Jump to content

paks

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by paks

  1. [quote Το πακέτο των 3GB με 3,00 € έρχεται με δωράκι στην εφαρμογή (όποτε τους κατέβει) από όπου και ενεργοποιείται - εναλλακτικά ενεργοποιείται και με sms 71 στο 12410) Γνωρίζει κάποιος αν το ενεργοποιήσουμε με sms 71 στο 12 410, δίνει επίσης παράταση υπολοίπου; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από ότι θυμάμαι αυτή η προσφορά ονομάζεται μαύρο πρόβατο, γιατί δεν δίνει επέκταση.
  2. Συγχαρητήρια , πολύ ωραίο δώρο. Για να δεις αν κέρδισες πρέπει να μπαίνεις στο app και να ελέγχεις ή σου στέλνουν κάποιο μήνυμα στο app ή sms;
  3. Λοιπόν όλα κομπλέ. Τρώει από τα λεπτά, τα sms και τα mb της προσφοράς και στην Ε.Ε. (φανταζομαι, εδώ στην Κύπρο έτσι μου κάνει.) Τα ευρώ είναι τόσες μέρες απείραχτα.
  4. Ναι, ήταν προσωπική, έστειλα 55 στο 12410. Εσένα θα σου πει ότι δεν είναι εφικτό. Μα θα ήθελα να ξέρω αν είναι μόνο για χρήση στην Ελλάδα ή και στην Ε.Ε., αν γνωρίζει κάποιος.
  5. Ενεργοποίησα 2 προσφορές που μου ερχόντουσαν εδώ και 2 μήνες: 5GB μς 5€ για 30 μέρες και 500 λεπτά και 50 sms προς όλους για 30 μέρες με 4,44 €. Όλα καλά, τα έλαβα. Μπορώ να τα χρησιμοποιήσω και στο εξωτερικό (Ε.Ε.) ή είναι μόνο για Ελλάδα; Για την Κύπρο ενδιαφέρομαι.
  6. Ευχαριστώ πολύ. Ήσουν κατατοπιστικότατος.
  7. oxxy μπορείς σε παρακαλώ να μου θυμίσεις πως και τι κάνουμε; Όπου να'ναι κλείνω κι εγώ χρόνο.
  8. Κατάλαβα, ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη.
  9. Δηλαδή τι απόδειξη έστειλες; Από eBay με PayPal το αγόρασα. Τι να στείλω ;
  10. Βρε παιδιά ποιόν να πάρω να ρωτήσω; Από το ταχυδρομείο δεν μου έστειλαν ακόμα χαρτί. 15/11/2017, 00:08:03 Κ.Α.Τ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ 14/11/2017, 00:20:15 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 14/11/2017, 07:57:32 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 11/11/2017, 09:17:44 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 2/11/2017, 00:47:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
  11. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε εμένα. Μόνο που δεν μπόρεσα τότε και ούτε τώρα μπορώ να τα ενεργοποιήσω αν και έχω 6€ μέσα, γιατί μου γράφει "δεν έγινε η αποστολή του μηνύματος" με κόκκινο τριγωνάκι και θαυμαστικό. Μόλις δοκίμασα και ΣΤΟΠ στο 19550 και πάλι τα ίδια, με αποτέλεσμα να πιστεύω πως δεν μπορώ να στέλνω μήνυμα σε 5αψίφια νούμερα, αν και λαμβάνω τις προσφορές. Μάλλον πρέπει να πάρω στο 1260 να ρωτήσω.
  12. Πράγματι, τώρα που το παρατήρησα σε λευκή οθόνη, έχω μία κηλίδα λίγο πιο λευκή δεξιά και επάνω, κι άλλες δυο κάτω αριστερά, στο μέγεθος φακής (άβραστης:p). Δεν είναι ενοχλητικό και δεν το βλέπεις αν δεν το ψάξεις, αλλά υπάρχει. Επίσης κάτι που ίσως σας βοηθήσει, το πρόβλημα με την έλλειψη του notification led, το έλυσα με το Missed Alerts από το Google-Play.
  13. Διάβασα γι'αυτήν, ότι έχει πρόβλημα με την κάμερα, (ανάστροφη εικόνα), εσύ παρατήρησες κάτι τέτοιο;
  14. Δηλαδή στις ρυθμίσεις κάτω, στο Αριθμός έκδοσης, τι σου γράφει;
  15. Εγώ το beutymakeup το ξεφορτώθηκα με το System app remover (ROOT), από το play.google. Αφού βέβαια πρώτα το έκανα ROOT, όπως λέω παραπάνω. Αλλά δεν νομίζω να δεις μεγάλη διαφορά στην μπαταρία.
  16. Εγώ έκανα root πολύ απλά. - έβαλα στην sd αυτό το zip εδώ - απενεργοποιήσα το τηλέφωνο - πάτησα το πλήκτρο έντασης προς τα επάνω, κρατώντας πατημένο το πλήκτρο ενεργοποίησης (μάλιστα πάτησα την ένταση μια στιγμή μετά την ενεργοποίηση) - με το κουμπί έντασης πάνω επέλεξα Recovery, πάτησα την ένταση κάτω για οκ - μετά την εμφάνιση του πράσινου Android πάτησα ΞΑΝΑ το πλήκτρο ενεργοποίησης + το πλήκτρο έντασης προς τα επάνω και το μενού εμφανίστηκε - στο μενού, έβαλα Install from SD card, και βρήκα το αρχείο zip στη κάρτα - επανεκκίνηση, μπορεί να πάρει μερικά λεπτά, ήμουν πλέον root. Κατάφερα να περάσω και το img του TWRP recovery εδώ με το Flashify από το GooglePlay και πήρα και ένα buckup. Υπάρχει και το CWM εδώ.
  17. Πάντα αναρωτιόμουν... αλλά δεν τόλμησα να κάνω τίποτα, λόγω του γυαλιού. Αν τολμήσεις εσύ, (αν λέω) βγάλε κι ένα βίντεο.
  18. Φίλε max21, sorry άργησα λίγο, αλλά το root είναι για το pro. Εγώ λέω να μην το δοκίμαζες στο απλό. Το root είναι εδώ.
  19. Νομίζω σε όλα τα τηλέφωνα το έχουν έτσι, εσωτερική sdcard1 και εξωτερική sdcard0.

    Και το F3 pro που έχω τώρα έτσι είναι και το προηγούμενό μου επίσης.

    Τώρα αν αλλάζουν … δεν το άκουσα ποτέ μου.

    Σίγουρα μπορούν, αλλά θέλει γνώσεις προγραμματισμού.

  20. Φίλε μου μην κάνεις κάτι που ίσως χαλάσει το κινητό σου.

    Εδώ http://www.needrom.com/category/doogee/y100-pro/ έχει αρκετά για το δικό σου.

    Πως να κάνεις Root with stock recovery flashable zip, να βάλεις Clockworksmod recovery for Y100 Pro και ρομ.

  21. Κατάφερα να περάσω και το img του TWRP recovery εδώ με το Flashify από το GooglePlay και πήρα και ένα buckup. Υπάρχει και το CWM εδώ αν κάποιος το προτιμά περισσότερο. Το root είναι εδώ.
  22. Κατάφερα να κάνω root πολύ απλά. Είδα από ένα Ρώσικο site (με την μετάφραση google) και έκανα τα εξής: - έβαλα στην sd αυτό το zip (http://www.filedropper.com/rootfordoogeef3) είναι για το PRO - απενεργοποιήσα το τηλέφωνο - πάτησα το πλήκτρο έντασης προς τα επάνω, κρατώντας πατημένο το πλήκτρο ενεργοποίησης (μάλιστα πάτησα την ένταση μια στιγμή μετά την ενεργοποίηση) - με το κουμπί έντασης πάνω επέλεξα Recovery, πάτησα την ένταση κάτω για οκ - μετά την εμφάνιση του πράσινου Android πάτησα ΞΑΝΑ το πλήκτρο ενεργοποίησης + Volume up και το μενού εμφανίστηκε - στο μενού, έβαλα Install from SD card, και βρήκα το αρχείο zip στη κάρτα - επανεκκίνηση, μπορεί να πάρει μερικά λεπτά, ήμουν πλέον root.
  23. Κι εγώ την έκανα την αναβάθμιση και το μόνο που παρατήρησα ήταν ότι μου εγκατέστησε κι ένα πρόγραμμα για πληκτρολόγιο, το οποίο όμως έκανα απεγκατάσταση απλά κι εύκολα, γιατί μάλλον δεν ήταν εφαρμογή συστήματος. Αν παρατηρήσω κάτι θα το αναφέρω.
  24. Μου ήρθε ενημέρωση συστήματος 53.50ΜΒ αλλά γράφει κινέζικα για οδηγίες. Την έβαλε κανείς; Διάβασα ότι έδωσε λύση στο πρόβλημα της φωτογραφικής μηχανής με WhatsApp. Την ονομάζει 5.1-R19-2015.11.17 ΛΕΕΙ: «Προειδοποίηση: Ποτέ μην ενημερώσετε μέσω της υπηρεσίας OTA, αν το τηλέφωνο είναι root. BRICK εξασφαλισμένο.»
  25. sorry έπρεπε να βάλω link http://www.vickmall.com/doogee-f3-pro-4g-smartphone-5-0inch-fhd-android-5-1-3gb-16gbmtk6753-64bit-octa-core-2-5d-corning-gorilla-glass-1806.html
×
×
  • Create New...