Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

γινεται μεταφορα ποσο απο τον λογαριασμο στη πειραιως σε λογαριασμου τριτου παλι στη πειραιως μεσω ΑΤΜ?

αν οχι, ποιος ειναι ο πιο φθηνος τροπος ΕΚΤΟΣ απο web banking?

γινεται μεταφορα ποσο απο τον λογαριασμο στη πειραιως σε λογαριασμου τριτου παλι στη πειραιως μεσω ΑΤΜ?

αν οχι, ποιος ειναι ο πιο φθηνος τροπος ΕΚΤΟΣ απο web banking?

Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι η μεταφορά χρημάτων μέσω ATM στην Πειραιώς γίνεται μεταξύ δικών σου λογαριασμών οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι στην χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιείς στο ATM...

Με Web Banking νομίζω μπορείς και σε τρίτους και αν δεν κάνω λάθος δωρεάν... Αλλιώς μπες σε ένα κατάστημα και ζήτα το από εκεί (υποθέτω δωρεάν θα είναι)... ;)

Από το site της Πειραιώς επίσης, βλέπω αυτό:

"Πώς μπορώ να μεταφέρω χρήματα σε λογαριασμό 3ου προσώπου;

Μπορείτε μέσω των υπηρεσιών winbank web banking και winbank phone banking. Εναλλακτικά μπορείτε να καταθέσετε μετρητά σε λογαριασμό 3ου, μέσω των Μηχανημάτων easypay."

Επίσης μπορείς να του στείλεις λεφτά στο λεπτό

Αυτο γίνεται και απο ΑΤΜ Πειραιώς

Η εθνικη τραπεζα μου εβαλε στο go4more +200 ποντους για τα γενεθλια μου.

Παντος εχω δει οτι σε μερικες συναλαγες οι ποντοι ''ερχονται'' κατευθειαν και σε αρκετες συναλαγες αργουν ακομα και πανω απο βδομαδα.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Επίσης μπορείς να του στείλεις λεφτά στο λεπτό

Αυτο γίνεται και απο ΑΤΜ Πειραιώς

Όντως καλή λύση και μάλλον η πιο γρήγορη από όλες... Απλά δεν είναι μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό, με ότι πρόβλημα μπορεί να δημιουργεί αυτό, για αυτό δεν το ανέφερα... ;)

Είχα κάνει αίτηση μέσω web για πιστωτική στην alpha. Στην εξέλιξη απο το site γράφει εγκεκριμένη. Ξέρει κανεις σε πόσες μέρες θα κου έρθει. Επισης θα έρθει με απλό ταχυδρομείο ή με courier? το πιστωτικό όριο θα το μάθω στην επιστολή μαζί με την κάρτα;

Οπότε σε συνέχεια προηγούμενου μηνύματος 16/04 η κατάσταση απο Εγκεκριμένη σε Αναμονή πέρασε σε Εγκεκριμένη .Άψογα λοιπόν :D,σε δική μου περίπτωση όταν έγραφε Εγκεκριμένη την παρέλαβα σε 7 εργάσιμες αλλά γνωρίζω περιπτώσεις που καθυστερεί λίγο παραπάνω (10 μέρες).Επίσης στη δική μου περίπτωση παρέλαβα την πιστωτική(πριν μερικούς μήνες) ενεργοποιημένη με συστημένο ταχυδρομείο αλλά μετά απο 3 μήνες παρέλαβα εκ νέου την πιστωτική ως αναβαθμισμένη σε Chip & Pin με απλό ταχυδρομείο και απενεργοποιημένη.Το πιστωτικό όριο θα το γνωστοποιεί η επιστολή μαζί με την κάρτα σου και αν το θεωρείς χαμηλό σου προτείνω να αιτηθείς την αύξηση του μετά απο μερικούς μήνες χρήσης της κάρτας :D

Edited by xspy

Οπότε σε συνέχεια προηγούμενου μηνύματος 16/04 η κατάσταση απο Εγκεκριμένη σε Αναμονή πέρασε σε Εγκεκριμένη .Άψογα λοιπόν :D,σε δική μου περίπτωση όταν έγραφε Εγκεκριμένη την παρέλαβα σε 7 εργάσιμες αλλά γνωρίζω περιπτώσεις που καθυστερεί λίγο παραπάνω (10 μέρες).Επίσης στη δική μου περίπτωση παρέλαβα την πιστωτική(πριν μερικούς μήνες) ενεργοποιημένη με συστημένο ταχυδρομείο αλλά μετά απο 3 μήνες παρέλαβα εκ νέου την πιστωτική ως αναβαθμισμένη σε Chip & Pin με απλό ταχυδρομείο και απενεργοποιημένη.Το πιστωτικό όριο θα το γνωστοποιεί η επιστολή μαζί με την κάρτα σου και αν το θεωρείς χαμηλό σου προτείνω να αιτηθείς την αύξηση του μετά απο μερικούς μήνες χρήσης της κάρτας :D

Με ξαναπήραν σήμερα και μου είπαν ότι εκδόθηκε και το πλαστικό σήμερα. ΤΟ όριο μου το είπαν και από το τηλέφωνο.. Είναι πράγματι χαμηλό. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο και μια δεύτερη κάρτα που έχω στη citi (πλέον στην alpha). Αν και στην αρχική αίτηση online έγραψα ότι δεν έχω άλλες κάρτες. Με ενημέρωσαν θα έρθει με απλό ταχυδρομείο οπότε φαντάζομαι θα την έχω σε καμιά βδομάδα.. Κι αν βάλεις κι άλλες μέρες για το πιν (αφού χρειάζεται πλέον) πάμε για μέσα Μαϊου (??)

καλη φαση αλλα παλι χρεωνουν? βαζεις 20 ευρω και σε κρατανε 2 ευρω, πολλα δεν ειναι?

καλη φαση αλλα παλι χρεωνουν? βαζεις 20 ευρω και σε κρατανε 2 ευρω, πολλα δεν ειναι?

2 είναι στην πρώτη φόρτιση... Σε κάθε επαναφόρτιση είναι 1 ευρώ, αν βάλεις μέχρι 100 κλπ... Όπως και να έχει πραγματικά δεν συμφέρουν με την καμία οι prepaid... Χίλιες φορές ένας λογαριασμός σε κάποια που δίνει δωρεάν debit (Mastercard ή Visa) και τα κάνεις όλα αυτά ανέξοδα... ;)

Αυτή η κάρτα είναι αντίστοιχη της άϋλης Virtual Prepaid MasterCard που δίνει η Εθνική?

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Αυτή η κάρτα είναι αντίστοιχη της άϋλης Virtual Prepaid MasterCard που δίνει η Εθνική?

Ετσι νομιζω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άσχετο: Μπορεί να καταλάβει κανείς πώς κερδίζουν οι τράπεζες από τα προγράμματα επιβράβευσης με τη χρήση χρεωστικών καρτών (όχι πιστωτικών, εκεί είναι πιο ξεκάθαρο), όπως το Go4More της Εθνικής και το άλλο της Eurobank?
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Παίρνουν προμήθεια από το μαγαζί σε κάθε αγορά.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Παίρνουν προμήθεια από το μαγαζί σε κάθε αγορά.

Ξέρω ότι κάθε συναλλαγή με κάρτα επιβαρύνεται με κάποιο κόστος, το οποίο επωμίζεται προφανώς το κατάστημα (οπότε το κατάστημα λογικά θα πρέπει να επιδιώκει πληρωμές με μετρητά για να το γλυτώσει) - εσύ αναφέρεσαι σε κάτι επιπλέον στα πλαίσια αυτών των προγραμμάτων επιβράβευσης?

Μου κάνει εντύπωση το ότι οι τράπεζες έχουν ξαμοληθεί πλέον και προσφορές/πλεονεκτήματα που αφορούσαν αποκλειστικά τη χρήση πιστωτικών καρτών (οι οποίες επιβαρύνονται με συνδρομές, τόκους σε περίπτωση αργοπορημένης πληρωμής κλπ) έχουν προχωρήσει και στις χρεωστικές (ειδικά συλλογή & εξαργύρωση πόντων)... όπως και να'χει καλό είναι για όσους από εμάς δεν χρησιμοποιούμε πιστωτικές (για οποιοδήποτε λόγο)!

υπαρχουν και χρεωστικες καρτες που συμμετεχουν σε προγραμματα επιβραβευσης και εχουν συνδρομη
[sIGPIC][/sIGPIC]

έχουν προχωρήσει και στις χρεωστικές

cross selling. μια χρεωστική δεν είναι ποτέ απλά μια χρεωστική...

Γεια σας παιδια,να σας ρωτησω μηπως γνωριζετε ή ειχατε και σεις παρομοια κατασταση,εχω μια δεη 300 ευρω η οποια εχει ληξει και θελω να 'βαλω' ενα ποσο 100 ευρω μεσω πιστωτικης καρτας eurobank. Γινετε? και αν ναι ποιος ειναι ο ποιο γρηγορος τροπος και με ποιο λιγα εξοδα? ειδα κατι στο livepay ,αλλα επειδη δεν θα πληρωσω ολο το ποσο ,θελω την γνωμη σας Edited by giannis_24

Έχεις βρει πόσο κοστίζει η φόρτιση? Άνοιξα τις χρεώσεις, αλλά χάθηκα!

Έχεις βρει πόσο κοστίζει η φόρτιση? Άνοιξα τις χρεώσεις, αλλά χάθηκα!

Κόστος φόρτισης

Για ποσό φόρτισης €10 - €200: €2

Για ποσό φόρτισης €200,01 - €500: €3

Για ποσό φόρτισης €500,01 - €2.500: €5

Κόστος αποφόρτισης

€2 (ανεξαρτήτως ποσού)

Κόστος φόρτισης

Για ποσό φόρτισης €10 - €200: €2

Για ποσό φόρτισης €200,01 - €500: €3

Για ποσό φόρτισης €500,01 - €2.500: €5

Κόστος αποφόρτισης

€2 (ανεξαρτήτως ποσού)

Sorry έκανα λάθος παράθεση! Για την prepaid της Eurobank ήθελα να ρωτήσω..!

Sorry έκανα λάθος παράθεση! Για την prepaid της Eurobank ήθελα να ρωτήσω..!

Απο τη δεύτερη φορά και μετά που θα τη φορτίσεις τα έξοδα είναι:

Για ποσό φόρτισης €1 - €200: 1€

Για ποσό φόρτισης €200,01 - €500: €2

Για ποσό φόρτισης €500,01 και άνω: €5

Την πρώτη φορά που θα τη φορτίσεις τα έξοδα ειναι:

Για ποσό φόρτισης €1 - €200: 2€

Για ποσό φόρτισης €200,01 - €500: €5

Για ποσό φόρτισης €500,01 και ανω: €10

The day is my enemy, the night my friend