Nikolas14 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 +1 Δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα αυτό. Θέλω να πω αν έχουν κάποιο πλάνο σχεδιασμένο σχετικά με την αναβάθμιση στο δίκτυό τους, που υπόκειται σε κάποιο χρονοδιάγραμμα, δεν πιστεύω ότι κάποια παράπονα στις βλάβες μπορούν να τους κάνουν να επισπεύσουν κάποιο κομμάτι. Αλλά δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Θα κανω μια προσπαθεια.Οσο για τα θεματα στη Β.Ελλαδα θελω να τα γραφω ωστε να γνωριζουμε τι συμβαινει. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Θα κανω μια προσπαθεια.Οσο για τα θεματα στη Β.Ελλαδα θελω να τα γραφω ωστε να γνωριζουμε τι συμβαινει. Εντάξει. Εγώ σου απάντησα πριν, γιατί νόμισα ότι περίμενες καλό δίκτυο στην Πιερία. Ακόμα δεν έχει αλλάξει τίποτα. Όλοι που έχουμε μείνει επαρχία, ξέρουμε το χάλι που έχει η WIND, στις περιοχές που ακόμα δεν έχει αναβαθμίσει. Έχει παλιό 3G μέχρι 1 Mbps μέσα στις πόλεις και στις μικρότερες περιοχές, ακόμα και 1000+ κατοίκων, έχει μόνο EDGE. Μετά την αναβάθμιση, μέχρι και τα μικρά χωριά θα έχουν 3G, ακόμα και 4G (από 800 MHz)! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Εντάξει. Εγώ σου απάντησα πριν, γιατί νόμισα ότι περίμενες καλό δίκτυο στην Πιερία. Ακόμα δεν έχει αλλάξει τίποτα. Όλοι που έχουμε μείνει επαρχία, ξέρουμε το χάλι που έχει η WIND, στις περιοχές που ακόμα δεν έχει αναβαθμίσει. Έχει παλιό 3G μέχρι 1 Mbps μέσα στις πόλεις και στις μικρότερες περιοχές, ακόμα και 1000+ κατοίκων, έχει μόνο EDGE. Μετά την αναβάθμιση, μέχρι και τα μικρά χωριά θα έχουν 3G, ακόμα και 4G (από 800 MHz)! :cool: Το γνωριζω,το 5s μου με καλυπτει. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Χθες επέστρεψα από διακοπές στην Αλεξανδρούπολη. Μέσα στην πόλη πολύ καλό Η+ (15,19 / 2,89) Στη Νέα Χηλή, όπου ήταν το ξενοδοχείο μας είχαμε EDGE. Η απόσταση από την Αλεξανδρούπολη είναι γύρω στα 4 χιλιόμετρα. Επίσης στην παλιά πόλη της Ξάνθης Η+ (11,39 / 5,89) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Σημερα πηρα τηλεφωνο στις βλαβες και εβγαλα ακρη.Ειδε οντως η υπαλληλος οτι υπαρχει θεμα και καταλαβε οτι υπαρχει προβλημα στο σημα αλλα και στις ταχυτητες.Ελπιζω να ερθουν οι τεχνικοι και να φτιαξουν το δικτυο.Παρολα αυτα δηλωσα και τα θεματα στην Ημαθια και πιο συγκεκριμενα στην Αλεξανδρεια. Ειναι θεμα χρονου να φτιαξουν το δικτυο. Ολο αυτο το εγραψα σε σημειωση στο κινητο,γιατι για να πιασω UMTS πρεπει να εχω συγκεκριμενες θεσεις και προσανατολισμο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Χθες επέστρεψα από διακοπές στην Αλεξανδρούπολη. Μέσα στην πόλη πολύ καλό Η+ (15,19 / 2,89) Στη Νέα Χηλή, όπου ήταν το ξενοδοχείο μας είχαμε EDGE. Η απόσταση από την Αλεξανδρούπολη είναι γύρω στα 4 χιλιόμετρα. Επίσης στην παλιά πόλη της Ξάνθης Η+ (11,39 / 5,89) Πολυ καλά για 3η γενιά. Για εμένα οτιδήποτε πάνω από 5 είναι αποδεκτό. Δηλαδή μπορώ να κάνω τα πάντα... Δεν είναι impressive, αλλά τη δουλειά σου την κάνεις. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Σημερα πηρα τηλεφωνο στις βλαβες και εβγαλα ακρη.Ειδε οντως η υπαλληλος οτι υπαρχει θεμα στην Λεπυοκαρυα και καταλαβε οτι υπαρχει προβλημα στο σημα αλλα και στις ταχυτητες.Ελπιζω να ερθουν οι τεχνικοι και να φτιαξουν το δικτυο.Παρολα αυτα δηλωσα και τα θεματα στην Ημαθια και πιο συγκεκριμενα στην Αλεξανδρεια. Ειναι θεμα χρονου να φτιαξουν το δικτυο.Εγω ομως απο βδομαδα παιδια,με βλεπω να βγαλω την καρτα που εχω στην ακρη. Οταν φτιαξει του χρονου το δικτυο τα ξαναλεμε. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 (edited) Εγω αγόρασα μια κάρτα F2G για να δω τις δυνατότητες του δικτύου ώστε σε λίγους μήνες να ξερω αν θα χαιρετίσω την Cosmote επειδή λήγει το συμβολαιό μου και επειδή βλέπω ενα αλαζονικό στυλ στις τιμές και τις εκπτώσεις που εχω απο την Cosmote,με σκέψη να αλλάξω δίκτυο.Απο τις παρατηρήσεις μου που βλέπω,στο δίκτυο 2G η μπλε έχει σχεδόν ισάξια κάλυψη με την πράσινη και σε ορισμένες περιπτώσεις καλύτερη με πιο σταθερό σήμα και χωρίς διακοπές κλήσεων.Στο 3G,H,H+ η πράσινη ειναι πολυ μπροστά ενω Η μπλε έχει πολλές τρύπες που βλέπεις το πολύ ενα Edge σήμα και τιποτε άλλο.Στο 4G σε όποιο σημείο υπάρχει κάλυψη και των δύο,πάλι υπερτερεί η πράσινη.Δε συζητάμε για περιοχές που βλέπεις την πραςινη με 4G+ και την κακομοίρα τη μπλε με GPRS...Δε με βλέπω λοιπόν να τρέχω ακόμα στην μπλε.Σε λίγες μέρες θα αγοράσω και μια κόκκινη κάρτα για να κάνω τις παρατηρήσεις μου,αλλά μαλλον θα πάνε τσάμπα τα λεφτά για την αγορά της...λέω !!! Ελπίζω να αλλάξει κάτι,μπας και υπάρξει ανταγωνισμός και βρεθούμε ωφελημένοι με καλύτερες προσφορές κλπ,γιατι έτσι ´οπως το βλέπω τωρα,η πράσινη θα το έχει μονοπώλιο για καμπόσο καιρό!!!! Edited July 28, 2016 by Mark_K Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Εγω αγόρασα μια κάρτα F2G για να δω τις δυνατότητες του δικτύου ώστε σε λίγους μήνες να ξερω αν θα χαιρετίσω την Cosmote επειδή λήγει το συμβολαιό μου και επειδή βλέπω ενα αλαζονικό στυλ στις τιμές και τις εκπτώσεις που εχω απο την Cosmote,με σκέψη να αλλάξω δίκτυο.Απο τις παρατηρήσεις μου που βλέπω,στο δίκτυο 2G η μπλε έχει σχεδόν ισάξια κάλυψη με την πράσινη και σε ορισμένες περιπτώσεις καλύτερη με πιο σταθερό σήμα και χωρίς διακοπές κλήσεων.Στο 3G,H,H+ η πράσινη ειναι πολυ μπροστά ενω Η μπλε έχει πολλές τρύπες που βλέπεις το πολύ ενα Edge σήμα και τιποτε άλλο.Στο 4G σε όποιο σημείο υπάρχει κάλυψη και των δύο,πάλι υπερτερεί η πράσινη.Δε συζητάμε για περιοχές που βλέπεις την πραςινη με 4G+ και την κακομοίρα τη μπλε με GPRS...Δε με βλέπω λοιπόν να τρέχω ακόμα στην μπλε.Σε λίγες μέρες θα αγοράσω και μια κόκκινη κάρτα για να κάνω τις παρατηρήσεις μου,αλλά μαλλον θα πάνε τσάμπα τα λεφτά για την αγορά της...λέω !!! Ελπίζω να αλλάξει κάτι,μπας και υπάρξει ανταγωνισμός και βρεθούμε ωφελημένοι με καλύτερες προσφορές κλπ,γιατι έτσι ´οπως το βλέπω τωρα,η πράσινη θα το έχει μονοπώλιο για καμπόσο καιρό!!!! Σε ποιες περιοχές η "πράσινη" έχει 4G+ και η WIND έχει μόνο GPRS;; :blink: Ούτως ή άλλως, η WIND έχει μείνει πολύ πίσω στο δίκτυο σε σχέση με τις άλλες εταιρίες και ειδικότερα την "πράσινη", που ξεκίνησε το 4G περίπου 2 χρόνια νωρίτερα. Οι προηγούμενες διοικήσεις "έκαψαν" τη WIND, που νόμιζαν ότι μπορούν έχουν αξιόλογο δίκτυο κινητής ξοδεύοντας ψίχουλα... Αν έχεις ανάγκη το ίντερνετ παντού, τότε καλό είναι να περιμένεις να βγει ο χρόνος... Τουλάχιστον θα έχει σκέτο 4G και περισσότερο 4G+ απ' ό,τι ακούγεται, θα μπει από τα τέλη του 2017 και μετά. Ταχύτητες κοντά στην "πράσινη", δύσκολα θα δούμε πάντως. Υ.Γ. Η WIND είναι το καλύτερο δίκτυο για τα GSM Dumb phones (κινητά με κουμπιά). :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 (edited) Δεν είναι ολοφάνερο; Ελπίζω να αλλάξει κάτι,μπας και υπάρξει ανταγωνισμός και βρεθούμε ωφελημένοι με καλύτερες προσφορές κλπ,γιατι έτσι ´οπως το βλέπω τωρα,η πράσινη θα το έχει μονοπώλιο για καμπόσο καιρό!!!! http://i68.tinypic.com/n6tj0g.jpg Για να δούμε και την επόμενη 5ετία-10ετία! Edited July 29, 2016 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Δεν είναι ολοφάνερο; http://i68.tinypic.com/n6tj0g.jpg Για να δούμε και την επόμενη 5ετία-10ετία! Τουλάχιστον ξέρουμε ότι με τη θέση που έχει η Wind αναγκαστικά θα κάνει πάντα τις καλύτερες προσφορες σε σχέση με τις άλλες 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Σε ποιες περιοχές η "πράσινη" έχει 4G+ και η WIND έχει μόνο GPRS;; :blink: Τρανο παράδειγμα η Σκύρος που πήγα πρόσφατα και κάποιες περιοχές στην εθνική Αθηνών Λαμίας.Ειχα το Google Maps στο F2G τηλέφωνο και δεν φόρτωνε τους χάρτες.Αναγκάστηκα να κάνω hotspot το κινητό Csomote για να κατεβάζει χάρτες το κινητό με Wind μεσω wifi...:lol: Mου αρέσει μάλιστα που έψαχνα για 4G κάρτα στη Wind πρόσφατα... Υ.Γ. Η WIND είναι το καλύτερο δίκτυο για τα GSM Dumb phones (κινητά με κουμπιά). :lol: Aυτο έχει μεγάλη δόση αλήθειας :) Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Η ΓΟΥΙΝΤ πάντα έκανε το λάθος να ρίξει χρήματα τελευταία στο δίκτυο. Όχι πως δε θα φτιάξει δίκτυο καλό, όπως έκανε και με το GSM το οποίο πραγματικά "θερίζει", απλά πάντα οι διοικήσεις της είναι χάλια. Τουλάχιστον κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια να κρατηθεί στην αγορά. Το ίδιο και η Vodafone, η οποία το καλοκαίρι του 2015 με απογοήτευσε αλλά τουλάχιστον τώρα φαίνεται να έχει βελτιωθεί σημαντικά ;) Η ΚΟΣΜΟΤΕ είναι άλλο καθεστώς, δε μπορεί να συγκριθεί. Οι τιμές της είναι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΕΣ. Το δίκτυό της είναι απλά όπως θα έπρεπε να είναι των άλλων δύο, τίποτα το ιδιαίτερο. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Η ΓΟΥΙΝΤ πάντα έκανε το λάθος να ρίξει χρήματα τελευταία στο δίκτυο. Όχι πως δε θα φτιάξει δίκτυο καλό, όπως έκανε και με το GSM το οποίο πραγματικά "θερίζει", απλά πάντα οι διοικήσεις της είναι χάλια. Τουλάχιστον κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια να κρατηθεί στην αγορά. Το ίδιο και η Vodafone, η οποία το καλοκαίρι του 2015 με απογοήτευσε αλλά τουλάχιστον τώρα φαίνεται να έχει βελτιωθεί σημαντικά ;) Η ΚΟΣΜΟΤΕ είναι άλλο καθεστώς, δε μπορεί να συγκριθεί. Οι τιμές της είναι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΕΣ. Το δίκτυό της είναι απλά όπως θα έπρεπε να είναι των άλλων δύο, τίποτα το ιδιαίτερο. Το 2g ειναι ικανοποιητικό αλλά μην λέμε ότι θερίζει. Μέσα στο αιγαίο με το καράβι μόνο η γερμανική T-Mobile ουπσ η Cosmote ήθελα να πω είχε όπως και σε δύσκολα σημεία σε αρκετά αλλά σημεία μέσα σε πόλεις. Δεν λέω ότι ειναι χειρότερη άλλα έχει θέματα γενικά. Εύχομαι σύντομα μέχρι τέλος της χρόνια να κάνουν κάτι στην Β Ελλάδα και γενικότερα στο μετά την έξοδο από την αττική προς βορά διότι το θέμα έχει ξεφύγει τελείως. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Το 2g ειναι ικανοποιητικό αλλά μην λέμε ότι θερίζει. Μέσα στο αιγαίο με το καράβι μόνο η γερμανική T-Mobile ουπσ η Cosmote ήθελα να πω είχε όπως και σε δύσκολα σημεία σε αρκετά αλλά σημεία μέσα σε πόλεις. Δεν λέω ότι ειναι χειρότερη άλλα έχει θέματα γενικά. Εύχομαι σύντομα μέχρι τέλος της χρόνια να κάνουν κάτι στην Β Ελλάδα και γενικότερα στο μετά την έξοδο από την αττική προς βορά διότι το θέμα έχει ξεφύγει τελείως. Όντως, πριν 20 μέρες είχα κατέβει με το Superferry 1 από Ραφήνα στις Κυκλάδες (Τήνο, Μύκονο) και περίπου στο 50% της συνολικής διαδρομής, η WIND είχε οριακά 2G, μέσα στο πλοίο και κοντά στο παράθυρο. Πλάκα έχει, ότι στο χάρτη, δείχνει ότι όλη η διαδρομή στη θάλασσα είναι καλυμμένη με 4G (την έβαψε όλη μπλε)! Με ανοιχτά τα δεδομένα σχεδόν σε όλη τη διαδρομή μέχρι τη Μύκονο, μου ρουφηξε όλη τη μπαταρία για πλάκα, με το αδύναμο σήμα που είχε... Ευτυχώς που είχα powerbank πάνω μου. Έπρεπε να είχα ζητήσει τον κωδικό του Wi-Fi του πλοίου, γιατί με τη WIND λίγα πράγματα από ίντερνετ στη διαδρομή και μένεις από μπαταρία, με το οριακό σήμα. :O Αλλά ας φτιάξει πρώτα τις πόλεις και μετά φτιάχνει και τη θάλασσα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Φρέσκια εμπειρία...... ταξίδι Πειραιάς-Πάρο σήμερα το πρωί. Cosmote...... 4G σχεδόν ΠΑΝΤΟΥ (κάποια στιγμή από περιέργεια στην μέση της διαδρομής έκανα ένα speedtest και έπιασα 30αρι download και σχεδόν 25αρι upload) και μόνο σε 1 σημείο κυρίως παρατήρησα το "ταπεινό" 3G! Στο ίδιο τραπέζι που ήμουν συνεπιβάτης με Wind..... δεν την πάλεψε! Ακόμα και σε κλήσεις είχε θέμα κάποιες στιγμές..... να μην πω για ίντερνετ..... πικρή ιστορία...! Δυστυχώς η Wind θέλει πολύ δουλειά ακόμα και εδώ είναι που λέμε.... οτι πληρώνεις παίρνεις! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 (edited) Παιδιά μια μικρή λεπτομέρεια: προς το παρόν τα όρια των κυψελών ρυθμίζονται ώστε το 2G να έχει τη μεγαλύτερη εμβέλεια, το LTE/3G περίπου την ίδια εμβέλεια για λόγους handover. Μόλις ολοκληρωθεί η κάλυψη στις περιοχές που αναφέρετε (δηλαδή όλοι οι γειτονικοί σταθμοί είναι SINGLE RAN), η ένταση θα αυξηθεί περίπου κατά 10-20 dB (10-20 x power). Η κάλυψη που βλέπετε δεν είναι η τελική. Το τονίζω. Ο χάρτης απεικονίζει την τελική κάλυψη. Για αυτό τα "έχει βάψει όλα μπλε". Μόνο σε περιοχές που έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση (Λευκάδα, Κέρκυρα, Ρόδος, Καλαμάτα κτλ) φαντάζομαι ότι παίζουν με full power. H Cosmote άρχισε να παίζει προφανώς με Full ένταση γιατί έχει ολοκληρώσει την κάλυψή της. Cool :cool: Edited July 29, 2016 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Μήπως λόγω των Blue Star είναι τέρμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Μήπως λόγω των Blue Star είναι τέρμα; Δε θα μας το έλεγε ο runner; :wacko: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Μα ούτως ή άλλως δεν είναι βαμμένα στο χρώμα της Cosmote και με το logo της; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Παιδιά μια μικρή λεπτομέρεια: προς το παρόν τα όρια των κυψελών ρυθμίζονται ώστε το 2G να έχει τη μεγαλύτερη εμβέλεια, το LTE/3G περίπου την ίδια εμβέλεια για λόγους handover. Μόλις ολοκληρωθεί η κάλυψη στις περιοχές που αναφέρετε (δηλαδή όλοι οι γειτονικοί σταθμοί είναι SINGLE RAN), η ένταση θα αυξηθεί περίπου κατά 10-20 dB (10-20 x power). Η κάλυψη που βλέπετε δεν είναι η τελική. Το τονίζω. Ο χάρτης απεικονίζει την τελική κάλυψη. Πες το με απλα λόγια, εγω τουλάχιστον δεν καταλαβαίνω 100% και δεν καταλαβαίνω γιατί να μην παίζει με full power απο τώρα? Πες ένα παράδειγμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Μα ούτως ή άλλως δεν είναι βαμμένα στο χρώμα της Cosmote και με το logo της; :p Έχω την εντύπωση ότι κάποια πλοία της Hellenic Seaways είναι βαμμένα πράσινα και με το σήμα της C-OTE. Όμως, είναι τόσο δύσκολο για τη WIND, να βάλει και αυτή 1-2 αναμεταδότες πάνω στο κάθε πλοίο, για να έχει φουλ σήμα για ομιλία και ίντερνετ; Τα περισσότερα είναι ήδη βαμμένα μπλε, μόνο το σήμα της λείπει. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Ο αναμεταδότης δεν πρέπει να πάρει από κάπου σήμα για να το μεταδώσει κάπου αλλού; Αν δεν έχει σήμα τι θα αναμεταδίδει; Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Βαρβάρα Χαλκιδικής..Φεστιβάλ,συναυλια Μποφίλιου - νεγκα...cosmote 3g 2 γραμμες 3down 1 up..voda 2γραμμες 2g Αλλά δεν επέμενε τηλέφωνο η είχε πολλά θέματα.wind μονο κλησεις έκτακτης ανάγκης με κινητό Huawei Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βαρβάρα Χαλκιδικής.συναυλία Μποφίλιου-νεγκα..cosmote 2 γραμμές 3g με 3down 1 up.voda 2 γραμμές 2g με δυσκολία στο να βγάλει κλήση.wind μονο κλησεις ανάγκης με κινητό Huawei Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 αρμενιστης και λαγομανδρα φουλ 3g. δεν εκανα καποιο τεστ. στο youtube πάντως πήγαινε σφαιρα! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts