Kapoios mallon Δημ. June 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2024 34 minutes ago, hercoulis said: Σε παρατημένο νούμερο το άνοιξα και είδα αυτό! Είχα 0 υπόλοιπο. Μάλλον θα το έχει το δικό μου παλιό νούμερο αλλά έχω ξεχάσει το pin.. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. June 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2024 1 ώρα πριν, hercoulis said: Σε παρατημένο νούμερο το άνοιξα και είδα αυτό! Είχα 0 υπόλοιπο. Το καλύτερο είναι εκεί στο δωράκι πάνω δεξιά!! 😉 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kapoios mallon Δημ. June 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2024 16 ώρες πριν, Teiresias_ said: Το καλύτερο είναι εκεί στο δωράκι πάνω δεξιά!! 😉 Και σε μένα κοροϊδίες.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. June 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2024 (edited) 44 minutes ago, Kapoios mallon said: Και σε μένα κοροϊδίες.. Μην βάζεις κάρτα και θα έρθει το καλό.. αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι 😉 Edited June 28, 2024 by Teiresias_ 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kapoios mallon Δημ. June 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2024 Μου έχουν στείλει 3 φορές προσφορά για μετατροπή σε συμβόλαιο, μάλλον να το κάνω; Δεν βλέπω πλεονέκτημα να κρατήσω καρτοκινητο f2g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. June 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2024 24 minutes ago, Kapoios mallon said: Μου έχουν στείλει 3 φορές προσφορά για μετατροπή σε συμβόλαιο, μάλλον να το κάνω; Δεν βλέπω πλεονέκτημα να κρατήσω καρτοκινητο f2g Τι προσφορές είναι???? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kapoios mallon Δημ. June 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2024 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Τι προσφορές είναι???? Τα πρώτα 2 δεν τα θυμαμε (ήταν πριν από καιρό) τωρα είναι δωρεάν 6 μήνες πάγιο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. June 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2024 1 hour ago, Kapoios mallon said: Τα πρώτα 2 δεν τα θυμαμε (ήταν πριν από καιρό) τωρα είναι δωρεάν 6 μήνες πάγιο Τι παροχές???? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kapoios mallon Δημ. June 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2024 4 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Τι προσφορές είναι???? Το unlimited all μου είπαν με 27€/μήνα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. June 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2024 21 minutes ago, Kapoios mallon said: Το unlimited all μου είπαν με 27€/μήνα Δεν είναι κάτι καλό. Είναι σαν να συνδυάζεις με το σταθερό,δες αν σε καλύπτει με παροχές το Vodafone CU 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. June 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2024 30 minutes ago, aektzhs 1 said: Δεν είναι κάτι καλό. Είναι σαν να συνδυάζεις με το σταθερό,δες αν σε καλύπτει με παροχές το Vodafone CU Λογικά το συμβόλαιο θα είναι 24μηνο. Αρα βγαίνει 20.24 τον μηνα. Δεν είναι τόσο κακό αλλά γιατί να είναι τόσο καραγκιόζηδες και να λένε 27€/μηνα με 6 μήνες δωρεάν πάγιο. Έλπίζω να έχουν κάνει έρευνες και να έχουν αποδείξεις ότι έτσι τσιμπάει καλύτερα ο πελάτής και να μην εφαρμόζουν τεχνικές λαμογιάς (μπερδεμένο επιχείρημα) από άποψη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2024 1 hour ago, Kapoios mallon said: Το unlimited all μου είπαν με 27€/μήνα Μια χαρά είναι. 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. June 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2024 On 27/6/2024 at 8:28 ΜΜ, hercoulis said: Σε παρατημένο νούμερο το άνοιξα και είδα αυτό! Είχα 0 υπόλοιπο. Ενώ το ταΐζω κανονικά κάθε δυο μήνες. Απλά το θέλω για εισερχόμενα SMS τράπεζες κτλ όλα είναι μηδέν. Σεν μου βάζουν τίποτα απολύτως. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2024 (edited) 2 ώρες πριν, Vox said: Ενώ το ταΐζω κανονικά κάθε δυο μήνες. Απλά το θέλω για εισερχόμενα SMS τράπεζες κτλ όλα είναι μηδέν. Σεν μου βάζουν τίποτα απολύτως. Έτσι κ εγώ όπως εσύ. Αυτό που βλέπεις το έχω παρατημένο από την αρχή του χρόνου. Edited June 29, 2024 by hercoulis 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. June 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2024 Γράψτε κάπου το υπόλοιπο σας ή στείλτε κενό σμσ στο 1269 να δούμε εάν και πότε θα χρεώσουν το 1 Euro του buy more της πρώτης περιόδου Ιουλίου-Αυγούστου... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. June 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2024 3 ώρες πριν, Vox said: Ενώ το ταΐζω κανονικά κάθε δυο μήνες. Απλά το θέλω για εισερχόμενα SMS τράπεζες κτλ όλα είναι μηδέν. Σεν μου βάζουν τίποτα απολύτως. Αν δεν βάζεις λεφτά δέχεσαι ΣΜΣ με μηδενικό υπόλοιπο για έναν χρόνο. Μπορείς να βάλεις λεφτά και μόλις κλείσει το δίμηνο αγοράζεις φτηνό πακέτο που δίνει επέκταση και άλλη μία φορά τον επόμενο μήνα κλπ μέχρι να μην γίνεται να βάλεις πακέτο και τότε κάνεις ανανέωση. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2024 Στο παλιό f2g έχει πάει 7€ το εβδομαδιαίο απεριόριστο. Ποιος ο λόγος να μην πας στο wu που έχει 6,5€ που έχει μακράν καλύτερο δίκτυο από το ανύπαρκτο της Nova ; Απλά διώχνουν τους συνδρομητές και θέλουν να στείλουν και τους παλιούς. Απλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται. 3 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akar2015 Δημ. June 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2024 On 29/6/2024 at 1:34 ΜΜ, damianos said: Γράψτε κάπου το υπόλοιπο σας ή στείλτε κενό σμσ στο 1269 να δούμε εάν και πότε θα χρεώσουν το 1 Euro του buy more της πρώτης περιόδου Ιουλίου-Αυγούστου... Σύμφωνα με την ανακοίνωση στην 1η ανανέωση οποιασδήποτε αξίας του ημερολογιακού διμήνου. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2024 Για κάδο είναι αφού πια κάνεις επαγγελματικός πελάτης από όσους συναναστρέφομαι δεν έχει μείνει νόβα. 52 ευρώ θέλει για να έχεις απεριόριστη ομιλία και δεδομένα με τα πακέτα. Δεν πάει κάποιος NEO με 33 όλα απεριόριστα και δίκτυο cosmote. Κρίμα πραγματικά για το f2g να μην πω και χειρότερα για το δίκτυο προς πώληση. 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. June 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2024 12 minutes ago, cmvr said: Για κάδο είναι αφού πια κάνεις επαγγελματικός πελάτης από όσους συναναστρέφομαι δεν έχει μείνει νόβα. 52 ευρώ θέλει για να έχεις απεριόριστη ομιλία και δεδομένα με τα πακέτα. Δεν πάει κάποιος NEO με 33 όλα απεριόριστα και δίκτυο cosmote. Κρίμα πραγματικά για το f2g να μην πω και χειρότερα για το δίκτυο προς πώληση. Ή πας πράσινη ή Vodafone που δίνουν και κάρτα μόνο για δεδομένα(extrasim,i4s) ΥΓ:Εδώ η καρτοκινητή είναι για τα "σκουπίδια αφού πέρα από κάτι προσωπικές προσφορές πολύ καλές είναι πανάκριβη και δεν δίνει ούτε δώρα στις γιορτές/τριήμερα 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. June 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2024 30 minutes ago, cmvr said: Στο παλιό f2g έχει πάει 7€ το εβδομαδιαίο απεριόριστο. Ποιος ο λόγος να μην πας στο wu που έχει 6,5€ που έχει μακράν καλύτερο δίκτυο από το ανύπαρκτο της Nova ; Απλά διώχνουν τους συνδρομητές και θέλουν να στείλουν και τους παλιούς. Απλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Βασικά γιατί στο νέο f2go δεν έχουν το εβδομαδιαίο απεριόριστο?? Είναι να απορεί κανείς. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. June 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2024 2 ώρες πριν, Alexandros201285 said: Βασικά γιατί στο νέο f2go δεν έχουν το εβδομαδιαίο απεριόριστο?? Είναι να απορεί κανείς. Τον Μάιο του 2027 κλείνει 30 χρόνια το Free2Go, θα δώσουν δωρεάν, με χρέωση 2,90€ για 3 ημέρες 30 GB για να το γιορτάσουμε...😂😂😂😂😂 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. June 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2024 4 minutes ago, damianos said: Τον Μάιο του 2027 κλείνει 30 χρόνια το Free2Go, θα δώσουν δωρεάν, με χρέωση 2,90€ για 3 ημέρες 30 GB για να το γιορτάσουμε...😂😂😂😂😂 Αφού τα έχεις όλα σε πολλαπλάσια του 3, γιατί δεν τα κάνεις 3 τα € να τελειώνουμε; Είπες να φανεί σαν προσφορά; 😂😂😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. June 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2024 44 minutes ago, Teiresias_ said: Αφού τα έχεις όλα σε πολλαπλάσια του 3, γιατί δεν τα κάνεις 3 τα € να τελειώνουμε; Είπες να φανεί σαν προσφορά; 😂😂😂 Flash Offer 😜😜😜😜 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. June 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2024 Καλό μήνα σε όλους... Το νέο Buy More 1000' ήρθε για να μείνει...😜 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts