_NikitaS_ Δημ. September 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2023 Ενεργοποιηθηκα πριν καμιά βδομάδα στο f2g. Απλά ζήτησα να μην γίνονται αυτόματα οι αγορές των πακέτων. Εμένα η εφαρμογή μόλις ανοίγει πάνω γράφει τα υπόλοιπα, αριστερά κάτω να κάνω ανανέωση και δεξιά κάτω πακέτα. Στα πακέτα δεν έχει offers. Επίσης δεν έχει καμία ειδοποίηση πάνω δεξιά. Τι κάνω λάθος; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. September 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2023 4 minutes ago, _NikitaS_ said: Ενεργοποιηθηκα πριν καμιά βδομάδα στο f2g. Απλά ζήτησα να μην γίνονται αυτόματα οι αγορές των πακέτων. Εμένα η εφαρμογή μόλις ανοίγει πάνω γράφει τα υπόλοιπα, αριστερά κάτω να κάνω ανανέωση και δεξιά κάτω πακέτα. Στα πακέτα δεν έχει offers. Επίσης δεν έχει καμία ειδοποίηση πάνω δεξιά. Τι κάνω λάθος; Η εφαρμογή έχει 3 οθόνες κάνε με το χέρι σου αριστερά να τις δεις.Flash offers πατά εκεί να δεις τις προσφορές 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. September 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2023 54 minutes ago, Fns1 said: Η εφαρμογή έχει 3 οθόνες κάνε με το χέρι σου αριστερά να τις δεις.Flash offers πατά εκεί να δεις τις προσφορές Εχεις δίκιο. Ούτε που μου πήγε το μυαλό ότι πάει αριστερά. Τα βρήκα όλα. Σε ευχαριστώ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. September 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2023 Έχει ενεργοποιήσει κάποιος την προσφορά Flash Offer Unlimited GB με 0,90 να μας πει αν δίνει παράταση υπόλοιπου? 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. September 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2023 Θέλω να αλλάξω κινητή και έρθω στη wind και σας ρωτάω κατά την μεταφορά του αριθμού χάνονται και οι μονάδες- ευρώ που έχει μέσα; ευχαριστώ 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2023 Προφανώς χάνονται όλα 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. September 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2023 1 ώρα πριν, mips said: Έχει ενεργοποιήσει κάποιος την προσφορά Flash Offer Unlimited GB με 0,90 να μας πει αν δίνει παράταση υπόλοιπου? Αυτό το οποίο ρωτάς δηλαδή είναι αν παρατείνεται το υπόλοιπο για δύο ημέρες; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. September 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2023 2 ώρες πριν, gpapas640 said: Αυτό το οποίο ρωτάς δηλαδή είναι αν παρατείνεται το υπόλοιπο για δύο ημέρες; Όχι. Εννοώ αν δίνει παράταση υπολοίπου για δύο μήνες. 1 2 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2023 Αν είσαι στο νεο f2g,μια ανανέωση 1€ καλύπτει αυτό που θες. Το συγκεκριμένο πακετάκι κατα 99,9% δεν θα σου δώσει ούτε 2 μέρες επεκταση. 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. September 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2023 13 ώρες πριν, mips said: Όχι. Εννοώ αν δίνει παράταση υπολοίπου για δύο μήνες. Μας τρολλαρεις;;; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. September 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2023 6 ώρες πριν, gpapas640 said: Μας τρολλαρεις;;; Όχι ρε παιδιά απλά είπα να το γράψω για να γελάσουμε. Πάντα με καλή πρόθεση. 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. September 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2023 Έχω μία κάρτα λίγο παλιότερη που δουλεύει 4G+ αλλά όχι 5G πήγα σε κατάστημα και μου ζήτησαν 5 ευρώ για να μου βάλουν καινούργια νόμιζα ότι γινόταν δωρεάν. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2023 Κρατα την απόδειξη,ρωτα στο chat και στειλε την απόδειξη. Αν σου πουν οτι έπρεπε να γινει δωρεαν, μπορεί να τα πιστώσουν στο υπόλοιπο σου. Αν στο νούμερο αυτο ειχες κανει κι αλλη αντικατάσταση σιμ δωρεάν παλιότερα π.χ. την παλια 3g σε 4g, μαλλον σωστά σε χρεωσαν,η πρώτη αντικατάσταση είναι μόνο δωρεάν. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. September 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2023 8 minutes ago, kmpatra said: Κρατα την απόδειξη,ρωτα στο chat και στειλε την απόδειξη. Αν σου πουν οτι έπρεπε να γινει δωρεαν, μπορεί να τα πιστώσουν στο υπόλοιπο σου. Αν στο νούμερο αυτο ειχες κανει κι αλλη αντικατάσταση σιμ δωρεάν παλιότερα π.χ. την παλια 3g σε 4g, μαλλον σωστά σε χρεωσαν,η πρώτη αντικατάσταση είναι μόνο δωρεάν. Δεν την έκανα την αλλαγή απλά ρώτησα αν υπάρχει κόστος και μου είπαν 5 ευρώ, δεν έχω ξανακάνει άλλη φορά αντικατάσταση θα ρωτήσω και στο chat έτσι από περιέργεια να δω τι θα μου πούνε. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2023 55 minutes ago, kmpatra said: η πρώτη αντικατάσταση είναι μόνο δωρεάν. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δωρεάν αντικατάσταση παίρνεις μόνο αν πέρασαν λιγότερο από 3 μήνες από την τελευταία, αν δώσει αίτημα η τεχνική ομάδα (πχ γιατί δεν έχεις σήμα) ή γιατί δεν είναι 4G. Οι κάρτες με την ένδειξη 4G και όσες λένε «Καρτοκινητό prepaid » ή «Συμβόλαιο» είναι συμβατές και με 5G κανονικά. Εννοείται επίσης είναι όλες όσες λενε Nova, ή οι σκέτες τιρκουάζ που δίνουν στο F2G πλέον 22 minutes ago, Fns1 said: Δεν την έκανα την αλλαγή απλά ρώτησα αν υπάρχει κόστος και μου είπαν 5 ευρώ, δεν έχω ξανακάνει άλλη φορά αντικατάσταση θα ρωτήσω και στο chat έτσι από περιέργεια να δω τι θα μου πούνε. Το κατάστημα ήθελε να τσεπώσει τα χρήματα. Κανονικά είναι 8€ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2023 πότε πήγε 8 η αντικατάσταση? πάντα 5 ήταν... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 Χρόνια τώρα το θυμάμαι, όλες οι εταιρίες την είχαν αυξήσει. άλλαξα κάρτα πρόσφατα αλλά δεν ρώτησα πόσο είχε κανονικά, μου την άλλαξαν λόγω βλάβης 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 Καλό μήνα σε όλους... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristoksenos Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 Καλησπέρα σε όλους! Με ενδιαφέρει νέος αριθμός για εξερχόμενες κλήσεις (όχι δεδομενα, όχι μηνυματα) για περιπου 20 μέρες (μετά θα είναι μόνο για εισερχόμενες). Ο χρόνος ομιλίας που θα χρειασθω είναι 1-2 ωρες. Ποιά είναι η πιο οικονομική λύση; Ευχαριστώ πολύ! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. October 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2023 Δεν μπόρεσα χθες να επικοινωνήσω μαζί τους. Στην εξυπηρέτηση πελατών τελικά απάντησε ένας όπου μου λέει Θα σας καλέσουμε πίσω. Δεν έχει καλέσει μέχρι στιγμής κανείς. Το bot στην εφαρμογή είναι για γέλια. Αφορά ημερήσια χρέωση δεδομένων με το τηλέφωνο κλειστό κιόλας εκείνη την ημέρα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2023 6 ώρες πριν, damianos said: Καλό μήνα σε όλους... Τα απεριόριστα data πως σου τα εδωσε? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. October 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2023 (edited) 8 ώρες πριν, kmpatra said: Τα απεριόριστα data πως σου τα εδωσε? Από το δωράκι με 9€ 🤪 Edited October 1, 2023 by damianos 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis Δημ. October 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2023 Καλησπέρα παιδιά, μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για το τι ισχύει αν συνδυάσεις κάποιο συμβόλαιο Νόβα με καρτοκινητό για τα 1000 λεπτά. ευχαριστώ 2 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/513/5TIM_New_3D_Logo_02.bmp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. October 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2023 Βάζεις 1 ευρώ ανά δύο μήνες και θα έχεις 1000 λεπτά προς όλους κάθε μήνα.Ζητας να στο ενεργοποιήσουν συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας που θα βρεις στο site της Nova. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 (edited) Βγήκαν τα Back to School offer's Edited October 3, 2023 by damianos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts