MitsosDaBest13 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Τι κάρτα έχεις; 4G;τι περιοχή είσαι; Έκανα λάθος, δεν ήταν από αυτό που δε δούλευε. Είχα 2 μέρες να χρησιμοποιήσω αυτή τη συσκευή. Άλλαξα ROM σήμερα και είχε σήμα μόνο η Vodafone, αλλά μόλις πέρασα και το ΙΜΕΙ Νο2, έφτιαξε και η WIND... Οπότε δεν ήταν από αυτό... Δουλεύει κανονικά από κλήσεις μέχρι και 4G. :oops: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Εξαφανίστηκε το σήμα απ το καρτοκινητό μου!!! Πήρα τηλ στη WIND και μου είπαν να πάω αύριο σε ένα κατάστημα να κάνω αντικατάσταση κάρτας σιμ και θα μου προσθέσουν 500 λεπτά για 30 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Αυτή είναι πλεον η μονη λυση που προτεινουν. Το θεμα είναι αν θα εχουν αρκετες sim τα καταστήματα για να μας εξυπηρετησουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Στην είσοδο της Γλυφάδας, στην παραλιακή από Πειραιά. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Από το πρωί σήμερα ψάχνω κατάστημα που να έχει κάρτες σιμ (έχουν τελειώσει όλες!!!) ....επιτέλους βρήκα στην Εθνικής Αντιστάσεως και μου την άλλαξαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 wind down στη Βέροια. Εδώ και τουλάχιστον 2 ώρες. Ενώ δείχνει ότι έχει σήμα, δε βγάζει ούτε δέχεται κλήσεις. Κυρίως σε 2G Σε 3G βγάζεις που και που, μετά από 10 προσπάθειες. Μετά από 7-8 τουλάχιστον ώρες το πρόβλημα παραμένει. Σε 2G είναι σα να έχεις το κινητό σε πτήση ή κλειστό. Ούτε δέχεσαι ούτε παίρνεις κλήσεις. Σε 3G γίνονται κανονικά οι κλήσεις. Άντε να δούμε. To ίδιο πράγμα και σήμερα στην περιοχη της Βέροιας. Όταν το γυρνάς σε 2g αργεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να βρει σήμα, και όταν βρίσκει είναι σα να μην έχεις. Ούτε παίρνεις ουτε στελνεις κλήσεις sms κλπ Σε 3G δουλεύει κανονικά. Μας έχουν πρήξει οι ηλίθιοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Από το πρωί σήμερα ψάχνω κατάστημα που να έχει κάρτες σιμ (έχουν τελειώσει όλες!!!) ....επιτέλους βρήκα στην Εθνικής Αντιστάσεως και μου την άλλαξαν! Εγώ στο Κολωνάκι πήρα την τελευταία sim που είχε μείνει, ήμουν τυχερός. Τουλάχιστον έδωσαν τα 500', το λιγότερο που μπορούσαν μετά από αυτήν τη ταλαιπωρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 To ίδιο πράγμα και σήμερα στην περιοχη της Βέροιας. Όταν το γυρνάς σε 2g αργεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να βρει σήμα, και όταν βρίσκει είναι σα να μην έχεις. Ούτε παίρνεις ουτε στελνεις κλήσεις sms κλπ Σε 3G δουλεύει κανονικά. Μας έχουν πρήξει οι ηλίθιοι Εσυ ειδικα να ακους τους ευτυχεις λυπημενοι και ποτες οταν εχεις προβλημα με την Wind! :p:p:p:p:p:p Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Εσυ ειδικα να ακους τους ευτυχεις λυπημενοι και ποτες οταν εχεις προβλημα με την Wind! :p:p:p:p:p:p Παιδιά Χαλκίδα με F2G sim όχι αλλαγμένη σε 4G δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα! Και τα 500 λεπτά δώρο θετική κίνηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerkyra2007 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Καλησπέρα από Άνω Γλυφάδα Τερψιθέα. Από τις 18 Σεπτεμβρίου χωρίς σήμα. Πρέπει να βγώ ταράτσα για να πιάσει μία γραμμή και αυτό με το ζόρι. Από 20/09 επίσημα κατεγραμένο πρόβλημα με τις υπηρεσίες wind και πάλι τίποτα. Έχω προσπαθήσει άλλο κινητό άλλη sim αλλά τίποτα. καθημερινά τηλέφωνα με μόνιμη επωδό : ξέρουμε το πρόβλημα αλλά δεν ξέρουμε τον χρόνο αποκατάστασης. Ειλικρινά θα πληρώσω το πρόστιμο να κόψω την σύνδεση. Είναι δυνατόν 10 ημέρες να μην μπορούν να φτιάξουν την κεραία? Υπάρχει κάποιος άλλος φίλος με το ίδο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Καλησπέρα από Άνω Γλυφάδα Τερψιθέα. Από τις 18 Σεπτεμβρίου χωρίς σήμα. Πρέπει να βγώ ταράτσα για να πιάσει μία γραμμή και αυτό με το ζόρι. Από 20/09 επίσημα κατεγραμένο πρόβλημα με τις υπηρεσίες wind και πάλι τίποτα. Έχω προσπαθήσει άλλο κινητό άλλη sim αλλά τίποτα. καθημερινά τηλέφωνα με μόνιμη επωδό : ξέρουμε το πρόβλημα αλλά δεν ξέρουμε τον χρόνο αποκατάστασης. Ειλικρινά θα πληρώσω το πρόστιμο να κόψω την σύνδεση. Είναι δυνατόν 10 ημέρες να μην μπορούν να φτιάξουν την κεραία? Υπάρχει κάποιος άλλος φίλος με το ίδο πρόβλημα? Γεια σου φίλε μου. Επιβεβαιώνω και γω, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerkyra2007 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Δυστυχώς η απαράδεκτη απάντηση της wind στο επίσημο αίτημα είναι ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Εντελώς απαράδεκτοι σαν εταιρεία και σαν εξυπηρέτηση πελατών. Αμεση διακοπή εδώ και τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Το θέμα είναι να μάθουμε τι συμβαίνει επίσημα. Η τακτική που ακολουθούν να μην βγάζουν ανακοίνωση είναι το εξοργιστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerkyra2007 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Δυστυχώς η απάντηση του υπαλλήλου ήταν ότι αυτή είναι η κατάσταση και πρέπει να την αποδεχτώ. Αύριο θα κάνω αίτηση γι αλλαγή παρόχου. Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω αν μπορώ να καταγγείλω την σύμβαση εις βάρος τους λόγω μή παροχής πληρωμένων υπηρεσιών ? ή ισχύει ότι και στη σύνδεση internet στην ταχύτητα "μέχρι 24" στην περίπτωση μου 99% κάλυψη και εγώ έπεσα στο 1%? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Ανανεωθήκαν οι χάρτες κάλυψης 3G &4G με σημαντικές βελτιώσεις.http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/3g/ http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Το διαπιστωσα απο το νησι μου, Ναξος. Εκει που ειχαν μονο 2G ξανικα εχει βγαλει 4G. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Δυστυχώς δεν ήρθε ακόμα το 4G στην Πάτρα. Κάτι έχει ειπωθεί για μέχρι τέλος του έτους, οπότε μένει να το δούμε. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 κανείς άλλος στη παρέα που να είναι κοντά στο αλσος της φιλαδέλφειας υπάρχει ? Εδω και μερικές εβδομάδες το σήμα απο χάλια έχει γίνει ανύπαρκτο :( !!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Ανανεωθήκαν οι χάρτες κάλυψης 3G &4G με σημαντικές βελτιώσεις.http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/3g/ http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/ Δεν μπορώ να καταλάβω με πια λογική αφήνουν πχ τον νομό καβάλας, την Θάσο, την Σάμο και πολλά άλλα σημεία με πολύ πληθυσμό όχι χωρίς 4g αλλά ούτε με το σύγχρονο 3g και σε πολλά σημεία καθόλου όπως η Θάσος.... Εθνική Αθήνα έως Αλεξανδρούπολη υπάρχει βελτίωση αλλά ακόμα έχει κάτι τρύπες 3g/4g να... Μάλλον εκεί στην wind δεν έχουν καταλάβει ότι χάνουν πολλά χρήματα από πολύ κόσμο και εξοργίζουν ακόμη περισσότερους με την τρομακτική αργοπορία. ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κανείς άλλος στη παρέα που να είναι κοντά στο αλσος της φιλαδέλφειας υπάρχει ? Εδω και μερικές εβδομάδες το σήμα απο χάλια έχει γίνει ανύπαρκτο :( !!! Μια χαρά είναι. Ήμουνα περαστικός οδικώς από εκεί κοντά και παρότι μέσα στο αμάξι και εν κινήσει όλα κάλα. Μήπως παίζει κάτι στο σημείο που είσαι ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω με πια λογική αφήνουν πχ τον νομό καβάλας, την Θάσο, την Σάμο και πολλά άλλα σημεία με πολύ πληθυσμό όχι χωρίς 4g αλλά ούτε με το σύγχρονο 3g και σε πολλά σημεία καθόλου όπως η Θάσος.... Εθνική Αθήνα έως Αλεξανδρούπολη υπάρχει βελτίωση αλλά ακόμα έχει κάτι τρύπες 3g/4g να... Μάλλον εκεί στην wind δεν έχουν καταλάβει ότι χάνουν πολλά χρήματα από πολύ κόσμο και εξοργίζουν ακόμη περισσότερους με την τρομακτική αργοπορία. Ο ρυθμός επέκτασης είναι καλός. Αρκεί να συνεχιστεί. Μέχρι το τέλος του 15 αν πάει έτσι θα μιλάμε για πολύ καλή κάλυψη 4G. Πάντως και το 3G πολύ μεγάλη διαφορά. Άρχισε να βάζει στα 900; :X Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 ΆΣε μας ρε wind με τους χάρτες σου. 2η ή 3η συνεχόμενη μέρα που δε βγάζει κλήσεις με 2G στην Βέροια. Από το πρωί αυτό το βιολί. Μέχρι αργά το βράδυ που διορθώνεται......:mad: ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerkyra2007 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 ΆΣε μας ρε wind με τους χάρτες σου. 2η ή 3η συνεχόμενη μέρα που δε βγάζει κλήσεις με 2G στην Βέροια. Από το πρωί αυτό το βιολί. Μέχρι αργά το βράδυ που διορθώνεται......:mad: ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Συμφωνώ φίλε μου αυτό τους μάρανε το 4G όταν δεν μπορούν να έχουν κάλυψη 100% μέσα στο λεκανοπέδιο. Εγώ δεν έπιανα στην δεξαμενή στο Κολωνάκι στην δουλειά μου και τώρα και στο σπίτι μου. Τι την θέλω την wind τότε? Αλλά προφανώς προτιμούν να χάσουν δέκα πελάτες παρά να δώσουν τα πολλά (επενδύσουν το λένε) για να φτιάξουν την κεραία. Αλλά για να λέμε και το σωστό την ίδια πολιτική ακολουθούν όλες οι εταρείες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Συμφωνώ φίλε μου αυτό τους μάρανε το 4G όταν δεν μπορούν να έχουν κάλυψη 100% μέσα στο λεκανοπέδιο. Εγώ δεν έπιανα στην δεξαμενή στο Κολωνάκι στην δουλειά μου και τώρα και στο σπίτι μου. Τι την θέλω την wind τότε? Αλλά προφανώς προτιμούν να χάσουν δέκα πελάτες παρά να δώσουν τα πολλά (επενδύσουν το λένε) για να φτιάξουν την κεραία. Αλλά για να λέμε και το σωστό την ίδια πολιτική ακολουθούν όλες οι εταρείες. Το 100% είναι ουτοπικό για όλες τις εταιρίες μέσα στο λεκανοπέδιο. Δούλεμα ψιλό γαζί..... Μπορώ να γράψω τουλάχιστον 50 σημεία που έχει θέμα η κάθε μια εταιρία κινητής της χώρας μας.... Γ@@@@@τα δηλαδή. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Επειδή θα ανέβω Σ/Κ Κομοτηνή, πως είναι τα πράγματα εκεί στο κέντρο της Πόλης; Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Μια χαρά είναι. Ήμουνα περαστικός οδικώς από εκεί κοντά και παρότι μέσα στο αμάξι και εν κινήσει όλα κάλα. Μήπως παίζει κάτι στο σημείο που είσαι ; ειμαι απο την πίσω πλευρα (ν.ιωνια) και πραγματικά κόβω βόλτες μεσα στο σπιτι για να μπορέσω να μιλήσω.... Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts