Jump to content

scorpios44

Members
  • Δημοσιεύσεις

    296
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About scorpios44

  • Ημ. Γέννησης 19/11/1968

Συσκευή

  • Συσκευή
    Xiaomi miMax 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

scorpios44's Achievements

  1. Καλησπερα σε ολους τους φιλους. Ερωτηση: Μηπως γνωριζετε αν υπαρχει καποια εμπιστη εφαρμογη που να της προσθετεις μια φωτογραφια ενος ατομου και να βρισκει το προφιλ σε Facebook η στο instagram? Ειχε βγει παλιοτερα το Facezam αλλα πλεον ειναι μονο για επεξεργασια φωτογραφιων. Ευχαριστω εκ των προτερων, Δημητρης
  2. Παιδια υπαρχει εφαρμογη που να διαβαζει κειμενο-βιβλιο στα Ελληνικα; Εννοω να εχω ενα βιβλιο κατεβασμενο στο κινητο μου απο το Google play και με καποιο τροπο να μπορω να το ακουσω αντι να διαβασω; Υπαρχει τετοια εφαρμογη; Με ενδιαφερει λογω πρεσβυωπιας για να μην κουραζω πολυ τα ματια μου στο διαβασμα. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
  3. Υπαρχει και το http://www.mp3juices.cc Κατεβαζει τα παντα απο πολλες μηχανες αναζητησης.
  4. Καλο θα ειναι να υπηρξει αυτη η εφαρμογη. Μια λυση. Ενα μυαλο να την κατασκευασει, οπως τοσες αλλες που εχουν δημιουργηθει για πιο δυσκολες "λυσεις". Πιστευω πως γινεται. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
  5. Φιλε coulis σ ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα δεν ψαχνω αυτο. Ισως εγω δεν ημουν σαφης και δεν το εθεσα σωστα πιο πανω. Ψαχνω μια εφαρμογη που να λες τον αριθμο στο κινητο κι αυτο να καλει. Για παραδειγμα να ειμαι στον dialer και με ενα κουμπι εφαρμογης να λεω:καλεσε μου το 6999999999. Και να τον καλει. Για εναν που ειναι στον δρομο και θελει να εχει ελευθερα τα χερια του, ή να οδηγει και να μπορει να "λεει" τον αριθμο που θελει να καλεσει. Ελπιζω να εγινα σαφης. Επισης ευχομαι να υπαρχει καποια τετοια εφαρμογη επειδη την χρειαζομαι για το επαγγελμα μου. Προσωπικα εχω το xiaomi mi max 2. Eυχαριστω.
  6. Καλησπερα στους φιλους. Ψαχνω μια εφαρμογη που να μπορεις να κανεις κληση σε αριθμους με ομιλια. Καλωντας εναν αριθμο με την ομιλια (speak to dial). Οχι μονο καλωντας ονοματα απο τον καταλογο αλλα και μεσα απο τον dialer να καλεις τον αριθμο. Υπαρχει εφαρμογη τετοια? Ευχαριστω.
  7. Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια να εχουμε με υγεια. Ψαχνω βαση αυτοκινητου για το κινητο (mi max 2) με βεντουζα για το τζαμι η το ταμπλω. Δυσκολευομαι να βρω λογω μεγεθους του κινητου που πραγματικα δεν θελω να αποχωριστω. Οποιος κατεχει ας παραθεσει. Ευχαριστω.
  8. Εχεις δικιο φιλε. Σορυ για το off topic. Κι εγω λατρευω το mi max 2 που εχω. Το εγραψα ως εναλλακτικη σε περιπτωση που δεν ξαναβγει η σειρα mi max, και πιστεψε με αν θα εβγαζε αυριο το mi Max 4 η Xiaomi θα ημουν ο πρωτος που θα το αγοραζα. Ειμαστε ολοι πικραμενοι με την ανακοινωση που εκανε περυσι για την διακοπη της σειρας ο υπευθυνος της Xiaomi. Ας ελπισουμε να ξαναβγει και να ηταν ολο αυτο απλα ενα "κολπο" μαρκετινγκ.
  9. Μια καλη προταση και οικονομικη πιστευω πως ειναι και της εταιριας Oukitel το Κ9. Δεν εχω βρει καποιο link που να το δειχνει διαθεσιμο εδω στην Ελλαδα. Αν το googlαρετε θα δειτε αναλυτικα τα specs.
  10. Που σημαινει οτι τα Τ6 δεν εχουν το αρνητικο αυτο με το lag. Τα Τ6s εχουν διαφορα με τα απλα Τ6? Εν τω μεταξυ τα Τ6 εχουν μικρη διαφορα τιμης με τα Τ7. Θα το ψαξω λιγο ακομα. Ομως οπως και να εχει η μουσικη τους ακουστικη οπως μου ειπες ειναι πολυ καλη ετσι? Αυτο εχει σημασια βασικα.
  11. Σε τι υστερουν στην ουσια τα Τ6 ως παλαιοτερο μοντελο απο τα Τ7? Η διαφορα στο βαρος ειναι εμφανης και αισθητη μετα απο καποια ωρα? Νομιζω οτι και το Τ6 εχει ANS. Θα το βαλω σε καποιο συγκριτικο forum να το δω. Σ ευχαριστω και παλι φιλε rackal.
  12. Σ ευχαριστω πολυ φιλε rackal. Μεσα στις επομενες μερες θα προβω στην αγορα τους. Με το προγεννεστερο Τ6 εχουν διαφορες ετσι? Πιο χαμηλη η τιμη τους αλλα ειμαι πεισμενος για τα Τ7. Θα γραψω εντυπωσεις μολις τα αγορασω. Ευχαριστω.
  13. Τα Bluedio T7 τα εχει παρει κανεις παιδια? Τι λενε ως ακουστικη? Ειναι στην κατηγορια Headphones-over ear. Εχουν ANS και μαλιστα σε reviews λενε οτι κανει πολυ καλη ακυρωση θορυβου. Αυτες τις μερες παιζουν στα 65 ευρω. Τα εχει καποιος? Ευχαριστω.
  14. https://www.skroutz.gr/s/22914813/Proda-Melo-BH400-Black.html Ψαχνω για headband-headphones Bluetooth 5.0 και ειδα αυτα σε καλη τιμη. Καποια γνωμη παιδια? Με ενδιαφερουν ακουστικα τυπου Over ear. Μεχρι τα 30 ευρω που εχω διαθεσιμα για αυτο τον σκοπο, πιστευετε οτι ειναι καλη αγορα? Εχετε να προτεινετε κατι αλλο σε Bluetooth 5.0? Ο λογος που επιλεγω bluetooth 5.0 και οχι Bluetooth 4.2, ειναι οτι για καλυτερη συνδεση με smart tv, αλλα και pc, κινητο, ειναι πιο σταθερη η εκδοση bluetooth 5.0.
  15. https://m.gsmarena.com/energizer_ultimate_u710s-10059.php Κοιταχτε λιγο αυτη την περιπτωση. Ειναι μια αξια αντικατασταση των max 2 και max 3. Σαν εταιρια εχει αξιοπρεπες ονομα. Και μπαταρια 6000 mAh!!!
×
×
  • Create New...