Jump to content

Vibraphone

Members
  • Δημοσιεύσεις

    157
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Vibraphone

  1. Ωραία το πήρες και κατάλαβες ότι είναι ενεργοποιημένο. ΠΕΤΑ ΤΟ!! Δεν καταλαβαίνω. Δεν σε λέω βλάκα αλλά αν είναι όπως τα λες, δεν συμφωνείς πως έκανες βλακεία που το κράτησες;; @dimitroula10ανοργασμικιά ε;;
  2. Δεν το παίρνεις καν ενεργοποιημένο νούμερο. Αυτός στου οποίου το όνομα είναι ενεργοποιημένο μπορεί να πάει να δηλώσει απώλεια και να βγάλει νέα σιμ με το δικό σου νούμερο και φυσικά και με το υπόλοιπο της κάρτας σου μαζί. Και να έχει πρόσβαση σε ό,τι έχεις δηλώσει αυτό το νούμερο. Είναι σοβαρά αυτά που συζητάμε τώρα; Απαράδεκτο να παίρνεις τέτοιο νούμερο όμως και να το χρησιμοποιείς για πράγματα πέραν της απατεωνιάς που εξυπηρετεί ένα νούμερο σε άλλου το όνομα.
  3. Θέλετε να πείτε ότι η εταιρεία δίνει ενεργοποιημένα νούμερα σε άλλα ονόματα ώστε να μην μπορείς να το δώσεις σε τράπεζα ή να μιλήσεις με εξυπηρέτηση πελατών.. και τη συνεχίζετε κιόλας τη συζήτηση... Άρα έχεις ένα πακιστανικό νούμερο ουσιαστικά. Θα μπορούσες να ξεκινήσεις έτσι.
  4. Να γίνει μεταβίβαση στο όνομά του από ποιο όνομα;
  5. Ήμουν ακριβώς ίδια περίπτωση. Θα σε πάρουν τηλ να κανονίσετε πώς θα πάρεις τα λεφτά πίσω. Εγώ δεν τα ζήτησα πίσω καθώς πέρασα την κάρτα ανανέωσης σε άλλο CU. Αλλά θα σου τα επιστρέψουν μην αγχώνεσαι. Αυτό που λες δεν ισχύει. Θα ενεργοποιηθούν είτε τις βάλεις στο κινητό είτε όχι. Φορητότητα είναι και σου το ενεργοποιεί ο υπάλληλος που θα σου κάνει τη φορητότητα.
  6. Και το μεγαλύτερο κόστος θα είναι ως τις 31/03 ή αυτό θα παραμείνει και μετά; Ε, ρε ξεφτίλα.. δήθεν δώρα και διαγωνισμοί και μας φοράνε καπέλο στα πακέτα. Καλά λέει ο @Pppe αλλά κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε
  7. Και σε εμένα φαίνεται να επανήλθαν..
  8. Δεν αγχώνομαι απλώς το αναφέρω. Εσύ τι φάση; Δικηγόρος της Vodafone;
  9. Δεν σας ζητάμε να κάνετε κάτι.. απλώς το αναφέρουμε μήπως υπάρχουν κι άλλοι. Εμένα δεν με ενδιαφέρει να μιλήσω στο τσατ. Χέστηκα για τους διαγωνισμούς τους. Απλώς θα ενημερώνω τον κόσμο για την ξεφτίλα που νομίζουν ότι έχουν για εταιρεία.
  10. Παιδιά από 2 νούμερα μου σβήσανε 15.000. Είμαι σίγουρος πως τα είχα τελειώσει και ήταν με 200 συμμετοχές. Τώρα πήγα πίσω πάλι 15.000
  11. Δεν είναι το ίδιο. Το ότι έχεις αποθηκεύσει την κάρτα στο liquid δεν σημαίνει ότι είναι για όλες τις υπηρεσίες της Vodafone. Αλλιώς δεν θα ζητούσε κάρτα όταν πηγές να ενεργοποιήσεις το Vodafone tv, θα ήταν ήδη περασμένη λόγω liquid.
  12. Μπορείς απλώς να μπεις από το my Vodafone και να διαγράψεις την κάρτα.
  13. Όλες έχουν. Παρ όλα αυτά εγώ κάποια στιγμή που ήμουν μεσοπέλαγα και μπήκε το CU μου σε τουρκικό δίκτυο, μου ενεργοποίησε πακέτο 6€ χωρίς καν να με ρωτήσει. Οπότε γενική φραγή και όλα καλά. Εκτός βέβαια αν πας σε ξένο κράτος ταξίδι.
  14. Την απενεργοποίηση του roaming δεν την κάνεις από το κινητό. Τη ζητάς και σου την κάνουν από την εξυπηρέτηση.
  15. Αν απενεργοποιήσεις το roaming, δεν υπάρχει περίπτωση να συνδεθεί με Τουρκία.
  16. Για δωρεάν που το έχουμε κάποιοι με τους καλοκαιριστές του CU είναι καλό. Κατά τα άλλα αν ήταν επί πληρωμή δεν θα το έκανα. Γιατί δεν το δοκιμάζεις για έναν μήνα! Είναι δωρεάν.
  17. Πες μας πού θα πας κι αν γνωρίζει κάποιος, θα σου πει. Στην εξυπηρέτηση τι περιμένεις να σου απαντήσουν; ΦΥΣΙΚΑ και έχουμε σήμα θα σου πούνε.
  18. Είναι cool το thread της Cosmote όπως και η εταιρεία!! 😂😂😂
  19. Πάντως το έχω δει και σε άλλες περιπτώσεις που είναι νέοι και φαίνεται από το προφίλ τους, οι οποίοι δεν έχουν καταλάβει τη φάση ρε παιδί μου και πετάνε ερωτήσεις άλλων δικτύων σε άλλα. Πέφτουν να τους φάνε λες και κάναν κάποιο έγκλημα.
  20. Είναι οι παλιοί αυτοί και δεν σηκώνουν πολλά πολλά.. το θεωρούν και ψιλοδικό τους το forum γιατί ξημεροβραδιάζονται εδώ μέσα. Αλλά κι εσύ μην είσαι τόσο ευαίσθητος. Πάντα θα υπάρχουν νορμάλ άτομα που θα σου απαντήσουν όμορφα όπως ο @johnny_htc.
×
×
  • Create New...