geoponer Δημ. October 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 13 ώρες πριν, Jim30 said: Πιστεύετε ότι η ΑΛΦΑ bonus mastwr card αξίζει ? Σκέφτομαι να την ακυρώσω και να πάρω την απλή χωρίς συνδρομή Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εξαρτάται από τη χρήση που κάνεις και το τι κερδίζεις από τη χρήση της. 1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. October 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 Εξαρτάται από τη χρήση που κάνεις και το τι κερδίζεις από τη χρήση της.Τπτ ιδιαίτερο απλά με εξυπηρετεί το alpha alerts μόνο το οποίο άλλες τράπεζες δε το χρέωνουν νομίζω Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 Καλημέρα! Η εν λόγω πιστωτική ισχύει ακόμα για στρατιωτικούς; Θέλω να την προτείνω σε ένα φίλο. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 58 minutes ago, al3x1k0 said: Καλημέρα! Η εν λόγω πιστωτική ισχύει ακόμα για στρατιωτικούς; Θέλω να την προτείνω σε ένα φίλο. Απ ότι ξέρω ισχύει αλλά πρέπει να πάει σε κατάστημα να κάνει αίτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 1 hour ago, al3x1k0 said: Καλημέρα! Η εν λόγω πιστωτική ισχύει ακόμα για στρατιωτικούς; Θέλω να την προτείνω σε ένα φίλο. Ισχύει κανονικά (την έχουμε στην οικογένεια), αν και τα οφέλη της είναι περιορισμένα σε σχέση με 1 χρόνο πριν. Όντως η αίτηση γίνεται μόνο σε κατάστημα και καλό θα είναι να δείτε τα δικαιολογητικά με το φίλο σου από πριν για να είστε έτοιμοι (θέλει επιπλέον σε σχέση με απλή πιστωτική). Σημειωτέο ότι ισχύει και για μέλη οικογενειών στρατιωτικών. 🙂 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 Σας ευχαριστώ πολύ αμφότερους για τις άμεσες απαντήσεις! Η επίσκεψη σε κατάστημα δεν είναι πρόβλημα θα το κανονίσω! Ελπίζω το ότι έχει τη μισθοδοσία του στην άλφα να μη μας δημιουργήσει πρόβλημα. Πράγματι έχει χαλάσει πολύ το πρόγραμμα επιβράβευσης αλλά έχει δωρεάν συνδρομή και αρκετά καλή επιστροφή σε κάποια βασικά έξοδα οπότε χαλάλι. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 Υπάρχει και η πιστωτική κάρτα Military Club Visa από την Eurobank η οποία είναι επίσης χωρίς ετήσια συνδρομή, αλλά ενδέχεται να υπάρχει χρέωση που αφορά στο δικαίωµα συµµετοχής και χρήσης των προνοµίων του Military Club. Το κόστος €0,70/μήνα (μέγιστο δηλαδή €8,40 ετησίως τα οποία καταβάλλονται τµηµατικά σε 12 ισόποσες µηνιαίες δόσεις) επιβάλεται μόνο αν το µηνιαίο χρεωστικό υπόλοιπο υπερβαίνει το ποσό των € 14,67 ενώ σε αντίθετη περίπτωση δεν επιβάλεται το ποσό χρέωσης που αντιστοιχεί στο µήνα αυτό. Δηλαδή αντί να πληρώνεις 3 εβδομάδες μετά την έκδοση του μηνιαίου λογαριασμού θα πρέπει να έχεις φροντίσει για την πληρωμή του συνόλου των αγορών πριν την έκδοση του μηνιαίου λογαριασμού ώστε να αποφύγεις και την χρέωση €0,70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 Δηλαδή αν έχω βάλει αυτόματη εξόφληση όλου του υπολοίπου της κάρτας όπως κάνω σε όλες τις πιστωτικές μου θα χρεωθώ το μηνιαίο τέλος ή όχι; Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 για δευτερη φορα μεσα σε 6 μηνες γινεται υποκλοπη της πιστωτικης μου την πρωτη φορα εγινε χρεωση 50 ευρω απο εναν ομιλο που εχει sites τωρα την δευτερη μου ειπαν απο eurobank οτι εγινε χρεωση σε μια εταιρια στην Αμερικη με οδοντιατρικα υλικα 0,74 λεπτα. Τι μπορω να κανω δεν παταω σε phising mails. Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 (edited) 3 ώρες πριν, dimitris15 said: για δευτερη φορα μεσα σε 6 μηνες γινεται υποκλοπη της πιστωτικης μου την πρωτη φορα εγινε χρεωση 50 ευρω απο εναν ομιλο που εχει sites τωρα την δευτερη μου ειπαν απο eurobank οτι εγινε χρεωση σε μια εταιρια στην Αμερικη με οδοντιατρικα υλικα 0,74 λεπτα. Τι μπορω να κανω δεν παταω σε phising mails. Ακύρωση και επανέκδοση ίσως.. Κάπου έκανες αγορά σε μη ασφαλές περιβάλλον και σου πήραν τα στοιχεία. Edited October 27, 2021 by katsiletra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 10 ώρες πριν, geoponer said: Δηλαδή αν έχω βάλει αυτόματη εξόφληση όλου του υπολοίπου της κάρτας όπως κάνω σε όλες τις πιστωτικές μου θα χρεωθώ το μηνιαίο τέλος ή όχι; Ναι, δυστυχώς θα χρεωθείς. Για να μην χρεωθείς τα €0,70 θα πρέπει όταν εκδοθεί ο λογαριασμός να έχει συνολική οφειλή μικρότερη από €14,67 3 ώρες πριν, dimitris15 said: για δευτερη φορα μεσα σε 6 μηνες γινεται υποκλοπη της πιστωτικης μου την πρωτη φορα εγινε χρεωση 50 ευρω απο εναν ομιλο που εχει sites τωρα την δευτερη μου ειπαν απο eurobank οτι εγινε χρεωση σε μια εταιρια στην Αμερικη με οδοντιατρικα υλικα 0,74 λεπτα. Τι μπορω να κανω δεν παταω σε phising mails. Αν τυχόν δεν την χρησιμοποιείς συνέχεια για αγορές μέσω internet, τότε μια λύση είναι να κρατάς κλειστή την λειτουργία για online συναλλαγές από το e-banking > Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις Καρτών > Cards Control και να το ανοίγεις μόνο όταν θέλεις να εκτελέσεις κάποια συναλλαγή και μετά να το ξανακλείνεις. Σε αυτό που λες για "υποκλοπή" σημαίνει πως κάπου έδωσες τα στοιχεία της κάρτας σου και τα χρησιμοποίησαν με μη ορθό τρόπο. Νομίζω η Πειραιώς τα περιγράφει καλά: https://www.piraeusbank.gr/el/epiheiriseis-epaggelmaties/anakalypse-ta-xrimatodotika-ergaleia-sou/lyseis-emporon/sxetikes-ipiresies/asfaleia-synallagon/pci-dss-certification/pws-ginontai-upoklopes Στο Capital έχουν την ευχέρεια να το περιγράψουν ακόμη καλύτερα: https://www.capital.gr/oikonomia/3404627/pos-psareuoun-oi-epitideioi-ta-stoixeia-karton-pliromon Συνεπώς μπορεί εσύ να μην έχεις δώσει πουθενά την κάρτα σου, ακόμη και να μην την έχεις χρησιμοποιήσει ούτε σε ΑΤΜ, αλλά οι επιτήδειοι έχουν τόσες πολλές κάρτες που είναι σε θέση με reverse engineering να μαντέψουν την ημερομηνία λήξης των "γειτονικών" καρτών οπότε "δημιουργούν" ολόκληρη την σειρά καρτών και μετά κάνουν προσπάθειες μήπως πετύχουν το CVV, έχουν 1‰ πιθανότητα για κάθε προσπάθεια! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 4 ώρες πριν, dimitris15 said: για δευτερη φορα μεσα σε 6 μηνες γινεται υποκλοπη της πιστωτικης μου την πρωτη φορα εγινε χρεωση 50 ευρω απο εναν ομιλο που εχει sites τωρα την δευτερη μου ειπαν απο eurobank οτι εγινε χρεωση σε μια εταιρια στην Αμερικη με οδοντιατρικα υλικα 0,74 λεπτα. Τι μπορω να κανω δεν παταω σε phising mails. Ψάξε τι κινήσεις κάνεις.Επίσης πάγωσε την κάρτα ή ακύρωσε την δυνατότητα για διαδικτυακές αγορές εκτός Ελλάδας . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2021 η καρτα ακυρωθηκε και τις 2 φορες απλα 10 χρονια χρηστης πιστωτικης δεν μου εχει τυχει ποτε το 99% των αγορων μου ειναι διαδικτυακες Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. October 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2021 On 27/10/2021 at 10:12 ΜΜ, bill33 said: [...] ή ακύρωσε την δυνατότητα για διαδικτυακές αγορές εκτός Ελλάδας . Για τις online συναλλαγές δεν υφίσταται διάκριση Ελλάδας-εξωτερικού. Τις αγορές μέσω internet τις αντιμετωπίζει όλες το ίδιο στις επιλογές που σου δίνει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2021 55 minutes ago, GraveDigger said: Για τις online συναλλαγές δεν υφίσταται διάκριση Ελλάδας-εξωτερικού. Τις αγορές μέσω internet τις αντιμετωπίζει όλες το ίδιο στις επιλογές που σου δίνει. Εχεις δίκιο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanenas00 Δημ. October 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2021 (edited) Καλησπερα σε όλους. Ειμαι κάτοχος μιας alpha bank mastercard platinum. 2 χρονια τωρα με καραντινες και περιορισμο των ταξιδιων, δεν ερχοταν οι εκπτωτικοι κωδικοι για εισητηρια aegean. Αντιστοιχα δεν ειχαν ερθει και οισυνδρομες της καρτας. Σημερα εσκασε sms απο alpha που λεει οτι για να παρουμε τους κωδικους να μπουμε σε ενα λινκ της τραπεζας να συμπληρωσουμε τα στοιχεια μας κτλ. Στους ορους και προυποθεσεις αναφερει οτι η παραλαβη των κωδικων προυποθετει την εξοφληση της συνδρομης. Και ρωτάω εγω τωρα ο αφελης. Δηλαδη αν δεν παρω τους εκπτωτικους κωδικους, δεν θα μου στειλουν και την συνδρομη ? Edited October 29, 2021 by kanenas00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. October 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2021 (edited) Στις πιστωτικές κάρτες είτε θα πληρώνεις κάθε έτος συνδρομή είτε όχι για πολύ συγκεκριμένους λόγους (π.χ. αν έχεις τη μισθοδοσία σου εκεί ή αν πρέπει να κάνεις κάποιο ετήσιο τζίρο, κλπ.). Το γεγονός αυτό είναι ανεξάρτητο από τα προνόμια που σκοπεύεις να εκμεταλλευτείς. Εξάλλου, όσον αφορά την συγκεκριμένη κάρτα, δεν υπάρχει μόνο το πλεονέκτημα των κουπονιών, αλλά δίνει και διπλάσιους πόντους, πρόσβαση στο Bonus Exclusive, πρόσβαση σε lounges σε περίπτωση καθυστέρησης της πτήσης, δωρεάν wifi σε συγκεκριμένα hotspots, δωρεάν SMS alerts, καθώς και δωρεάν ασφαλιστικές καλύψεις. Επομένως, η συνδρομή των 80€ αφορά όλα αυτά τα προνόμια, όχι μόνο τα κουπόνια. Από εκεί και πέρα, το κατά πόσο θα εκμεταλλευτείς τα παρεχόμενα προνόμια είναι προσωπική σου υπόθεση και δεν το λαμβάνει υπόψη η τράπεζα. Άρα, η λογική λέει ότι θα πληρώσεις την συνδρομή είτε πάρεις τα κουπόνια είτε όχι. Edited October 30, 2021 by pluss 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2021 Δύο χρόνια και εμένα μου έχουν αντιλογίσει αυτόματα τις συνδρομές. Φοβάμαι ότι αν ζητήασω τους κωδικούς , θα πληρώασω και την συνδρομή την επομενη χρονιά. Εξ΄ άλλου γιαυτό ζητάει να γραφτούμε στην προσφορά ( προσφορά για αυτούς ) που θα δώασουμε 80 ευρώ για να πάρουμε 2Χ 25 .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2021 ήρθε και σε μένα το sms....δεν πληρώνω συνδρομή στις κάρτες....αλλά χτυπάει λίγο άσχημα/κουτοπόνηρα, να πρέπει να κάνεις ειδική διαδικασία για κάτι που όταν βγήκε, απλά σου ερχόταν ένα μήνυμα με τους κωδικούς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. November 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2021 Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μου πει περίπου πόσο χρόνο χρειάζεται για να εκκαθαριστούν οι συναλλαγές που γίνονται με πιστωτική Εθνικής ώστε να πιστωθούν οι πόντοι Go4More; Έχω συναλλαγές από αρχές Σεπτέμβρη για τις οποίες δεν έχω πάρει ακόμη τους πόντους και η απάντηση που έχω λάβει είναι ότι αργεί να γίνει η εκκαθάριση. Σημειωτέον ότι έχω εξοφλήσει τους λογαριασμούς της κάρτας στο μεταξύ. Το ίδιο ισχύει και για τον υπολογιστή αφορολογήτου στο i-bank app, που έχει σταματήσει να ενημερώνεται από τα μέσα Αυγούστου. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. November 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2021 Η επανέκδοση πιστωτικής κάρτας της ALPHA BANK λόγω φθοράς χρεώνεται; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. November 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2021 https://www.eurobank.gr/el/retail/ilektroniki-trapeziki/mobile-and-apps/mobile-apps/garmin-pay αν κάποιος ενδιαφέρεται 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2021 Η επανέκδοση πιστωτικής κάρτας της ALPHA BANK λόγω φθοράς χρεώνεται;όχι δεν χρεώνεταιΣτάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2021 όχι δεν χρεώνεταιΣτάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας TapatalkEurobank? Sent from my SM-G988B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2021 Eurobank? Sent from my SM-G988B using Tapatalkούτε της eurobankΣτάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts