αλλαγή σε όλες τις τράπεζες. Αν δεν γίνει αμέσως, τότε δεν θα γίνει καθόλου και θα πρέπει να επαναλάβεις την διαδικασία επικαιροποίησης. Παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα χρειάζεται μόνο αν κάνεις upload ένα αρχείο π.χ. pdf όπου ακόμα κι αν υπήρχε λογισμικό OCR δεν θα ήταν 100% επιτυχής η άντληση των στοιχείων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 2 minutes ago, GraveDigger said: Τα στοιχεία όταν αντλούνται μέσω του gov.gr από το e-KYC τότε γίνεται αμέσως η αλλαγή σε όλες τις τράπεζες. Αν δεν γίνει αμέσως, τότε δεν θα γίνει καθόλου και θα πρέπει να επαναλάβεις την διαδικασία επικαιροποίησης. Παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα χρειάζεται μόνο αν κάνεις upload ένα αρχείο π.χ. pdf όπου ακόμα κι αν υπήρχε λογισμικό OCR δεν θα ήταν 100% επιτυχής η άντληση των στοιχείων. Τι εννοείς για όλες τις τράπεζες; Δεν πρέπει να δώσεις χωριστή εξουσιοδότηση για κάθε τράπεζα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 Η δήλωση γίνεται μόνο για όσα στοιχεία επιλέξεις εσύ να δώσεις στην εκάστοτε τράπεζα. Δεν δίνεις καμία εξουσιοδότηση σε στυλ πάγιας εντολής, είναι ενέργεια που γίνεται άπαξ κάθε φορά. Όταν λέω "όλες τις τράπεζες" εννοώ πως τα στοιχεία που δίνεις από το Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας τα επικαιροποιεί αμέσως οποιαδήποτε τράπεζα χωρίς να χρειάζεται παρέμβαση υπαλλήλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. November 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2021 10 ώρες πριν, GraveDigger said: Όταν λέω "όλες τις τράπεζες" εννοώ πως τα στοιχεία που δίνεις από το Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας τα επικαιροποιεί αμέσως οποιαδήποτε τράπεζα χωρίς να χρειάζεται παρέμβαση υπαλλήλου. Πριν ανέφερες "γίνεται αμέσως αλλαγή σε όλες τις τράπεζες", αφήνοντας να εννοηθεί πως από τη στιγμή που αντλούνται τα στοιχεία τότε αυτομάτως την ίδια στιγμή σε όλες τις τράπεζες γίνεται η αλλαγή. Ορθώς ο @minast αναφέρει πως πρέπει να γίνει ξεχωριστή εξουσιοδότηση για κάθε τράπεζα, καθώς θα πρέπει να κάνεις την άντληση σε κάθε τράπεζα ξεχωριστά. Η αλλαγή γινεται χωρίς παρέμβαση υπαλλήλου όπως αναφέρεις, απλά λεκτικά φάνηκε πως εννοούσες αυτό που είπα στην αρχή (και εγώ αυτό κατάλαβα) 🙂 3 Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. November 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2021 Απαντούσα στον @testatos και θεωρώ πως καταλαβαίνουμε όλοι πώς δουλεύει η πρόσβαση στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας. Η συζήτηση ήταν σχετικά με την υλοποίηση των τραπεζών και όχι από την πλευρά του κράτους. Χαίρομαι που το διευκρινίσαμε! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 Νέο λογότυπο και ταυτότητα για την Eurobank. Πολύ άσχημη η θέση του νέου λογοτύπου στις κάρτες.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 18 minutes ago, paanos said: Νέο λογότυπο και ταυτότητα για την Eurobank. Πολύ άσχημη η θέση του νέου λογοτύπου στις κάρτες.. Κοντράρεται στα ίσια με τη χρεωστική της Πειραιώς ως προς την ασχήμια. Δε μου αρέσει ούτε το "όρθιο" format ούτε το νέο λογότυπο, ούτε η θέση του. Της Πειραιώς δε, λευκα γράμματα σε χρυσοκίτρινο background... απορώ ποιος γραφίστας το υλοποίησε χωρίς να διαμαρτυρηθεί στα στελέχη που το επέλεξαν! 😄 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 Εμενα μου αρέσει, γιατι μεχρι τωρα ολες ιδιες φαίνονται 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 Εγω λέω να αρχίσω να βάζω κανένα από αυτά τα sticker που διαφημίζουν στο ίντερνετ για τις κάρτες... Έτσι για την ομορφιά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 (edited) Εγώ πρόσεξα την αλλαγή και στο λογότυπο του προγράμματος €πιστροφή με καμπύλες και με αριστερόστροφο βέλος σε σύγκριση με το παλιό. Όσον αφορά για την θέση, δεν σχεδιάστηκε εκ νέου η κάρτα. Απλά αλλάξανε τα λογότυπα. Την μόδα με τις κάρτες κατακόρυφου προσανατολισμού ποιο fintech την ξεκίνησε; Θυμάται κανείς πού το είδαμε για πρώτη φορά; Υποτίθεται πως είναι για να ταιριάζει καλύτερα στις οθένες των κινητών, αλλά τόσο στo Google Pay όσο και στο Curve app μου φαίνονται μια χαρά οι κλασικές κάρτες οριζόντιου προσανατολισμού. Edited November 9, 2021 by GraveDigger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 Και η εφαρμογή εχει το νεο λογότυπο,Ολες οι κάρτες έτσι θα γίνονται μάλλον.Και η monese και η virgin και η wise αν δεν κάνω λάθος ετσι είναι.Και τα στοιχεία της καρτας στο πίσω μέρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 Και η εφαρμογή εχει το νεο λογότυπο,Ολες οι κάρτες έτσι θα γίνονται μάλλον.