djuan1988 Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Αν και οι δύο είναι Γερμανικές και δεν βρω κάποια άλλη επιλογή , μάλλον θα πάω στην DKB. Ευχαριστώ. Sorry, τώρα πρόσεξα το ΜΗ γερμανική. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Kαλησπέρα Ρε παίδες όποιος ξέρει, μένω Γερμανία και ψάχνω μια μη Γερμανική τράπεζα να έχω, μπορώ να βάζω τον μισθό μου, να μπορώ να βάζω και να πέρνω χρήματα απο κάποιο άλλο υποκατάστημα τράπεζας(ας μην έχει και τα πάρα πολλά υποκαταστήματα) χωρίς κάποια έξτρα χρεώση. Να έχει online banking. Να προσφέρει πιστωτική χώρις να έχει κάποια έξτρα χρέωση. Ξέρω μια αλλά έχει χρέωση κάθε μήνα μόνο και μόνο που έχεις λογαριασμό σε αυτήν. Το μόνο που με χαλάει. Πιστεύω όλο και κάποια θα υπάρχει. Δεν έχω καταλάβει γιατί θέλεις μη-γερμανική, αλλά γιατί δεν επιλέγεις μια ελληνική τράπεζα; Επίσης δεν έχω καταλάβει τι εννοείς λέγοντας να βάζεις και να παίρνεις χρήματα από άλλο υποκατάστημα; Εννοείς από άλλη τράπεζα; Μέσω εμβάσματος να πιστώνεις χρήματα και μέσω prepaid, debit ή cash-card να βγάζεις χρήματα από ATM? Η Πειραιώς σου δίνει πιστωτική κάρτα χωρίς ετήσια συνδρομή εφόσον πραγματοποιείς συναλλαγές πάνω από 2.500€ το χρόνο (δες την καρτέλα χαρακτηριστικά στις Visa Classic και Mastercard) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Δεν έχω καταλάβει γιατί θέλεις μη-γερμανική, αλλά γιατί δεν επιλέγεις μια ελληνική τράπεζα; Επίσης δεν έχω καταλάβει τι εννοείς λέγοντας να βάζεις και να παίρνεις χρήματα από άλλο υποκατάστημα; Εννοείς από άλλη τράπεζα; Μέσω εμβάσματος να πιστώνεις χρήματα και μέσω prepaid, debit ή cash-card να βγάζεις χρήματα από ATM? Η Πειραιώς σου δίνει πιστωτική κάρτα χωρίς ετήσια συνδρομή εφόσον πραγματοποιείς συναλλαγές πάνω από 2.500€ το χρόνο (δες την καρτέλα χαρακτηριστικά στις Visa Classic και Mastercard) Μένει Γερμανία,γιατί να βγάλει Ελληνική κάρτα ;Γιατί να μπλέξει με ελληνικές τράπεζες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Ο ίδιος θέλει μη-γερμανική. Προσωπικά δεν το καταλαβαίνω, εκτός και αν οι γερμανικές τράπεζες δεν του χορηγούν πίστωση. Αν πήγαινα Γερμανία να ζήσω, νομίζω αρχικά θα επέλεγα την N26 και μετά θα έψαχνα για μια γερμανική τράπεζα που να μπορώ να πάρω πιστωτική κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Revolut,monese Ν26 οπως εγραψες και δεν ξερω πόσες ακόμα.Για ελληνικη πρέπει να έρθει Ελλάδα για να καταθέσει τα χαρτιά που θέλουν και κάθε τοσο να τα επικαιροποιεί. Ασε που σε ελληνική δεν νομίζω να μπορεί να πληρώνεται τον μισθό του . Τεσπα ,ίσως αν μας εξηγησει καλύτερα να βοηθήσουμε πιο σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 (edited) Επικαιροποιηση στην Πειραιως , καλησπερα εντελως τυχαια παλιοτερα που ειχα κανει ανοιγμα και δευτερου λογαριασμου στην πειραιως μεσω internet banking το πατησα και μου εβγαλε μυνημα οτι δεν εχω κανει επικαιροποιηση . Απο οτι ρωτησα καθε 2 χρονια θα ζηταει το συστημα επικαιροποιηση η οποια γινεται μεσω ιντερνετ banking. Μπαινεται πανω απο το λογοτυπο της winbank εχει το ονομα σας και διπλα το username το πατατε και επιλεγεται Αίτηση Επικαιροποίησης Στοιχείων . ( Επισης μολις ανοιξει μπορειτε να πατησετε πανω στο αστερακι και να μπει στα αγαπημενα για να μην το ψαχνεται! ). Μου ζητησε να βαλω εκκαθαρριστικο και ενα λογαριασμο δεκο πχ κινητου ή σταθερου ή λογαραισμο ρευματος ή νερου. Καλωντας την εξυπηρετηση πελατων μου ειπανε οτι δεν υπαρχει προβλημα αμα δεν ειναι στο ονομα μου . Τους ανεβασα ενα λογαριασμο νερου και μετα την επομενη ημερα ελαβα email απο την πειραιως οτι εγινε κανονικα η επικαιροποιηση. Εκανα το ιδιο στον πατερα μου και ανεβασα τον ιδιο λογαριασμο νερου και το δικο του εκκαθαριστικο και μου ζητησε επιπλεον χαρτι για μισθοδοσια/συνταξη. Μπηκα στο εφκα και κατεβασα το τελευταιο μηνιαιο εντυπο συνταξης του προηγουμενου μηνα και τα ανεβασα και ολα εγιναν κανονικα δεκτα χωρις κανενα θεμα . Οποιος θελει βοηθεια για το πως κατεβαζεις το μηναιο εντυπο συνταξης να μου πει να του στειλω τον τροπο θελει και κωδικους ταξις νετ. Εμενα δεν μου ζητησε καποιο χαρτι για μισθοδοσια διοτι ειχα περαστει ως ανεργος στην πειραιως για αυτο δεν μου εδινε την επιλογη μαλλον. Παντως με τον ιδιο τροπο θα κανω και επικαιροποιηση στην alpha bank , στην εθνικη το ειχα κανει περυσι και δεν το επαιρνε το συστημα και πηγα στο καταστημα. Παντως ρωτησα τηλεφωνικα και ειναι η ανεξαρτητο με την ανανεωση της χρεωστικης καρτας Edited February 17, 2021 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Εφαρμογή Πειραιώς android. Έχω το τελευταίο update, μα όταν ξεκινάω την εφαρμογή πετάει pop up ότι υπάρχει νέα ενημέρωση στο play store και πηγαίνει εκεί. Φυσικά οι επιλογές είναι "κατάργηση εγκατάστασης" και "άνοιγμα". Στο άνοιγμα πετάει ξανά το pop up. Κατάργηση δε θέλω να κάνω. Έχει κάποιος άλλο το ίδιο πρόβλημα??? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Εφαρμογή Πειραιώς android. Έχω το τελευταίο update, μα όταν ξεκινάω την εφαρμογή πετάει pop up ότι υπάρχει νέα ενημέρωση στο play store και πηγαίνει εκεί. Φυσικά οι επιλογές είναι "κατάργηση εγκατάστασης" και "άνοιγμα". Στο άνοιγμα πετάει ξανά το pop up. Κατάργηση δε θέλω να κάνω. Έχει κάποιος άλλο το ίδιο πρόβλημα??? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι δεν είσαι ο μόνος, και ήθελα να κάνω κάποιες συναλλαγές γιατί δεν μπορώ να πάω τράπεζα και με έχει πάει πίσω. Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappoulis_7 Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 το ιδιο και γω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Παντα υπαρχει κ η επιλογη μεσω browser... Τουλαχιστον για πληρωμες online. Ευτυχως που το ειδα το πρωι γιατι συνηθως πληρωνω ανεπαφα με το κινητο. Αυτο δεν γινεται μεσω browser βεβαια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Επικαιροποιηση στην Πειραιως , καλησπερα εντελως τυχαια παλιοτερα που ειχα κανει ανοιγμα και δευτερου λογαριασμου στην πειραιως μεσω internet banking το πατησα και μου εβγαλε μυνημα οτι δεν εχω κανει επικαιροποιηση . Απο οτι ρωτησα καθε 2 χρονια θα ζηταει το συστημα επικαιροποιηση η οποια γινεται μεσω ιντερνετ banking. Μπαινεται πανω απο το λογοτυπο της winbank εχει το ονομα σας και διπλα το username το πατατε και επιλεγεται Αίτηση Επικαιροποίησης Στοιχείων . ( Επισης μολις ανοιξει μπορειτε να πατησετε πανω στο αστερακι και να μπει στα αγαπημενα για να μην το ψαχνεται! ). Μου ζητησε να βαλω εκκαθαρριστικο και ενα λογαριασμο δεκο πχ κινητου ή σταθερου ή λογαραισμο ρευματος ή νερου. Καλωντας την εξυπηρετηση πελατων μου ειπανε οτι δεν υπαρχει προβλημα αμα δεν ειναι στο ονομα μου . Τους ανεβασα ενα λογαριασμο νερου και μετα την επομενη ημερα ελαβα email απο την πειραιως οτι εγινε κανονικα η επικαιροποιηση. Εκανα το ιδιο στον πατερα μου και ανεβασα τον ιδιο λογαριασμο νερου και το δικο του εκκαθαριστικο και μου ζητησε επιπλεον χαρτι για μισθοδοσια/συνταξη. Μπηκα στο εφκα και κατεβασα το τελευταιο μηνιαιο εντυπο συνταξης του προηγουμενου μηνα και τα ανεβασα και ολα εγιναν κανονικα δεκτα χωρις κανενα θεμα . Οποιος θελει βοηθεια για το πως κατεβαζεις το μηναιο εντυπο συνταξης να μου πει να του στειλω τον τροπο θελει και κωδικους ταξις νετ. Εμενα δεν μου ζητησε καποιο χαρτι για μισθοδοσια διοτι ειχα περαστει ως ανεργος στην πειραιως για αυτο δεν μου εδινε την επιλογη μαλλον. Παντως με τον ιδιο τροπο θα κανω και επικαιροποιηση στην alpha bank , στην εθνικη το ειχα κανει περυσι και δεν το επαιρνε το συστημα και πηγα στο καταστημα. Παντως ρωτησα τηλεφωνικα και ειναι η ανεξαρτητο με την ανανεωση της χρεωστικης καρτας Η επικαιροποίηση δημογραφικών στοιχείων δεν έχει σχέση με ανανέωση καρτών αλλά με θέματα εγκριτικών διαδικασιών (κυρίως) σε περίπτωση αιτήσεων για νέα προϊόντα. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Παντα υπαρχει κ η επιλογη μεσω browser... Τουλαχιστον για πληρωμες online. Ευτυχως που το ειδα το πρωι γιατι συνηθως πληρωνω ανεπαφα με το κινητο. Αυτο δεν γινεται μεσω browser βεβαια.... Το χειρότερο είναι όταν ζητάει επιβεβαίωση για την πληρωμή μέσω του app αλλά το app δεν ανοίγει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Πατάς αποστολή με sms.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Λεβέντες απορία, στην Πειραιώς μέσο e-banking μπορούμε να αλλάξουμε διεύθυνση αλληλογραφίας; Με μια ματιά που έριξα δεν βρήκα κάτι, το έκανε κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Εφαρμογή Πειραιώς android. Έχω το τελευταίο update, μα όταν ξεκινάω την εφαρμογή πετάει pop up ότι υπάρχει νέα ενημέρωση στο play store και πηγαίνει εκεί. Φυσικά οι επιλογές είναι "κατάργηση εγκατάστασης" και "άνοιγμα". Στο άνοιγμα πετάει ξανά το pop up. Κατάργηση δε θέλω να κάνω. Έχει κάποιος άλλο το ίδιο πρόβλημα??? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με την εφαρμογή όταν πήγα να πληρώσω λογαριασμό και περίμενα να κάνω την επιβεβαίωση της χρέωσης μέσω της εφαρμογής. Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι γνωρίζουν το πρόβλημα και προσπαθούν να το λύσουν. έχουν περάσει ώρες και ακόμα συνεχίζεται το ίδιο πρόβλημα με την εφαρμογή που δεν έχει κατέβει από το store... Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv7n Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Έιχα κάνει εχτές ενα ποστ τι ψάχνω σε μια τράπεζα αλλά να το κάνω κάπως πιο λιανά. Μένω Γερμανία όπως είπα, θέλω μια τράπεζα να πηγαίνω να καταθέτω τον μισθό που μου δίνει η εταίρια στο χέρι. Έχω βρει την ING και μου λεεί δεν έχουμε υποκαταστήματα στην Γερμανία, αν θες να καταθέσεις λεφτά θα πας σε έκεινη την τράπεζα (εντελώς διαφορετική τράπεζα) αν θες να σηκώσεις λεφτά απο τον λογαριασμό θα μπορεις να το κάνεις σε οποιαδίποτε ΑΤΜ χώρις κάποια εχτρα χρέωση. Κάτι τέτοιο ψάχνω, δεν με ενδιαφέρει αν πηγαίνω σε δικό της υποκατάστημα ή σε κάποιο άλλο για να κάνω δουλεία μου. Το μόνο που με χαλάει σε αυτούς είναι ότι σου τραβάνε ενα πόσο κάθε μήνα απο τον λογαριασμό, μικρό μεν αλλά γιατί να το δίνω κάθε μήνα εφόσον υπάρχει κάποια άλλη τράπεζα που σου παρέχει δωρεάν τον λογαριασμό και την χρήση πιστωτικής κάρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 (edited) Και γιατί θέλεις μη-γερμανική; Πληρώνεσαι μαύρα με μετρητά; Βρήκα πως η N26 (είναι γερμανική βέβαια) σε χρεώνει 1,5% για κατάθεση: CASH26 Νομίζω θα πρέπει να ρωτήσεις τους ανθρώπους της ελληνικής κοινότητας στην Γερμανία ή σε γερμανικά fora για μη-γερμανική τράπεζα που να σου δίνει την δυνατότητα κατάθεσης στην Γερμανία. Edited February 17, 2021 by GraveDigger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Βγηκε update για το Winbank που διορθωνει το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
La_3 Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Χτες έλεγε η εφαρμογή οτι υπάρχει νεα έκδοση (winbank) αλλά δεν υπήρχε αναβάθμιση στο play store... τελικά τώρα το απόγευμα άνοιξα την εφαρμογή, χωρίς να γίνει αναβάθμιση, έχει κάπως αλλάξει και δουλεύει κανονικά. Όλα καλά λοιπόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Όντως σήμερα δουλεύει είτε γίνει είτε όχι η αναβάθμιση που εμφανίστηκε το πρωί στο google play. Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν οι "ειδήμονες" γράφουν ιστορία και μετά απαιτούν και λογοκρισία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv7n Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Και γιατί θέλεις μη-γερμανική; Πληρώνεσαι μαύρα με μετρητά; Βρήκα πως η N26 (είναι γερμανική βέβαια) σε χρεώνει 1,5% για κατάθεση: CASH26 Νομίζω θα πρέπει να ρωτήσεις τους ανθρώπους της ελληνικής κοινότητας στην Γερμανία ή σε γερμανικά fora για μη-γερμανική τράπεζα που να σου δίνει την δυνατότητα κατάθεσης στην Γερμανία. Mου αρέσει που έχεις τονίσει και το μη :lol::lol::lol::lol: Για να σου απαντήσω , για τους αυτονόητους λόγους. Τι είναι αυτονοήτο για εσένα δεν ξέρω. Τι θες να το πώ στα ίσια σε φόρουμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 (edited) καλημερα ειχα αγορασει αυτην την εβδομαδα στο aliexpress 3 πραγματα , με 3 ξεχωριστες συναλλαγες και καθε συναλλαγη δεν αποθυκευα τα στοιχεια της καρτας μου και καθε φορα εβαζα το ακριβες ποσο που απαιτουνταν οχι παραπανω και μετα δεν ξανα εβαλα χρηματα στον λογαριασμο που συνδεοτανε με την καρτα μου . Εχτες 20/2 μου ερχεται ενα sms απο την πειραιως στις 21:59 οτι η καρτα σας mastercard με αριθμο ταδε απενεργοποιηθηκε προσωρινα και να επικοινωνησω με την τραπεζα , παιρνω τηλεφωνο στο τηλεφωνο που ελεγε και βαζω τον αριθμο που εγραφε μεσα στο μυνημα και μου λενε οτι εγινε συναλαγη στο εξωτερικο απο Αμερικη , και αν γνωριζω την συναλλαγη ( ητανε συστημα και οχι υπαλληλος στην αρχη , ) και λεω οχι και συνδεσε με υπαλληλο, μου λεει εγιναν 2 συναλλαγες απο τον εμπορο total wine and more 51 US (στην Αμερικη ) μια με 0,01δολλαρια και μια αλλη με 18,39 δολλαρια και απορριφθηκαν λογω μηδενικου υπολοιπου που ειχα. Τους λεω δεν εκανα καμια συναλλαγη απο αυτες . Μου λεει το τεχνικο τμημα ασφαλων συναλλαγων προτεινει να ακυρωθει η καρτα σας και να πατε στα καταστημα να τους πειτε να σας βγαλουνε νεα καρτα με λογω υποκλοπη στοιχειων και δεν θα χρεωθειται 6 ευρω εξοδα εκδοσης. Της λεω ναι αλλα αμα δεν μπορω παω στο καταστημα τι γινεται; , ή αμα θελω να βγαλω χρηματα απο το ατμ ; μου λεει μπορουμε να σας εξυπηρετησουμε με ανοιγμα τις καρτας στο ατμ (θα μας καλεσετε οταν εισαστε μπροστα στο ατμ ) για να βγαλετε χρηματα και μετα θα ξανα κλειδωσει η καρτα, επισης μου λεει οτι η υπηρεσια λεφτα στο λεπτο μπορειτε να βγαλετε εως 200 ευρω χωρις καρτα ατμ και το αιτημα γινεται μεσω στο internet banking . Τελικα δεν ζητησα την ακυρωση θα δω απο Δευτερα. Το μονο καλο ειναι οτι αμα παω στο καταστημα και παρω την καρτα δεν θα χρεωθω (η καρτα θα ανανεωνοτανε τον μαρτιο 2021 διοτι εληγε!) , αμα ζητησω να εκδοθει νεα καρτα μεσω internet banking θα μου ερθει με ταχυδρομειο με καθυστερηση και με χρεωση 6 ευρω , οποτε θα πρεπει να παω στο καταστημα καλυτερα . Τώρα που μπήκα στο internet banking γράφει στην κατάσταση της κάρτας ανάκλημενη Edited February 21, 2021 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 ... (η καρτα θα ανανεωνοτανε τον μαρτιο 2021 διοτι εληγε!) ... Κρατάω το παραπάνω από όσα είπες. Αν σου είναι εύκολο (και το θυμηθείς) κάνε μια ενημέρωση ΑΝ η καινούρια κάρτα (λόγω της υποκλοπής) θα έχει ημερομηνία λήξης αυτή τον Μάρτιο του 2021 ή αν θα γίνει ανανέωση 3ετίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 Σε κάθε αλλαγή κάρτας, ανανεώνεται και η ημερομηνία. Στη περίπτωση του φίλου, μπορεί να αλλάξει και ο αριθμός της κάρτας (συνήθως δεν γίνεται). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 Σε κάθε αλλαγή κάρτας, ανανεώνεται και η ημερομηνία. Στη περίπτωση του φίλου, μπορεί να αλλάξει και ο αριθμός της κάρτας (συνήθως δεν γίνεται). όταν είχα χάσει την πιστωτική μου νομίζω ότι δεν είχε αλλάξει η ημερομηνία λήξης στη νέα κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts