Jump to content

tasos29

Members
  • Δημοσιεύσεις

    258
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tasos29

  1. Συν 10.000 ευρώ για όσα πέρασες.
  2. Είναι αξιόπιστο αυτό το μαγαζί?
  3. Και η Wind και η Vodafone έχουν πάγιο.Μόνο η Cosmote (παραδόξως) δε χρεώνει πάγιο
  4. Δε το είχα ξανακούσει το Ζ nation αν και μόλις τελείωσε η πρώτη season από ότι βλέπω.Είδα το πρώτο επεισόδιο, όντως είναι πολύ γρήγορα εδώ και αυτό με το μωρό ήταν πολύ αστείο:D Αλλά γενικά δεν πλησιάζει καν το walking dead.
  5. Με το more local 2 νομίζω βγάζει Ελληνικά.Δεν θα είμαι όμως σίγουρος, ρώτα καλύτερα στο νήμα του One.
  6. http://www.sellphone.gr/htc-one-32gb-m7.html
  7. Δεν αξίζει για μένα.Με λίγα παραπάνω χρήματα, στα 300 ευρώ βρίσκεις το πολύ καλύτερο One M7.
  8. Η τεχνολογία pixelmaster της κάμερας του κάνει δουλειά;Υπάρχει κάνα δείγμα από βραδυνή φωτογραφία;
  9. Στο bestprice ξεκινά από τα 429
  10. Απλά σβήσε το APN.Είναι το πιο σίγουρο.
  11. Καλά όλα αυτά, αλλά με το βασικό δε θα περισσεύει τίποτα αφού πληρώσεις τα βασικά.Οπότε κάποιο έκτακτο έξοδο (πχ φακελάκι αν αρρωστήσεις) δε θα μπορείς να το καλύψεις.Άρα σε αυτές τις περιπτώσεις αναγκαστικά μένεις στο πατρικό σου ή έστω βρίσκεις κάποιο να συγκατοικήσεις.
  12. Αν όχι το supermarket, το φαγητό μια χαρά βγαίνει με 100 ευρώ.Από εκεί και πέρα εξαρτάται τι άλλα πράγματα αγοράζει κανείς από το supermarket.
  13. Νομίζω ότι υπερβάλλεις λίγο.Το supermarket μπορείς να το βγάλεις και με ένα κατοστάρικο.Τα προσωπικά έξοδα μπορούν εύκολα να είναι το μισό από όσο υπολόγισες.Μιας και το πιθανότερο είναι πώς θα παίρνει λιγότερα από τα 800 ευρώ.
  14. Δε νομίζω να είναι θέμα κόστους.Εξάλλου σχετικος-άσχετος το βασικό θα του δώσουν.Απλά σε αυτές τις δουλειές ψάχνουν εμφανισιμες κοπελίτσες:)
  15. Εγώ θα έλεγα καλύτερα να μείνεις με γονείς ή κάποιο συγκάτοικο, για να σου μένει και τίποτε στην άκρη.Ανάλογα και με το πόσα παίρνεις φυσικά
  16. Ναι.Εμενα λήγει αρχές Δεκέμβρη αντί Φλεβάρη που ήταν κανονικά.
  17. Βασικά έκανα λάθος πριν, τώρα κατάλαβα τι παίζει.Οι κανονικές χρεώσεις είναι 1.2 λεπτά/λεπτό για κινητά και σταθερά, και για τις πρώτες 120 μέρες έχεις δωρεάν τα σταθερά.Βάλε μπροστά και το 030 όπως είπε ο aggelosn.
  18. Από ότι μου απάντησαν αυτές οι 120 μέρες δωρεάν κλήσεων ισχύουν μόνο για χώρες προς τις οποίες οι κλήσεις είναι (ήδη) δωρεάν!!!:DΜικρό το κακό βέβαια, η ουσία είναι το 1 λεπτό χρέωση.
  19. Ναι το ξέρω, αλλά όταν έβαλα δέκα ευρώ μου έδωσε 120 μέρες δωρεαν κλήσεων.Θα δω τι θα απαντήσουν.
  20. Έχω βάλει το 030.Δε με χρεώνει τα 28 λεπτά που έγραψες, με 1 λεπτό με χρέωσε για κλήση σε κινητό.Απλά δε μου έχει δώσει τις 120 μέρες δωρεαν κλήσεων.Τους ρώτησα τωρα και περιμένω να μου απαντήσουν.
  21. Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν και εγώ.:D2 ευρώ για το internet και κλήσεις με voip μετά. PS. Βλέπω πάντως ότι οι 120 μέρες δωρεάν κλήσεων του freevoip δεν ισχύουν, αφού με χρεώνει κανονικά.
×
×
  • Create New...