Jump to content

myphone.gr :: προτάσεις για βελτίωση

dedcat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά όποιος διαχειρίζεται την σελίδα myphone.gr στο facebook να προσέξει λίγο γιατί έχουν δημοσιευθεί διάφορα threads που δεν είναι ειδήσεις της πρώτης σελίδας του myphone.

Συμβαίνει το ίδιο πάλι σήμερα

το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συμβαίνει το ίδιο πάλι σήμερα

Thanxxx το ελέγχουμε παιδιά. :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Και σε μένα συνέβη αυτό που ανάφερε ο φίλος παραπάνω.

Ενδεικτικά, μου εμφάνισε θέμα που έχει να κάνει με εκτροπή κλήσης από σταθερό σε κινητό.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

θα μπει κάποια στιγμή το φόρουμ στο forum runner τελικά?

Το forum runner είναι front end σαν το Tapatalk. Γιατί να έχουμε 2 διαφορετικές εφαρμογές για το ίδιο πράγμα; Εδώ δεν υποστηρίζουμε το tapatalk πλέον, δεν μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο εξαιτίας των μεγάλων τρυπών ασφάλειας που έχει.

Προτιμάμε τη δική μας εκδοχή. Την κάνουμε beta testing. Όταν είναι θα την δείτε στους browsers σας. :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Το forum runner είναι front end σαν το Tapatalk. Γιατί να έχουμε 2 διαφορετικές εφαρμογές για το ίδιο πράγμα; Εδώ δεν υποστηρίζουμε το tapatalk πλέον, δεν μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο εξαιτίας των μεγάλων τρυπών ασφάλειας που έχει.

Προτιμάμε τη δική μας εκδοχή. Την κάνουμε beta testing. Όταν είναι θα την δείτε στους browsers σας. :)

Το καταλαβαίνουμε αυτό και είναι σεβαστό αλλά νομίζω πως καλό θα είναι κι εσείς να σκεφτείτε αυτό που διευκολύνει τους χρήστες, οι οποίοι από τη στιγμή που το χρησιμοποιούν (και προφανώς και σε άλλα φόρουμ) είναι μια επιλογή τους.:)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Η ασφάλεια του forum είναι πάνω από όλα. Η δική μας εκδοχή, θα σας ικανοποιήσει απόλυτα, είμαι σίγουρος για αυτό. ;)

Η ασφάλεια του forum είναι πάνω από όλα. Η δική μας εκδοχή, θα σας ικανοποιήσει απόλυτα, είμαι σίγουρος για αυτό. ;)

Μας προετοιμάζετε για την mobile version ή μου φαίνεται?! :D

Περιμένουμε! Μακάρι να μας ικανοποιήσει..

Sent from my X8 using Tapatalk

Θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένας χώρος, για παράδειγμα στο my files, στον οποίο θα υπάρχουν ringtones η wallpapers για να "κατεβάζουν" τα μέλη του φόρουμ? :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένας χώρος, για παράδειγμα στο my files, στον οποίο θα υπάρχουν ringtones η wallpapers για να "κατεβάζουν" τα μέλη του φόρουμ? :rolleyes:

Το έχουμε σκεφτεί εδώ και χρόνια. Αλλά δυστυχώς όλα τα παραπάνω υπόκεινται σε νόμους, copyrights, πνευματικά δικαιώματα κλπ και είναι επικίνδυνο για το forum μας...

Το θέλουμε πολύ, αλλά δεν το βλέπω να γίνεται για τον παραπάνω λόγο και μόνο :(

Ετοιμάζουμε μία νέα ενότητα όμως σχετική με App Reviews, θέλουμε να δώσουμε έμφαση στον τομέα αυτό. Θα μπορούν και μέλη μας να κάνουν τέτοια reviews να δημοσιεύονται κλπ. Αυτά λίγο αργότερα όμως, έχουμε άλλα που προέχουν ;) Γίνονται πολλά από πίσω που δεν φαίνονται, προσπαθούμε όσο γίνεται να τρέχουμε, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.

Έχετε να δείτε πάρα πολλά ακόμα. ;)

Το έχουμε σκεφτεί εδώ και χρόνια. Αλλά δυστυχώς όλα τα παραπάνω υπόκεινται σε νόμους, copyrights, πνευματικά δικαιώματα κλπ και είναι επικίνδυνο για το forum μας...

Κρίμα πραγματικά :(

Δηλαδή κάποια sites όπως αυτό για παράδειγμα, πληρώνουν κάτι για τα δικαιώματα?

και κάτι άλλο...

έχετε σκεφτεί να να βγάλετε κάποια αξεσουάρ για κινητά με ένα λογότυπο του site πάνω?

Για παράδειγμα:

http://img191.imageshack.us/img191/474/myphone22.jpghttp://img716.imageshack.us/img716/9505/myphone11.jpg

Πιστεύω πως θα μια καλή διαφήμιση αλλά και έξτρα έσοδα ;) Εγώ θα προτιμούσα σίγουρα μια τέτοια θήκη, από μια απλή μαύρη που έχω τώρα.:rolleyes:

Edited by siciliano

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Κρίμα πραγματικά :(

Δηλαδή κάποια sites όπως αυτό για παράδειγμα, πληρώνουν κάτι για τα δικαιώματα?

Δεν ξέρω αν πληρώνουν, θα έπρεπε όμως. Ειδικά αυτή την περίοδο, βλέπεις τι γίνεται με rapidshare κλπ και παράνομα software, ACTA κλπ. :(

και κάτι άλλο...

έχετε σκεφτεί να να βγάλετε κάποια αξεσουάρ για κινητά με ένα λογότυπο του site πάνω?

Για παράδειγμα:

http://img191.imageshack.us/img191/474/myphone22.jpghttp://img716.imageshack.us/img716/9505/myphone11.jpg

Πιστεύω πως θα μια καλή διαφήμιση αλλά και έξτρα έσοδα ;) Εγώ θα προτιμούσα σίγουρα μια τέτοια θήκη, από μια απλή μαύρη που έχω τώρα.:rolleyes:

Ναι, το έχουμε σκεφτεί θέλει όμως μία εταιρία από πίσω, για να δικαιολογεί έξοδα/έσοδα, εφορίες κλπ. Δυστυχώς δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα την εποχή του ΔΝΤ. Κάνουμε συζητήσεις όμως. ;) Θα σας ενημερώσουμε.

Μια ιδεα μου ειναι να φτιαχτει ενα νεο thread με internetικα καταστηματα το οποιο με βαση τις αγορες των χρηστων να αξιολογουνται και να μπαινουν σε μια λιστα ετσι ωστε να αποφευγονται προβληματα και συναλλαγες με αναξιοπιστους εμπορους.

Μια ιδεα μου ειναι να φτιαχτει ενα νεο thread με internetικα καταστηματα το οποιο με βαση τις αγορες των χρηστων να αξιολογουνται και να μπαινουν σε μια λιστα ετσι ωστε να αποφευγονται προβληματα και συναλλαγες με αναξιοπιστους εμπορους.

Υπάρχει πληθώρα τέτοιων ιστοσελίδων με αξιολογήσεις ιντερνετικών καταστημάτων.

Υπάρχει πληθώρα τέτοιων ιστοσελίδων με αξιολογήσεις ιντερνετικών καταστημάτων.

Ναι και μπαινουν οι ιδιοι οι μαγαζατορες και αξιολογουν τα μαγαζια τους. Μαλλον δεν με καταλαβες, εννοω οτι θα εμπιστευομουνα την αποψη και την αξιολογηση του συμφορουμιτη μου που εχουμε ανταλαξει και δυο τρεις αποψεις μεταξυ μας και οχι του καθε τυχαιου που μπαινει και αξιολογει ενα site το οποιο μπορει να του ανηκει η να εχει καποια σχεση με αυτο.

Αλλωστε δεν μιλησα για SITE μιλησα για καποιο καινουριο ΝΗΜΑ.

Τεσπα μια προταση εκανα.

Ναι και μπαινουν οι ιδιοι οι μαγαζατορες και αξιολογουν τα μαγαζια τους. Μαλλον δεν με καταλαβες, εννοω οτι θα εμπιστευομουνα την αποψη και την αξιολογηση του συμφορουμιτη μου που εχουμε ανταλαξει και δυο τρεις αποψεις μεταξυ μας και οχι του καθε τυχαιου που μπαινει και αξιολογει ενα site το οποιο μπορει να του ανηκει η να εχει καποια σχεση με αυτο.

Αλλωστε δεν μιλησα για SITE μιλησα για καποιο καινουριο ΝΗΜΑ.

Τεσπα μια προταση εκανα.

Δεν είμαι αρμόδιος εγώ για να σου απαντήσω αλλά φαντάζομαι ότι κι εδώ θα μπορούσε να γίνει το ίδιο. Θα γραφόντουσαν στο φόρουμ απλά για να γράφουν ύμνους για τα μαγαζιά τους κτλ, άλλωστε δεν ξέρουμε ποιός κρύβεται πίσω από κάθε Nickname.

Ξαναλέω, όμως, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, δεν είμαι εγώ υπεύθυνος να αποφασίσω.

Εγω ειμαι νεος στο forum αλλα απο οτι βλεπω υπαρχουν παιδια που σιγουρα γνωριζονται μεσα απο αυτο και συζητανε καθημερινα μεταξυ τους. Σιγουρα θα εμπιστευτω πολυ περισσοτερο την αποψη τους για ενα μαγαζι απο οτι θα εμπιστευτο την γνωμη καποιου εντελως ασχετου.

• 2 weeks later...
Υπάρχει ενδεχόμενο για ανάπτυξη στο μέλλον κάποιας εφαρμογής είτε για Android είτε για iOS για το myphone?

Υπάρχει ενδεχόμενο για ανάπτυξη στο μέλλον κάποιας εφαρμογής είτε για Android είτε για iOS για το myphone?

παραπάνω αν διαβάσεις, θα δεις ότι ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εφαρμογή σε iOS και Android. Δε θα χρειάζεται να παρακολουθείς το forum από άλλες εφαρμογές (βλ. tapatalk).

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

παραπάνω αν διαβάσεις, θα δεις ότι ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εφαρμογή σε iOS και Android. Δε θα χρειάζεται να παρακολουθείς το forum από άλλες εφαρμογές (βλ. tapatalk).

νομιζω κανεις λαθος..ειχανε πει για μονο mobile εκδοση και στο μελλον εφαρμογη

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Ακριβώς έτσι είναι. Mobile έκδοση στα άμεσα σχέδια. Οι εφαρμογές ίσως κάποια άλλη στιγμή!

Stay tuned!!

μια εφαρμογη για iphone και android θα ηταν σουπερ ειδικα αμα υποστηριζει ειδοποιησεις για απαντησης στο θεμα που εχεις γραψει θα ηταν πολυ βολικο. τετοια εφαρμογη υπαρχει απο αλλο μεγαλο ελληνικο σαιτ. την εχω κατεβασει και την λειτουργο βολευει απιστευτα που πολλες φορες προτιμας να γραφεις απο εκει παρα απο το pc

• 2 weeks later...
Ναι, το έχουμε σκεφτεί θέλει όμως μία εταιρία από πίσω, για να δικαιολογεί έξοδα/έσοδα, εφορίες κλπ. Δυστυχώς δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα την εποχή του ΔΝΤ. Κάνουμε συζητήσεις όμως. ;) Θα σας ενημερώσουμε.

Eπισης θα μπορουσατε περα απο θηκες, να βγαλετε και καποια μπλουζακια με το λογοτυπο του myphone. Αν ειναι εφικτο, πιστευω θα ηθελαν αρκετα ατομα κατι τετοιο!!

Eπισης θα μπορουσατε περα απο θηκες, να βγαλετε και καποια μπλουζακια με το λογοτυπο του myphone. Αν ειναι εφικτο, πιστευω θα ηθελαν αρκετα ατομα κατι τετοιο!!

αλκη αλλη μια φορα τελειος:D

εγω θελωω:p

υπαρχουν μαγαζια πχ και τετοια που κανουν τετοιες τυπωσεις απο οτι ξερω

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect: