Jump to content

elina28

Members
  • Δημοσιεύσεις

    105
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

3 Followers

About elina28

  • Ημ. Γέννησης 15/05/1975

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

elina28's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. το καφαο ειναι παλιο. απο τον τοιχο βγαινουν ενα κοκκινο και ασπρο. συνδεσα εκει το τηλεφωνο και λειτουργει. σκεφτικα στα ιδια καλωδιακια να συνδεσω το μοντεμ. το εκανα αλλα δε παιζει...
  2. Ειχα κάποια προβλήματα με το τηλέφωνο (τα οποια οφειλόταν στο οτι η lannet φαληρησε) και φώναξα τεχνικό του οτε με αποτέλεσμα μου απομόνωσε ΟΛΕΣ τις μπριζες και μου αφησε μόνο την κεντρικη. δε παιζει για internet . καμια βοηθεια κανα σχεδιαγραμμα να τα επαναφερω υπαρχει? :confused:
  3. elina28

    Asus P535

    Ανοίγω το wifi βρισκει ελευθερα καναλια με συνδεει αλλα δε φορτωνει τις σελιδες. τις ρυθμισεις δε τις εχω πειραξει... χρειαζεται κατι αλλο?
  4. elina28

    Wind Plus

    Πρίν απο λίγες μέρες πήρα κι εγώ ενα Asus με λειτουργικό WM. Oταν επελεξα να περαστουν οι ρυθμισεις ειχε τα εξης : wind web settings και mms settings. Πριν απο λιγο χρειάστηκε να κανω hard reset και να τα ξαναπερασω ολα απο την αρχη. Επιλεγοντας που λετε ρυθμισεις δικτύου αυτη τη φορα μου εβγαλε wind web settings mms settings και WAP SETTINGS. παω να κοιταξω πιο λεπτομερως και παρατηρω οτι ειναι ιδιες ρυθμισεις με αυτη του wind plus! πήρα τηλεφωνο και δεν ειχαν ιδεα. "Οι ρυθμισεις για wind plus ειναι όντως αυτες που λενε wap. Αλλα για συσκευες με wm δεν υπαρχουν . Μηπως τις βαλατε εσεις χειροκινητα?" Ακου να δεις....! Τελικά τι γίνεται ρε παιδια ξέρει κανεις εδω γιατι αυτοι εκει ειναι ασχετοι! Μην μου ερθει μαζι με τον λογαριασμο και εγκεφαλικο!!!
  5. Αφού ξεκλειδώσουμε την εφαρμογή και τους χαρτες και τους βαλουμε στην καρτα παμε στο site της autodrive hellas εκει που λεει αναβαθμισεις και downloads και κατεβαζουμε τον installer autodrive hellas 1.50. συνδεουμε το κινητο στο ¨μεταφορα δεδομενων" και τρεχουμε την εφαρμογη. Και τσουπ! εχουμε ενα οραιοτατο update!!!! Ε πιστευω τωρα χωρις μπυρα τα ειπα καλυτερα!:lol::lol:
  6. Απλά το κατέβασα απο impart και ειναι σαν application. δε πεταξα δηλαδη καποιο χαρτη χυμα μεσα στη κάρτα. αλλα το εκανε update... Ελπίζω καταλάβατε...... Εχω πιει και μια μπυρα τωρα και δεν ειμαι μαθημενη και :wacko: δε ξερω αν τα λεω καλα:lol::lol:
  7. Την ελληνική έκδοση έχω. Το παράδοξο έιναι οτι εκει που λεει συλαβισμος πολης δεν μου το βγαζει. την βρισκω manual και στο συλαβισμο διευθυνσης μου το βγαζει! Επισεις να πω πως έχω τον 1.40 ξεκλειδωτο και απλα εκανα update στον 1.50
  8. Εχω τον βασικό και τον Autodrive. Δέν εχω κατι αλλο....
  9. Με ότι και να γράψω, είτε κεφαλαία είτε μικρά δέν αναγνωρίζει τίποτα.. Μπάς και θέλει GREEKLISH? Άν υπάρχει ήδη θέμα γι αυτο κάντε με μια μεταφορά γιατί εγώ δέν βρήκα κάτι...
  10. Πάντως μια μικρή απόκλιση την έχει αφού εχω κάτσει αρκετή ώρα έξω στο μπαλκόνι κι ενώ το νούμερο μου είναι 24 δείχνει πως βρίσκομαι στο 22.
  11. Που είναι αυτο ρε παιδια και δεν το ειδα???
  12. Πληρη απεγκατασταση restart...
  13. Ναι κανονικα. και με τον ΙΕ και με firefox. Θα μου πειτε τι το θελω το chrome... Απλα το βρισκω πολυ πιο γρηγορο και μ αρεσει το interface..
×
×
  • Create New...