Jump to content

Dinos_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    132
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Dinos_

  • Ημ. Γέννησης 16/10/1979

Συσκευή

  • Συσκευή
    z fold 3

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Dinos_'s Achievements

  1. το θέμα με την γραμμή κατάστασης που εξαφανίζεται το έχει κάνεις άλλος ; έχουμε καμιά λύση ;
  2. τελικα αν αφησουμε την εσωτερικη οθονη χωρις την ζελατινα θα εχουμε καποιο προβλημα ;
  3. καλήμερα, και η δικιά μου προστασία στην εσωτερική οθόνη έχει αρχίσει να ξεκολλάει. εάν την αφαιρέσω και την αφήσω γυμνή την οθόνη χωρίς την ζελατίνα θα έχω κάποιο θέμα ; επίσης έχω ένα πρόβλημα με την γραμμή κατάστασης (που δείχνει τις πληροφορίες όπως το επίπεδο την μπαταρίας την ώρα το σήμα) εξαφανίζεται ξαφνικά και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να ξανά εμφανιστεί. όταν ανοίγω εφαρμογές εμφανίζεται, Μονο στην κεντρική οθόνη στο κεντρικό μενού δεν φαίνεται.
  4. καλα και το tab 4 του 2018 ειναι, δεν ειναι τοσο παλιο
  5. ξέρει κάποιος αν συνδέονται με το tab s4 της samsung όταν βλέπουμε netflix ?
  6. Έβαλα το τζαμακι της nillkin που είχα πάρει πρώτο. Σε συνδυασμό με την θήκη έχει καλή εφαρμογή και αυτό που μου αρέσει είναι ότι προστατεύει όλη την οθόνη και δεν κάνει την εγκοπη στο ακουστικό και στους αισθητήρες.
  7. Φίλε μου δεν μιλάω για φουσκάλες, μιλάω για κομμάτια αριστερά και δεξιά της οθόνης που δεν έφευγαν με τίποτα, έχω βάλει γενικά πολλές full glue και σε δύο λεπτά κάθονταν μια χαρά πάνω στην οθόνη και μετά πίεζα τις φουσκάλες και έφευγαν. Στην προκειμένη περίπτωση δεν γινόταν τίποτα.
  8. Λοιπόν παιδιά χάλια το τζαμακι πέταξα 16€. Μόλις το έβαλα πάνω στην οθόνη γέμισε φυσαλίδες πάνω από το 50% της οθόνης και δεν έφευγαν με τίποτα όσο και να τις εσπρωχνα. Τελικά έβαλα το πρώτο που είχα πάρει με κόλλα γύρω γύρω και σε συνδυασμό με την θήκη που το στρίμωξε στα πλάγια στις edge επιφάνειες ησύχασα. Πραγματικά πολύ καλό αποτέλεσμα με μόνο μείον το μικρo rainbow effect που δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου.
  9. μολις παρελαβα το hofi και θα το βαλω αργοτερα. Πηρα και την θηκη την επισημη της samsung (protective stand). Σκεφτομουν να βαλω πρωτα την θηκη και μετα το τζαμακι για καλυτερο κεντραρισμα, τι λετε ;;;
  10. έχει κανείς γνώμη για τα sbs tempered glass που φέρνει το public ;
  11. Εχω απογοητευτεί, πήρα το τζαμακι της nillkin που έπαιρνα και στα άλλα κινητά και δεν είχα πρόβλημα αλλά στο note 9 είναι άθλιο με τρομερό rainbow effect στο κέντρο. Δεν έχει καθόλου κόλλα στο κέντρο, μόνο περιμετρικά. Και η official θήκη της samsung η silk τραβάει την σκόνη σαν μαγνήτης. Μου φαίνεται θα πάρω μια θήκη που κλείνει μπρος πίσω και θα ηρεμήσω και ας διπλασιάζει τον όγκο του τηλεφώνου.
  12. οχι, δινει ρευμα απλα δεν ανοιγει.
  13. Δυστυχώς το mi mix μου χάλασε. Ενω φορτιζε εβγαλα τον φορτιστη και αυτο συνεχιζε να δειχνει οτι φορτιζει μεχρι που τελειωσε η μπαταρια και δεν ξαναανοιξε. Το πηγα σε δυο μαγαζια μηπως φτιαχνει αλλα μου ειπαν οτι μαλλον ειναι η μητρικη και δεν συμφερει να φτιαχτει. Κριμα... Το ειχα φερει απο κινα με κινεζικη rom αλλα δεν ειχα προβλημα. Δυστυχώς η εγγύηση δεν με καλύπτει Ελλάδα.
×
×
  • Create New...