Jump to content

Dinos_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    132
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Dinos_

  1. το θέμα με την γραμμή κατάστασης που εξαφανίζεται το έχει κάνεις άλλος ; έχουμε καμιά λύση ;
  2. τελικα αν αφησουμε την εσωτερικη οθονη χωρις την ζελατινα θα εχουμε καποιο προβλημα ;
  3. καλήμερα, και η δικιά μου προστασία στην εσωτερική οθόνη έχει αρχίσει να ξεκολλάει. εάν την αφαιρέσω και την αφήσω γυμνή την οθόνη χωρίς την ζελατίνα θα έχω κάποιο θέμα ; επίσης έχω ένα πρόβλημα με την γραμμή κατάστασης (που δείχνει τις πληροφορίες όπως το επίπεδο την μπαταρίας την ώρα το σήμα) εξαφανίζεται ξαφνικά και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να ξανά εμφανιστεί. όταν ανοίγω εφαρμογές εμφανίζεται, Μονο στην κεντρική οθόνη στο κεντρικό μενού δεν φαίνεται.
  4. καλα και το tab 4 του 2018 ειναι, δεν ειναι τοσο παλιο
  5. ξέρει κάποιος αν συνδέονται με το tab s4 της samsung όταν βλέπουμε netflix ?
  6. Έβαλα το τζαμακι της nillkin που είχα πάρει πρώτο. Σε συνδυασμό με την θήκη έχει καλή εφαρμογή και αυτό που μου αρέσει είναι ότι προστατεύει όλη την οθόνη και δεν κάνει την εγκοπη στο ακουστικό και στους αισθητήρες.
  7. Φίλε μου δεν μιλάω για φουσκάλες, μιλάω για κομμάτια αριστερά και δεξιά της οθόνης που δεν έφευγαν με τίποτα, έχω βάλει γενικά πολλές full glue και σε δύο λεπτά κάθονταν μια χαρά πάνω στην οθόνη και μετά πίεζα τις φουσκάλες και έφευγαν. Στην προκειμένη περίπτωση δεν γινόταν τίποτα.
  8. Λοιπόν παιδιά χάλια το τζαμακι πέταξα 16€. Μόλις το έβαλα πάνω στην οθόνη γέμισε φυσαλίδες πάνω από το 50% της οθόνης και δεν έφευγαν με τίποτα όσο και να τις εσπρωχνα. Τελικά έβαλα το πρώτο που είχα πάρει με κόλλα γύρω γύρω και σε συνδυασμό με την θήκη που το στρίμωξε στα πλάγια στις edge επιφάνειες ησύχασα. Πραγματικά πολύ καλό αποτέλεσμα με μόνο μείον το μικρo rainbow effect που δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου.
  9. μολις παρελαβα το hofi και θα το βαλω αργοτερα. Πηρα και την θηκη την επισημη της samsung (protective stand). Σκεφτομουν να βαλω πρωτα την θηκη και μετα το τζαμακι για καλυτερο κεντραρισμα, τι λετε ;;;
  10. έχει κανείς γνώμη για τα sbs tempered glass που φέρνει το public ;
  11. Εχω απογοητευτεί, πήρα το τζαμακι της nillkin που έπαιρνα και στα άλλα κινητά και δεν είχα πρόβλημα αλλά στο note 9 είναι άθλιο με τρομερό rainbow effect στο κέντρο. Δεν έχει καθόλου κόλλα στο κέντρο, μόνο περιμετρικά. Και η official θήκη της samsung η silk τραβάει την σκόνη σαν μαγνήτης. Μου φαίνεται θα πάρω μια θήκη που κλείνει μπρος πίσω και θα ηρεμήσω και ας διπλασιάζει τον όγκο του τηλεφώνου.
  12. οχι, δινει ρευμα απλα δεν ανοιγει.
  13. Δυστυχώς το mi mix μου χάλασε. Ενω φορτιζε εβγαλα τον φορτιστη και αυτο συνεχιζε να δειχνει οτι φορτιζει μεχρι που τελειωσε η μπαταρια και δεν ξαναανοιξε. Το πηγα σε δυο μαγαζια μηπως φτιαχνει αλλα μου ειπαν οτι μαλλον ειναι η μητρικη και δεν συμφερει να φτιαχτει. Κριμα... Το ειχα φερει απο κινα με κινεζικη rom αλλα δεν ειχα προβλημα. Δυστυχώς η εγγύηση δεν με καλύπτει Ελλάδα.
  14. Εγω εδωσα 70 euro για μπρασελε της miltek και έχει γίνει πολύ premium το ρολόι
  15. Το έχω δει στο YouTube το πρόβλημα, ευτυχως εμενα μου έκατσε με πολύ σφιχτο bezel δεν κουνιέται καθόλου ακομα και με το χερι να προσπαθήσω δεν κινείται με τίποτα
  16. Εχθες ειχα παλι αποσυνδεση με το τηλεφωνο (mi mix 2). πατωντας την εφαρμογη gear στο κινητο ειχε χαθει η συνδεση και ηθελε νεο pairing. τα εκλεισα ολα τα ξαναανοιξα αλλα τιποτα και αναγκαστηκα να κανω παλι (2η φορα) reset στο ρολοι για να το βρει η εφαρμογη και να γινει η συνδεση. Και φυσικα επρεπε να ξανακατεβασω τις εφαρμογες που ειχα. Εχει συμβει σε αλλον ;
  17. Μου το εκανε μια φορα σημερα, οταν το ανοιξα το πρωι δεν συνδεθηκε με το κινητο οσο αφορα τις ειδοποιησεις (για τηλεφωνικες κλησεις ηταν συνδεδεμενο).Εκανα ενα reset και επανηλθε μεχρι στιγμης.
  18. Κατέβασα μια πολύ ωραία εφαρμογή το camera gear το οποιο τραβάει φωτο και βιντεο απο το κινητό με την οθόνη του ρολογιού. Το πρόβλημα είναι οτι ενω με το βιντεο δουλεύει μια χαρά και το εμφανίζει στην gallery του κινητού με τις φωτογραφίες έχει πρόβλημα και οταν πατάς το κουμπί για να βγάλει φωτογραφία κολλάει και δεν την εμφανίζει στην gallery. Εχει κάποιος την εφαρμογή και έχει το ίδιο πρόβλημα???
  19. Αρα τι συμβαίνει με το δικό μου? Γιατί δεν μπήκαν ελληνικά? Δεν Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα βάλω τώρα? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως φταίει ότι το τηλέφωνο μου είναι το mi mix 2 με κινέζικη rom και δεν έχει ελληνική γλώσσα? Αλλά μόνο αγγλικά?
  20. Εμένα λογικά δεν είναι Έλληνικο το ρολόι γιατί και ο φορτιστής είναι αγγλικού τύπου αλλά ελληνικά πρέπει να έχει γιατί στο text to speech έχει ελληνικά άρα λογικά πρέπει να έχει και σαν system language.
  21. Ρε παιδιά μια βοήθεια, δεν μπορω να αλλάξω γλώσσα στο ρολόι, παω settings, device αλλά δεν υπάρχει πουθενά language για να βαλω ελληνικά. Τι κανω λάθος???
×
×
  • Create New...