Jump to content

johner

Members
 • Δημοσιεύσεις

  8.736
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

Everything posted by johner

 1. johner

  Huawei Mate 8

  Στο συγκεκριμένο μου έπεσε και εσπασε μαζί και το tempered και η οθόνη.
 2. Έχεις παρατηρήσει να εξασθενεί το σήμα όταν φοράς τη συγκεκριμένη θήκη;
 3. Σχετικά με το θέμα των χαμένων κλήσεων αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι έχοντας επιλεγμένο μόνο 2G δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μια φορά που ξέχασα το 4G ανοιχτό είχα πολύ σύντομα χαμένη κλήση και αυτό ήταν που μου θύμησε ότι πρέπει να το κλείσω. H συσκευή είναι με Superman V2.1 σε Cosmote.
 4. Απαντάς από το ακουστικό. Δεν κάνεις κάτι άλλο.
 5. johner

  Huawei Mate 8

  Υπάρχει περίπτωση να φταίει το truecaller. Χθες για λίγη ώρα έφτιαξε, αλλά σήμερα πάλι τις έχασα. Μυστήριο αυτή η συσκευή.
 6. johner

  Huawei Mate 8

  Καλησπέρα. Έχω ένα θέμα με τις ειδοποιήσεις. Ενώ όλες μου εμφανίζονται, δεν έχω τίποτα για τις αναπάντητες κλήσεις. Πρέπει να ανοίξω τον dialer για να τις δω.
 7. Τι είναι πιο "συλλεκτικό"; Ένα note 7 σε σφραγισμένο κουτί ή ένα note 7 που έχει εκραγεί; Τροφή για σκέψη
 8. geovass καλορίζικο. Μήπως είχες και το S7 edge? Αν ναι, σε σχέση με το fingerprint sensor αυτού υπάρχει κάποια βελτίωση; Από το S7 δεν είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος.
 9. Ναι, δεν αναφέρθηκε τίποτα για επιπλέον δεδομένα. Σήμερα μίλησα και με το customer care και μου είπαν ότι δεν έχει ενεργοποιηθεί τίποτα επιπλέον στην σύνδεσή μου και όπως βλέπω ούτε στο συμβόλαιο αναφέρεται κάτι. Μάλλον θα φανεί στον λογαριασμό... :ninja:
 10. Σε συνέχεια της προηγούμενης ερώτησης, πήγα σήμερα και πήρα τη δεύτερη SIM. Ωστόσο μετά από λίγη ώρα μου ήρθε μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε το πακέτο cosmote mobile internet 500MB με μηνιαίο πάγιο 5 ευρώ. Υποχρεωτικά ενεργοποιείται το πακέτο; Δε με ενημέρωσαν για αυτή την χρέωση.
 11. Όποιος θέλει να δοκιμάσει την προστασία της paintbull, μπορεί να κάνει το εξής. Πάρτε ένα πανάκι μικροϊνών. Ρίξτε 15 σταγόνες νερό στο πανάκι. Απλώστε ομοιόμορφα το βρεγμένο μέρος πάνω στην οθόνη. Αφήστε το για 20 δευτερόλεπτα να δράσει. Στη συνέχεια περάστε την οθόνη με ένα στεγνό πανάκι. Είστε έτοιμοι. :)
 12. Καλησπέρα, στο πρόγραμμα Mobile XL γράφει "Δωρεάν επιπλέον κάρτα SIM (αξίας 3€/μήνα), για να χρησιμοποιείς τα ΜΒ του προγράμματός σου και σε άλλη συσκευή π.χ. tablet" Αυτή την στέλνουν σπίτι ή πρέπει να περάσω εγώ από κατάστημα να την πάρω;
 13. Settings-->Lock Screen and Security-->Other security settings-->Security Policy updates
 14. Σε huawei watch δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα.
 15. Ναι, μάλλον το ίδιο συνέβη και σε αυτούς. Επίσης παρατήρησα ότι το Automatic Updates του Security Policy Updates ήταν ανοιχτό, οπότε μάλλον αυτό έφταιγε. Το έκλεισα, έκανα ξανά root, αλλά μάλλον είναι αργά.
 16. Υπάρχει περίπτωση να χαθεί το root χωρίς να κάνω κάποια αναβάθμιση; (Δεν υπήρχε άλλωστε νεότερη για να αναβαθμιστεί) Έτυχε σε κάποιον άλλο;
 17. Ναι έχετε δίκιο. Όταν το είχα αγοράσει δεν είχε, μετά το update ενεργοποιήθηκε και δεν το κατάλαβα ποτέ.
 18. Πως γίνεται αυτό; Αφού δεν έχει ηχείο. Μπορείς να απαντήσεις την κλήση, αλλά πρέπει να μιλήσεις στη συσκευή (ή στο handsfree).
 19. Ναι, αυτό που αναφέρεις. Edge gold.
 20. Παραγγελία στις 11/03 παρέλαβα σήμερα από πλαίσιο.
 21. Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν μπορεί να ενεργοποιηθεί το one-handed operation με κάποιον άλλο τρόπο εκτός του να πατήσεις 3 φορές το home button? Φοβάμαι ότι καταπονείται πολύ έτσι.
 22. Καλησπέρα, χρησιμοποιώ το Plantronics Voyager Edge, αλλά δυστυχώς δεν εκφωνεί τις επαφές με ελληνικούς χαρακτήρες. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό έστω και με επιπλέον software?
×
×
 • Create New...