pittas Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Το επεστρεψα και με διαφορα τιμης πηρα ενα νετμπουκ samsung NC10 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Το επεστρεψα και με διαφορα τιμης πηρα ενα νετμπουκ samsung NC10 :D Πως κι'έτσι; Δε σου φάνηκε βολικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourtasos Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Δεν έχω καταφέρει να συνδέσω μέσω του BT Phone Manager το ipaq με το κινητό μου τηλέφωνο, το οποίο είναι nokia n95 8GB. Οι επιλογές που έχει για Nokia είναι το 3650 και 7650. Στην βοήθεια λέει να κάνεις update εαν δεν υπάρχει το μοντέλο του κινητού σου. Ξέρεις κανείς πώς θα το κάνω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Offroader Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Φίλε εγώ κατάφερα και σύνδεσα ενα νοκια 6120(s60v3) που εχω με το bt manager του ipaq και έπαιξε κανόνικά.Αν το παιδέψεις λίγο θα βρεις άκρη, νομίζω βεβαια οτι θέλει unspecified phone. ΒΤW Παίδες το μηχανάκι για μένα είναι πολυ ωραίο. Κάνει ότι του ζητήσω, πάει σφαίρα ακόμα και με 10 προγράμματα ανοιχτά, παιζει βίντεο ικανοποιητικότατα... Και παράγγειλα και απο expansys το usbhost καλώδιο της HP και πλέον κάνω τα πάντα!Για σκεφτείτε, μπορώ να δώ τις φωτό του κινητου μου ή της ψηφιακής επιτόπου στο ipaq :shifty:! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Για σκεφτείτε, μπορώ να δώ τις φωτό του κινητου μου ή της ψηφιακής επιτόπου στο ipaq :shifty:! Δεν θέλω να χαθεί ο ενθουσιασμός για την καινούργια σου συσκευή αλλά αυτό είναι δεδομένο πολύ καιρό τώρα σε αυτές τις συσκευές. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Φίλε εγώ κατάφερα και σύνδεσα ενα νοκια 6120(s60v3) που εχω με το bt manager του ipaq και έπαιξε κανόνικά.Αν το παιδέψεις λίγο θα βρεις άκρη, νομίζω βεβαια οτι θέλει unspecified phone. Εχεις δίκιο.Αν βάλεις συσκευή generic-generic θα την βρει κανονικά.Η μπορείς και από τον bluetooth manager με την πρώτη επιλογή για εύρεση συσκευής.Θετικό για μένα το γεγονός,ότι για το bt δεν έχει drivers της MS αλλά της widcomm ΒΤW Παίδες το μηχανάκι για μένα είναι πολυ ωραίο. Κάνει ότι του ζητήσω, πάει σφαίρα ακόμα και με 10 προγράμματα ανοιχτά, παιζει βίντεο ικανοποιητικότατα... Και παράγγειλα και απο expansys το usbhost καλώδιο της HP και πλέον κάνω τα πάντα!Για σκεφτείτε, μπορώ να δώ τις φωτό του κινητου μου ή της ψηφιακής επιτόπου στο ipaq :shifty:! Φίλε μπορείς να δώσεις λινκ για την αγορά του usbhost καλωδίου; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Offroader Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Δεν θέλω να χαθεί ο ενθουσιασμός για την καινούργια σου συσκευή αλλά αυτό είναι δεδομένο πολύ καιρό τώρα σε αυτές τις συσκευές. :O Έχεις δίκιο, αλλά είναι το πρώτο Ppc που έχω στα χέρια μου και απο ότι ξέρω λίγες συσκευές έχουν αυτή τη δύνατότητα... Δε το αναφέρω σαν κάτι το μοναδικό αλλά όπως και να το κανουμε είναι καλή φάση.... Το λίνκ για το καλωδιο -> http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=168509\ Υπ όψιν εμένα έκαναν πάνω απο μήνα να μου το στείλουν... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Έχεις δίκιο, αλλά είναι το πρώτο Ppc που έχω στα χέρια μου και απο ότι ξέρω λίγες συσκευές έχουν αυτή τη δύνατότητα... Δε το αναφέρω σαν κάτι το μοναδικό αλλά όπως και να το κανουμε είναι καλή φάση.... Καλώς ήρθες λοιπόν σε αυτό το χώρο και για ότι χρειαστείς... εδώ είμαστε. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Έχεις δίκιο, αλλά είναι το πρώτο Ppc που έχω στα χέρια μου και απο ότι ξέρω λίγες συσκευές έχουν αυτή τη δύνατότητα... Δε το αναφέρω σαν κάτι το μοναδικό αλλά όπως και να το κανουμε είναι καλή φάση.... Το λίνκ για το καλωδιο -> http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=168509\ Υπ όψιν εμένα έκαναν πάνω απο μήνα να μου το στείλουν... :mad: Ευχαριστώ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourtasos Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Υπ όψιν εμένα έκαναν πάνω απο μήνα να μου το στείλουν... :mad: Εγώ το είχα προ-παραγγείλει και όταν ήταν διαθέσιμο στο αγγλικό site μου το έστειλαν την επομένη. Παλαιότερα που αγόρασα το Treo 650 ήρθε και αυτό την επομένη. Γενικά, είμαι ευχαριστημένος απο αυτό το e-κατάστημα. Το κακό είναι οτι δεν συμφέρει να παραγγείλει κανείς κάτι φθηνό γιατί τα έξοδα μεταφοράς μπορεί να υπερβούν το κόστος αγοράς του προιόντος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Πως κι'έτσι; Δε σου φάνηκε βολικό; Οχι φιλε μου μια χαρα ηταν , απλα σε μια στιγμη αυτοκριτικης , θεωρησα οτι δινοντας ενα 100ευρω ακομα παιρνω πολλα περισσοτερα απο το Ipaq :rolleyes: H βασικη χρηση της συσκευης που ηθελα να παρω ηταν ιντερνετ browsing και καμμια ταινιουλα σε φαση ρεκλας (καναπεδες και κρεβατι) οποτε οπως και να το κανουμε πιο ανετο το νετμπουκ για τη δουλεια που το ηθελα :lol: και εγω αυτο εχω! αψογο ετσι? ερχονται και τα 2 νεα PocketPC της DELL ! Αψογο ναι , και το εχω κι εγω σε μπλε Θα βγω λιγο οφτοπικ τωρα Το samsung Nc10 ειναι κουκλι για οποιον ενδιαφερεται Το πληκτρολογιο εχει πολυ καλη αισθηση και τα πληκτρα δεν θα προβληματισουν παρα μονο αν καποιος εχει δαχτυλα παλαιστη Το mousepad μια χαρα κανει τη δουλεια του και δεν ειναι τοσο μικρο οσο λενε μερικοι σε κριτικες , και φυσικα το μεγαλο ατου η μπαταρια 6cells που διαρκει πολλες πολλες ωρες ακομα και με wifi on :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Τυχαίνει να έχω και NC10 και το 210 και θα συμφωνήσω οτι για αυτά που ζητάς το NC10 είναι πολύ καλύτερο. Τα windows mobile δεν κάνουν για internet. Είναι πολύ κουραστικά. Το NC10 παλεύεται χαλαρά, αλλά δεν είναι για να δουλέψεις για πολλές ώρες. Πάντως το ipaq τώρα που το σκέφτομαι είναι το μόνο PPC που δεν του έχω κάνει ΠΟΤΕ hard reset.:blink: Για την ακρίβεια δεν έχω ιδέα πως γίνεται.:p (Ίσως παίζει ρόλο που δεν το χρησιμοποιώ και ιδιαίτερα, αλλά όσο να'ναι είναι εντυπωσιακό.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Offroader Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 παιδια τωρα μου ηρθε για ...