dasnowy Δημ. February 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2023 26 minutes ago, panos43 said: Καλησπερα έχω καρτοκινητό f2g και θελω να μεταβώ σε κατι πιο εξυπηρετικό. Με ενδιαφέρουν απεριόριστα λεπτα, 10-15 GB και κόστος να μην ξεπερνάει 15-18 ευρώ. Στη nova δεν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα. Το πιο κοντινό σε αυτό που θες είναι στο cu liquid με 16 ευρώ το μήνα που έχεις απεριόριστα λεπτα, 9,5gb και 1 μήνα δώρο. 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2023 8 ώρες πριν, p_k said: Μετά τη συνένωση παρατηρούνται καθυστερήσεις, που μπορεί να φτάνουν και τις πέντε μέρες έως μία εβδομάδα. Από προσωπική εμπειρία το λέω αυτό. Μην ανησυχείς πάντως θα σου έρθει ο λογαριασμός. 😂 3-4 χρόνια τώρα το θυμάμαι να γίνεται αυτό, είναι γενικό το κακό… Παλι το συζητούσαμε πριν μερικά χρόνια 😛 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. February 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2023 Με αφορμή αυτό που ανέφερε ο χρήστης spiliot ....https://nova.gr/eksipiretisi-pelatwn/diktio-kalipsi/ti-einai-to-wifi-calling-kai-pos-leitourgeiΔηλαδή αν το ρούτερ σε όποια χώρα κι αν είσαι σε δώσει vowifi, καλείς σαν να είσαι Ελλάδα.... Δηλαδή Κολομβία μπουκαρεις wifi και μια χαρά!Τι λες τώρα!!!!!!!Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2023 6 minutes ago, rebel1 said: Με αφορμή αυτό που ανέφερε ο χρήστης spiliot .... https://nova.gr/eksipiretisi-pelatwn/diktio-kalipsi/ti-einai-to-wifi-calling-kai-pos-leitourgei Δηλαδή αν το ρούτερ σε όποια χώρα κι αν είσαι σε δώσει vowifi, καλείς σαν να είσαι Ελλάδα.... Δηλαδή Κολομβία μπουκαρεις wifi και μια χαρά! Τι λες τώρα!!!!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Πολύ ενδιαφέρον…πραγματικά η Nova συνεχίσει να μας εκπλήσσει. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. February 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2023 Μόνο η nova το δίνει στο εξωτερικό...Απορώ πώς δεν το είχε αναφέρει κανένας μέχρι σήμεραΒάζω στοίχημα ότι ούτε οι ίδιοι οι υπάλληλοι της εταιρείας δεν το γνωρίζουν να το λένε σαν προώθηση...-----------CosmoteΜπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία COSMOTE WiFi Calling εκτός Ελλάδος;Όχι. Η χρήση της υπηρεσίας ισχύει μόνο για κλήσεις που πραγματοποιούνται εντός Ελλάδας.Ούτε η Vodafonehttps://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/arthra/oroi-chrisis-vodafone-wifi-calling/Sent from my iPhone using Tapatalk 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. February 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2023 6 ώρες πριν, panos43 said: Καλησπερα έχω καρτοκινητό f2g και θελω να μεταβώ σε κατι πιο εξυπηρετικό. Με ενδιαφέρουν απεριόριστα λεπτα, 10-15 GB και κόστος να μην ξεπερνάει 15-18 ευρώ. Μόνο εκεί που είσαι βλέπω κάτι κοντά σε αυτό που ζητάς. Ρίξε μια ματιά κ στο liquid της κόκκινης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 Παιδιά αυτό το screenshot είναι από το πρόγραμμα των 13€.. Τελικά το πήρε πίσω και δίνει 1Mbps μετά το τέλος των 2GB; 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 Εάν είναι έτσι, τότε είναι σημαντικά πιο ελκυστικό... Εάν το δοκιμάσει κανείς, ας ενημερώσει! 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, kalitexnis_g said: Παιδιά αυτό το screenshot είναι από το πρόγραμμα των 13€.. Τελικά το πήρε πίσω και δίνει 1Mbps μετά το τέλος των 2GB; Οντως άλλαξε; Πήραν χθες τον πατέρα μου τηλέφωνο να πάει το F2G του σε συμβολαιο…βέβαια δεν θέλει να μπει σε δέσμευση. Του έδιναν στα 27€ το συμβολαιο με 15Gb και ομιλια,sms απεριόριστα με 3 πάγια δώρο. Εγώ προσωπικα θέλω να κρατησω ένα δίκτυο, τώρα που θα πάω Θεσσαλονίκη ίσως πάρω μια κάρτα Nova να δω τις ταχύτητες στα σημεία που κινούμαι. Edited February 23, 2023 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 11 minutes ago, Nikolas14 said: Οντως άλλαξε; Πήραν χθες τον πατέρα μου τηλέφωνο να πάει το F2G του σε συμβολαιο…βέβαια δεν θέλει να μπει σε δέσμευση. Του έδιναν στα 27€ το συμβολαιο με 15Gb και ομιλια,sms απεριόριστα με 3 πάγια δώρο. Εγώ προσωπικα θέλω να κρατησω ένα δίκτυο, τώρα που θα πάω Θεσσαλονίκη ίσως πάρω μια κάρτα Nova να δω τις ταχύτητες στα σημεία που κινούμαι. Νικόλα έτσι και αλλιώς τώρα η Victus αναβαθμίζει αβέρτα Θεσσαλονίκη μην βιαστείς άσε να περάσει ένα εξάμηνο πριν κατασταλάξεις. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 2 ώρες πριν, kalitexnis_g said: Παιδιά αυτό το screenshot είναι από το πρόγραμμα των 13€.. Τελικά το πήρε πίσω και δίνει 1Mbps μετά το τέλος των 2GB; Αν έδιναν κ τη δυνατότητα να προσθέσεις κ κανένα πακέτο gb θα ήταν σούπερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 2 ώρες πριν, hercoulis said: Αν έδιναν κ τη δυνατότητα να προσθέσεις κ κανένα πακέτο gb θα ήταν σούπερ Υπάρχει η δυνατότητα να βάλεις απεριόριστα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 2 ώρες πριν, cmvr said: Νικόλα έτσι και αλλιώς τώρα η Victus αναβαθμίζει αβέρτα Θεσσαλονίκη μην βιαστείς άσε να περάσει ένα εξάμηνο πριν κατασταλάξεις. Ακριβώς αυτό, περιμένω μέχρι τέλος του έτους να λήξουν όλα τα συμβόλαια και να δούμε. Σκεφτόμαστε με τον πατέρα μου από ένα απεριόριστο συμβολαιο ο καθένας και οπτική ίνα στα σπίτια. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos43 Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 5 ώρες πριν, kalitexnis_g said: Παιδιά αυτό το screenshot είναι από το πρόγραμμα των 13€.. Τελικά το πήρε πίσω και δίνει 1Mbps μετά το τέλος των 2GB; Αυτο ισχυει μόνο για το πρόγραμμα με τα 13€ ; Γιατί στο 15GB μου βγάζει απλα αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 1 hour ago, Nikolas14 said: Ακριβώς αυτό, περιμένω μέχρι τέλος του έτους να λήξουν όλα τα συμβόλαια και να δούμε. Σκεφτόμαστε με τον πατέρα μου από ένα απεριόριστο συμβολαιο ο καθένας και οπτική ίνα στα σπίτια. Αν είναι στον ίδιο ΑΦΜ τότε όλα τα κινητά θα πάνε στα 27€ ο μήνας, δεν είναι άσχημη τιμή. Βέβαια τελευταία παίζουν κάποιες τρελές προσφορές από τις άλλες 2 εταιρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 Σε όλα τα μη απεριόριστα data, ισχύον τα πρόσθετα πακέτα δεδομένων με τις τιμές που αναγράφειSent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 27 minutes ago, panos43 said: Αυτο ισχυει μόνο για το πρόγραμμα με τα 13€ ; Γιατί στο 15GB μου βγάζει απλα αυτο. Παιδιά εγώ το screenshot το έβαλα από κινητό φίλου ακριβώς επειδή μου έκανε εντύπωση. Δεν ξέρω τίποτα παραπάνω. Δεν ξέρω επίσης αν ξέρει η Nova τι ισχύει τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 -Είναι κ αυτό ένα θέμα… -Αυτο το να προσθέσεις έξτρα γίγα όποτε θες μου διέφευγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 Καλημέρα σας. Έχω άυτο το πρόγραμμα από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, Η ταχύτητα μετά τήν κατανάλωση των 2 gb είναι στα 384 kbps και ας γράφει 1 mbps η εφαρμογή. 2 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 1 hour ago, Antonio21 said: Καλημέρα σας. Έχω άυτο το πρόγραμμα από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, Η ταχύτητα μετά τήν κατανάλωση των 2 gb είναι στα 384 kbps και ας γράφει 1 mbps η εφαρμογή. Μάλιστα.. ευχαριστούμε για την πληροφορία. Κατά τα άλλα, πώς είναι το σερφάρισμα με την 384; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 Έως 1 mbps γράφει. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 Μάλλον όπου έχει N78 να δίνει 1 ολόκληρο Mbps. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 (edited) 7 ώρες πριν, Antonio21 said: Καλημέρα σας. Έχω άυτο το πρόγραμμα από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, Η ταχύτητα μετά τήν κατανάλωση των 2 gb είναι στα 384 kbps και ας γράφει 1 mbps η εφαρμογή. 384??🤔 Τι να κάνει ένας άνθρωπος σήμερα με αυτή τη ταχύτητα. Ήμαρτον. Δε πάνε καλαα Edited February 24, 2023 by Nickchris36 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 On 22/2/2023 at 3:19 ΜΜ, Arinos said: Κι εμένα κάθε 18 μου βγαίνει ο λογαριασμός αλλά ούτε Γενάρη βγήκε ούτε τώρα Φλεβάρη βγήκε. Μου ήρθε όμως μήνυμα πριν από λίγο να τον πληρώσω για να μην μπει φραγή στο μέλλον. Μου ήρθε ο λογαριασμός σε μήνυμα και e-mail αλλά στην εφαρμογή εμφάνισε μόνο τον προηγούμενο που έχει λήξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 6 ώρες πριν, p_k said: Έως 1 mbps γράφει. Διάβασες τι έγραψε ο @Antonio21;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 1Mbps. Είναι 384. Θα σου στέλνουμε κείμενα να μας διαβάζεις γιατί δεν ξέρουμε να διαβάζουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts