komatoza Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Παιδιά όταν λέει ότι το υπόλοιπο σας λήγει στις 27/07 το διαγράφουν μόλις μπει 27 η στο τέλος της? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo4850 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Ακριβώς για αυτό το λόγο το κάνανε ! :lol: Πλέον θα το έχεις κανονικά. Το δίνουν σε αρκετούς "μη ενεργούς" αριθμούς που δεν κάνουν κινήσεις, για να τους ενεργοποιήσουν ξανά. Σε όσους πιάσει, έπιασε. ;)Το καλύτερο είναι ότι μου στείλανε με το που έβαλα την sim ξανά μια προσφορά μόνο για μένα η οποία είναι η φοιτικη προσφορά αλλά 2,5gb και όχι 2gb στα 10€. Στάλθηκε από το HRY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Η μάνα μου βάζει κάθε μήνα κάρτα και πακετο και log n win και όλα και ενώ Ιούλιο τις έστελναν κάτι προσφορές τύπου 6€ 4gb για ένα μήνα, τώρα της έστειλαν 1500' προς όλους 50 sms και 2gb με 10€! Τι έγινε το αφεντικό τρελάθηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astratis Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Τρελάθηκε από τα αποτελέσματα των τελευταίων αυξήσεων, και σκέφτεται να συνεχίσει, και φυσικά δίνοντας πιο ακριβά πακέτα για λιγότερες μέρες, και όποιος τσιμπήσει όπως λέει ο προηγούμενος φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Μολις ενεργοποιησα το πακετο με τα 2GB και τα λεπτα προς Βουλγαρια, χρεωση 5,3€, δεν διαρκει πλεον ενα μηνα οπως πρωτα αλλα 4 εβδομαδες. Ενταξει μικρη η διαφορα αλλα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Edit Κοτσάνα μου Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Μου είχαν τελειώσει τα data και το άφησα 1-2 μέρες χωρίς να βάλω νέο πακέτο, οπότε έσκασε προσωπική προσφορά για 15 GB με 10€. Όχι και άσχημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paks Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Ενεργοποίησα 2 προσφορές που μου ερχόντουσαν εδώ και 2 μήνες: 5GB μς 5€ για 30 μέρες και 500 λεπτά και 50 sms προς όλους για 30 μέρες με 4,44 €. Όλα καλά, τα έλαβα. Μπορώ να τα χρησιμοποιήσω και στο εξωτερικό (Ε.Ε.) ή είναι μόνο για Ελλάδα; Για την Κύπρο ενδιαφέρομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Την προσφορά με τα 5gb με 5€ για 30 ημέρες πως την ενεργοποίησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Δεν γίνεται. Eίναι απο τις λεγόμενες προσωπικές προσφορές της wind που σε "θυμούνται" μόνο όταν τους "ξεχνάς" εσύ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paks Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Ναι, ήταν προσωπική, έστειλα 55 στο 12410. Εσένα θα σου πει ότι δεν είναι εφικτό. Μα θα ήθελα να ξέρω αν είναι μόνο για χρήση στην Ελλάδα ή και στην Ε.Ε., αν γνωρίζει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Ναι, ήταν προσωπική, έστειλα 55 στο 12410. Εσένα θα σου πει ότι δεν είναι εφικτό. Μα θα ήθελα να ξέρω αν είναι μόνο για χρήση στην Ελλάδα ή και στην Ε.Ε., αν γνωρίζει κάποιος.Στείλε ΥΠ στο 1285. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Γκαις έβαλα ένα δεκαευρω μόλις στο καρτοκινητο μου wind. Μπήκαν τα mb και χρόνος για τα ματζικ ναμπερσ. Για κάποιο λόγο τα lognwin είναι ανενεργά. Γιατί? Έχει αλλάξει κάτι.? Το έχω χρόνια ανέκαθεν πάντα όταν έκανα κατάθεση άνοιγαν τώρα τι έγινε? Παίζει να ανοίγει στα 12 ευρώ κατάθεσης γιατι συνήθως 12 βάζω απλά είχα μέσα και έβαλα 10 τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Δεν χρειάζεται να βάλεις 12 ευρώ για να ανοίξουν, κανονικά ανοίγουν και με ανανέωση 10ευρη. Μήπως είναι κάποια δυσλειτουργια; Ξαναδοκίμασε. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Σωστός κάτι τέτοιο ήταν μετά από κάνα 15 ενεργοποίηθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 Μολις μου σκασε ενα ασχετο μυνημα απο 5ψηφιο (54033-Διαβασα απο οτι σε χρεωνει αλλα δεν ειδα να τραβηξε απο το υπολοιπο) χωρις να εχω δωσει πουθενα τον αριθμο μου. Τι κανω τωρα O KΩΔIKOΣ PIN EINAI: XXXX THΛEΦΩNO:2111881788 ΠAPOXOΣ: PAYDASH.XPEΩΣH:2.08EYPΩX3SMS=6.24EYPΩ/EBΔ. ΣYN TYXON TEΛH KINHTHΣ.ΣYNΔPOMHTIKH YΠHPEΣIA SPACE GAMES Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 ΣμΣ στο 1213 ΣΤΟΠ και δές εδω ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=441441&page=38 "H ΦPAΓH ΠOY ZHTHΣATE ΠPAΓMATOΠOIHΘHKE ME EΠITYXIA" Οποτε να φανταστω εκανα φραγη παροχου σε καθε πενταψηφιο και δε κινδινευω πλεον να χρεωθω απο πενταψηφιο; Thanx bro Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paks Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Ενεργοποίησα 2 προσφορές που μου ερχόντουσαν εδώ και 2 μήνες: 5GB μς 5€ για 30 μέρες και 500 λεπτά και 50 sms προς όλους για 30 μέρες με 4,44 €. Όλα καλά, τα έλαβα. Μπορώ να τα χρησιμοποιήσω και στο εξωτερικό (Ε.Ε.) ή είναι μόνο για Ελλάδα; Για την Κύπρο ενδιαφέρομαι. Λοιπόν όλα κομπλέ. Τρώει από τα λεπτά, τα sms και τα mb της προσφοράς και στην Ε.Ε. (φανταζομαι, εδώ στην Κύπρο έτσι μου κάνει.) Τα ευρώ είναι τόσες μέρες απείραχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 εχει κολλησει η εφαρμογη εδω και μερες...δεν μπορει να ανοιξει...σε iphone7....περασε μια αναβαθμιση το σαβατοκυριακο..και νομιζω οτι απο εκει και περα δεν ξανανοιξε ποτε...εσας δουλευει κανονικα;;;; Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Σχετικά με το πότε μπαίνει φραγή μετά την λήξη του υπολοίπου απλά για να έχετε μια εικόνα εμένα μου έληξε το χρηματικό υπόλοιπο 08/05/19 και μέχρι σήμερα σχεδόν 3 μήνες μετά την ληξη και 5 μήνες από την τελευταία ανανέωση δεν έχει μπει φραγή εισερχομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 εχει κολλησει η εφαρμογη εδω και μερες...δεν μπορει να ανοιξει...σε iphone7....περασε μια αναβαθμιση το σαβατοκυριακο..και νομιζω οτι απο εκει και περα δεν ξανανοιξε ποτε...εσας δουλευει κανονικα;;;; Σε έμενα δουλεύει κανονικά. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Σχετικά με το πότε μπαίνει φραγή μετά την λήξη του υπολοίπου απλά για να έχετε μια εικόνα εμένα μου έληξε το χρηματικό υπόλοιπο 08/05/19 και μέχρι σήμερα σχεδόν 3 μήνες μετά την ληξη και 5 μήνες από την τελευταία ανανέωση δεν έχει μπει φραγή εισερχομένων. Στους 12 μήνες θα γίνει η φραγή εισερχομένων;). Είναι από τα θετικά της wind-Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Μια γρήγορη ερώτηση (και συγχωρήστε με αν έχει απαντηθεί): με τη λήξη του χρηματικού υπολοίπου διαγράφονται και τα υπόλοιπα από ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ πακέτα; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Μια γρήγορη ερώτηση (και συγχωρήστε με αν έχει απαντηθεί): με τη λήξη του χρηματικού υπολοίπου διαγράφονται και τα υπόλοιπα από ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ πακέτα; Ευχαριστώ! Δυστυχώς ναι. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Δυστυχώς ναι. Σ' ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Μόλις μου την "έκαναν". Θεωρώ κλοπή το μηδενισμό αγορασμένου (προ δύο ημερών) πακέτου. Αν βρω χρόνο, ίσως στείλω ένα μπιλιέτο στην ΕΕΤΤ, έστω και για το γ@μωτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts