Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα πάρω ένα ρίσκο να το ενεργοποιήσω 12:01 και ελπίζω να προλάβω.. Και όλο αυτό επειδή άνοιξα καταλαθος τα δεδομένα.. Αν είναι δυνατόν.Σ ευχαριστώ και πάλι.

Στείλε 1 στο 1209 και θα πάρεις 1 GB για το ΣάββατοΚυριάκο έτσι θα είσαι πιο σίγουρος

Θα πρέπει να έχεις έστω 0.01 cent για το πάρεις

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Έκανα ερώτηση μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας της Wind και έλαβα την εξής απάντηση:

"Σε συνέχεια του αιτήματός σας με κωδικό *****, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως συγκεκριμένα για το πρόγραμμα broadband καρτοκινητό ισχύει το εξής: η διάρκεια της ζωής του mobile broadband με κάρτα από την ημερομηνία ενεργοποίησης ή τελευταίας ανανέωσης είναι 12 μήνες. Η διάρκεια του χρόνου ανανέωσης είναι 12 μήνες.

Το 12μήνο παρήλθε , συνεπώς είναι απαραίτητο να προχωρήσετε σε ανανέωση και στη συνέχεια ενημερώστε μας να σας αποδώσουμε την προσφορά.

Σε περίπτωση που υπάρξει αλλαγή στη διάρκεια, θα ενημερωθείτε σχετικά. "

Συνεπώς μπορεί κάποιος να βάζει 5€ κάθε 12 μήνες online εδώ: https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-horis-sumvolaio/fast-topup/ και να έχει για 12 μήνες 1Gb κάθε μήνα (+ 1 Gb από την ανανέωση των 5€).

Τι ημερομηνία σου απάντησαν με αυτό το μήνυμα;

Edited by impreza_sti

Έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκιο, αλλά έχει να κάνει με την χρήση του καθενός. Παρότι έχω την προσφορά αυτή, έχω να την ενργοποιήσω 3 μήνες, γιατί διαπίστωσα πως τσάμπα δίνω κάποια χρήματα παραπάνω.

Δοκίμασα τα 300' προς όλους + 200 προς wind/q με 5 ευρώ (6 πλέον) και διαπίστωσα πως με φτάνουν για 22-30 ημέρες, ανάλογα τις μέρες, οπότε για να πληρώνω άλλα 4-5 ευρώ παραπάνω; Ε αυτά τα δίνω στην κοσμοτέ και ξέρω πως δεν θα με κρεμάσει ποτέ το mobile internet και δεν θα παλεύω ανάμεσα σε Η/Ε.

Αν εσύ όμως μιλάς τόσο πολύ και χρυσοπληρώνεις συμβόλαιο, είναι λογικό και απόλυτα σεβαστό να σκέφτεσαι κατ' αυτο τον τρόπο.

Δεν διαφωνω ότι είναι λιγο σε σχέση με συμβόλαια, απλά διορθωσα για το σωστό ποσό.

Βέβαια τα συμβόλαια έχουν καλυτερη αντιμετώπιση....δεν πιστεύω να έχουν τόσα drop calls όπως εμείς, προτεραιότητα και στη χρήση δεδομένων κτλ ;)

Όχι, δεν είμαι φοιτητής, το νούμερο που με κάλεσαν το είχα πάρει από ομόνοια, κάποιος υπάλληλος τους ήταν φοιτητής :ρ

Τα άλλα δύο, αφού τα έκανα φορητότητα σε f2g, ζητούσα επίμονα επί 2 μήνες να μου τα κάνουν "φοιτητικά" και μου τα έκαναν :)

Έχετε δίκιο ειναι όλα θέμα χρήσης. Μιλάω πολύ είναι η αλήθεια λόγο δουλειάς. Αν κάποιος δεν το χρειάζεται είναι απλά ένα περιττό έξοδο.

Πάντως εάν το είχα θα ενεργοποιούσα 2 10ρικα για 3000 λεπτά και 3gb ίντερνετ το 25ήμερο και ας ειναι και τρίλεπτα (1000). Πάλι ειναι λιγότερο από τα μισά σε σχέση με συμβόλαιο μου.

Είναι το μονό πακέτο που θυμίζει αμυδρά πακέτα ευρωπαϊκών χωρών που με 16.5 εύρω έχεις unlimited όλα.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Με πήρε ο ύπνος και δεν πρόλαβα να το ενεργοποιήσω.. Κοιτάω το υπόλοιπο και μου έχει φάει το 1,01€ όντως..Ε καλά τι να πω.Επιβεβαιωθηκατε απόλυτα.

Με πήρε ο ύπνος και δεν πρόλαβα να το ενεργοποιήσω.. Κοιτάω το υπόλοιπο και μου έχει φάει το 1,01€ όντως..Ε καλά τι να πω.Επιβεβαιωθηκατε απόλυτα.

Δεν επρεπε να το κανει;

Καλησπερα,αμα εχω ανανεωσει με 10€ 1η του μηνα και κανω 2η ανανεωση τωρα που ειναι 31 τα 500MB τα παιρνω ή οχι;

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

εχω την εντυπωση οτι πλεον τα 500 ειναι σε καθε ανανεωση >10 και οχι μονο στην πρωτη.Το λεει και εδω

https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/ananeosi-hronou-omilias/online-ananeosi-hronou-omilias/

Δεν επρεπε να το κανει;

Φυσικά.Το κάνει σε πολύ κόσμο με κλειστά δεδομένα.Δεν θα το κάνει σε μενα που άνοιξα τα δεδομένα έστω και για 2 δευτερόλεπτα?Δεν πειράζει.. Καλη χρονιά σε όλους με υγεία.

Καλή χρονιά να έχουμε... με υγεία! Μόλις έκανα ανανέωση 10euros και μου κράτησε 5euros για το Free2Talk 2017!

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Καλή χρονιά να έχουμε... με υγεία! Μόλις έκανα ανανέωση 10euros και μου κράτησε 5euros για το Free2Talk 2017!

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση

Άρχισε και μαζεύει 5euro από το free2all... Εγώ είχα μια υποψία ότι με το βιολί που έχει αρχίσει η wind πέρσι και φέτος μήπως και ανέβαζαν την τιμή και σε αυτό

Από μένα θα τα παρουν σε 2 μήνες + εγώ χτες 31/12 έκανα ανανέωση μέσω PayPal μέχρι να φάω τα 300και μετά την ειδική προσφορά 1500 προς ολους 1500 ΜΒ έχουμε καιρό δεν τους χαλάει

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία ειρήνη και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. τα έχουμε και τα τρία τόσο ανάγκη και θα πρέπει να καταλάβουμε ότι όλα τα άλλα είναι απλά δευτερεύοντα !!!

http://i66.tinypic.com/wb5obt.jpg

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Καλή χρονιά με υγεία.. Επιβεβαιώνω και γω,μόλις έκανα ανανέωση 10€ και κράτησε 5€ στέλνοντας σε μήνυμα την ενημέρωση για όλο το 2017

Καλησπέρα και καλή χρονιά. Την ειδική προσφορά με τα 1500 λεπτά/MB της Wind που είχα, την σταμάτησα όχι γιατί μου φάνηκε ακριβή, ίσα-ίσα, αλλά με ενόχλησε περισσότερο που μείωσαν τον χρόνο από 30 ημέρες σε 25 αν θυμάμαι καλά. Επειδή προσπαθώ να κινούμαι μέσα στα όρια των 30 ημερών και να ανανεώνω, ή να αγοράζω πακέτο κάθε 2-3 του μήνα, μου φάνηκε κάπως σαν «κλεψιά» αυτή η μείωση των ημερών που έκανε η Wind. Φυσικά όταν το κόστος ήταν στα 5€, ήταν ότι καλύτερο υπήρχε στην αγορά, ακόμη και από το καλύτερο συμβόλαιο. Αλλά και όταν το πήγε 8,5€ πάλι συνέφερε. Βέβαια ποτέ δεν κατανάλωνα ούτε τον χρόνο, αλλά ούτε και τα MB, οπότε τα έβαλα κάτω τα ζύγισα και έτσι αποφάσισα να τη διακόψω. Έχω βέβαια και την προσφορά με τα 300 λεπτά/500MB. Πάντως ότι και να λέμε, το F2G συμφέρει πολύ σε σχέση με τις καρτοκινητές των άλλων, γιατί έχει αυτά τα «δωράκια» που μας δίνει.

Καλησπέρα και καλή χρονιά. Την ειδική προσφορά με τα 1500 λεπτά/MB της Wind που είχα, την σταμάτησα όχι γιατί μου φάνηκε ακριβή, ίσα-ίσα, αλλά με ενόχλησε περισσότερο που μείωσαν τον χρόνο από 30 ημέρες σε 25 αν θυμάμαι καλά. Επειδή προσπαθώ να κινούμαι μέσα στα όρια των 30 ημερών και να ανανεώνω, ή να αγοράζω πακέτο κάθε 2-3 του μήνα, μου φάνηκε κάπως σαν «κλεψιά» αυτή η μείωση των ημερών που έκανε η Wind. Φυσικά όταν το κόστος ήταν στα 5€, ήταν ότι καλύτερο υπήρχε στην αγορά, ακόμη και από το καλύτερο συμβόλαιο. Αλλά και όταν το πήγε 8,5€ πάλι συνέφερε. Βέβαια ποτέ δεν κατανάλωνα ούτε τον χρόνο, αλλά ούτε και τα MB, οπότε τα έβαλα κάτω τα ζύγισα και έτσι αποφάσισα να τη διακόψω. Έχω βέβαια και την προσφορά με τα 300 λεπτά/500MB. Πάντως ότι και να λέμε, το F2G συμφέρει πολύ σε σχέση με τις καρτοκινητές των άλλων, γιατί έχει αυτά τα «δωράκια» που μας δίνει.

Για ποιά "δωράκια" λες; Το'χεις ψάξει καλά; :p

Τότε (με τα 5€ 1000 ΄/ΜΒ) ήταν φοιτητικό κανονικό, μετά ξεφτιλίστηκε....Εκεί το έφτασε η μικρόπνοη τακτική της Wind...Και που'σαι ακόμα!:lol:

Για ποιά "δωράκια" λες; Το'χεις ψάξει καλά; :p

Τότε (με τα 5€ 1000 ΄/ΜΒ) ήταν φοιτητικό κανονικό, μετά ξεφτιλίστηκε....Εκεί το έφτασε η μικρόπνοη τακτική της Wind...Και που'σαι ακόμα!:lol:

Όταν γράφω για δωράκια, εννοώ τα log n win και τα magic numbers. Όχι σχετικά με την ειδική προσφορά. Εκεί όντως το παράκανε η Wind, αλλά έχω την εντύπωση πως και πάλι είναι πιο συμφέρουσα σχετικά με τις άλλες. Γενικά έχω την εντύπωση πως προσπαθούν να τραβήξουν πάλι κόσμο προς τις συνδέσεις. Μου είχαν κάνει και μένα μία προσφορά πριν τα Χριστούγεννα για καρτοσύνδεση και με δώρο ένα smartwatch, αν θυμάμαι καλά κάπου στα 9€ το μήνα, αλλά και πάλι έτσι με την προσφορά που έχω με τα 300 λεπτά συμφέρει το F2G.

Το ξέρατε;

http://www.public.gr/cat/tilefonia/wind-programmata/kartokiniti/

http://i67.tinypic.com/2mc91yx.jpg

Ή μια απ'τα ίδια colpa ala Wind?

Αν ανακοινωθούν κάπου οι νικητές , ενημερώστε!! Χα χα!!

Το ειχα γραψει οταν είχε ξεκινήσει νομίζω,αφορά τα πακετάκια μάλλον που δίνουν δώρο με τις αγορές.

Το ειχα γραψει οταν είχε ξεκινήσει νομίζω,αφορά τα πακετάκια μάλλον που δίνουν δώρο με τις αγορές.

Αν κάποιος πάει Public από την Τρίτη ας ρωτήσει ΑΝ συνεχίζουν.....:rolleyes:

προφανως και οχι αφου η τελευταια περιοδος τελειωσε 31/12.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7026086#post7026086

........................

και απ'ό,τι μου'πε υπάλληλος στο Public, θα διαρκέσει αυτή η προσφορά sim με υπόλοιπο € όσα αγόρασες (για 30 μέρες) και μετά τις γιορτές. Δεν ξέρω αν μου'λεγε βλακείες..:lol:

Δεν ξέρω πως συνδυάζεται αυτό με την επιβολή τέλους ενεργοποίησης καρτοκινητού 30€ με το νέο έτος (Δλδ μήπως ζητάνε κ αυτά για να στο δώσουν από τα Public).

Πάντως οι #sim από τα Public αναφέρονται στα sms που τους στέλνονται ως "Συνδρομητές F2G PUBLIC".

Καλή χρονιά με υγεία.. Επιβεβαιώνω και γω,μόλις έκανα ανανέωση 10€ και κράτησε 5€ στέλνοντας σε μήνυμα την ενημέρωση για όλο το 2017

καλησπερα εαν καποιος χρηστης εχει 2 σημ free to go με την προσφορα με τα 300 λεπτα προς ολους με καθε ανανεωση αλλα ειχε απενεργοποιησει τα 300 λεπτα και ειχε βαλει το ιντερνετ , για να μην τον χρεωσει 5 ευρω , μπορει τωρα αμα αλλαξε γνωμη να κανει μεταφορα πισω στο μπονους ανανανεωσης 300 λεπτα προς ολους με 5 ευρω ετησιως ; ή αμα κανεις μεταφορα στο surf δεν μπορεις να γυρισεις πισω; , ξερω νουμερα που εχουνε ενεργοποιηθει και δεν εχουνε κανενα απο 2 μπονους επιλογης μονο τα παλια νουμερα το εχουνε . Το σκεφτομαι να το πω στην θεια μου που της το απενεργοποιησα , να δω αμα την συμφερει .

Το ξέρατε;

http://www.public.gr/cat/tilefonia/wind-programmata/kartokiniti/

http://i67.tinypic.com/2mc91yx.jpg

Ή μια απ'τα ίδια colpa ala Wind?

Αν ανακοινωθούν κάπου οι νικητές , ενημερώστε!! Χα χα!!

δεν καταλαβα τι ακριβως δωρα κληρωνουνε; και τι ακριβως πρεπει να κανεις μεχρι 3/1 στο public για να συμμετασχεις; να αγορασεις νουμερο; . καρτοκινητης ; ή να βαλεις καρτα;

επισης σε καταστημα public μπορεις να κανεις ηλεκτρονικη ανανεωση; δηλαδη να τους πεις να σου βαλουνε καρτα; με ακεραια ποσα απο 5 ευρω οπως στο καταστημα; ή οχι; επισης το μπονους απο καταστηματα wind ή με online ανανεωση που δινει με ανανεωση 10 ευρω 500 mb internet ισχυει αυτοματα σε ολους χωρις να χρειαζεται καποια ενεργοποιηση; ετσι δεν ειναι; καλα θυμαμαι; επισης αφορα και ανανεωσεις απο καταστηματα public το μπονους ή μονο απο καταστηματα wind ; .

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Η κάρτα δώρο που δίνει μαζί με το σταθερό με το 1gb ΜΆΛΛΟΝ έληξε με τη νέα χρονιά(Εντομεταξυ μου ήρθε sms Ότι τα έχω διαθεσιμα)...Ξερει κανείς αν μπορώ να ανανεώσω μέσω ίντερνετ γιατί τα καταστήματα σήμερα είναι κλειστα?

Χρόνια Πολλα

Send By Opto

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Η κάρτα δώρο που δίνει μαζί με το σταθερό με το 1gb ΜΆΛΛΟΝ έληξε με τη νέα χρονιά(Εντομεταξυ μου ήρθε sms Ότι τα έχω διαθεσιμα)...Ξερει κανείς αν μπορώ να ανανεώσω μέσω ίντερνετ γιατί τα καταστήματα σήμερα είναι κλειστα?

Χρόνια Πολλα

Send By Opto

Αυτό ακριβώς συζητάμε εδώ. Προσωπικά δεν έχω κάνει ανανέωση, αλλά σύμφωνα με τη Wind γίνεται on line. Άλλος φίλος λέει ότι δεν γίνεται γιατί δεν δέχεται sms. Η δικιά μου κάρτα δέχεται sms κανονικά. Να προσθέσω ότι την πήρα αρχές Δεκέμβρη. Η παλιά είχε λήξει και μου έδωσαν νέα χωρίς χρέωση.

Για αυτό που ρωτήθηκε πριν,αν κάποιος έχει το free2surf και το γυρίσει πάλι σε free to talk θα χρεωθεί τα 5 ευρώ.

Χρόνια Πολλα

Send By Opto

Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ή με τον λογαριασμό σου στο PayPal εδώ, άμεσα και γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις εγγραφή.

Πληροφορία αριθμού χρήσης: στείλε δωρεάν SMS στο 1280 με τη λέξη "ΑΡΙΘΜΟΣ" και ενημερώσου για τον αριθμό της χρήσης σου.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova