opmgls Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 14 ώρες πριν, damianos said: Βγήκαν τα black to school offer's Από παραδρομή έγραψες black αντι back αλλά έχει γούστο γιατί όπως το διάβασα σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είναι λογοπαίγνιο με το Black Friday. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrygeoffyiannis Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 Γεια σας, Όταν κάνεις ανανέωση υπολοίπου στο καρτοκινητό Free to go στις 7 Σεπτ, πότε πρέπει να κάνεις καινούργια ανανέωση στις 7 Οκτ. ή στις 6 Οκτ. για να μη χαθούν οι μονάδες που έχουν περισσέψει; Δλδ όταν λέει το μήνυμα ότι οι μονάδες λήγουν στις 7 Οκτ. εννοεί ότι μπορώ να κάνω την ανανέωση οποιαδήποτε ώρα της 7 Οκτ.; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 5 ώρες πριν, terrygeoffyiannis said: Γεια σας, Όταν κάνεις ανανέωση υπολοίπου στο καρτοκινητό Free to go στις 7 Σεπτ, πότε πρέπει να κάνεις καινούργια ανανέωση στις 7 Οκτ. ή στις 6 Οκτ. για να μη χαθούν οι μονάδες που έχουν περισσέψει; Δλδ όταν λέει το μήνυμα ότι οι μονάδες λήγουν στις 7 Οκτ. εννοεί ότι μπορώ να κάνω την ανανέωση οποιαδήποτε ώρα της 7 Οκτ.; Για σιγουριά στις 6 Οκτωβρίου 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korakios Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 On 28/9/2023 at 4:36 ΜΜ, kmpatra said: Αν είσαι στο νεο f2g,μια ανανέωση 1€ καλύπτει αυτό που θες ισχύει ακόμα ? https://www.f2g.gr/gr/f2g/support/ananeosi-ipolipo-chrisis/pies-ine-i-diathesimes-axies-ananeosis-ipolipou απο 8€ αναφέρει 1 Παράθεση excel προγραμμάτων ρεύματος (όχι πράσινα τιμολόγια) (το αποθηκεύετε και ανοίγετε αντίγραφο) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 Στο hot tip λέει και για 1€. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korakios Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 2 minutes ago, kmpatra said: Στο hot tip λέει και για 1€. και στο σύνδεσμο hottip κάνοντας search τη φράση 1€ δεν έχει κάτι , τόση στραβομάρα έχω ?! Παράθεση excel προγραμμάτων ρεύματος (όχι πράσινα τιμολόγια) (το αποθηκεύετε και ανοίγετε αντίγραφο) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 και σε κινητο και σε pc αυτο βλεπω στο λινκ που εβαλες. Υπάρχουν 4 hot tip,στο πρωτο αναφέρομαι εγω. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korakios Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 1 minute ago, kmpatra said: και σε κινητο και σε pc αυτο βλεπω στο λινκ που εβαλες. Υπάρχουν 4 hot tip,στο πρωτο αναφέρομαι εγω. τελικά 12 minutes ago, korakios said: τόση στραβομάρα έχω ?! τόση έχω 😅 ________________ μια χαρά τότε , με την ανανέωση 1€ μήπως επεκτείνεται και χρόνος ομιλίας απο πακέτο που λήγει στο μήνα ? (πολλά ζητάω μάλλον 😁) 1 Παράθεση excel προγραμμάτων ρεύματος (όχι πράσινα τιμολόγια) (το αποθηκεύετε και ανοίγετε αντίγραφο) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 με την ανανεωση 1€ επεκτείνεται η διάρκεια του χρηματικού υπολοίπου μόνο. 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 2 ώρες πριν, korakios said: τελικά τόση έχω 😅 ________________ μια χαρά τότε , με την ανανέωση 1€ μήπως επεκτείνεται και χρόνος ομιλίας απο πακέτο που λήγει στο μήνα ? (πολλά ζητάω μάλλον 😁) Με ανανέωση 2€ επεκτείνεται και το επίδομα ανεργίας. Με ανανέωση 3€ παίρνεις και σύναξη στα 40. (Τι διαβάζουμε εδώ μέσα) 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 11 ώρες πριν, terrygeoffyiannis said: Γεια σας, Όταν κάνεις ανανέωση υπολοίπου στο καρτοκινητό Free to go στις 7 Σεπτ, πότε πρέπει να κάνεις καινούργια ανανέωση στις 7 Οκτ. ή στις 6 Οκτ. για να μη χαθούν οι μονάδες που έχουν περισσέψει; Δλδ όταν λέει το μήνυμα ότι οι μονάδες λήγουν στις 7 Οκτ. εννοεί ότι μπορώ να κάνω την ανανέωση οποιαδήποτε ώρα της 7 Οκτ.; Ναι Απλά να προσέξεις μην υπάρχει δυσλειτουργία της εφαρμογής. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_ Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 Παιδιά, χθες έληξαν τα λεπτά ομιλίας από κάποιο πακέτο και είχα 0,92 ευρώ διαθέσιμα. Σήμερα πήγα να κάνω μια σύντομη κλήση, γνωρίζοντας ότι επαρκεί το υπόλοιπο, αφού στο νέο f2g η κλήση χρεώνεται ανά δευτερόλεπτο. Πριν συνδεθώ με ενημέρωσαν με φωνητικό μήνυμα ότι τα διαθέσιμα λεπτά ομιλίας τελείωσαν και ότι η κλήση θα τερματιστεί σύντομα. Όλα καλά ως εδώ. Το παλαβό είναι ότι μόλις απάντησε ο συνομιλητής, ξανάκουσα το φωνητικό μήνυμα και για όσο χρόνο έπαιζε το ηχητικό ο συνομιλητής άκουγε μουσική! Τι παλαβομάρα είναι αυτή;;; Είναι δυνατόν ενώ έχω χρήματα για την κλήση, να βάζουν σε αναμονή με ηλίθια μουσική τον συνομιλητή μου και να μου παίζουν για δεύτερη φορά το ηχητικό ΜΕΤΑ την σύνδεση;;;; Μου φάνηκε τόσο απίστευτο που έβαλε τον συνομιλητή σε αναμονή με μουσική για να μου παίξει το ηχητικό για ΔΕΥΤΕΡΗ φορά σε λίγα δευτερόλεπτα, που έκανα μια κλήση στο σταθερό μου για να το επιβεβαιώσω! Γνωρίζει κάποιος από ποιο χρηματικό υπόλοιπο και μετά αρχίζει να παίζει αυτό το ηχητικό; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 9 minutes ago, diamantis_ said: Παιδιά, χθες έληξαν τα λεπτά ομιλίας από κάποιο πακέτο και είχα 0,92 ευρώ διαθέσιμα. Σήμερα πήγα να κάνω μια σύντομη κλήση, γνωρίζοντας ότι επαρκεί το υπόλοιπο, αφού στο νέο f2g η κλήση χρεώνεται ανά δευτερόλεπτο. Πριν συνδεθώ με ενημέρωσαν με φωνητικό μήνυμα ότι τα διαθέσιμα λεπτά ομιλίας τελείωσαν και ότι η κλήση θα τερματιστεί σύντομα. Όλα καλά ως εδώ. Το παλαβό είναι ότι μόλις απάντησε ο συνομιλητής, ξανάκουσα το φωνητικό μήνυμα και για όσο χρόνο έπαιζε το ηχητικό ο συνομιλητής άκουγε μουσική! Τι παλαβομάρα είναι αυτή;;; Είναι δυνατόν ενώ έχω χρήματα για την κλήση, να βάζουν σε αναμονή με ηλίθια μουσική τον συνομιλητή μου και να μου παίζουν για δεύτερη φορά το ηχητικό ΜΕΤΑ την σύνδεση;;;; Μου φάνηκε τόσο απίστευτο που έβαλε τον συνομιλητή σε αναμονή με μουσική για να μου παίξει το ηχητικό για ΔΕΥΤΕΡΗ φορά σε λίγα δευτερόλεπτα, που έκανα μια κλήση στο σταθερό μου για να το επιβεβαιώσω! Γνωρίζει κάποιος από ποιο χρηματικό υπόλοιπο και μετά αρχίζει να παίζει αυτό το ηχητικό; 1265 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 Κανονικά παίζει πριν την πρώτη κλήση της ημέρας όταν έχεις κάτω από 1 ευρώ. Αυτό έτσι όπως το περιγράφεις δεν το έχω ξανακούσει και είναι περίεργο, δεν αποκλείεται να άλλαξαν κάτι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_ Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 (edited) Δυστυχώς, μάλλον έχει αλλάξει αυτό και παίζει σε όλες τις κλήσεις. Πριν ανανεώσω, δοκίμασα ακόμα μια κλήση προς το σταθερό μου (4η συνολικά σήμερα) για να βεβαιωθώ... Ηχητικό μήνυμα πριν την κλήση, ηχητικό μήνυμα και μόλις απαντήσω στην κλήση από το σταθερό... και κατά τη διάρκεια του ηχητικού στο κινητό, να παίζει μουσικούλα στο ακουστικό του σταθερού, λες και το κάλεσα και το έβαλα στην αναμονή... Επιεικώς απαράδεκτο. Ελπίζω να μην έχει αλλάξει προς τα πάνω και το όριο του 1 ευρώ που ανέφερες. Edited October 4, 2023 by diamantis_ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 "LIMITED DATA" 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 5 ώρες πριν, Bas said: "LIMITED DATA" Ούτε για ζήτω δεν φτάνουν 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 Πάντως αν καλοσκεφτουμε ότι το f2g σε αφήνει να κάνεις ανανέωση από 1 ευρώ, δηλαδή μπαίνουν 0,91 λεπτά, μπορείς κάθε φορά που θες mbs να κάνεις την ανανέωση αυτή και να παίρνεις το Day unlimited με κόστος 0,90 ευρώ, έτσι χοντρικά θα σου βγει κόστος σα να έχεις unlimited σύνδεση σε τιμή τιμοκαταλογου. Να υπολογίσουμε ότι ίσως δε χρειαστούμε κάθε μέρα τα mb γιατί θα είμαστε πχ σπίτι. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 (edited) 35 minutes ago, aektzhs 1 said: Ούτε για ζήτω δεν φτάνουν Συμφωνώ! Αυτό το πακέτο μου φαίνεται ακριβό στην τιμή και "φτωχό" στις παροχές - πρέπει να έχουμε τα πιο ακριβά δεδομένα κινητής στην Ε.Ε. και τέτοιες "προσφορές το αποδεικνύουν. Ας έδιναν 5GB στα ίδια χρήματα, δεν θα έπεφταν έξω (αέρας είναι τα δεδομένα, δεν είναι προϊόν). Βέβαια μπορεί να φανεί χρήσιμο σε κάποιες περιπτώσεις που έχεις ξεμείνει από το βασικό πακέτο σου. Edited October 5, 2023 by geoponer 4 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 UD στο 12410 Είναι η εντολή??? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 Μαλλον 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 UD στο 12410 Είναι η εντολή???Ναι.....Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 (edited) ΔΕΝ μπαίνει σε κανένα λογαριασμό. Ούτε Q ούτε F2G ούτε NOVA... Edited October 6, 2023 by damianos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 (edited) Και εδω Ουτε στο f2g.gr Edited October 6, 2023 by Bas 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 Τα ίδια και σε μένα. Τι έγινε πάλι; 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts