Jump to content

pittas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    797
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by pittas

  1. :lol: Μπράβο συγχαρητηρια Παρόλο που με βρίζεις, αν δεν το αγόρασες ξανασκεψου το. Κόψε το φραπέ ένα μήνα από το Γρηγόρη και πάρε το real thing τουλάχιστον. Θα μου πεις Ευχαριστώ μετά.
  2. Όχι. Πολύ θα θέλαμε :rolleyes:
  3. Αυτά που λες είναι η κοινή λογική. Απορώ τι κάπνιζαν εκεί στη Samsung. Eκτος κι αν είπαν ας βγάλουμε και μια κουτσουρεμένη βερσιόν να δούμε πόσα πρόβατα fanboys θα αγοράσουν ακόμα κι ένα τούβλο που θα ονομάσουμε note10.
  4. Ισχύει για την οθόνη λόγω χώρου είναι πολύ σφιχτα κολλημένη με τη μπαταρία. Δεν είναι αδύνατο να αλλαχτεί η μπαταρία μόνο αλλά είναι δύσκολο κι επικίνδυνο. Το ίδιο θέμα έχει και το note9 το οποίο σκέφτομαι να το πάω για αλλαγή μπαταρίας πριν λήξει η εγγύηση του.
  5. Ενδιαφέρουσα άποψη. Δηλαδή θα πρέπει να απολογηθεί οποίος δεν ακούμπησε 1150 ευρώ και παρ' όλα αυτά εξέφρασε ανησυχίες για κάποια θεματάκια που προκύπτουν.
  6. Xda υπαρχουν αναφορές αρκετες
  7. Άρχισαν τα θεματάκια. 1. Πλάτη που τρίζει ενοχλητικά σε μέση και υψηλή ένταση. 2. Exynos πολύ κατώτερος από snapdragon 855, ανταγωνίζεται με τον περυσινό 845. 3. Πολλοί έχουν πρόβλημα με κακό σήμα.
  8. Το θέμα δεν είναι αν θα καταλάβεις εσυ συγκεκριμενα διαφορά. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν 2 προϊόντα με ίδια τιμολόγηση και διαφορετική απόδοση, εμπεριστατωμένα. Από εκεί και πέρα εμείς σαν καταναλωτές έχουμε τη δύναμη να τιμωρούμε τέτοιες πρακτικές η να λέμε στα κουτουρού "έλα μωρέ δεν θα καταλάβουμε τη διαφορα".
  9. Πάντως ο έξυνος πάλι φόλα τρώει από τον 855, ποσο μαλλον απο τον 855+. Πιθανόν και συνειδητά να μην έβαλε τον 855+ στα αμερικανικά note10 διότι τότε η διαφορά απόδοσης θα ήταν τραγελαφικά τεράστια. Έχει κουράσει αυτή η ιστορία με τον υποδεέστερο έξυνος χρόνια τώρα. Το θεωρώ κοροϊδία κι εμένα προσωπικά με έκανε να κάτσω στα αυγά μου με το note9. Επόμενη συσκευή με Qualcomm όσο η σαμσουνγκ συνεχίζει αυτή τη κοροϊδία με ίδια τιμολόγηση σε snapdragon κι exynos.
  10. Απατο το βλέπω να πηγαίνει. Εδώ που τα λέμε ποιος να πάρει note σήμερα με μπαταρία note8 και πατάτα οθόνη (1080). Ατόπημα από την εταιρεία. Το βλέπω να κατρακυλάει η τιμή του πολύ γρήγορα. Στα 500 600 θα βρει αγοραστες...Ίσως.
  11. Κάθε φορά μας λέει η σαμσουνγκ ότι ο έξυνος είναι ίδιας απόδοσης με τον σναπ και κάθε φορά τρώει παντόφλα :lol:
  12. Σκέφτομαι να ψαχτω για την έκδοση με snapdragon. Λειτουργεί κανονικά με τις μπάντες της Ευρώπης? Που το βρίσκουμε? Να υποθέσω Κίνα και eBay?
  13. Έχει αλλάξει Κάποιος μπαταρία εντός εγγύησης? Γνωρίζουμε το κόστος? Δεν έχει πέσει δραματικά η απόδοση αλλά σιγά σιγά γίνεται αισθητό.
  14. Εσένα περίμενα να με ενημερώσεις για τα οικονομικά μου Δεν έχω οικονομικό πρόβλημα, αλλά σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου
  15. Για εμενα ακυρο στη σαμσουνγκ φετος. Θα μείνω με το note9 που είναι Good as new μετά από 11 μήνες. Όπως προείπαν κι άλλοι, κάποια φάουλ με ωθούν να περιμένω το 11. 1. Αφαίρεση 3.5 jack 2. Aφαίρεση sd card και μικρότερη μπαταρια στο μικρο 3. Καμμία προωθητική ενέργεια με καλούδια, πχ bt ακουστικά 4. Ανεπαρκές ποσό για trade in 5. Κλασσικά το νέο αντροιντ βγαίνει σε ένα μήνα, η Samsung θα το δώσει άνοιξη του 2020. Συμπέρασμα: Μένω με το 9 και ελπίζω σε ουσιώδες upgrade στο 11
  16. Πήρα κι εγώ την αναβάθμιση σήμερα σε cos. Λόγω έλλειψης χρόνου για ρεσετ το πέρασα από πάνω... Νομίζω ότι δεν βλέπω κάποιο θέμα. Βεβαια μόλις βρω χρόνο θα γίνει ρεσετ.
  17. Δυστυχώς η spigen έχει ρίξει πολύ τα στάνταρ της. Εγω είχα πρόβλημα με την Slim armor που άρχισε να ξεφλουδιζει μετά από μόλις 2 εβδομάδες πολύ προσεκτικής χρήσης στα πλάγια. Απαράδεκτο, σκεφτείτε ότι η spigen μου πρόσφερε να μου στείλει τη rugged armor γιατί γνωρίζουν ότι η σλιμ και η tough έχουν πρόβλημα με την ματ επιφάνεια που ξεφλουδιζει. Αντί να ασχολούμαι με μ%$#κιες πήρα μια UAG plasma που δεν καταλαβαίνει τίποτα κι ησύχασα.
  18. :lol: Θα πω κάτι κι όποιος καταλάβει κατάλαβε Το κινητο είναι τόσο καλό, που και τώρα θα το ξαναγοραζα 850 ενάμιση μήνα μετά το λανσάρισμα. Όσοι το ζαχαρωνετε και τα έχετε είναι ανόητο να περιμένετε εάν και πότε η τάδε παράγκα θα το ρίξει 50 ευρω. Έβγαλε επιτέλους note της προκοπής η σαμσουνγκ μετά το 4. Αυτα τα λέω μετά από 7 εβδομάδες πολύ εντατικής χρήσης.
  19. Ξενέρωσα με τη spigen slim armor. Το ματ πλαστικό άρχισε να ξεφλουδιζει στην πλάτη. :protest::rocket::down::down:
  20. Έχει να κάνει με την εκάστοτε εφαρμογή. Εμένα μου δουλεύει στο chrome και αλαμπουρνεζικα στο yandex, fella και gmail
  21. 6 με 6μιση ώρες οθόνη παίρνω κι εγω στο 24ωρο με φουλ χρήση πλην Bluetooth
  22. Η μεμβράνη θα το προφυλάξει τουλάχιστον από γρατσουνιές κλειδιά κλπ. Υπάρχουν κάποιες μεμβράνες που δεν έχουν αίσθηση πλαστικουρας, θα ενημερώσω για αυτές που παρήγγειλα. Το dome προφανώς και είναι καλό, αλλά το κόστος των 50 ευρω είναι αρκετό, και ξαναρωτάω, έγραψες ότι αν σπάσει με 11 ευρώ παίρνεις καινούριο. Πως? Εγγύηση προϊόντoς? Μόνο μέσω Amazon?
  23. Ναι θα το καταλάβω κι εγώ που θα παει:lol: ως γνωστόν μέχρι χθες είχα ένα νοίκια 3210 Σοβαρά τώρα το τζαμακι δίνει πολύ λίγη έξτρα προστασία, εάν το κινητό πέσει με άσχημη κλίση το μόνο που σώζει τη θραύση της οθόνης είναι μια καλή θήκη που θα απορροφήσει την κρούση. Σε απευθειας δυνατό χτύπημα πάνω στην οθόνη κανένα τζαμακι δε σε σώζει.
×
×
  • Create New...