πλοηγηση κανει? διοτι 4αρα ειναι αυτη.. αλλα μαλλον τα προγ/τα πλοηγησης δεν συνεργαζονται... Θα σου πω 4 : Garmin moblie xt,destinator, navigon mobile navigator, igo8 και πιθανοτατα και πολλά άλλα βλέπε miomaps,tomtom κλπ Εγω έχω ενα νόκια bt gps και δουλεύουν όλα μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Offroader Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Απο αυτονομία αρκετά καλά αλλά καλό είναι να εχεις και ενα μινι usb φορτιστη μεσα στο αυτοκίνητο... Για βάσεις και φορτιστές νομίζω οτι μια γενικής χρήσεως βαση με βεντούζα και ενας φορτιστης για μοτορόλα με mini usb (ναι ναι ενα τέτοιο έχω και γω της hama) είναι οκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 τελεια! απο αυτονομια πως ειναι κατα τη χρηση σαν GPS? και βασουλες , φορτιστες για αυτοκινητο υπαρχουν? Me ti mpataria pou foraei den nomizo na yparxei kati kalytero se aftonomia. 5 ores tis vgazei, isos kai parapano (paizei rolo kai prin poses meres to fortises) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 εννοεις στο αυτοκινητο για πλοηγηση ή γενικα και απο ηχο που ειναι αδυναμο απο τα ηχεια πως ειναι στο αυτοκινητο? Για πλοήγηση στο αυτοκίνητο εννοώ. Γενικά η μπαταρία του βγάζει περισσότερες ώρες. Το ηχείο είναι πράγματι πολύ αδύναμο αν θέλεις να ακούσεις μουσική, αλλά στο αυτοκίνητο ακούς καλούτσικα τις οδηγίες πλοήγησης. Εγώ τις περισσότερες φορές το βάζω στο αθόρυβο και παρακολουθώ μόνο τις ενδείξεις στην οθόνη. Αν θέλω και ήχο με ένα καλωδιάκι το συνδέω στο aux του ράδιο-cd και το ακούω από τα ηχεία. Από τα ακουστικά ο ήχος είναι πολύ δυνατός αλλά όχι και τόσο ποιοτικός όσο σε παλιότερα Ipaq. Δεν ξέρω, ίσως φταίει και ο core player που είναι περισσότερο για video και όχι για μουσική, πάντως η διαφορά στην ποιότητα ήχου από το zen μου είναι ευδιάκριτη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Παρακαλώ.:) Και ό,τι άλλοθέλετε εδώ είμαι , μια και το έχω αρκετούς μήνες και το ξέρω καλά. Για τον bt manager που έλεγαν πιο πάνω κάποιοι φίλοι, είναι εξαιρετικά απλή η διαδικασία και εύκολη. Δεν έχει σημαία αν έχει το μοντέλο του κινητού σου ή ποιό κινητό επιλέγεις από τη λίστα. Έτσι και αλλιώς στο επόμενο βήμα το 214 θα κάνει έρευνα και θα βρείς το κινητό σου. Από ρυθμίσεις δεν χρειάζεται τπτ σχεδόν. Μόνο του βρίσκει το apn και ότι άλλο χρειάζεται. Εμένα όμως μου κάνει ένα περίεργο. Αφού συνδεθεί με το κινητό πρέπει πρώτα να ανοίξω τον internet exporer και να φορτώσω μια σελίδα και μετά να ανοίξω τον opera mobile.(μετά μπορώ να κλείσω καιτον IE). Αν ανοίξω κατευθείαν τον οπερα δεν μου φοτώνει τπτ!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Το ίδιο μου έκανε και σε μένα,όσο χρησιμοποιούσα το wind plus non stop.Tώρα που έχω κανονική σύνδεση internet της wind δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Το ίδιο μου έκανε και σε μένα,όσο χρησιμοποιούσα το wind plus non stop.Tώρα που έχω κανονική σύνδεση internet της wind δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Φίλε μου, με το wind plus δεν μπορούσα να ανοίξω σελίδα με κανένα πρόγραμμα.(σημειωτέον οτι χειροκίνητα διόρθωνα το apn σε gwap για να μην έχω καμία δυσάρεστη έκπληξη). Στον ΙΕ μου έλεγε συνέχεια locating και δεν άνοιγε τπτ μέχρι που έβγαζε μήνυμα οτι δεν μπορεί να ανοίξει τη σελίδα. Με λίγα λόγια, δεν είχα Internet. Με τις ρυθμίσεις wind intenet ανοίγω σελίδες κανονικά με μόνο πρόβλημα αυτό που λέω πιο πάνω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Mε wind plus non stop, ρύθμισες σωστά τον proxy; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosfit Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Παιδια είμαι κα εγω ενας κατοχος 214 νεος! Φοραει wm6.0 Υπάρχουν και νεότερα? Επίσης βλέπω πολυ κουβέντα για τις rom τι ακριβως είναι? soorry για την αγνεια αλλά απο καπουπ΄ρεπει να ξεκινήσω... Παράθεση Party your LIFE... :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Παιδια είμαι κα εγω ενας κατοχος 214 νεος! Φοραει wm6.0 Υπάρχουν και νεότερα? Επίσης βλέπω πολυ κουβέντα για τις rom τι ακριβως είναι? soorry για την αγνεια αλλά απο καπουπ΄ρεπει να ξεκινήσω... Ναι, υπάρχουν και νεότερα. Η rom είναι μια μνήμη της συσκευής όπου αποθηκεύονται δεδομένα αλλά και το λειτουργικό της σύστημα. Η hp δεν βγάζει συνήθως αναβαθμίσεις της rom, οπότε δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με το θέμα. Αναβαθμίσεις βγαίνουν συνήθως για τα smartphones. Αγόρασα το bt πληκτρολόγιο της hp (που είναι αναδιπλούμενο). Πήγε 80 ευρώ σχεδόν. Δεν μπορείς να γράψεις ελληνικούς χαρακτήρες σε καμία περίπτωση, αλλά έχει πολύ πλάκα. Μπορείς να διαχειριστείς τη συσκευή αποκλειστικά από το πληκτρολόγιο, να ανοίγεις, να κλείνεις προγράμματα, να διαγράφεις δεδομένα και φυσικά να γράφεις. Η κατασκευή του όμως μου φαίνεται κάπως ευαίσθητη. Πάντως για chat, emails και εισαγωγή αγγλικού κειμένου είναι εξαιρετικό με ιδανικό μέγεθος για μεταφορά αλλά και εισαγωγή χαρακτήρων. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Offroader Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Από ότι παρατήρησα στο xda-developers.com ο κατασκευαστής που φτιάχνει τα τηλέφωνα ipaq (614,914 κλπ) είναι όλως περιέργως η HTC.Μήπως ξέρουμε αν και το 214 είναι κατασκευής htc ή τα φτιάχνει η μαμα Ηp; :lol: Offtopic - Λέτε να βγάλουν αυτοί εκεί οι μάγειροι καμιά μαγειρεμένη ρομ για το 214 ; όχι οτι χρειάζεται αλλά έτσι να βάλουμε και μεις τα wm6.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Από ότι παρατήρησα στο xda-developers.com ο κατασκευαστής που φτιάχνει τα τηλέφωνα ipaq (614,914 κλπ) είναι όλως περιέργως η HTC.Μήπως ξέρουμε αν και το 214 είναι κατασκευής htc ή τα φτιάχνει η μαμα Ηp; :lol: Offtopic - Λέτε να βγάλουν αυτοί εκεί οι μάγειροι καμιά μαγειρεμένη ρομ για το 214 ; όχι οτι χρειάζεται αλλά έτσι να βάλουμε και μεις τα wm6.1 Dedomenou oti den ksevafei, de nomizo na einai tis HTC. :p Kai na vgaloun, den exo idea pos na tin peraso.Vlepeis panta eixa HP k den eixan vgalei pote kainouria rom.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Από ότι παρατήρησα στο xda-developers.com ο κατασκευαστής που φτιάχνει τα τηλέφωνα ipaq (614,914 κλπ) είναι όλως περιέργως η HTC.Μήπως ξέρουμε αν και το 214 είναι κατασκευής htc ή τα φτιάχνει η μαμα Ηp; Πως το παρατήρησες αυτό; :confused: Δεν ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts