Jump to content

dilag

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dilag

  • Ημ. Γέννησης 18/09/1978

dilag's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το έκανα πριν λίγο με τη μεθοδο force update...που πρέπει να κόβεις το internet...έκανε βέβαια συνολικά 3 update μέχρι να πάρει την 7.8 και στο τέλος μου έβγαλε και ένα Nokia update το οποίο αρνείται πεισματικά να τελειώσει...κατά τα άλλα η 7.8 κάνει ακομα πιο όμορφο κ εύχρηστο το όλο σύνολο! Κάντε google "Nokia Lumia 900 7.8 force update" και θα βρείτε τον τρόπο!
  2. Σε Nokia store πήγα κ γω για την αναβάθμιση αλλά η κοπέλα εκεί δεν είχε ιδέα τι της ελεγα...περιμενουμε τέλος του μήνα για τα επίσημα της 7.8. Για το θέμα της σποσυνδεσης του WiFi με το κλείδωμα της οθόνης, έχω παρατηρήσει ότι λύνεται με το που τρέχω την εφαρμογή whatsapp...το έχει δει κάποιος άλλος ή κάτι πάει "στραβά" με το δικό μου; :)
  3. Ευχαριστούμε για το δώρο! Καλή επιτυχία!
  4. Επιτέλους! είναι γεγονός, το counters ή μετρητές αναλόγως τη γλώσσα που χρησιμοποιήται...είναι διαθέσιμο απο το Beta Labs!
  5. Το δικό μου (λευκό από Αγγλία) δεν έχει :(
  6. Ναι...απο Αγγλία (phones4u)...ευχαριστώ για την απάντηση
  7. Παιδιά ξέρει κανείς τίποτα νεότερο για την εφαρμογή Nokia Usage Monitor??? Κατοχος του 900 εγώ εδω και λίγες μέρες!:D
  8. Ευτυχής κάτοχος και εγώ του 900 εδώ και λίγες μέρες...απο Αγγλία (phones4u)...Το κινητό είναι απίστευτα εύχρηστο και γρήγορο! Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς για το update και γενικά που βρίσκω πληροφορίες για να ξέρω αν έχω την τελευταία έκδοση!!! Ευχαριστώ :-)
  9. Ευχαριστώ για την απάντηση!!! Φαντάζομαι οτι τα 500ΜΒ που έχω πρέπει να είναι αρκετά.... Ο μόνος λόγος που περιμένω το 900 ειναι η μπροστινή κάμερα...χρησιμοποιώ αρκετά το Skype...κατα τα άλλα έχεις δίκιο για το design ;)
  10. απο "κατανάλωση" δεδομένων πώς πάει το Window Phone??? Εννοώ, αν κάνει update απο Facebook, Twitter και καναδυό τρία e-mail accounts άντε και λίγο internet πόσα περίπου ΜΒ καταναλώνει την ημέρα? Εγώ είμαι με Ν900 και περιμένω το 900... Ευχαριστώ! :)
  11. ωραίο το δώρο, ακόμα καλύτερο το νέο interface του myphone! ευχαριστούμε!
  12. Πολύ απλά! Στα account επιλέγεις new->sip και βάζεις το username σου σε στυλ username@voipraider.com και το password σου απο κάτω...και είσαι online...
  13. Μια το Expansys λέει οτι περιμένει κ τη Vodafone και μετά θα το δώσουν εκείνοι απο την άλλη διαβάζουμε οτι το φέρνει αποκλειστικά η Wind bla bla bla...Εγώ πάντως παιδιά έκανα την προ- παραγγελία μου απο το Nokia Shop σήμερα...και μου είπε μεσα στο Δεκέμβρη...Αντε να δούμε!
×
×
  • Create New...