abfabgal Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 αν εχεις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας, η προσφορά δεν παίζεται. Σε άλλο πάροχο θα τα σκαγες χοντρά για όλα αυτά. Παίρνεις και τηνε πιταγη για public. Σούπερ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Καλησπερα! Θελω να συνδεσω ενα ρουτερ σε σταθερο wind . μου ειπαν να παρω ενα 4ψηφιο αλλα δε θυμαμαι πιο ειναι ακριβως... Το 1212? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Καλησπέρα παίδες, είμαι χρόνια στην Cosmote και τον τελευταίο χρόνο με μια προσφορά 1500 προς κοσμοτε, 120+120 για άλλα δίκτυα και 400 + 400mb...με κόστος 31 τελική τιμή...Με παίρνουν απο κοσμοτέ για νέα προσφορά, και λένε ότι με 32,5 ευρώ σου δίνουμε 1500 για κοσμοτέ και 120 για άλλα δικτυα και 400mb...τους έκραξα ότι αυτό δεν είναι προσφορά, αλλά περισσότερα χρήματα για λιγότερο χρόνο για άλλα δίκτυα...απαράδεκτοι... Και έρχεται τηλεφωνικά μια προσφορά απο Wind σήμερα, από τα κεντρικά τους στην Θεσσαλονίκη και μου λένε τα εξής: 1500 λεπτά για όλα τα δίκτυα 1500 για όλα τα σταθερά 1500 μυνήματα για όλους 2Gb ιντερνετ + 225 ευρώ δωροεπιταγή από Public για ότι θέλω να αγοράσω (αν θέλω κάτι ακριβότερο απλά προσθέτω την διαφορά).... Με κόστος 35,5 ευρώ! Το έχετε ακούσει εσείς;;; Ακούγεται πολύ καλό για αληθινό! Τους ζήτησα 2 μέρες να το σκεφτώ. Απλά δεν γνωρίζω κάλυψη και γενικά πως πάει η Wind στα κινητά... Καμιά βοήθεια;;; Φίλε η προσφορά αυτή δεν υπάρχει είναι κορυφαία, τελεικά τι έκανες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Τιμολογιακές Αλλαγές στα Εταιρικά Προγράμματα Συμβολαίου Κινητής και Σταθερής Τηλεφωνίας & Internet 15/11/2016 Η WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει την παρακάτω τιμολογιακή αλλαγή τιμών για εταιρικούς συνδρομητές με ισχύ από 15 Δεκεμβρίου 2016. H χρέωση για εθνικές κλήσεις ομιλίας μετά την κατανάλωση του δωρεάν χρόνου ομιλίας στα προγράμματα XS Business, Business to All 150, 300, 500, 1000, 1500, W Business, Business to All Unlimited, Benefit 60, 100, 200, 300, 400, 600, 1000, BBest Benefit-60, 70, 90,150,180,250,280,550, S, M,L,XL,XXL,3XL,3XXL Business, XS, S, M, L, XL Business Control Packs, Bbest Flexy 60,100, 200, 300, 400, 600,1000 διαμορφώνεται από 0,00605€/δευτ. σε 0,00634€/δευτ. Επίσης τα μηνιαία πάγια για τις παρακάτω υπηρεσίες διαμορφώνονται ως εξής: Wind Unlimited από 8,02€ σε 10€, Fixed Unlimited από 5,12€ σε 8,00€, SMS 70 από 5,38€ σε 7€ και SMS 130 από 10,17€ σε 13€. Επίσης από 15 Δεκεμβρίου 2016 για κάθε μετατροπή από εταιρική σύνδεση συμβολαίου σε καρτοκινητό θα επιβάλλεται «τέλος μετατροπής από συμβόλαιο σε καρτοκινητό» ποσού 20€. Από 01/01/2017 στα εταιρικά προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας & Internet τα μηνιαία ονομαστικά πάγια διαμορφώνονται ως εξής: Business Double Play από 50,41€ σε 51,50€, Business Telephony από 33,27€ σε 34,30€, Business Add On από 20,16€ σε 21€, Business Double Play Basic από 30,24€ σε 31,30€, WIND Business Double Play από 61,38€ σε 62,50€, WIND Business Telephony από 38,82 σε 39,90€ και WIND Business Add On από 20,48€ σε 21,50€. Επίσης η χρέωση προς εθνικά κινητά μετά την παρέλευση του ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας διαμορφώνεται από 0,144€/λεπτό στα 0,173€/λεπτό, προς Διεθνή σταθερά Ζώνης 1 και Ζώνης 1Α από 0,151€/λεπτό στα 0,181€/λεπτό, προς Διεθνή κινητά Ζώνης 1 από 0,292€/λεπτό στα 0,350€/λεπτό, προς Διεθνή σταθερά Ζώνης 2 από 0,246€/λεπτό στα 0,295€/λεπτό, προς Διεθνή κινητά Ζώνης 2 από 0,333€/λεπτό στα 0,399€/λεπτό, προς Διεθνή σταθερά και κινητά Ζώνης 3 από 0,608€/λεπτό στα 0,729€/λεπτό, προς Διεθνή σταθερά και κινητά Ζώνης 4 από 0,670€/λεπτό στα 0,804€/λεπτό, προς Διεθνή σταθερά και κινητά Ζώνης 5 από 0,992€/λεπτό στα 1,190€/λεπτό και προς Διεθνή σταθερά και κινητά Ζώνης 6 από 1,426€/λεπτό στα 1,711€/λεπτό. Όλες οι υπόλοιπες χρεώσεις παραμένουν αμετάβλητες. Οι συνδρομητές των προγραμμάτων που αναφέρονται ανωτέρω έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασης τους αζημίως (εξαιρείται τυχόν επιδότηση συσκευής) εντός ενός μηνός από την κοινοποίηση της παρούσας ανακοίνωσης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην σύμβαση και στην κείμενη νομοθεσία. Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%. Αναλυτικός τιμοκατάλογος προγραμμάτων και υπηρεσιών στοhttp://www.wind.gr. Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από*την ιστοσελίδα της WIND*ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης καλώντας το 1277 από κινητό WIND ή το 800 500 1277 από σταθερό. https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=443 Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Τιμολογιακές Αλλαγές στα Εταιρικά Προγράμματα Συμβολαίου Κινητής και Σταθερής Τηλεφωνίας & Internet 15/11/2016 Η WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει την παρακάτω τιμολογιακή αλλαγή τιμών για εταιρικούς συνδρομητές με ισχύ από 15 Δεκεμβρίου 2016. H χρέωση για εθνικές κλήσεις ομιλίας μετά την κατανάλωση του δωρεάν χρόνου ομιλίας στα προγράμματα XS Business, Business to All 150, 300, 500, 1000, 1500, W Business, Business to All Unlimited, Benefit 60, 100, 200, 300, 400, 600, 1000, BBest Benefit-60, 70, 90,150,180,250,280,550, S, M,L,XL,XXL,3XL,3XXL Business, XS, S, M, L, XL Business Control Packs, Bbest Flexy 60,100, 200, 300, 400, 600,1000 διαμορφώνεται από 0,00605€/δευτ. σε 0,00634€/δευτ. Επίσης τα μηνιαία πάγια για τις παρακάτω υπηρεσίες διαμορφώνονται ως εξής: Wind Unlimited από 8,02€ σε 10€, Fixed Unlimited από 5,12€ σε 8,00€, SMS 70 από 5,38€ σε 7€ και SMS 130 από 10,17€ σε 13€. Επίσης από 15 Δεκεμβρίου 2016 για κάθε μετατροπή από εταιρική σύνδεση συμβολαίου σε καρτοκινητό θα επιβάλλεται «τέλος μετατροπής από συμβόλαιο σε καρτοκινητό» ποσού 20€. Από 01/01/2017 στα εταιρικά προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας & Internet τα μηνιαία ονομαστικά πάγια διαμορφώνονται ως εξής: Business Double Play από 50,41€ σε 51,50€, Business Telephony από 33,27€ σε 34,30€, Business Add On από 20,16€ σε 21€, Business Double Play Basic από 30,24€ σε 31,30€, WIND Business Double Play από 61,38€ σε 62,50€, WIND Business Telephony από 38,82 σε 39,90€ και WIND Business Add On από 20,48€ σε 21,50€. Επίσης η χρέωση προς εθνικά κινητά μετά την παρέλευση του ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας διαμορφώνεται από 0,144€/λεπτό στα 0,173€/λεπτό, προς Διεθνή σταθερά Ζώνης 1 και Ζώνης 1Α από 0,151€/λεπτό στα 0,181€/λεπτό, προς Διεθνή κινητά Ζώνης 1 από 0,292€/λεπτό στα 0,350€/λεπτό, προς Διεθνή σταθερά Ζώνης 2 από 0,246€/λεπτό στα 0,295€/λεπτό, προς Διεθνή κινητά Ζώνης 2 από 0,333€/λεπτό στα 0,399€/λεπτό, προς Διεθνή σταθερά και κινητά Ζώνης 3 από 0,608€/λεπτό στα 0,729€/λεπτό, προς Διεθνή σταθερά και κινητά Ζώνης 4 από 0,670€/λεπτό στα 0,804€/λεπτό, προς Διεθνή σταθερά και κινητά Ζώνης 5 από 0,992€/λεπτό στα 1,190€/λεπτό και προς Διεθνή σταθερά και κινητά Ζώνης 6 από 1,426€/λεπτό στα 1,711€/λεπτό. Όλες οι υπόλοιπες χρεώσεις παραμένουν αμετάβλητες. Οι συνδρομητές των προγραμμάτων που αναφέρονται ανωτέρω έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασης τους αζημίως (εξαιρείται τυχόν επιδότηση συσκευής) εντός ενός μηνός από την κοινοποίηση της παρούσας ανακοίνωσης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην σύμβαση και στην κείμενη νομοθεσία. Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%. Αναλυτικός τιμοκατάλογος προγραμμάτων και υπηρεσιών στοhttp://www.wind.gr. Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από*την ιστοσελίδα της WIND*ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης καλώντας το 1277 από κινητό WIND ή το 800 500 1277 από σταθερό. https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=443 Δεν βλέπω κάτι επί της ουσίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Δεν βλέπω κάτι επί της ουσίας Δυνατότητα να την κάνεις με ελαφρά, χωρίς ποινή Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Είναι μια ευκαιρία η αλήθεια είναι, αλλά μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από Wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Είναι μια ευκαιρία η αλήθεια είναι, αλλά μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από Wind Για αυτό το εβαλα εσύ για τους λόγου σου δεν θέλεις να κάνεις κάτι γιατί είσαι ικανοποιημενος.... απόλυτα σεβαστό... άλλος μπορεί να μην είναι... Και όπως λες και εσύ είναι μια ευκαιρία Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shrederpitch10 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 (edited) Καλημέρα παιδια εγώ είχα wind στην περιόχη του Ναυπλίου και το σήμα ήτανε απαράδεκτο πολλές φορές δεν έπιανε καθόλου ή δεν μπορούσα να βγάλω κλήση. Προσωπικά και λόγω της μεπειρίας μου με την συγκεκριμένη εταιρεία δεν θα στην συνιστούσα γιατί η εξυπηρετησή της απλά ήτανε απαράδεκτη και ειδικά στην σταθερή όπου έιχα συχνές διακοπές στο ιντερνετ λόγω δικού τους προβλήματος που δεν αναγνωρίζανε. Edited December 2, 2016 by shrederpitch10 Παράθεση https://posters2017.wordpress.com/ http://postmaniac.forumgreek.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Καλημέρα παιδια εγώ είχα wind στην περιόχη του Ναυπλίου και το σήμα ήτανε απαράδεκτο πολλές φορές δεν έπιανε καθόλου ή δεν μπορούσα να βγάλω κλήση. Προσωπικά και λόγω της μεπειρίας μου με την συγκεκριμένη εταιρεία δεν θα στην συνιστούσα γιατί η εξυπηρετησή της απλά ήτανε απαράδεκτη και ειδικά στην σταθερή όπου έιχα συχνές διακοπές στο ιντερνετ λόγω δικού τους προβλήματος που δεν αναγνωρίζανε. Πριν πόσα χρόνια είχες WIND; Τώρα όλη η Πελοπόννησος έχει αναβαθμιστεί και πιάνω 4G ακόμα και σε βουνά. Κάτι έχει αρχίσει ν' αλλάζει (προς το καλύτερο) σ' αυτή την εταιρία, αλλά η εξυπηρέτηση έχει μέλλον ακόμα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shrederpitch10 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Μέχρι πριν μερικούς μήνες είχα wind και τα αποτελέσματα τα είδες στο προηγούμενό μου post. Τώρα όσονα φορά την εξυπηρέτηση το μόνοπου έχω να πω είναι απλά απαράδεκτοι. Τίποτα άλλο δεν έχω να πω μόνο ότι είναι απαράδεκτοι. Παράθεση https://posters2017.wordpress.com/ http://postmaniac.forumgreek.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Πριν πόσα χρόνια είχες WIND; Τώρα όλη η Πελοπόννησος έχει αναβαθμιστεί και πιάνω 4G ακόμα και σε βουνά. Κάτι έχει αρχίσει ν' αλλάζει (προς το καλύτερο) σ' αυτή την εταιρία, αλλά η εξυπηρέτηση έχει μέλλον ακόμα... :) Σε σχέση με πικρότατη εμπειρία από customer service άλλου παροχού, η wind μου φαίνεται αγγελούδι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 (edited) αλλη μια ανακοινωση με ΑΥΞΗΣΕΙΣ..https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=444:mad::mad::mad: Edited December 6, 2016 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Καλημέρα, Πριν περίπου 3 μήνες πάνω κάτω με κάλεσαν από τη wind για να κάνω συμβόλαιο στα 10 ευρώ με φπα και τέλη κινητής, πράγμα και το οποίο το έκανα. Επίσης μου είπε άμα ήθελα να κρατούσα το συμβόλαιο για να το διάβαζα και να τους το πάω με υπογραφή άμα συμφωνούσα για το παραπάνω ποσό, πράγμα το οποίο θα έκανα αλλά κάτι έγινε μετά. Μετά από τρεις ημέρες που είχα το συμβόλαιο στα χέρια μου ξαφνικά δεν είχα σήμα άνοιξα τον φάκελο με το συμβόλαιο είχαν και την σιμ μέσα τιν έβαλα και τελικά με ενεργοποίησαν χωρίς να υπογράψω καν και χωρίς να τους δώσω το okay μέσω τηλεφώνου. Μετά από άπειρα τηλεφωνήματα δεν έγινε τίποτα, μου έλεγαν θα με καλέσει το τάδε τμήμα για να το ακυρώσουν πράγμα που δεν έγινε ποτέ. Ήρθε ο πρώτος λογαριασμός στα 20 ευρώ, πήγα σε κατάστημα της περιοχής μου και οι 2 υπάλληλοι όπου υπήρχαν εκείνη τη στιγμή στο κατάστημα δεν ήξεραν και δεν μπορούσαν να δουν στο σύστημα. Πήρανε τα κεντρικά και τους είπαν ότι έχει λάθος το σύστημα. Από τότε πήγα άλλες 2 φορές τους τελευταίους 2 μήνες στο ίδιο κατάστημα μπας και υπήρχε καμία εξέλιξη αλλά τίποτα. Μου' λεγαν μέχρι τέλος θα έχει έρθει ο λογαριασμός με το καινούριο και μειωμένο ποσό αλλά έως τώρα δεν έγινε τίποτα. Την τελευταία φορά μου είπαν μέχρι 8 του μήνα (σήμερα) θα έχει έρθει αλλά τίποτα επίσης από την προηγούμενη παρασκευή μου έχουν κάνει φραγή και δε μπορώ να καλέσω τίποτα ή να στείλω ή να πλοηγηθώ στο "γρήγορο δίκτυο" τους. Πριν από λίγο έλαβα ακόμα ένα μήνυμα που λέει ότι θα γίνει φραγή και στις εισερχόμενες κλήσεις μέχρι να πληρώσω τώρα 58 ευρώ νομίζω. Σήμερα προσπαθούσα να επικοινωνήσω μαζί τους για 1 ώρα και ίσως παραπάνω αλλά άκρη δεν έβγαλα, από τον έναν αριθμό 8005000200 με έστειλαν σε 1215 μετά σε 1260 όπου ο τελευταίος έχει και χρέωση 0.25 ανά κλήση πήρα 9 φορές τηλέφωνο και κατάφερα να επικοινωνήσω μόνο μία φορά οι υπόλοιπες 8 ήταν με το ρομπότ αλλά όλες μου έφαγαν -25 cents. Στην τελευταία φορά που πήρα κατάφερα να επικοινωνήσω με άνθρωπο μου είπε η κοπέλα ότι θα με συνδέσει με το λογιστήριο αλλά βγήκε το ρομπότ που έχουν και είπε ότι δεν ήταν σε θέση για επικοινωνία, να καλέσω αργότερα. Να σημειώσω ότι το συμβόλαιο το έχω ακόμα στα χέρια μου και δεν έχω υπογράψει τίποτα, πριν είχα καρτοκινητή με την ίδια εταιρία. Μπορώ να κάνω καταγγελία σε ΕΕΤΤ ή τίποτα άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Από τα λεγόμενά σου, δεν κατάλαβα πως ήρθε το συμβόλαιο στα χέρια σου. Με courier; Δεν του υπέγραψες τίποτα; Έχεις κάθε δικαίωμα να προβείς σε καταγγελία αν η τιμή είναι διαφορετική από αυτή που σου είπαν αρχικά, ωστόσο για να ακυρώσεις το συμβόλαιο χωρίς να πληρώσεις κάποιο penalty, είχες 14 ημέρες από την στιγμή που παρέλαβες την κάρτα sim. Τώρα μάλλον είναι λίγο αργά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Επειδή ξέρω ότι τα καταστήματα WIND έχουν καλές προσφορές, ξέρουμε καμία λιγότερο από 17-18€, έστω και Φοιτητική για ΚΙΝΗΤΟ; Θα με ενδιέφερε να κάνω το καρτοκινητο μου σε συμβόλαιο, γιατί πλέον το Φοιτητικό F2G έχει γίνει πολύ μούφα, με τις παροχές να μειώνονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Επειδή ξέρω ότι τα καταστήματα WIND έχουν καλές προσφορές, ξέρουμε καμία λιγότερο από 17-18€, έστω και Φοιτητική για ΚΙΝΗΤΟ; Θα με ενδιέφερε να κάνω το καρτοκινητο μου σε συμβόλαιο, γιατί πλέον το Φοιτητικό F2G έχει γίνει πολύ μούφα, με τις παροχές να μειώνονται... Με 16,80€ μπορείς να το κάνεις καρτοσύνδεση στην οποία θα έχεις: 600' προς όλους 1000' προς Wind-Q 100ΜΝΜ 1GB και 6,05€ κάρτα για να τα καταναλώσεις όπως εσύ θές.(πχ όταν σου τελειώσουν τα 100 μνμ να βάλεις extra η σε λεπτά) Απο τα πιο οικονομικά και Full extra πακέτα της αγοράς.Μετέτρεψα το συμβόλαιο της γυναίκας μου σε καρτοσύνδεση και σώθηκα! Ελπίζω να σε βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Από τα λεγόμενά σου, δεν κατάλαβα πως ήρθε το συμβόλαιο στα χέρια σου. Με courier; Δεν του υπέγραψες τίποτα; Έχεις κάθε δικαίωμα να προβείς σε καταγγελία αν η τιμή είναι διαφορετική από αυτή που σου είπαν αρχικά, ωστόσο για να ακυρώσεις το συμβόλαιο χωρίς να πληρώσεις κάποιο penalty, είχες 14 ημέρες από την στιγμή που παρέλαβες την κάρτα sim. Τώρα μάλλον είναι λίγο αργά. Ναι με courier ήρθε και μου το άφησε να το κοιτάξω και θα τους το πήγαινα εγώ άμα το ήθελα αλλά δεν είχα προλάβει καν να το ανοίξω. Καταγγελία που; ΕΕΤΤ; Το συμβόλαιο όμως δεν έχει καν υπογραφή και θεωρητικά δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ αφού δεν έβαλα υπογραφή πουθενά πόσο μάλλον το ίδιο το συμβόλαιο το κρατάω ακόμα στα χέρια μου. Η κάρτα ήρθε μαζί με το συμβόλαιο ήταν στον ίδιο φάκελο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Η διαδικασία είναι να σου φέρει ο courier 2 αντίτυπα του συμβολαίου. Στο ένα βάζεις υπογραφή και το παίρνει μαζί του, και σου αφήνει το άλλο. Μήπως σε έβαλε να υπογράψεις κάτι και δεν το κατάλαβες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Από την επικοινωνία που είχα με τη κοπέλα μου είπε ότι θα το αφήσει και θα τους το πάω σε κάποιο κατάστημα της περιοχής μου όταν το έχω έτοιμο. Ο courier μου άφησε μόνο τον φάκελο δε του έδωσα τίποτα ούτε έβαλα υπογραφή πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Τέλος πάντων. Το θέμα είναι πως έπρεπε να είχες κινητοποιηθεί από τις πρώτες μέρες(για την ενεργοποίηση δίχως υπογραφή), ή/και μετά τον πρώτο λογαριασμό(για τη χρέωση). Το ότι έχουν περάσει 3 μήνες ίσως είναι επιβαρυντικό. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί τους, να έχεις κάποια απάντηση, και αν δεν αλλάξει κάτι, προχώρα σε καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Προσπαθώ να επικοινωνήσω όπως ανέφερα νομίζω. αλλά άκρη δε βγάζω ούτε και εκείνοι. Πριν από λίγο μου είπαν ότι από το πρώτο αίτημα μου στο κατάστημα έχουν βάλει άνθρωπο και κοιτάει τον λογαριασμό μου μου είπαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 (edited) Το συμβόλαιο που έχεις στα χέρια σου , πόσο λέει ότι πρέπει να πληρώνεις ; Όπως κατανοώ τα πράγματα το συμβόλαιο ειναι σε ισχύ σιωπηρώς Δεν χρειάζεται υπογραφή , αρκεί το ότι χρησιμοποίησες την sim Αν δεν συμφωνούσες όφειλες να μην το χρησιμοποιήσεις Edited December 9, 2016 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Γράφει 9.80 με τέλη κινητής και φπα. Την προηγούμενη σιμ που είχα ήταν άχρηστη οπότε και αναγκάστηκα να βάλω την καινούρια, θα το κοιτάξω πιο πολύ το θέμα και σιγά σιγά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Να επιμείνεις ότι εσύ έχεις πληρώσει αυτά που γράφει το συμβόλαιο σου και να σου ανοίξουν το κινητό. Οι καταγγελίες στην Ε.Ε.Τ.Τ. αργούν πολύ . Το βλέπω πιο λογικό να πληρώσεις τα 58 ευρώ και να περιμένεις επιστροφή των χρημάτων , έτσι θα έχεις και την ευκαιρία να περιμένεις την απάντηση της Ε.Ε.Τ.Τ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts