kotsianis7 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Φάσμα όλες έχουν στα 900. Αν θέλει μπορεί να το χρησιμοποιήσει. Δεν υπάρχει περιορισμός για μόνο GSM στα 900 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 (edited) Φάσμα όλες έχουν στα 900. Αν θέλει μπορεί να το χρησιμοποιήσει. Δεν υπάρχει περιορισμός για μόνο GSM στα 900 Τα πινακακια δειχνουν ποια bands χρησιμοποιει το καθε δικτυο σε gsm, umts & lte. Eτσι κ αλλιως περιεργο βεβαια διοτι μεχρι χθες το πινακακι της b8 ειχε μονο ενα δικτυο... Edited September 10, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Η Cosmote και η Vodafone χρησιμοποιούν. Η Wind αν θέλει μπορεί να το κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Τοτε σωστα υπαρχει κλικαρισμενο το b8 (3g) στην wind; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 @cmvr στο site σου μας ενημερωνεις οτι η wind χρησιμοποιει b8 900mhz στο 3G, ισχυει; Εκ παραδρομής μπήκε. Θα το διορθώσω ! Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Ξέρω γω; μπορεί να έχει κάποιο cell πανελλαδικά που να το δινει σε band 8 το UMTS:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 ΣΈΡΡΕΣ!!! Oh yes! Επιτέλους! Το g είναι Ε και το Η έγινε Η+! Περνώντας από το κέντρο είχα φουλ σήμα. Μένω 5 λεπτά με το αμάξι από το κέντρο στον 1ο όροφο εσωτερικά όπου έγινε και η μέτρηση. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Πωπωπω, τρελες επιδοσεις! :lol::lol::lol: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Πλάκα μου κάνεις? Σχέση με το g που δεν άνοιγε ούτε Tapatalk. Επίσης για να μπήκε Η+ δείχνει ότι κάτι γίνεται και κοντεύει το 4g. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Πλάκα μου κάνεις? Σχέση με το g που δεν άνοιγε ούτε Tapatalk. Επίσης για να μπήκε Η+ δείχνει ότι κάτι γίνεται και κοντεύει το 4g. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μπορεί να πέρασε η victus από κει...δεν σημαίνει ότι θα μπει και 4g Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Θα δείξει στις επόμενες μέρες! Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Πωπωπω, τρελες επιδοσεις! :lol::lol::lol: Για μέτριο σήμα, μια χαρά είναι. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Πωπωπω, τρελες επιδοσεις! :lol::lol::lol: Ελα Βέροια να δεις 3G-H με 1Mbps και μέσα στα σπίτια Gprs ή στα στενά.Μπραβο τους που αναβάθμισαν μετά από κάτι χρόνια τις Σέρρες.Καιρος ήταν. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Ελα Βέροια να δεις 3G-H με 1Mbps και μέσα στα σπίτια Gprs ή στα στενά.Μπραβο τους που αναβάθμισαν μετά από κάτι χρόνια τις Σέρρες.Καιρος ήταν. Δεν ξερω, οταν καποιος ακουει αναβαθμιση, πιστευει σιγουρα κατι παραπανω....αν μετα απο τοσα ΧΡΟΝΙΑ ειναι αυτη η αναβαθμιση... καλα κρασια... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 (edited) Προχωράει λοιπόν η αναβάθμιση, λογικά είναι θέμα χρόνου η εμφάνιση 4g. @ Νιkolas14 Eτσι έχουν τα πράγματα στη Βέροια, όπως όμως έγραψαν άλλα μέλη πλησιάζει η ώρα της αναβάθμισης για Βέροια και Έδεσσα, πόλεις με ιστορία και ιδιαίτερη αξία για εμένα. Για να δούμε... Edited September 18, 2017 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Δεν ξερω, οταν καποιος ακουει αναβαθμιση, πιστευει σιγουρα κατι παραπανω....αν μετα απο τοσα ΧΡΟΝΙΑ ειναι αυτη η αναβαθμιση... καλα κρασια... Συμφωνώ μαζί σου,αλλά πραγματικά στη νοτια Πιερία που πηγαίνω το καλοκαίρι.Μιλαω για Λιτόχωρο,Πλάκα Λεπτοκαρυά,Πλαταμώνα. Σε όλα αυτά τα σημεία είχε Gprs/3G εκτός του Λιτοχώρου με H+. Φέτος ήρθε 3G/4G.Και μια χαρά ήταν στα 10Mbps με τόσο κόσμο.Ολες 5-10Mbps Down είχαν τις ώρες αιχμής και τις μέρες που γινόταν μεγάλη κίνηση δεδομένων. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 ΣΈΡΡΕΣ!!! Oh yes! Επιτέλους! Το g είναι Ε και το Η έγινε Η+! Περνώντας από το κέντρο είχα φουλ σήμα. Μένω 5 λεπτά με το αμάξι από το κέντρο στον 1ο όροφο εσωτερικά όπου έγινε και η μέτρηση. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από το τίποτα καλό είναι. Αλλα έχει νόημα μόνο για αυτούς που έχουν συμβόλαιο των 30gb οι υπόλοιποι πλέον με τα προνομιακά της άλλης εταιρίας την κάναμε :) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Μιας που λείπω αυτές τις μέρες μετα τα προβλήματα στο 4G και 3G+ που λέγαμε στο αλλο θεμα ας πούμε ότι μετά τα τελευταία τεστ εδώ στο χωριό μου έχει κάνα 9 μέρες για την ακρίβεια έχουν ριξει σε ολα την ισχυ με αποτέλεσμα μέσα στο σπίτι να έχω ούτε μια γραμμή G έχασα και το ωραιότατο Ε που είχα και γενικά στο χωριό με το ζόρι 2 γραμμές... 3G και 4G δεν υπάρχει ούτε για δείγμα... Όλες οι κλήσεις έρχονται σε μήνυμα και η εξυπηρέτηση πελατών στο κόσμο της... Που θα πάει η υπομονή θα τελειώσει κάποτε... Στην ταράτσα το μόνο καλό που δείχνει είναι το 3G+ Από το κέντρο των Γιαννιτσών ευτυχώς χωρίς να με παρεμβαλει καμία άλλη κεραία του παλαιού τύπου 3G αλλά τώρα είναι χειμώνας τι να το κάνω Στην ταράτσα το internet... Αυτά για την ώρα περιμένω κι Εγώ τις ενημερώσεις από οποιονδήποτε τεχνικό που δουλεύει στην Wind και βλέπουμε... Ήδη τελείωσε και ο Σεπτέμβρης και ακόμα αναμονή και προς το χειρότερο δηλαδή... Μόλις τώρα που γράφω το ποστ λέει μόνο επείγουσες κλήσεις και στις 2 τις sim και μετα απο μισή μέρα θα έρθουν οι κλήσεις σε μήνυμα... Αυτά προς το παρόν... Υστερόγραφο: Εχω ακομα 13 απο τα 15GB και στις 2 κάρτες και δεν τρώγονται και τελειώνουν σε ένα μήνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellinas Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 (edited) Καλησπέρα , Εδώ και μια εβδομάδα (συμπίπτει με το iOS 11 σε iPhone 7 Plus), όταν κυρίως είμαι στα νότια προάστια (παραλία) και έχω σύνδεση 4g με f2g το κινητό μπαίνει κανονικά στο Ίντερνετ με καλή ταχύτητα αλλά δείχνει κλειστό. Κάποιος πρέπει να με πάρει δυο τρεις φορές για να έρθει η κλήση ή sms ότι είχα κλήση. Όταν καλώ εγώ λειτουργεί κανονικά. Όταν το αλλάζω σε 2g έρχονται όλες οι κλήσεις κανονικά.:confused: Υπάρχει άλλος με αυτό το θέμα Edited September 28, 2017 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Και με την πράσινη τα ίδια κάνει έχει θέμα το ios το βλέπω και σε άλλους ότι το κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Και με την πράσινη τα ίδια κάνει έχει θέμα το ios το βλέπω και σε άλλους ότι το κάνει... Εγώ έχω ακριβώς αντίθετη εμπειρία με IOS11 στην πράσινη, αλλά έχω και το VoLTE ενεργό πάντοτε. Έχετε μιλήσει με customer care; Λογικά θα διορθώνεται εύκολα αν το δουν οι μηχανικοί δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Επειδή έχεις το Volte... Αν δεν το είχες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellinas Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Εγώ έχω ακριβώς αντίθετη εμπειρία με IOS11 στην πράσινη, αλλά έχω και το VoLTE ενεργό πάντοτε. Έχετε μιλήσει με customer care; Λογικά θα διορθώνεται εύκολα αν το δουν οι μηχανικοί δικτύου. Νομίζω ότι είναι θέμα iOS 11 και εγώ και όχι wind, και δεν έφτιαξε ούτε με 11.01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Καλησπέρα , Εδώ και μια εβδομάδα (συμπίπτει με το iOS 11 σε iPhone 7 Plus), όταν κυρίως είμαι στα νότια προάστια (παραλία) και έχω σύνδεση 4g με f2g το κινητό μπαίνει κανονικά στο Ίντερνετ με καλή ταχύτητα αλλά δείχνει κλειστό. Κάποιος πρέπει να με πάρει δυο τρεις φορές για να έρθει η κλήση ή sms ότι είχα κλήση. Όταν καλώ εγώ λειτουργεί κανονικά. Όταν το αλλάζω σε 2g έρχονται όλες οι κλήσεις κανονικά.:confused: Υπάρχει άλλος με αυτό το θέμα Με htc m7 ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Το έχω αναφέρει στην wind και μου είπαν να βγάλω το 4g και να το αφήσω στο 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellinas Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Ναι πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών , ¨α ναι υπάρχει πρόβλημα στην Βούλα εδώ και καιρό , αλλά το ξέρουν οι τεχνικοί μας, να επιλέγετε 3g.” Και βέβαια το πρόβλημα συνεχίζει, νομίζω Τρίτη εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts