Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

14 ώρες πριν, damianos said:

Βγήκαν τα black to school offer's 

IMG_20231002_105528.jpg

Από παραδρομή έγραψες black αντι back αλλά έχει γούστο γιατί όπως το διάβασα σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είναι λογοπαίγνιο  με το Black Friday.

Γεια σας,

Όταν κάνεις ανανέωση υπολοίπου στο καρτοκινητό Free to go στις 7 Σεπτ, πότε πρέπει να κάνεις καινούργια ανανέωση στις 7 Οκτ. ή στις 6 Οκτ. για να μη χαθούν οι μονάδες που έχουν περισσέψει; Δλδ όταν λέει το μήνυμα ότι οι μονάδες λήγουν στις 7 Οκτ. εννοεί ότι μπορώ να κάνω την ανανέωση οποιαδήποτε ώρα της 7 Οκτ.;

5 ώρες πριν, terrygeoffyiannis said:

Γεια σας,

Όταν κάνεις ανανέωση υπολοίπου στο καρτοκινητό Free to go στις 7 Σεπτ, πότε πρέπει να κάνεις καινούργια ανανέωση στις 7 Οκτ. ή στις 6 Οκτ. για να μη χαθούν οι μονάδες που έχουν περισσέψει; Δλδ όταν λέει το μήνυμα ότι οι μονάδες λήγουν στις 7 Οκτ. εννοεί ότι μπορώ να κάνω την ανανέωση οποιαδήποτε ώρα της 7 Οκτ.;

Για σιγουριά στις 6 Οκτωβρίου

On 28/9/2023 at 4:36 ΜΜ, kmpatra said:

Αν είσαι στο νεο f2g,μια ανανέωση 1€ καλύπτει αυτό που θες

ισχύει ακόμα ?

https://www.f2g.gr/gr/f2g/support/ananeosi-ipolipo-chrisis/pies-ine-i-diathesimes-axies-ananeosis-ipolipou

απο 8€ αναφέρει

excel προγραμμάτων ρεύματος (όχι πράσινα τιμολόγια) (το αποθηκεύετε και ανοίγετε αντίγραφο)

2 minutes ago, kmpatra said:

Στο hot tip λέει και για 1€.

785619915_.thumb.png.ab53b1a8fce569abda544556c5b0a207.png

και στο σύνδεσμο hottip κάνοντας search τη φράση 1€ δεν έχει κάτι , τόση στραβομάρα έχω ?!

excel προγραμμάτων ρεύματος (όχι πράσινα τιμολόγια) (το αποθηκεύετε και ανοίγετε αντίγραφο)

f2g1.thumb.png.2798963ed1d0452001f6d9e658b81fc2.png

και σε κινητο και σε pc αυτο βλεπω στο λινκ που εβαλες. Υπάρχουν 4 hot tip,στο πρωτο αναφέρομαι εγω.

1 minute ago, kmpatra said:

f2g1.thumb.png.2798963ed1d0452001f6d9e658b81fc2.png

και σε κινητο και σε pc αυτο βλεπω στο λινκ που εβαλες. Υπάρχουν 4 hot tip,στο πρωτο αναφέρομαι εγω.

τελικά

12 minutes ago, korakios said:

τόση στραβομάρα έχω ?!

τόση έχω 😅

μια χαρά τότε ,

με την ανανέωση 1€ μήπως επεκτείνεται και χρόνος ομιλίας απο πακέτο που λήγει στο μήνα ? (πολλά ζητάω μάλλον 😁)

με την ανανεωση 1€ επεκτείνεται η διάρκεια του χρηματικού υπολοίπου μόνο.

2 ώρες πριν, korakios said:

τελικά

τόση έχω 😅

μια χαρά τότε ,

με την ανανέωση 1€ μήπως επεκτείνεται και χρόνος ομιλίας απο πακέτο που λήγει στο μήνα ? (πολλά ζητάω μάλλον 😁)

Με ανανέωση 2€ επεκτείνεται και το επίδομα ανεργίας. Με ανανέωση 3€ παίρνεις και σύναξη στα 40.

(Τι διαβάζουμε εδώ μέσα)

11 ώρες πριν, terrygeoffyiannis said:

Γεια σας,

Ναι

Απλά να προσέξεις μην υπάρχει δυσλειτουργία της εφαρμογής. 

Παιδιά, χθες έληξαν τα λεπτά ομιλίας από κάποιο πακέτο και είχα 0,92 ευρώ διαθέσιμα. Σήμερα πήγα να κάνω μια σύντομη κλήση, γνωρίζοντας ότι επαρκεί το υπόλοιπο, αφού στο νέο f2g η κλήση χρεώνεται ανά δευτερόλεπτο. Πριν συνδεθώ με ενημέρωσαν με φωνητικό μήνυμα ότι τα διαθέσιμα λεπτά ομιλίας τελείωσαν και ότι η κλήση θα τερματιστεί σύντομα. Όλα καλά ως εδώ. Το παλαβό είναι ότι μόλις απάντησε ο συνομιλητής, ξανάκουσα το φωνητικό μήνυμα και για όσο χρόνο έπαιζε το ηχητικό ο συνομιλητής άκουγε μουσική! Τι παλαβομάρα είναι αυτή;;; Είναι δυνατόν ενώ έχω χρήματα για την κλήση, να βάζουν σε αναμονή με ηλίθια μουσική τον συνομιλητή μου και να μου παίζουν για δεύτερη φορά το ηχητικό ΜΕΤΑ την σύνδεση;;;; Μου φάνηκε τόσο απίστευτο που έβαλε τον συνομιλητή σε αναμονή με μουσική για να μου παίξει το ηχητικό για ΔΕΥΤΕΡΗ φορά σε λίγα δευτερόλεπτα, που έκανα μια κλήση στο σταθερό μου για να το επιβεβαιώσω! Γνωρίζει κάποιος από ποιο χρηματικό υπόλοιπο και μετά αρχίζει να παίζει αυτό το ηχητικό;

9 minutes ago, diamantis_ said:

Παιδιά, χθες έληξαν τα λεπτά ομιλίας από κάποιο πακέτο και είχα 0,92 ευρώ διαθέσιμα. Σήμερα πήγα να κάνω μια σύντομη κλήση, γνωρίζοντας ότι επαρκεί το υπόλοιπο, αφού στο νέο f2g η κλήση χρεώνεται ανά δευτερόλεπτο. Πριν συνδεθώ με ενημέρωσαν με φωνητικό μήνυμα ότι τα διαθέσιμα λεπτά ομιλίας τελείωσαν και ότι η κλήση θα τερματιστεί σύντομα. Όλα καλά ως εδώ. Το παλαβό είναι ότι μόλις απάντησε ο συνομιλητής, ξανάκουσα το φωνητικό μήνυμα και για όσο χρόνο έπαιζε το ηχητικό ο συνομιλητής άκουγε μουσική! Τι παλαβομάρα είναι αυτή;;; Είναι δυνατόν ενώ έχω χρήματα για την κλήση, να βάζουν σε αναμονή με ηλίθια μουσική τον συνομιλητή μου και να μου παίζουν για δεύτερη φορά το ηχητικό ΜΕΤΑ την σύνδεση;;;; Μου φάνηκε τόσο απίστευτο που έβαλε τον συνομιλητή σε αναμονή με μουσική για να μου παίξει το ηχητικό για ΔΕΥΤΕΡΗ φορά σε λίγα δευτερόλεπτα, που έκανα μια κλήση στο σταθερό μου για να το επιβεβαιώσω! Γνωρίζει κάποιος από ποιο χρηματικό υπόλοιπο και μετά αρχίζει να παίζει αυτό το ηχητικό;

1265

Κανονικά παίζει πριν την πρώτη κλήση της ημέρας όταν έχεις κάτω από 1 ευρώ. Αυτό έτσι όπως το περιγράφεις δεν το έχω ξανακούσει και είναι περίεργο, δεν αποκλείεται να άλλαξαν κάτι

Δυστυχώς, μάλλον έχει αλλάξει αυτό και παίζει σε όλες τις κλήσεις. Πριν ανανεώσω, δοκίμασα ακόμα μια κλήση προς το σταθερό μου (4η συνολικά σήμερα) για να βεβαιωθώ... Ηχητικό μήνυμα πριν την κλήση, ηχητικό μήνυμα και μόλις απαντήσω στην κλήση από το σταθερό... και κατά τη διάρκεια του ηχητικού στο κινητό, να παίζει μουσικούλα στο ακουστικό του σταθερού, λες και το κάλεσα και το έβαλα στην αναμονή... Επιεικώς απαράδεκτο. Ελπίζω να μην έχει αλλάξει προς τα πάνω και το όριο του 1 ευρώ που ανέφερες.

Edited by diamantis_

Πάντως αν καλοσκεφτουμε ότι το f2g σε αφήνει να κάνεις ανανέωση από 1 ευρώ, δηλαδή μπαίνουν 0,91 λεπτά, μπορείς κάθε φορά που θες mbs να κάνεις την ανανέωση αυτή και να παίρνεις το Day unlimited με κόστος 0,90 ευρώ, έτσι χοντρικά θα σου βγει κόστος σα να έχεις unlimited σύνδεση σε τιμή τιμοκαταλογου. Να υπολογίσουμε ότι ίσως δε χρειαστούμε κάθε μέρα τα mb γιατί θα είμαστε πχ σπίτι. 

35 minutes ago, aektzhs 1 said:

Ούτε για ζήτω δεν φτάνουν 

Συμφωνώ! Αυτό το πακέτο μου φαίνεται ακριβό στην τιμή και "φτωχό" στις παροχές - πρέπει να έχουμε τα πιο ακριβά δεδομένα κινητής στην Ε.Ε. και τέτοιες "προσφορές το αποδεικνύουν. Ας έδιναν 5GB στα ίδια χρήματα, δεν θα έπεφταν έξω (αέρας είναι τα δεδομένα, δεν είναι προϊόν).

Βέβαια μπορεί να φανεί χρήσιμο σε κάποιες περιπτώσεις που έχεις ξεμείνει από το βασικό πακέτο σου.

Edited by geoponer
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

UD στο 12410 

Είναι η εντολή???
IMG_20231005_103547.thumb.jpg.4f96a41a299ff05e920956d2a4b42223.jpg
Ναι.....

Sent from my Redmi 7 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

ΔΕΝ μπαίνει σε κανένα λογαριασμό. Ούτε Q ούτε F2G ούτε NOVA...

Screenshot_2023-10-06-06-51-55-298_co.trebbble.android.wind.q.jpg

Screenshot_2023-10-06-06-57-15-191_gr.wind.mywind.jpg

IMG_20231006_070143.jpg

Edited by damianos

Τα ίδια και σε μένα. 

Τι έγινε πάλι; 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης