Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επιτέλους κάτι πάει να γίνει

https://www.newsit.gr/ellada/i-ee-ta-allazei-ola-stis-xreoseis-kinitis-tilefonias-astronomikes-times-stin-ellada/2941111/

Αν είμαι off topic ας μεταφερθεί, ευχαριστώ

Edited by chtrig

Σενάριο δικό μου...

Ο Κυριάκος φώναξε τις εταιρείες και τους είπε:

Η Ε.Ε σε κανένα μήνα θα ανακοινώσει την έκθεση , θα είμαστε στη 2η χειρότερη θέση και θα απαιτήσει μειώσεις.

Μην κάνετε μειώσεις και χάσετε. Δεν κάνετε όμως από τώρα αύξηση του όγκου των δεδομένων για να μειωθεί το κόστος / ΜΒ;

Θα φανώ εγώ καλός και εσείς ότι δεν σέρνεστε με το ζόρι;

Και όλοι συμφώνησαν με τη λογικότατη αυτή πρόταση.

Να μην κάνει τίποτα, στο wifi του γείτονα
Δεν καταλαβαίνω την ειρωνία εκτός αν κατάλαβα λάθος.

Το να δεσμευτεί κάποιος με 24μηνο συμβόλαιο το οποίο μπορεί να μην αλλάζει σε καλύτερο πρόγραμμα αφού φαίνεται να τρέχουν οι εξελίξεις πολύ γρήγορα είναι μεγάλο θέμα.

Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Ειμαι από αυτους που ενεργοποιησαν το xmas offer στην 1η του έκδοση (10Gb για 14 ημέρες αντί για 20Gb για 30 ημέρες που έγινε μετά από λίγες μέρες, με το ίδιο όνομα προσφοράς). Ζήτησα να μου το προσαρμόσουν στην τωρινή προσφορά αναγνωρίζοντας ότι είναι στη διακριτική τους ευχέρεια. Ωστόσο, θα είναι αρκετά διαφωτιστικό το τι θα πράξουν για το πόσο σέβονται τον πελάτη- καταναλωτή. Δεν θα καταναλώσω καν τόσα Gb αφού θα ταξιδέψω σε μέρος που το 4G της wind είναι προβληματικό αλλά θεωρώ ότι είναι σωστό να μου τα προσφέρουν. Θα δούμε...

Ειμαι από αυτους που ενεργοποιησαν το xmas offer στην 1η του έκδοση (10Gb για 14 ημέρες αντί για 20Gb για 30 ημέρες που έγινε μετά από λίγες μέρες, με το ίδιο όνομα προσφοράς). Ζήτησα να μου το προσαρμόσουν στην τωρινή προσφορά αναγνωρίζοντας ότι είναι στη διακριτική τους ευχέρεια. Ωστόσο, θα είναι αρκετά διαφωτιστικό το τι θα πράξουν για το πόσο σέβονται τον πελάτη- καταναλωτή. Δεν θα καταναλώσω καν τόσα Gb αφού θα ταξιδέψω σε μέρος που το 4G της wind είναι προβληματικό αλλά θεωρώ ότι είναι σωστό να μου τα προσφέρουν. Θα δούμε...

Έχεις απόλυτο δίκιο.

Πρέπει κανονικά να σου δώσουν τα 20 gb με ισχύ 30 ημερών.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Έχεις απόλυτο δίκιο.

Διαφωνώ. Η καθε προσφορά αφορα συγκεκριμένο χρονο. Αγοράζοντας την δέχεσαι την τιμη της εναντι των παροχων που σου δινει εκεινη τη στιγμή. Αλλιως δεν εχουν και νοημα οι προσφορες.

Ναι, αλλά υπάρχουν και κάποιες ενέργειες που επιβάλλει το marketing για να κρατήσεις έναν πελάτη ευχαριστημένο. Είναι πολύ σύνηθες όταν κάποιος αγοράζει κάτι γενικά πολύ πρόσφατα πριν από κάποια πολύ συμφέρουσα προσφορά, να του δίνουν κάτι για να μην νιώσει άσχημα. Έστω και αν αυτό δεν είναι το ίδιο με την προσφορά απαραίτητα.

Sent from my Galaxy S10e

Έχεις απόλυτο δίκιο.

Έκαναν δεκτό το αίτημα. Συγκεκριμένα, ακύρωσαν την προηγούμενη συναλλαγή, αφαίρεσαν 10 GB, βάλαν τα λεφτά πίσω και μου είπαν αν θέλω να την επανενεργοποιήσω, όπως και έκανα. +1 από μενα για τη wind.

Διαφωνώ. Η καθε προσφορά αφορα συγκεκριμένο χρονο. Αγοράζοντας την δέχεσαι την τιμη της εναντι των παροχων που σου δινει εκεινη τη στιγμή. Αλλιως δεν εχουν και νοημα οι προσφορες.

Σε γενικές γραμμές ισχύει αυτό.

Εδώ όμως έχουμε μια ειδική περίπτωση. Η wind κατάλαβε ότι η προσφορά είναι ΛΙΓΗ και την άλλαξε.

Έκαναν δεκτό το αίτημα. Συγκεκριμένα, ακύρωσαν την προηγούμενη συναλλαγή, αφαίρεσαν 10 GB, βάλαν τα λεφτά πίσω και μου είπαν αν θέλω να την επανενεργοποιήσω, όπως και έκανα. +1 από μενα για τη wind.

Μπράβο, η κίνηση αυτή λέει πολλά.

Παύλος Παυλίδης 

Αν ηθελε να λεει πολλα για την wind επρεπε σε οσους το εκαναν αυτο και μετα εβγαλαν αυτοι την επομενη προσφορα να κανουν το ίδιο , σαν αποδειξη καλης διάθεσης.

Γιατι πρακτικα αυτοι που τους τα εσκασαν πρωτοι πιαστηκαν ******* , και βεβαια δεν πίεσε τους συνδρομητες κανεις να το κανουν ( για να προλαβω αυτους που θα το γραψουν ) αλλα αυτη η κινηση θα ελεγε πολλα.

Αντιθέτως μπηκαν στην γνωστη λογικη που επικρατει στις εταιρειες με αυτο τον χαρακτηρα , "σε οποιον διαμαρτυρηθεί θα το κάνουμε "

Γενικά σε αυτά τα θέματα, είναι πιο ευέλικτη θα έλεγα η Wind.

Παύλος Παυλίδης 

Το Rollover που γράφει κάτω από το 1.5GB στο πακέτο ίντερνετ τι σημαίνει; Μήπως μπορεί να προστεθούν τα Mb που περισσεύουν στον επόμενο μήνα;

Λήγει αύριο το πακέτο internet και έχω ΥΠΟΛΟΙΠΟ 0.61€. Αν δεν βάλω πακέτο, θα μου πάρουν τα 0.61€ η ΟΧΙ αφού δεν φθάνουν για daily internet ?

Λήγει αύριο το πακέτο internet και έχω ΥΠΟΛΟΙΠΟ 0.61€. Αν δεν βάλω πακέτο, θα μου πάρουν τα 0.61€ η ΟΧΙ αφού δεν φθάνουν για daily internet ?

Κατ αρχας δεν ειναι σιγουρο το αν θα χρεωθεί daily internet.

Απο κει και πέρα, η λογική λεει οτι δε θα χρεωθεις αφου δεν εχεις επαρκες υπολοιπο, κανεις ωστοσο δεν εγγυάται οτι η χρεωση δε θα γινει και θα αφαιρεθει απο την επομενη καρτα.

Πρόταση μου: παρε ενα τηλ στο 13700 και ζητα φραγη δεδομένων. Σε 1-2 ώρες θα σου το εχουν τακτοποιήσει.

Κατ αρχας δεν ειναι σιγουρο το αν θα χρεωθεί daily internet.

Απο κει και πέρα, η λογική λεει οτι δε θα χρεωθεις αφου δεν εχεις επαρκες υπολοιπο, κανεις ωστοσο δεν εγγυάται οτι η χρεωση δε θα γινει και θα αφαιρεθει απο την επομενη καρτα.

Πρόταση μου: παρε ενα τηλ στο 13700 και ζητα φραγη δεδομένων. Σε 1-2 ώρες θα σου το εχουν τακτοποιήσει.

τελικα κανατε την φραγη? γατι εχω αγχωθει μην σας παρουν τα 0.61:lol::p:D

μόνο σε μένα γίνεται η είναι γενική αυτή η βλακεια που όταν καλείς το 13800 ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ σου λέει πρώτα πόσα λεπτά, σμσ, data σου μένουν;; τι βλακεια είναι αυτή;; δεν θέλω τα ξέρω τι μου μένει ηλιθια wind!

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Αν αφήσεις τα δεδομένα ανοικτά θα σε χρεώσει το daily internet και θα μηδενίσει το υπόλοιπο.

Το daily internet είναι 1.2€ και εγώ έχω μόνο 0.61€.

μόνο σε μένα γίνεται η είναι γενική αυτή η βλακεια που όταν καλείς το 13800 ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ σου λέει πρώτα πόσα λεπτά, σμσ, data σου μένουν;; τι βλακεια είναι αυτή;; δεν θέλω τα ξέρω τι μου μένει ηλιθια wind!

Το 13800 ειναι εξυπηρέτηση πελατών με χρέωση. Μήπως εννοείς το 1265 ή το 1268?

Το 13800 ειναι εξυπηρέτηση πελατών με χρέωση. Μήπως εννοείς το 1265 ή το 1268?
όχι το 13800 εννοώ. παίρνεις σου λέει ότι δεν χρεώνεσαι όσο ακούς το αυτοματοποιημενο μήνυμα και μετά αρχίζει να λέει πόσα ευρώ έχεις υπόλοιπο, πόσα λεπτά κλπ σου μένουν.

Edited by ilka71

Καλησπέρα, παιδιά να ρωτήσω, τα 20 σμσ προς όλους του log n win, μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην Ε.Ε; πχ να στείλω σμσ σε ελληνικό νούμερο στην Ελβετία; ευχαριστώ.

Καλησπέρα, παιδιά να ρωτήσω, τα 20 σμσ προς όλους του log n win, μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην Ε.Ε; πχ να στείλω σμσ σε ελληνικό νούμερο στην Ελβετία; ευχαριστώ.
Αν είναι ελληνικό το νούμερο είναι σαν να το στέλνεις Ελλάδα, ανεξάρτητα που βρίσκεται το κινητό.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova