junglist Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Με τούτα και με εκείνα, εμένα με βλέπω να μην την κάνω με αλαφριά πηδηματάκια. Απλά για να ενημερώνω τον κόσμο τί συμβαίνει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, στη Γαλλία για παράδειγμα, με πακέτο 16 ευρώ (π.χ. στη Free) έχει κανείς: 20GB internet / 3GB internet (εξαρτάται από το εάν η συσκευή σου υποστηρίζει 4G) Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά σε 100 προορισμούς (από το κινητό πάντα ε;!;!) Απεριόριστα σε κινητά και σταθερά προς Γαλλία δωρεάν roaming για Ιταλία, Γερμανία, Ολλανδία, πολωνία, Ελλάδα, ισραήλ κλπ... και εμείς ακόμα κλαιγόμαστε με τους σκατοπάροχους τους ελληνικούς. :X Βρε ουστ.:cry: Υ.Γ.: Ρε παιδιά, είμαι στο F2G2. Εάν στείλω μήνυμα σε κινητό εξωτερικού χρεώνομαι 5¢, εάν στείλω σε ελληνικό 12¢.... Επιπλέον όταν πάω εξωτερικό, είναι πιο φθηνό να στείλω μήνυμα! Ειδικά τώρα με τις μειώσεις σε roaming. Έλεος ρε WIND!!! Φίλε δεν έχει νόημα να συγκρίνεις εξωτερικό με Ελλάδα. Και αν θες να το κάνεις, γραφτο κάπου που αφορά όλους τους παρόχους, όχι στης wind. Δυστυχώς άλλη αγορά η Ελληνική. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 (edited) Φίλε δεν έχει νόημα να συγκρίνεις εξωτερικό με Ελλάδα. Και αν θες να το κάνεις, γραφτο κάπου που αφορά όλους τους παρόχους, όχι στης wind. Δυστυχώς άλλη αγορά η Ελληνική. Δεν έχεις κι άδικο που το έβαλα μόνο στης Wind, απλά Wind έτυχε να έχω τώρα και μού φάνηκε το όλο ζήτημα με τις χρεώσεις sms λίγο τρελό... Edited July 16, 2014 by nickolasemp εγραψε Windi αντί για Wind :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos845 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 παιδια εβαλα το bleder πριν 15 μερες και εβαλα σημερα καρτα μου τρωει απο τα 300!!μα γιατι διαβασα οτι πρωτα απο μπονους τρωει αλλα πρωτα εβαλα το μπλεντερ γιατι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Αντίστοιχο θέμα είχα και εγώ με άλλα πακέτα, όπου καταναλώνονταν πρώτα τα λεπτά που έληγαν αργότερα. Διαμαρτυρήθηκα με στοιχεία (screenshots του υπολοίπου πριν και μετά από μια κλήση, να φαίνεται και η ημερομηνία και η ώρα) στο fb του F2G και μου πίστωσαν τελικά κάποιο χρόνο ως αποζημίωση. Το ζήτημα βέβαια είναι να διορθώσουν το λογισμικό τους και να σταματήσουν αυτά τα λάθη. Στην πολιτική χρέωσης πάντως αναφέρεται ξεκάθαρα ότι, ανεξάρτητα από πακέτα, καταναλώνονται πρώτα τα λεπτά ομιλίας που λήγουν πιο σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 (edited) παιδια εβαλα το bleder πριν 15 μερες και εβαλα σημερα καρτα μου τρωει απο τα 300!!μα γιατι διαβασα οτι πρωτα απο μπονους τρωει αλλα πρωτα εβαλα το μπλεντερ γιατι?? Σωστά γίνεται η κατανάλωση σύμφωνα με τις παρατηρήσεις του πακέτου: Με προτεραιότητα καταναλώνονται οποιοδήποτε άλλα λεπτά, SMS, MB έχεις στη διάθεσή σου από υπόλοιπα Πακέτα ή Βonuses για να διασφαλίζεις το μεγαλύτερο δυνατό όφελος, καθώς το Πακέτο Blender έχει μεγαλύτερο εύρος χρήσεων. Π.χ. αν έχεις ενεργό το Πακέτο 200’ προς όλους και το Πακέτο Blender και μιλήσεις προς ένα ελληνικό σταθερό τηλέφωνο, θα μειωθεί ο χρόνος σου από το Πακέτο 200’ και όχι από το Blender, για να μπορέσει το Blender να παραμείνει στη διάθεσή σου ώστε να σερφάρεις ή να στείλεις SMS. Θεωρώ οτι καλά κάνουν και έχουν τέτοια προτεραιότητα γιατί αν καλείς και καταναλώνεται πρώτα το blender τα υπόλοιπα πακέτα θα μένουν άθικτα ενώ έτσι θα καταναλώνονται τα πακέτα και οτι δεν καλύπτουν θα καταναλώνεται από το blender. Edited July 16, 2014 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Έχεις δίκιο snapp. Εγώ το κατάλαβα λάθος στην αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Σωστά γίνεται η κατανάλωση σύμφωνα με τις παρατηρήσεις του πακέτου: Με προτεραιότητα καταναλώνονται οποιοδήποτε άλλα λεπτά, SMS, MB έχεις στη διάθεσή σου από υπόλοιπα Πακέτα ή Βonuses για να διασφαλίζεις το μεγαλύτερο δυνατό όφελος, καθώς το Πακέτο Blender έχει μεγαλύτερο εύρος χρήσεων. Π.χ. αν έχεις ενεργό το Πακέτο 200’ προς όλους και το Πακέτο Blender και μιλήσεις προς ένα ελληνικό σταθερό τηλέφωνο, θα μειωθεί ο χρόνος σου από το Πακέτο 200’ και όχι από το Blender, για να μπορέσει το Blender να παραμείνει στη διάθεσή σου ώστε να σερφάρεις ή να στείλεις SMS. Θεωρώ οτι καλά κάνουν και έχουν τέτοια προτεραιότητα γιατί αν καλείς και καταναλώνεται πρώτα το blender τα υπόλοιπα πακέτα θα μένουν άθικτα ενώ έτσι θα καταναλώνονται τα πακέτα και οτι δεν καλύπτουν θα καταναλώνεται από το blender. Ναι λογικό είναι αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ναι λογικό είναι αυτό Το Blender είναι από τα καλύτερα πακέτα της καρτοκινητής στην Ελλάδα γενικότερα, με έχει καραβολέψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Το Blender είναι από τα καλύτερα πακέτα της καρτοκινητής στην Ελλάδα γενικότερα, με έχει καραβολέψει και εγω την επομενη φορα θα το παρω,ετσι και αλλοιως 5€ ειναι,και δινει τα ιδια λεπτα ομιλιας προς ολους,και εαν χρειαστει να στειλουμε κανενα sms,τα data ειναι κλειστα απο 1231 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Με τούτα και με εκείνα, εμένα με βλέπω να μην την κάνω με αλαφριά πηδηματάκια. Απλά για να ενημερώνω τον κόσμο τί συμβαίνει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, στη Γαλλία για παράδειγμα, με πακέτο 16 ευρώ (π.χ. στη Free) έχει κανείς: 20GB internet / 3GB internet (εξαρτάται από το εάν η συσκευή σου υποστηρίζει 4G) Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά σε 100 προορισμούς (από το κινητό πάντα ε;!;!) Απεριόριστα σε κινητά και σταθερά προς Γαλλία δωρεάν roaming για Ιταλία, Γερμανία, Ολλανδία, πολωνία, Ελλάδα, ισραήλ κλπ... και εμείς ακόμα κλαιγόμαστε με τους σκατοπάροχους τους ελληνικούς. :X Βρε ουστ.:cry: Υ.Γ.: Ρε παιδιά, είμαι στο F2G2. Εάν στείλω μήνυμα σε κινητό εξωτερικού χρεώνομαι 5¢, εάν στείλω σε ελληνικό 12¢.... Επιπλέον όταν πάω εξωτερικό, είναι πιο φθηνό να στείλω μήνυμα! Ειδικά τώρα με τις μειώσεις σε roaming. Έλεος ρε WIND!!! Στην Γαλλία ο αριθμός των συνδρομητών είναι τεράστιος οπότε και η δυνατότητα για προσφορές μεγαλύτερη. Συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Για τα δεδομένα της Ελλάδας νομίζω ότι οι χρεώσεις της wind (on topic χεχε) είναι αρκετά καλές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilhs Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Στην Γαλλία ο αριθμός των συνδρομητών είναι τεράστιος οπότε και η δυνατότητα για προσφορές μεγαλύτερη. Συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Για τα δεδομένα της Ελλάδας νομίζω ότι οι χρεώσεις της wind (on topic χεχε) είναι αρκετά καλές.. Στο εξωτερικο ειναι περισσοτεροι οι συνδρομητες περισοσοτερες και οι εταιριες. Αλλα ακομα και να μην ηταν δεν δικαιολογειται τοση διαφορα. Νομιζω στην ελλαδα εχουν μαθει οι εταιριες να δουλευουν με πολυ μεγαλυτερα ποσοστα κερδους σε συγκριση με αλλες χωρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 δε ισχύουν αυτά που γράφετε κοίταχτε πόσο χρεώνονται οι Κύπριοι στα καρτοκινητα τους και θα πάθετε πλάκα.... εδώ μας έχουν μάθει να είμαστε κορόιδα.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 δε ισχύουν αυτά που γράφετε κοίταχτε πόσο χρεώνονται οι Κύπριοι στα καρτοκινητα τους και θα πάθετε πλάκα.... εδώ μας έχουν μάθει να είμαστε κορόιδα.... Δεν ξέρω για Κύπρο, αλλά για Ελλαδά με το F2G δεν έχω βάλει πάνω από 10 ευρώ κάρτα το μήνα οπότε πιστεύω είναι ένα οκ ποσό, με λεπτά ομιλίας, μηνύματα και ίντερνετ που δεν το έχω περάσει ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Δεν ξέρω για Κύπρο, αλλά για Ελλαδά με το F2G δεν έχω βάλει πάνω από 10 ευρώ κάρτα το μήνα οπότε πιστεύω είναι ένα οκ ποσό, με λεπτά ομιλίας, μηνύματα και ίντερνετ που δεν το έχω περάσει ποτέ. Ε ναι, μεταξυ των τυφλων ο μονοφθαλμος κυριαρχει.....:lol: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Εκανα χρηση του live chat απο περιεργεια και ρωτησα πως γινεται να μετατραψω ενα Q σε F2G και μου απαντησε οτι δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα και ο μονος τροπος ειναι να παρω νεο νουμερο χδ. Ειναι πολυ ενημερωμενοι εκει στην εξυπηρετηση πελατων χαχαχα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Έλεος σνομπάρουν τον εαυτό τους. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 δε ισχύουν αυτά που γράφετε κοίταχτε πόσο χρεώνονται οι Κύπριοι στα καρτοκινητα τους και θα πάθετε πλάκα.... εδώ μας έχουν μάθει να είμαστε κορόιδα.... Η Κύπρος είναι ειδική περίπτωση από πολλές απόψεις, ας μην το αναλύσουμε περισσότερο.. Μόνο το θέμα φόροι να πιάσουμε θα γράφουμε μέχρι να ξαναφαει εφτά γκολ η Βραζιλία σε μουντιάλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Η Κύπρος είναι ειδική περίπτωση από πολλές απόψεις, ας μην το αναλύσουμε περισσότερο.. Μόνο το θέμα φόροι να πιάσουμε θα γράφουμε μέχρι να ξαναφαει εφτά γκολ η Βραζιλία σε μουντιάλ.. Ενω εδω πληρωνουν του κοσμου τους φορους Χαχαχαχαχα. Σε καλο σου. Γελασα και σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Η Κύπρος είναι ειδική περίπτωση από πολλές απόψεις, ας μην το αναλύσουμε περισσότερο.. Μόνο το θέμα φόροι να πιάσουμε θα γράφουμε μέχρι να ξαναφαει εφτά γκολ η Βραζιλία σε μουντιάλ.. έτσι είναι παντού και όχι μόνο Κύπρο..... το ότι πληρώνουμε για roaming στην Ευρώπη λιγότερο από ότι πληρώνουμε στην Ελλάδα (εκτός πακετων) πρέπει να λέει στον καθένα μας πολλά.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 (edited) Ας δούμε και τα επίσημα στοιχεία Εγώ λοιπόν πήγα Τον Μάιο στην Κύπρο και με ΜΤΝ έδινα 15 ευρώ για 500 ΜΒ . http://www.mtn.com.cy/payasyousurf/ Γενικά θεωρώ την Κύπρο πολύ πιο ακριβή χώρα στα καρτοκινητά , συγκρίνοντας τις τιμές πακέτων στην Ελλάδα και στην Κύπρο . Συγνώμη αλλά δεν με ενδιαφέρουν οι βασικές χρεώσεις . Μου είναι αδιάφορες. Να σημειώσω επίσης ότι στην Κύπρο πρέπει να βάζεις κάρτα κάθε δύο μήνες για να μήν χάσεις το υπόλοιπο σου . Καλύτερα από WIND F2G δεν θα βρείτε. Χρεώση στην WIND 5 ευρώ τα 200 λεπτά δηλαδή 0,075 το τρίλεπτο (5/200 =0,025 0,025Χ3 = 0,075) ΜΤΝ κλήσεις προς MTN - Ώρες αιχμής / ώρες μη αιχμής €0.0728 ανά λεπτό Κλήσεις προς Cytamobile-Vodafone, Primetel και σταθερές γραμμές Ώρες αιχμής / ώρες μη αιχμής €0.0788 ανά λέπτό Δηλαδή Στην WIND F2G δίνεις λιγώτερα 0,075 για τρία λεπτά από ότι στην MTN προς όλους 0,078 το λεπτό ...... Πηγή : http://www.mtn.com.cy/payasyougo/ Edited July 19, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Βασίλη συγκρίνης ανομια πράγματα...... πακέτα με βασικές χρεώσεις.... όσο για την ανανέωση στην cyta ήταν μια ανά χρόνο.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Πότε ήταν η τελευταία φορά που χρησιμοποίησης την βασική χρέωση στην WIND ; Εγώ έχω ξεχάσει πλέον την ημερομηνία . Συγκρίνω τα μόνα δυνατά να συγκριθούν , την χρήση εδώ και την χρήση εκεί . Η MTN δεν διαθέτει πακέτα ομιλίας ώστε να κάνω την σύγκριση . Όμως συνέκρινα την χρέωση Internet 500 ΜΒ την οποία την πλήρωσα ( 15 ευρώ = 500 ΜΒ ) Για αυτήν την σύγκριση (που είναι πακέτα και τα δύο ) τι έχεις να πεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 χρησιμοποιώ την βασική χρέωση καθότι έχω και της τρεις εταιρείες και δεν μιλάω πολύ στα κινητά..... η χρέωση 7 ευρωλεπτα το λεπτό για ομιλία και 2 ευρωλεπτα για μηνύματα μου φαίνεται η ιδανική....μακράν καλύτερη από ότι έχουμε εδώ βέβαια καταλαβαίνω ότι ο καθένας μας έχει διαφορετικές ανάγκες..... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos29 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 χρησιμοποιώ την βασική χρέωση καθότι έχω και της τρεις εταιρείες και δεν μιλάω πολύ στα κινητά..... η χρέωση 7 ευρωλεπτα το λεπτό για ομιλία και 2 ευρωλεπτα για μηνύματα μου φαίνεται η ιδανική....μακράν καλύτερη από ότι έχουμε εδώ βέβαια καταλαβαίνω ότι ο καθένας μας έχει διαφορετικές ανάγκες..... Μπορείς να χρησιμοποιείς το viber out ή την αντίστοιχη υπηρεσία του fring με 0.05 ευρώ το λεπτό.Θες wifi βέβαια, αλλά όταν υπάρχει διαθέσιμο γλυτώνεις τα 40 λεπτά/κλήση.Όλα αυτά για εμάς που δεν κάνουμε πολλές κλήσεις πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 χρησιμοποιώ την βασική χρέωση καθότι έχω και της τρεις εταιρείες και δεν μιλάω πολύ στα κινητά..... η χρέωση 7 ευρωλεπτα το λεπτό για ομιλία και 2 ευρωλεπτα για μηνύματα μου φαίνεται η ιδανική....μακράν καλύτερη από ότι έχουμε εδώ βέβαια καταλαβαίνω ότι ο καθένας μας έχει διαφορετικές ανάγκες..... Αν ειναι αυτη η βασικη χρεωση εχεις απολυτο δικιο. Τα πακετα ειναι κολπα του μαρκετινγκ για να βγαλουν περισσοτερα χρηματα, π.χ. απο αυτον που δε θα καταναλωσει ολο το χρονο ομιλιας του πακετου, ή που θα τον εξαντλησει και μετα θα φαει τη φουσκωμενη βασικη χρεωση, ή τον παππου που δεν ξερει ουτε να βαλει καρτα ποσο μαλλον τι ειναι πακετο κοκ. Οι εταιρειες εχουν στατιστικα στοιχεια για τη χρηση που κανουμε και ξερουν ποσα θα βγαλουν ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts