snapp Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου Flash offers δεν έχει σήμερα; 2 Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 4 ώρες πριν, damianos said: Το έκανα αλλά τα ίδια.... Ακόμα σε android 13 είσαι. Το 14 είναι hyperos. Άλλαξε την χώρα σε Αγία Λουκία αν θυμάμαι σωστά και θα σου έρθει 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akar2015 Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου (edited) On 11/3/2024 at 1:48 ΜΜ, damianos said: Ας μου πει κάποιος γνώστης γιατί ΔΕΝ δουλεύει το WiFi calling στην Nova??? Στις ρυθμίσεις της συσκευής και συγκεκριμένα στις ρυθμίσεις κάρτας SIM της Nova, έχεις επιλέξει "πραγματοποιήστε κλήσεις μέσω wi-fi"; On 11/3/2024 at 1:23 ΜΜ, paolostar said: Καλησπέρα σε όλους. Θελω να παω απο Q σε f2go και θελω να ρωτησω τα εξής: 1. Θα ισχύουν κανονικά τα 1000 λεπτα καθε μηνα που εχω τωρα λογω σταθερού; Έκανα ερώτημα στην εξυπηρέτηση πελατών για το αν θα ισχύουν τα 1000 λεπτά της υπηρεσίας buy more σε περίπτωση που θα ήθελα να μετατρέψω το καρτοκινητό από Q στο νέο Free2go και έλαβα την απάντηση: "Αγαπητέ κύριε ......., Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας με κωδικό ............... θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι , προκειμένου να γίνει η μεταβολή της υπηρεσίας σας θα χρειαστεί να μεταβείτε σε κατάστημα με τη ταυτότητα σας . Επίπροσθέτως, η προσφορά θα συνεχίσει και στη νεα υπηρεσία σας καρτοκινητής." Edited 13 Μαρτίου by akar2015 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 20 ώρες πριν, damianos said: Στη λίστα της nova δεν αναφέρει το pro+ για κάποιο λόγο. Κάνε και το update σε hyperos όμως μήπως παίξει. Αν πάρω ένα f2g τι πρέπει να κάνω για να μου δίνει κάθε μήνα την προσφορά με τα απεριόριστα δεδομένα και τα 1000 λεπτά με 6 ευρώ; 1 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 3 minutes ago, dasnowy said: . Αν πάρω ένα f2g τι πρέπει να κάνω για να μου δίνει κάθε μήνα την προσφορά με τα απεριόριστα δεδομένα και τα 1000 λεπτά με 6 ευρώ; Συνήθως εάν δεν βάζεις κάρτα το δίνει. Αλλά και παλι όλα είναι θέμα τυχης. 4 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 23 minutes ago, VIPdriver said: Συνήθως εάν δεν βάζεις κάρτα το δίνει. Αλλά και παλι όλα είναι θέμα τυχης. Εγώ που θέλω να έχω κάθε μήνα παροχές δε μπορώ να κάνω κάτι για να το παίρνω; Αν δεν μου το στείλουν μπορώ να το ενεργοποιώ μόνος μου με sms; 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 1 minute ago, dasnowy said: Εγώ που θέλω να έχω κάθε μήνα παροχές δε μπορώ να κάνω κάτι για να το παίρνω; Αν δεν μου το στείλουν μπορώ να το ενεργοποιώ μόνος μου με sms; 1 μήνα που δεν είχα την προσφορα το δοκίμασα με σμσ αλλά μου έβγαλε ότι δεν είναι διαθέσιμο στο νουμερο μου. Εάν βρεις τρόπο να το έχεις μόνιμο, πες μου και εμένα, θεωρώ ότι είναι πολυ τίμιο πακέτο. 4 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vibraphone Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου (edited) 24 minutes ago, dasnowy said: Εγώ που θέλω να έχω κάθε μήνα παροχές δε μπορώ να κάνω κάτι για να το παίρνω; Αν δεν μου το στείλουν μπορώ να το ενεργοποιώ μόνος μου με sms; Θα πάρεις αλλά 2 νουμεράκια και θα τα αφήσεις χωρίς υπόλοιπο. Με αυτόν τον τρόπο σίγουρα θα έχεις την προσφορά των 6€ σε τουλάχιστον ένα από τα 3 νούμερα! Καλό σερφάρισμα! Edited 13 Μαρτίου by Vibraphone 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου Επίσημο. Άλλο ένα πακέτο medium 3 giga, που έκανε Ανανέωση ένα μήνα στο χρηματικό υπόλοιπο και ROLLOVER... 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου Θυμίστε μου, υπάρχει το πακέτο αυτό στο παλιό f2g? Τι επιλογές πακετων data υπάρχουν εκεί? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 1 ώρα πριν, kmpatra said: Θυμίστε μου, υπάρχει το πακέτο αυτό στο παλιό f2g? Τι επιλογές πακετων data υπάρχουν εκεί? 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου (edited) Νέο flash offers. 4,5€ για 8 ΣΚ. Δεν είναι κακό νομίζω. Εν τω μεταξύ γράφει clean Monday offer αλλά η προσφορά είναι για ΣΚ😂 Edited 15 Μαρτίου by snapp 5 2 Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolostar Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 2 ώρες πριν, snapp said: Νέο flash offers. 4,5€ για 8 ΣΚ. Δεν είναι κακό νομίζω. Εν τω μεταξύ γράφει clean Monday offer αλλά η προσφορά είναι για ΣΚ😂 Αυτο το flash offer δινει και παράταση υπολοίπου; 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 14 minutes ago, paolostar said: Αυτο το flash offer δινει και παράταση υπολοίπου; Ναι. Μόλις το ενεργοποίησα και λήγει το υπόλοιπο μου 10/5 5 4 Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου Έκατσε συντήρηση δικτύου στο σταθερό και αντί 4,50 μπήκε δωρεάν.... 😉 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου (edited) 6 ώρες πριν, damianos said: Έκατσε συντήρηση δικτύου στο σταθερό και αντί 4,50 μπήκε δωρεάν.... 😉 Πριν ένα μήνα, είχα ενεργοποιήσει το γνωστό πακέτο των 5€ κατά λάθος από το f2go και ζήτησα ακύρωση και επιστροφή χρημάτων. Όντως μου επέστρεψαν τα χρήματα, αλλά τα λεπτά και τα δεδομένα παρέμειναν. Δεν τους είπα τίποτα, για να μην τους προσβάλλω 😂😂 Edited 15 Μαρτίου by sou_d 1 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου ΑΎΡΙΟ κλείνει μήνας από τα 600mb + 600' λέτε να ξανά μπούνε???? 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 57 minutes ago, damianos said: ΑΎΡΙΟ κλείνει μήνας από τα 600mb + 600' λέτε να ξανά μπούνε???? Μακάρι να ξαναμπούν, αν και η προσφορά έλεγε κάθε 1η του μήνα . 6 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 1 hour ago, damianos said: ΑΎΡΙΟ κλείνει μήνας από τα 600mb + 600' λέτε να ξανά μπούνε???? 9 minutes ago, VIPdriver said: Μακάρι να ξαναμπούν, αν και η προσφορά έλεγε κάθε 1η του μήνα . Σε 2 f2g που έληξαν τα λεφτά χθες, μηδενίστηκαν όλα. Σε 2 Q που λήγουν αργότερα θα δούμε, αν και νομίζω ότι "too good to be true". 😀 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Επιβεβαιώνω και εγώ ότι η αγοράζοντας το πακέτο των 3 giga με 4,5€ μου ανανέωσε το υπόλοιπο για 30 μέρες αν βάλει και στην αρχή του μήνα τα 1.000 λεπτά λόγω του σταθερού για μένα είναι αρκετά θετικό. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 1 hour ago, Fns1 said: Επιβεβαιώνω και εγώ ότι η αγοράζοντας το πακέτο των 3 giga με 4,5€ μου ανανέωσε το υπόλοιπο για 30 μέρες αν βάλει και στην αρχή του μήνα τα 1.000 λεπτά λόγω του σταθερού για μένα είναι αρκετά θετικό. Κάθε πρώτη τού μήνα μπαίνουν τα 1000 λεπτά ομιλίας προς ΌΛΟΥΣ από το buy more.... Επανήλθε το WiFi calling μετά από 6 ΜΗΝΕΣ μόνο τού σε Νόβα γραμμή... Δεν έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση σε hyperios 🤪 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 15 minutes ago, damianos said: Κάθε πρώτη τού μήνα μπαίνουν τα 1000 λεπτά ομιλίας προς ΌΛΟΥΣ από το buy more.... Ναι αυτό λέω αν μπούνε 1η του μήνα μιας και πήρε παράταση το υπόλοιπο χωρίς να χρειαστεί νέα ανανέωση είναι μια χαρά 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Τα 600mb και 600λεπτα έληξαν τα μεσάνυχτα.Να δούμε αν θα ξαναμπούμε 1η του μήνα που έλεγε το μνμ αλλά δύσκολο το κόβω. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Πρώτη Μαρτίου δεν μπήκαν πάντως. Οπότε λογικά ούτε πρώτη Απριλίου θα μπουν. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Καλημέρα σε όλους. Η ανανέωση με 8 ευρώ σε κατάστημα nova ισχύει ακόμη; Αν ισχύει, ποιο πακέτο μπορείς να ενεργοποιήσεις; Εννοώ τι παροχές σε ομιλία και data έχει και αν δίνει και rollover αυτών που έχουν μείνει. Ευχαριστώ. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts