Jump to content

cirith

Members
  • Δημοσιεύσεις

    939
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by cirith

  1. Μήπως έχεις διαφορετικό region ή παλιότερο firmware;
  2. Εγώ δυστυχώς έχω μόνο μια επιλογή...
  3. Σε εμένα μοναδική επιλογή είναι το Samsung Free. Αν κάνω κάτι λάθος ή υπάρχει τρόπος να προσθέσω το Feed, παρακαλώ ενημερώστε με.
  4. Ασφαλώς εξαιρετικός ο Nova, αλλά ΟΧΙ για το S20 FE. Δεν ξέρω πώς τα έχει καταφέρει η Samsung, αλλά με οποιονδήποτε άλλο launcher η συσκευή γίνεται τραγική. Ιδιαίτερα η επιστροφή στη home screen θυμίζει entry level συσκευές του 2015. Δυστυχώς έχω επιστρέψει στον μαμά launcher (που αποκλείει πλέον το Google feed και δεν διαθέτει κάθετη κύλιση στο app drawer) για να προστατέψω την ψυχική μου υγεία...
  5. Καμία διαφορά δεν έχω εντοπίσει, ούτε στο interface, ούτε στην αίσθηση χρήσης. Το μόνο που βλέπω είναι ότι αφαίρεσαν από την λίστα κλήσεων του dialer τον κύκλο μπροστά από το ονομα κάθε επαφής. Πραγματικά, "να 'χαμε να λέγαμε"...
  6. Εμένα πάντως πάει τρένο και με την νέα μπαταρία ξανάνιωσε. Μόλις του "πέρασα" και την Ελληνική xtrv MIUI 12.5 stable.
  7. Δοκίμασες να βάλεις την ANX Camera;
  8. Εγώ έφτασα στο σημείο να του αλλάξω ακουστικό. Αλλά και με το καινούργιο η maximum ένταση είναι οριακά επαρκής. Σε θορυβώδες περιβάλλον (δρόμος) έχω θέμα. Είμαι με xtrv rom.
  9. Στατιστικά πριν (1/1 - 4/5/21) και μετά (4/5 έως σήμερα), αντίστοιχα. Συμπερασματικά, πολύ ικανοποιημένος. Από εκεί που η μπαταρία με πλήρη φόρτιση έφθανε οριακά να "βγάλω" τη μέρα με τη δική μου χρήση, τώρα περισσεύει μέχρι και την επόμενη ημέρα το μεσημέρι, πάνω - κάτω.
  10. Φυσικά, θα επανέλθω σε καμιά 10ρια ημέρες.
  11. Εδώ και καιρό είχε φτάσει από τη Κίνα μέσω Aliexpress η μπαταρία Nohon που είχα παραγγείλει, αλλά μόλις τώρα βρήκα ηρεμία για να επιχειρήσω την τοποθέτησή της (δεν είχα πιεστικό πρόβλημα αυτονομίας). Τελικά η διαδικασία αποδείχθηκε αρκετά βατή, ακόμη και για κάποιον ερασιτέχνη σαν εμένα. Τα βίντεο του YouTube (ιδιαίτερα εκείνο του Wit Rigs) αποδείχθηκαν σπουδαία βοήθεια. 2 λεπτά ζέσταμα των ακμών της πλάτης με το πιστολάκι μαλλιών στην υψηλή σκάλα και ένα τραπουλόχαρτο ήταν αρκετά για να αποκολληθεί η πλάτη. Τα υπόλοιπα ήταν μάλλον απλά. Μόνο η εγκατάσταση της κολλητικής ταινίας στην πλάτη με παίδεψε λίγο, αλλά τελικά όλα καλά. Το πλήρες πακέτο της μπαταρίας περιέχει κυριολεκτικά τα πάντα: Βεντούζα, κάρτα, sim tray pin, αυτοκόλλητες ταινίες για την μπαταρία, μαγνητικό κατσαβιδάκι, πένα, πλαστικό "λοστό", αυτοκόλλητο επανακόλλησης της πλάτης... δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι άλλο. Αν πιάνουν στοιχειωδώς τα χέρια σας, επιχειρήστε το. Δύσκολα θα πάει κάτι στραβά.
  12. Και εγώ έχω παραγγείλει και νομίζω ότι θα δοκιμάσω να την βγάλω μόνος μου. Αν βέβαια είναι αρκετό το σεσουάρ για να ξεκολλήσει η πλάτη...
  13. Το πρόβλημα αυτό το έχω κι εγώ με τις MIUI roms. Δεν είμαι 100% σίγουρος γιατί συμβαίνει, έχω όμως την εντύπωση ότι η ένταση των ειδοποιήσεων εξαρτάται όχι από την ένταση του ήχου κλήσης, αλλά από την ένταση των media (ήχος, μουσική κλπ). Όταν έχω αφήσει χαμηλά τον ήχο των media, δεν ακούω μηνύματα, viber κλπ. Όταν τον έχω ανεβάσει, ακούω και τις ειδοποιήσεις. Βοηθάει να βάλεις κάποιον δυνατό ήχο ειδοποίησης.
  14. Σε καταλαβαίνω, αλλά εγώ έχω υπάρξει flash-ομανης με τις περισσότερες από τις συσκευές που είχα στην κατοχή μου, πριν καν υπάρξει Android. Μπροστά στη μούρλα μου, δεν χαμπάριαζω να αφιερώσω 2-3 ώρες να ξαναστησω τη συσκευή από την αρχή, αν δεν μου αρέσει κάτι σε κάποια rom, ακόμη και την ίδια μέρα. Για παράδειγμα, πριν μια εβδομάδα πέρασα την Zen-X OS rom, για να πάρω μια AOSP γεύση, μετά από καιρό. Ε, δύο μέρες μετά ξαναεβαλα την xtrv stable. Κατά τη γνώμη μου, ο,τι πιο πλήρες και ώριμο για τη συσκευή μας (για την οποία συμφωνώ ότι στέκεται άριστα ακόμα και σήμερα. Ούτε μπορώ να θυμηθώ ποτέ κράτησα συσκευή για 2 χρόνια).
  15. Γιατί να ξεροσταλιάζετε για τη 12, και δεν ξεκλειδώνετε για να περάσετε την xtrv stable; Εγώ αυτό έχω κάνει και δεν κοιτάζω πίσω.
  16. Της πλάκας η action cam, αλλά μου χρησίμευσε με το lockdown ως webcam (βέβαια πρέπει να τη στήσεις στο 1 μέτρο για να χωρέσει στο κάδρο ολόκληρη η φάτσα...). Κατά τα άλλα εγώ είμαι ικανοποιημένος με την προσφορά που μου έκαναν (€12 για 600'+600' + 3,5 gb + 100 SMS + €8 "στην κάρτα") και ελπίζω να μου ανανεώσουν με τους ίδιους όρους στο τέλος της διετίας.
  17. Καλησπέρα! Έχει μπορέσει κανείς να συνδέσει controller PS4 σε Mi Box S; Το controller αναγνωρίζεται, αλλά η σύνδεση δεν ολοκληρώνεται ποτέ... :(
  18. Παιδιά, μιλάμε για γυαλί, όχι για υγρό. https://www.skroutz.gr/s/16084620/Spigen-GLAS-tR-Full-Face-Tempered-Glass-Black-Mi-8.html?from=catspan&keyphrase=spigen+xiaomi+mi+8
  19. Spigen GLAS.tR. Σαν να μην υπάρχει. Την φοράς και την ξεχνάς.
  20. Καλημέρα σε όλους! Μετά από αρκετούς μήνες με custom roms, χθες "πέρασα" την τελευταία official global. Δυστυχώς βλέπω ότι δεν υπάρχει ελληνικό smart dialing στον "μαμά" dialer. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να "πειράξω" ή δεν υπάρχει καθόλου; Ευχαριστώ!
  21. cirith

    Redmi 7

    Όχι δεν φαίνεται να υποστηρίζει fast charge. Όταν δοκίμασα το φορτιστή του Mi8 μου (QC 3.0) στο Redmi 7 του γιου μου, η φόρτιση έγινε με τους κλασικούς -αργούς- ρυθμούς.
  22. Στη συσκευή της συζύγου έβαλα τον Lawnchair, δωρεάν και με double tap to sleep και άλλα swipe gestures. Όταν ξαναβγεί ο Nova Prime με € 0,59, θα τον πάρω φυσικά...
  23. Άντε πάλι με το "τραγικό" Mi 8 και την μπαταρία του. Τέλος πάντων, on topic τώρα, γράφω από το μόλις αγορασμένο A3 της συζύγου, ενώ κατεβαίνει και η ενημέρωση του λογισμικού. Μια χαρά φαίνεται (φυσικά είναι πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα). Και εγώ με Mi 8 είμαι τους τελευταίους 16 μήνες.
  24. "Δουλεύω" κυρίως τις xrtv ROMS (παλιότερα dev, πρόσφατα stable), αλλά έχω περάσει και από Havoc OS, Pixel Experience, Pixel 3. Δεν θυμάμαι να έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα με τα apps Εθνικής, Alpha, Winbank. Κάποια στιγμή θυμάμαι είχα πρόβλημα με την HSBC, αλλά η καινούργια εφαρμογή με την xtrv stable είναι OK.
  25. Μ' αρέσει η σιγουριά σου. Τα πάντα όλα ανοιχτά, με αυτόματη φωτεινότητα.
×
×
  • Create New...