Jump to content

mobo

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.404
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

Everything posted by mobo

 1. Καθάρησα το cache και δείχνει μάλλον οκ τώρα. Δεν ήταν κάτι ενοχλητικό πάντως. Εχω την 6/128 και έχω δώσει άλλα 6 απο την εικονική. Επίσης έχω ενεργοποιημένο τον περιορισμό CPU στο 70%. Νομίζω οτι αυτό είναι by default όμως. Θα το δοκιμάσω αύριο εκτενώς και θα επανέλθω.
 2. Το κάνει στη λήψη, με αποτέλεσμα αυτό να εμφανίζεται και στην αναπαραγωγή. Δεν είναι πολύ έντονο, αλλα είναι εμφανές. Κυρίως όταν γίνονται γρήγορες εναλλαγές πλάνων.
 3. Εχει παρατηρήσει κανείς stuttering στη λήψη 4K 60fps?
 4. Οντως μέσα στο site έτσι γράφει. Πάντως φίλος απο Χανιά έκανε αγορά απο το τοπικό Πλαίσιο και τα πήρε κανονικά. Θα πρέπει να πάρω τη Samsung τη Δευτέρα για να δώ τι θα μου πούν.
 5. Το πήρα απο Media Markt πρίν απο μία εβδομάδα. Ισχύει η προσφορά με τα Galaxy buds? Αν ισχύει πώς μπορώ να τα πάρω? Δεν είχα κάποια ενημέρωση απο το κατάστημα.
 6. Επιστροφή απο την αγαπημένη Xiaomi στη Samsung μετά απο χρόνια. Πολύ θετική η εμπειρία, και αναβάθμιση ποιότητας σχεδόν παντού.Μόνο η μπαταρία θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά ελπίζω να φτιάξει λίγο με τον καιρό. Υπάρχει τρόπος να δούμε πόσα λεπτά έχουμε μιλήσει, στο μενού κατανάλωσης της μπαταρίας? Εκεί που βλέπουμε δηλαδή πόση ώρα έχει χρησιμοποιηθεί η κάθε εφαρμογή και τί ποσοστό έχει καταναλώσει. Επίσης δεν έχω βρεί μια λειτουργία που με βόλευε πάρα πολύ στο Xiaomi. Κάποιες εφαρμογές που έχω επιλέξει, π.χ facebook, gmail, να ανοίγουν με δακτυλικό αποτύπωμα. Ο ασφαλής φάκελος που έχει η Samsung νομίζω δεν κάνει ακριβώς αυτό.
 7. Σε περίπτωση που τελειώσουν τα data και δεν το έχεις προσέξει, σταματάει η πρόσβαση στο internet, ή συνεχίζει η χρέωση?
 8. Σ'ευχαριστώ, την περιμένω πώς και πώς γιατί το πρόβλημα με το "Σύστημα Android" Που καταλαλώνει την μπαταρία έχει γίνει ενοχλητικό. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι αυτό τελικά πρέπει να είναι. Κλασσική Xiaomi. Και δυστυχώς η έκδοση μου έχει Google services. Και ειδικά στον dialer και στα contacts προτιμώ το MIUI.
 9. Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά αν γνωρίζει κάποιος γιατί έχω μπερδευτεί. Στην έκδοση MIUI, μου γράφει οτι έχω την 12.0.7.0 Global Σταθερή. QFCEUXM. Δέν μπορώ να καταλάβω αν είναι ευρωπακή ή Global. Πώς γίνεται να έχει μέσα το EU και να είναι Global?
 10. Το ίδιο παρατήρησα και στο δικό μου πρίν απο λίγο. ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----
 11. Επανέρχομαι στο θέμα γιατί βλέπω ότι δεν το αναφέρει κανείς άλλος, και σκέφτομαι μήπως αντιμετωπίζω μόνο εγώ το πρόβλημα σχετικά με την κατανάλωση μπαταρίας του android system. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος με τη 12?
 12. Στο δικό μου η μπαταρία κρατάει λιγότερο μετά την αναβάθμιση. Είχα screen on time περίπου στις 8 ώρες, και τώρα με την ίδια χρήση, 4-5 ώρες max. Επίσης παρατήρησα ότι στα στατιστικά της μπαταρίας, καταναλώνει αρκετά μεγάλο ποσοστό το System.
 13. Εμένα με MIUI 11 ανοίγει κανονικά τις επαφές αλλά όταν πας να καλέσεις κρασάρει ή δεν κάνει την κλήση.
 14. Επειδή μου έλειψε κι εμένα το notification led μπροστά, βρήκα μια εφαρμογή στο play store ως εναλλακτική λύση που εξυπηρετεί αρκετά. Λέγεται NotifyBuddy.
 15. Οδηγό για την επαναφορά του miui dialer ψάχνω. Το ξεκλείδωμα του bootloader γνωρίζω πως το κάνουμε. Πάντως οι global roms έχουν stock android dialer. Σε κάποιες ινδικές μόνο έχουν αφήσει τον miui. Η φωτογραφία πολύ καλή και ειδικά με την stock εφαρμογή.
 16. Υπάρχει κάποιος οδηγός κάπου?
 17. Έχει βρεθεί τρόπος να επαναφέρουμε το miui dialer? Γιατί της Google είναι τραγικός.
 18. Πήρα τηλέφωνο στο support και ο υπάλληλος μου είπε οτι είναι λάθος του συστήματος και άνοιξε αίτημα
 19. Η εταιρία είναι τραγική. Είχα υπόλοιπο απο blender κάποια λεπτά ομιλίας, και κάποια data. Εβαλα 10 ευρώ σήμερα, πήρα την κουτσουρεμένη προσφορά, και δεν αφαιρεί το χρόνο και τα data απο το υπόλοιπο του blender, αλλα απο τη νέα ανανέωση! Δηλαδή έχασα αυτά που είχα μέσα.
 20. Folder type είναι η quick cirle. Γενικά είναι οι θήκες που ανοίγουν και κλείνουν σαν φάκελος
 21. Έχω αυτή που βγαίνει το κάλυμμα. Αν σε βολεύουν οι folder type, είναι πάρα πολύ καλή. Εγώ αγόρασα πρόσφατα και χρησιμοποιώ μια φθηνή tpu, έτσι για αλλαγή.
 22. Μπορείς να δώσεις link αν θέλεις?
×
×
 • Create New...