Jump to content

sv7n

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sv7n

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 19

sv7n's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Ρε παίδες, αξίζει να ασχοληθεί κάποιος τώρα με την εξόρυξη που είναι κάπως πεσμένη η ισοτημία ή τα λέφτα που θα κοστήσει τώρα η αγορά του μηχανίματος θα γίνει απόσβεση σε κανένα χρόνο και βάλε? Απο ρεύμα έτσι όπως είναι η περιπτωσή μου δεν θα μου φουσκώσει ο λογαριασμός πάντως.
  2. Mου αρέσει που έχεις τονίσει και το μη :lol::lol::lol::lol: Για να σου απαντήσω , για τους αυτονόητους λόγους. Τι είναι αυτονοήτο για εσένα δεν ξέρω. Τι θες να το πώ στα ίσια σε φόρουμ?
  3. Έιχα κάνει εχτές ενα ποστ τι ψάχνω σε μια τράπεζα αλλά να το κάνω κάπως πιο λιανά. Μένω Γερμανία όπως είπα, θέλω μια τράπεζα να πηγαίνω να καταθέτω τον μισθό που μου δίνει η εταίρια στο χέρι. Έχω βρει την ING και μου λεεί δεν έχουμε υποκαταστήματα στην Γερμανία, αν θες να καταθέσεις λεφτά θα πας σε έκεινη την τράπεζα (εντελώς διαφορετική τράπεζα) αν θες να σηκώσεις λεφτά απο τον λογαριασμό θα μπορεις να το κάνεις σε οποιαδίποτε ΑΤΜ χώρις κάποια εχτρα χρέωση. Κάτι τέτοιο ψάχνω, δεν με ενδιαφέρει αν πηγαίνω σε δικό της υποκατάστημα ή σε κάποιο άλλο για να κάνω δουλεία μου. Το μόνο που με χαλάει σε αυτούς είναι ότι σου τραβάνε ενα πόσο κάθε μήνα απο τον λογαριασμό, μικρό μεν αλλά γιατί να το δίνω κάθε μήνα εφόσον υπάρχει κάποια άλλη τράπεζα που σου παρέχει δωρεάν τον λογαριασμό και την χρήση πιστωτικής κάρτας.
  4. Tο πολύ σε 5 χρόνια θα φτιάξει η Ε.Ε. δίκο της ψηφιακο Ευρώ διάβασα. Απο την μια τους βολέυει αλλά απο την άλλη πως θα ξεπλένουν χρήματα τους? Εκτός αν δεν καταργήσουν τα μετρητά αλλά τότε γιατί να φτιάξουν ψηφιακό?
  5. Αν και οι δύο είναι Γερμανικές και δεν βρω κάποια άλλη επιλογή , μάλλον θα πάω στην DKB. Ευχαριστώ.
  6. Kαλησπέρα Ρε παίδες όποιος ξέρει, μένω Γερμανία και ψάχνω μια μη Γερμανική τράπεζα να έχω, μπορώ να βάζω τον μισθό μου, να μπορώ να βάζω και να πέρνω χρήματα απο κάποιο άλλο υποκατάστημα τράπεζας(ας μην έχει και τα πάρα πολλά υποκαταστήματα) χωρίς κάποια έξτρα χρεώση. Να έχει online banking. Να προσφέρει πιστωτική χώρις να έχει κάποια έξτρα χρέωση. Ξέρω μια αλλά έχει χρέωση κάθε μήνα μόνο και μόνο που έχεις λογαριασμό σε αυτήν. Το μόνο που με χαλάει. Πιστεύω όλο και κάποια θα υπάρχει.
  7. Απο Γερμανία για Ελλάδα γράμμα που στέλνω χρειάζεται 3 με 5 μέρες κάπου. Εάν είναι συστημένο πέρνει πιο πολύ.
  8. You are a bad a$$ της Jen Sincero , είναι ενα βιβλίο αυτοβελτίωσης. Πραγματικά άξιζε που το διάβασα, υπάρχει και στο youtube όσοι είναι καλοί γνώστες στης αγγλικής γλώσσας.
×
×
  • Create New...