Jump to content

Nitse4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    204
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Nitse4

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Nitse4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. εκανες καλιμπραρισμα τις οθονης μεσα απο το λειτουργικο?
  2. δηλαδη οι μεγαλες τιμες ειναι για αμερικη ...ωραια τοτε θα χτυπησω ενα ..(και στο απλο αυτες ειναι οι τιμες?)
  3. μπορει να δει καποιος στο βιβλιαρακι του εαν εχει το ιδιο σαρ με το απλο. αυτο ισχυει?? http://www.flipkart.com/reviews/RVQNR0TF1QZIC4P92
  4. Πηρα ολοκαινουργιο το μινι,το ανοιγω και παιζω λιγο ολα οκ. Παιρνοντας απο το πλαισιο μπηκα για ζελατινες,ειχε 2 ειδη και πηρα τις ποιο ακριβες(τρομαρα τους). Γραφουν PURO ιταλικες,στην τελικη το κινητο δεν εχει την αισθηση που ειχε και ανταποκρινετε οποτε θελει(ζελατινες περναω χρονια και την εφαρμοσα τελεια). Για τον ιδιο λογο εδωσα μεσα σε 3 μερες το ray,κανοντας την βλακεια να μην το δοκιμασω χωρις την ζελατινα. Και ρωτω ποια ειναι η λυση στο προβλημα? υπαρχει καποιο protector που να ειχει καλη αισθηση,η απλα το βγαζω και το εχω ετσι σκετο. Να πω εδω οτι το Diamond2 που εχω ειναι 10 φορες καλυτερο απο αυτο το πραμα.(ενοειται με την ζελατινα λεω)
  5. Το Enstrada ειναι το πρωτευον(εισοδος) δηλαδη τι μπορεις να το δωσεις(το ρευμα του αυτοκινητου) Το Salida ειναι το δευτερευον (εξοδος) δηλαδη ειναι 150mA ποιο μεγαλος απο του σπιτιου. Απλα θα ειναι λιγο ποιο γρηγορος στην φορτιση. Δεν θα εχεις κανενα προβλημα δουλεψε το κανονικα.
  6. παιδια τα κινητα εαν δειτε,δεν γραφουν ποσο ρευμα πρεπει να τους δωσεις. Η μπαταρια εχει ενδειξη σε mAh δηλαδη την χωρητικοτητα τις. Αναλογα με τα mA που θα την δωσεις αυτη θα κανει και τον αναλογο χρονο φορτισης. εαν δωσεις 2πλασια mA θα κανει τον μισο χρονο αλλα καταπονειται λογω τις θερμανσης που προκαλειται. Ετσι λογω αυτης τις καταπονησης εχουμε μικροτερη διαρκεια ζωης.
  7. Οσο ποιο λιγα ειναι τα mA τοσο ποιο αργα θα φορτιζει και δεν ειχει προβλημα ουτε ο φορτιστης ουτε η μπαταρια. Εαν υπερβαινει τον φορτιστη σπιτιου στην ενταση,θα φορτιζει ποιο γρηγορα αλλα καταπονειται η μπαταρια του κινητου και μειωνεται ο χρονος ζωης της μπαταριας. Με λιγα λογια, λιγοτερα mA δεν υπαρχει προβλημα απλα ειναι αργο. Αλλα και περισσοτερα εαν μιλαμε για 100-200mA δεν υπαρχει θεμα.
  8. Το εν λογω κινητο εαν δειτε και το βιντεο toy techblog καμια φορα δεν ανταποκρινετε το back και θελει πατημα παλι(τα κατω πληκτρα δηλαδη),και στο touch της οθονης περιμενα καλυτερα πραματα αλλα ειναι σαν το Topaz(ισως χειροτερο) που εχω. Απλα τα λεω αυτα γιατι επαιξα το μινι στο πλαισιο και δεν ειχε κανενα προβλημα απο αυτα.(αλλα το ειδα για πολυ λιγο) Τωρα αυτο που το σκεφτομαι ειναι οτι δεν δοκιμασα να αλλαξω screen protector.
  9. Ρε παιδια ας μου λυση καποιος μια απορια,υπαρχει καποιος που να εχει δουλεψει το ray και το μινι? Θελω να μαθω εαν εχουν την ιδια αποκριση στην οθονη και στα κουμπια . Απλα με το ραυ απογοητευτικα,και σκεφτομαι να παω για το μινι, εαν ειναι ιδια να μην κανω αδικα αγορα.
  10. φιλε μου που εγινε στην οθονη η στην ζελατινα? Ενοειται οτι φοραει προστατευτικο για την οθονη πως εγινε αυτο για πες μας..
  11. το sar τελικα μαθαμε ποσο ειναι?
  12. Ρε παιδες να κανω και εγω μια ερωτηση στους κατοχους. Επειδη την πατησα με το RAY δεν θελω να την ξαναπαθω,στο ραυ η οθονη και τα κουμπια δεν ανταποκρινοταν οπως θα ηθελα(μαλλον οποτε ηθελαν),προχθες ειδα διπλα διπλα το xperia mini και xperia active. Αυτο που ειδα ειναι οτι το active ανταποκρινοταν πολυ καλυτερα και στην οθονη και στα κουμπια ,υπαρχει αυτη η διαφορα στην αφη? η απλα ειχε προβλημα το xperia mini που ειχαν εκει? Ας μας πει καποιος που τα εχει δουλεψει και τα 2. ΑΑ και ας μας πει καποιος ποσο σαρ εχει η συσκευη.
  13. φιλε μου μερικες φορες πατας και δεν ανταποκρινετε και ξαναπατας.μιλαω για τα 2 πληκτρα και οχι για το home που ειναι κανονικο,και η οθονη μερικες φορες κανει κολπα. και δευτερον καταλαβα οτι το τηλεφωνο μου θελω να εχει φυσικα πληκτρα ακουστικου..πρωτα να ειναι τηλεφωνο και μετα ολα τα αλλα.(αλλα αυτο ειναι δικο μου προβλημα)
  14. .... το κινητο ειναι μια χαρα στην συνομιλια και σε ηχειο. πιστευω υπαρχουν εφαρμογες να κανεις οτι θελεις με τους τηλ αριθμους. εγω το πηρα και το δουλεψα μια μερα,δυστηχως η αφη στην οθονη και τα πληκτα αφης με κανανε να το δωσω την επομενη.. κριμα γιατι στο μεγεθος του και με αυτη την ,μπαταρια δεν υπαρχει αλλο..:C
  15. Το εχει παρει κανεις να μας πει τις εντυπωσεις του. τα πληκτρα αφης εαν ανταποκρινονται καλα να μαθουμε τουλαχιστον,γιατι πηρα το ray και το εστειλα γι'αυτον τον λογο.
×
×
  • Create New...