Και η monese και η virgin και η wise αν δεν κάνω λάθος ετσι είναι.Και τα στοιχεία της καρτας στο πίσω μέρος.Τα στοιχεία της κάρτας πρώτη φορά στην πίσω πλευρά τα είδα στην Curve.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro 2 Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 Η κάρτα πράγματι έχει ένα+ χρόνο που κυκλοφόρησε, απλώς δεν ταιριάζει το εικαστικό με το νέο λογότυπο 🙂 2 ώρες πριν, GraveDigger said: Την μόδα με τις κάρτες κατακόρυφου προσανατολισμού ποιο fintech την ξεκίνησε; Με ένα γρήγορο google φαίνεται ότι ξεκίνησε από την Starling Bank της Αγγλίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2021 πότε αλλαξαν οι χρεωσεις στις (περισσοτερες)παγιες εντολες στη Πειραιως; 0,40 νομιζω ειχαν. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2021 Υπάρχει νέο τιμολόγιο προμηθειών με ημερομηνία 9/11/2021 https://www.piraeusbank.gr/~/media/Gr/Idiwtes/Files/Pricing-List/2021/Pricing_List_09-11-2021.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. November 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2021 On 5/10/2020 at 7:24 ΜΜ, alfeios said: Για καποιους δικους μου λογους χρησιμοποιω την Revolut για τις αγορες μου με καρτα Την εχω φορτωσει με το ποσό των 100€ και όταν κανω με αυτην μια αγορά π.χ 45€ αμεσως κανω top up από πιστωτική της Alpha Bank με το ποσό της αγοράς δηλαδη 45€ ετσι ωστε να εχει παλι η Revolut 100€ Αυτο το κανω απο την αρχη του 2020 Μεχρι πριν από 10 μερες για καθε φόρτιση που εκανα με καρτα bonus της Alpha Bank επαιρνα τους αντιστοιχους πόντους bonus Δηλαδη ανεβαζα στην Revolut τα 45€ που ειπαμε και επαιρνα 45 bonus Η φορτιση της Revolut αντιμετωπιζοταν σαν αγορα Εδω και δεκα μερες σταματησε να αποδιδονται πονοι bonus για τις φορτισεις Ξερει καποιος αν αλλαξε κατι στους κανονες των bonus ή ειναι απλα μια δυσλειτουργια, που εχει ξαναγινει για ολες τις αγορες μου αλλες δυο φορες; Εχει παρατηρησει καποιος κατι ; On 6/10/2020 at 10:28 ΠΜ, oasisAthens said: Λοιπόν κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με alphabank, με ενημέρωσαν ότι πλέον η συναλλαγή εμπίπτει στην κατηγορία τραπεζικές συναλλαγές οπότε δεν πιστώνουν πόντους από εδώ και πέρα. Ξεθάβω παλιά συζήτηση διότι κάτι έχει αλλάξει: Έχει φορτίσει κανείς πρόσφατα Revolut με κάρτα bonus της Alpha Bank να μας πει αν αποδόθηκαν bonus πόντοι; Εγώ έκανα πρόσφατα μια δοκιμή με φόρτιση Rovolut με κάρτα Curve η οποία συνδέεται με κάρτα bonus της Alpha Bank και τελικά αποδόθηκαν bonus πόντοι! 🤔 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. November 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2021 (edited) Στην Revolut δεν αποδόθηκαν bonus πόντοι. Φορτίζει η Revolut από Curve; Αν ναι μήπως το κάνω έτσι για να παίρνω τους πόντους 🙂 Edited November 11, 2021 by gvard Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2021 9 minutes ago, gvard said: Στην Revolut δεν αποδόθηκαν bonus πόντοι. Φορτίζει η Revolut από Curve; Αν ναι μήπως το κάνω έτσι για να παίρνω τους πόντους 🙂 Κανονικά φορτίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2021 Ξεθάβω παλιά συζήτηση διότι κάτι έχει αλλάξει: Έχει φορτίσει κανείς πρόσφατα Revolut με κάρτα bonus της Alpha Bank να μας πει αν αποδόθηκαν bonus πόντοι; Εγώ έκανα πρόσφατα μια δοκιμή με φόρτιση Rovolut με κάρτα Curve η οποία συνδέεται με κάρτα bonus της Alpha Bank και τελικά αποδόθηκαν bonus πόντοι! εξωφρενικά ευφυές. συγχαρητήρια από εμένα Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. November 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2021 Ευχαριστώ! Σκέφτηκα πως ίσως η Curve χρησιμοποιεί κάποιο γενικό MCC και δεν μεταφέρει το ίδιο MCC με τον αρχικό έμπορο. Η διακοπή απόδοσης των πόντων είχε συμβεί όταν είχε αλλάξει έδρα η Revolut. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. November 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2021 Όντως φόρτισα και εγώ, να δούμε αν θα μπουν πόντοι. Έτσι και μπουν όντως είναι πολύ καλό νέο! Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 On 11/11/2021 at 9:20 ΜΜ, GraveDigger said: Ξεθάβω παλιά συζήτηση διότι κάτι έχει αλλάξει: Έχει φορτίσει κανείς πρόσφατα Revolut με κάρτα bonus της Alpha Bank να μας πει αν αποδόθηκαν bonus πόντοι; Εγώ έκανα πρόσφατα μια δοκιμή με φόρτιση Rovolut με κάρτα Curve η οποία συνδέεται με κάρτα bonus της Alpha Bank και τελικά αποδόθηκαν bonus πόντοι! 🤔 Μέσω Curve δίνει κανονικά bonus. Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts