Jump to content

Wind Plus

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα!

Χρησιμοποιω το HTC Touch Pro (Ελληνικη εκδοση) και θα ηθελα να μαθω αν και κατα ποσο ειναι συμβατον με το Wind Plus Non Stop; Πως θα γινει να εχω; τι πρεπει να κανω; ποιον Opera πρεπει να χρησιμοποιω; Ποιος εχει την ορεξη να με ακουσει στο τηλεφωνο βημα-βημα γιατι εχω κανει ΤΑ ΠΑΝΤΑ αλλα ιντερνετ ετσι (δωρεαν) ΔΕΝ βλεπω...

Οσο και να εψαξα ο,τι και να εβαλα σε ρυθμισεις ΔΕΝ εχω ΚΑΝ συνδεση.... Προσοχη, προσοχη, με το Ν70 μου και OperaMini μπαινω κανονικα!

Σας ευχαριστω πολυ!

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα.Έχω ενεργοποιήσει το wind plus non stop.Έχω Nokia 6300.Αλλά δεν μπορώ να μπώ με το Mini Opera.Μπαίνει μόνο με τον ιστό.Πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις;

Καλησπερα!

Χρησιμοποιω το HTC Touch Pro (Ελληνικη εκδοση) και θα ηθελα να μαθω αν και κατα ποσο ειναι συμβατον με το Wind Plus Non Stop; Πως θα γινει να εχω; τι πρεπει να κανω; ποιον Opera πρεπει να χρησιμοποιω; Ποιος εχει την ορεξη να με ακουσει στο τηλεφωνο βημα-βημα γιατι εχω κανει ΤΑ ΠΑΝΤΑ αλλα ιντερνετ ετσι (δωρεαν) ΔΕΝ βλεπω...

Οσο και να εψαξα ο,τι και να εβαλα σε ρυθμισεις ΔΕΝ εχω ΚΑΝ συνδεση.... Προσοχη, προσοχη, με το Ν70 μου και OperaMini μπαινω κανονικα!

Σας ευχαριστω πολυ!

Έχω ένα HTC Wizard & χρησιμοποιώ τις παρακάτω ρυθμίσεις που τις έχει γράψει ο petemil. Τις έχω δοκιμάσει & σε άλλα ppc με Ελληνικά & Αγγλικά Windows & δουλεύουν. Οι ρυθμίσεις είναι στα Αγγλικά αλλα βαρέθηκα να στις μεταφράσω. Εαν δεν καταλαβαίνεις κάτι ή φαίνεται διαφορετικά στην συσκευή σου πες το να τα μεταφράσω.

Έχω χρησιμοποιήσει κατα καιρούς διάφορες εκδόσεις του opera mini & ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Απο άλλους χρήστες που είχαν προβλήματα κατάλαβα οτι εαν ο opera mini δεν συνδέεται συνήθως έφταιγε η έκδοση java που χρησιμοποιούσαν. Απλά περνούσαν κάποια άλλη & όλα οκ. Λογικά εαν κατεβάσεις την τελευταία έκδοση δεν θα έχεις πρόβλημα. Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά γιατί εδω & πολύ καιρό χρησιμοποιώ τον PIE που έχουν ενσωματωμένο τα WM.

Καλού κακού για να αποφύγεις οποιεσδήποτε χρεώσεις σβήσε το προφίλ Wind Internet.

Ακολουθούν οι ρυθμίσεις του petemil:

Ενεργοποίησε το Wind Plus Non Stop ( plus στο 19349 ), και βάλε αυτές τις ρυθμίσεις :\\Press Start

Select Settings

Select Connections tab

Select Connections

Select Advanced tab

Press Select Networks

Press New

Set the following

Name: TIM WAP GPRS

Select Modem tab

Press New

Set the following

Name: TIM WAP GPRS

Modem: Cellural Line (GPRS)

Press Next

Access Point Name: gwap.b-online.gr

Press Next

User name: wap

Password: wap

Domain:

Press Finish

Select Proxy Settings tab

Set the following

This network connects to the Internet: tick

This network uses a proxy server to connect to the Internet: tick

Proxy server: 192.168.200.10

Press Advanced

HTTP: 192.168.200.10 port 9401

WAP: 192.168.200.10 port 9401

Secure WAP: 192.168.200.10 port 9401

Socks: 192.168.200.10 port 1080

Press Ok

Press Ok again

Qtek 9100 (Wizard) / HTC HD2 (Leo) / Xiaomi Hongmi (RedRice)

Περνόντας σήμερα απο κατάστημα της wind στο κέντρο της Αθήνας για θέματα του λογαριασμού μου, ρώτησα την κατα τα άλλα, ευγενική και εξυπηρετική, πωλήτρια για το θέμα του ορίου των 40mb για την πλοήγηση μέσω gwap access point. Η απάντηση ήταν οτι δέν έχει τεθεί ακόμη το όριο λόγο προβλημάτων (γι' αυτό και όλα τα προβλήματα στην πλοήγηση) στη database του συστήματος! Στην ερώτηση μου για ποιό λόγο η Wind αποφασίζει να κάνει ενα βήμα, στην ουσία, πίσω μου απάντησε, γιατί έτσι το έχουν και οι άλλοι!!!

Οπότε περιμένουμε τις αλλαγές, ελπίζοντας με κάποια προειδοποίηση, και μετα πράτουμε και μείς ανάλογα...

Βλέπω μετά να έχει νούμερα νέων συνδέσεων αντίστοιχα της vodafone και την cosmote να αλωνίζει.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Περνόντας σήμερα απο κατάστημα της wind στο κέντρο της Αθήνας για θέματα του λογαριασμού μου, ρώτησα την κατα τα άλλα, ευγενική και εξυπηρετική, πωλήτρια για το θέμα του ορίου των 40mb για την πλοήγηση μέσω gwap access point. Η απάντηση ήταν οτι δέν έχει τεθεί ακόμη το όριο λόγο προβλημάτων (γι' αυτό και όλα τα προβλήματα στην πλοήγηση) στη database του συστήματος! Στην ερώτηση μου για ποιό λόγο η Wind αποφασίζει να κάνει ενα βήμα, στην ουσία, πίσω μου απάντησε, γιατί έτσι το έχουν και οι άλλοι!!!

Οπότε περιμένουμε τις αλλαγές, ελπίζοντας με κάποια προειδοποίηση, και μετα πράτουμε και μείς ανάλογα...

Έλεος δηλαδή... Στην εξυπηρέτηση πελατών δεν ξέρουν τι τους γίνεται σχετικά με αυτό το θέμα... Έχουν ενημέρωση τα καταστήματα κ όχι η εξυπηρέτηση πελατών;:blink:

Δεν πειράζει, πλέον όλα τα κινητά έχουν WiFi, οπότε στη τελική αυτοί θα χάσουν!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν πειράζει, πλέον όλα τα κινητά έχουν WiFi, οπότε στη τελική αυτοί θα χάσουν!

Μακάρι να είχαν όλα:(... Δεν πειράζει. Ότι θα χάσουν είναι σίγουρο. Εμένα μέχρι στιγμής με βολεύει η πρόσβαση μέσω τοu i-mode®®;)

Μακάρι να είχαν όλα:(... Δεν πειράζει. Ότι θα χάσουν είναι σίγουρο. Εμένα μέχρι στιγμής με βολεύει η πρόσβαση μέσω τοu i-mode®®;)

Κι εμένα. Αρκεί να μην το καταργήσουν κι αυτό Mitso!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι έγινε ρε παιδιά;

Σταμάτησε να στέλνει η Wind μηνύματα για να σε ενημερώσει ότι έληξε η συνδρομή;

Το Plus μου υποτίθεται ότι έληγε στις 20 Νοε (έστειλα μήνυμα στις 19 Σεπτ) αλλά ακόμα δεν μου έχει έρθει μήνυμα που να με ενημερώνει οτι έληξε (και απ'οτι φαίνεται ούτε πρόκειται...)

Δεν εχω δοκιμασει να μπω να δω αν θα με χρεώσει, αλλα πιστευω πως θα με χρεώσει.

Να ανανεώσω;

Τελικα πόσα θα δώσω; 3.49 ή 3.99;

Να ανανεώσω;

Τελικα πόσα θα δώσω; 3.49 ή 3.99;

Μέχρι στιγμής το μηνιάιο πάσο παραμένει στα 3,49€ με απεριόριστη πλοήγηση εντός και εκτός του Wind Plus και ας έχει κάνει ανακοίνωσεις η Wind (βλέπε Myphone και λογαριασμό της Wind).Τώρα άν ενεργοποιήσεις την υπηρεσία και σε χρεώσει με 3,99€ σημένει ότι θα έχεις περιορισμό 40mb εκτός του Wind Plus ενώ παραμένει απεριόριστη η πλοήγηση στο Wind Plus.:)

Εμενα παντος τελιωσε η χρονικη διαρκεια,μου στειλανε μυνημα κανονικα.και ανανεωσα οπως ηταν πριν..με 3,49...

Τωρα ποτε θα το αλλαξουν αναμενουμε....

υπαρχει ατομο που να εχει στειλει μυνημα και να τον χρεωσανε 3,99??????/

δεν νομιζω ...

αλλα αυτη η αβεβαιοτητα για την υπηρεσια,δειχνει οτι η wind ειναι εταιρια της πλακας...:mad:

Πρίν απο λίγες μέρες πήρα κι εγώ ενα Asus με λειτουργικό WM. Oταν επελεξα να περαστουν οι ρυθμισεις ειχε τα εξης : wind web settings και mms settings. Πριν απο λιγο χρειάστηκε να κανω hard reset και να τα ξαναπερασω ολα απο την αρχη. Επιλεγοντας που λετε ρυθμισεις δικτύου αυτη τη φορα μου εβγαλε wind web settings mms settings και WAP SETTINGS. παω να κοιταξω πιο λεπτομερως και παρατηρω οτι ειναι ιδιες ρυθμισεις με αυτη του wind plus! πήρα τηλεφωνο και δεν ειχαν ιδεα. "Οι ρυθμισεις για wind plus ειναι όντως αυτες που λενε wap. Αλλα για συσκευες με wm δεν υπαρχουν . Μηπως τις βαλατε εσεις χειροκινητα?" Ακου να δεις....! Τελικά τι γίνεται ρε παιδια ξέρει κανεις εδω γιατι αυτοι εκει ειναι ασχετοι! Μην μου ερθει μαζι με τον λογαριασμο και εγκεφαλικο!!!

Πρίν απο λίγες μέρες πήρα κι εγώ ενα Asus με λειτουργικό WM. Oταν επελεξα να περαστουν οι ρυθμισεις ειχε τα εξης : wind web settings και mms settings. Πριν απο λιγο χρειάστηκε να κανω hard reset και να τα ξαναπερασω ολα απο την αρχη. Επιλεγοντας που λετε ρυθμισεις δικτύου αυτη τη φορα μου εβγαλε wind web settings mms settings και WAP SETTINGS. παω να κοιταξω πιο λεπτομερως και παρατηρω οτι ειναι ιδιες ρυθμισεις με αυτη του wind plus! πήρα τηλεφωνο και δεν ειχαν ιδεα. "Οι ρυθμισεις για wind plus ειναι όντως αυτες που λενε wap. Αλλα για συσκευες με wm δεν υπαρχουν . Μηπως τις βαλατε εσεις χειροκινητα?" Ακου να δεις....! Τελικά τι γίνεται ρε παιδια ξέρει κανεις εδω γιατι αυτοι εκει ειναι ασχετοι! Μην μου ερθει μαζι με τον λογαριασμο και εγκεφαλικο!!!

6 Μηνυματα ποιο πανω θα δεις ποιες ειναι οι ρυθμισεις.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

αμα εχουμε συμβολαιο μπορουμε να ενεργοποιησουμε το plus χωρις να παμε σε καταστημα, με το τηλ 19349 μου εστειλαν μυνημα οτι πρεπει να περασω απο καταστημα, παλια ειχα στειλει 3490 και ολα καλα τωρα δεν δουλευει αυτο το μυνημα. Εχω wm6 palm 750.

Υπαρχει για wm ενα προγραμμα που ελεγχει ποσα mb εχουμε κατεβασει.

SpbWirelessMonitor3

Καλημέρα σας,

πρόσφατε απέκτησα την 3120 classic που έχει και 3G - έχει Wind F2G και δουλεύω αρκετά με το Non Stop Internet (Wind plus-19349 3.49euro για απεριόριστο internet)...

Είχε μείνει υπόλοιπο 18€.. από τις κάρτες που είχα...

Ανοιξα το PC Suite ----> πάτησα σύνδεση στο κινητό μου ---> και μετά one touch internet...

συνδέθηκα με την superwow 3g ταχύτητα των 400kbits/sec περίπου...

σέρφαρα (μόνο σέρφαρα) για 10 λεπτά στο Internet με http σελίδες....

Μετά από λίγο αποφάσισα να πάρω ένα τηλ. και μου έβγαζε ότι έχω πολύ χαμηλό υπόλοιπο... τσεκάρω το 1269 και τι να δώ είχα μείον 17€ !!! -17 - 17 !

( εν τω μεταξύ έχω ρυθμίση proxy κτλπ κτλπ)

κάνω τίποτα λάθος;;;

Ευχαριστώ προκαταβολικα...

ps: έχει 2 χρόνια που συνδέομαι με απλό GPRS μέσω του sony k510 και δεν πληρώνω cent...

Αν δεν κάνω κάθος, νομίζω κάποιος έχει αναφέρει ήδη ότι όταν συχρονίζεται το Pc suite με το κινητό ,επιλέγεται κάπως αυτόματα το gint, που βαράει πολύ...
Hasta siempre que viva la revolucio'n :ninja:

Kαλησπέρα!

Καπου είχα βρεί στο φόρουμ μας, οδηγιες πως να συνδέσω το κινητό ώς modem για να μπεί στο ιντερνετ ο υπολογιστής μέσω της Wind Plus.

Μπορειτε να μου πείτε που είναι το link αυτό? Εχω χαθεί!

Ευχαριστώ :O

Ξέρεις κάτι πάνω στο θέμα?

Πηρα το τμημα εξυπηρετησης και μου το ειπαν.απο αυριο 1η δεκεμβρη και οτι ισχυει για τις καινουργιες ανανεωσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

..και ένας φίλος μου πήρε τηλ σήμερα στο τμήμα εξυπηρέτησης και του είπαν ότι από αύριο αρχίζει ο περιορισμός. Τελευταία μέρα σήμερα!