Jump to content

siciliano

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.148
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by siciliano

  1. Τον κακό τους στον καιρό.🤬 Μου βγάλε σήμερα μήνυμα πως δεν ανταποκρίνεται η κάμερα και γενικά κάνει κάποια κολλήματα. Ελπίζω να φτιάξει..
  2. Το αγόρασα την Παρασκευή και πήρε το 14, το θέμα μου είναι άλλο όμως. Τα προηγούμενα κινητά που είχα, όταν είχα μηνύματα- κλήσεις - ειδοποιήσεις, με κλειστή την οθόνη άναβε ένα λεντακι. Σε αυτό δεν έχει κάτι αντίστοιχο?
  3. Χθες είδα και το κορεατικο, επιεικώς 4/10.
  4. Οπότε οι My Cosmote είναι σταθεροί, απλά θα χρειαστεί μια φορά μονο να λαβω τους προσωρινούς κωδικούς στην συσκευή και απο κει και πέρα θα βάζω τα πακέτα με τους κωδικούς My Cosmote. Σωστά?
  5. Εγώ έχω κάρτα Q στο κινητό μου, για να ενεργοποιήσω πακέτο κοσμοκαρτας ενός άλλου ατόμου που έχει κοσμοτε, αν κατεβάσω την εφαρμογή στο κινητο μου, θα γίνει η δουλειά?
  6. Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσω ένα πακέτο ομιλίας, πχ. το combo σε μια συσκευή, απο μακριά, μέσω ίντερνετ?
  7. Τι να σου πω, αυτόν εδώ πήρα, 14 ντεσιμπέλ έλεγε... https://www.skroutz.gr/s/7117111/CoolerMaster-Silencio-FP-120-PWM.html
  8. Στην μητρικά αλλά μπορώ να το συνδέσω και στο τροφοδοτικό. Έχεις να μου προτείνεις κάποιο ροοστάτη; Δεν ξέρω και πως είναι, για να ψάξω.
  9. Ναι, του κουτιού, φταίει η μητρική; Που μπορώ να βρω τέτοιο ροοστάτη;
  10. Πήρα καινούργιο ανεμιστήρα κουτιού αλλά επειδή λειτουργεί στις μέγιστες στροφές με ενοχλεί ο ήχος. Υπάρχει τρόπος να κατεβάσω τις στροφές του; Δοκίμασα με το SpeedFan αλλά δεν κατάφερα τίποτα.:( Η μητρική είναι GIGABYTE GA-G41M-ES2L
  11. Οι διανομείς μπορούν να δουλεύουν και τις νύχτες.
  12. Έτσι. Καθημερινό πέρασμα και ιδιωτικοποίηση δεν πανε μαζί.
  13. Εννοεί για τα δέματα εσωτερικού, όχι τα κινέζικα.
  14. Επανήλθες όμως το 16 και χωρίς σε πληρώνει ο makap :p
  15. Δεν παρέθεσες κανένα κεφάλαιο. Έβαλες το link του άρθρου και από κάτω έγραψες τα δικά σου. Πρώτη φορά διαβάζω αυτό το επιχείρημα, δεν γράφτηκε καμία φορά τα τελευταία 10-15 χρόνια. :zzz: Δεν ξέρω αλλά η επιδότηση είναι για να φτάνει το γράμμα σε κάθε κωλοχώρι, με την ίδια λογική που επιδωτούνται τα καράβια και τα αεροπλάνα για να πηγαίνουν σε διάφορα ξερονήσια. Γιατί αν το δεις από την επιχειρηματική "ιδιωτική" πλευρά, οι εταιρίες θα έμπαιναν μέσα. Για παράδειγμα, τους λογαριασμούς της vodafone και της wind, τους μοιράζει η acs αλλά μόνο στις αστικές περιοχές. Δεν τις συμφέρει να πηγαίνει στα χωριά. Μερικές φορές δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θες. Για παράδειγμα, δεν μπορούν να απολύσουν το μόνιμο προσωπικό το οποίο έχει και τους υψηλούς μισθούς. Σταμάτησαν βέβαια οι προσλήψεις, αλλά υπάρχουν ακόμα οι παλαιοί και τα έσοδα μειώνονται συνεχώς από τον ανταγωνισμό και γενικά από την μείωση της έντυπης αλληλογραφίας.
  16. Για τον ίδιο λόγο που και εσύ παρουσίασες επιλεκτικά τμήματα του άρθρου. Το κράτος δεν χρωστά μόνο 152 εκ. και τέλος, αλλά θα πρέπει να συνεχίζει να επιδοτεί τα ΕΛΤΑ με 45 εκ. κάθε χρόνο, όπως ακριβώς επιδοτεί τους εφοπλιστές για τις άγονες γραμμές. Δεν ξέρω αν έγινε κακοδιαχείριση, αλλά αν θεωρείς πως κακοδιαχείριση είναι να απολυθούν οι εργαζόμενοι για να αντεπεξέλθουν στα μειωμένα έσοδα λόγω ανταγωνισμού από τις ιδιωτικές εταιρίες (acs, γενική ταχυδρομική, κτλ). απολύσεις γενικά στο δημόσιο δύσκολα γίνονται. Προσλήψεις έχουν να γίνουν πάνω από 10 χρόνια.
×
×
  • Create New...