Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα έκανα online ανανέωση 10 ευρώ και μου ήρθε αυτό το μήνυμα με ταυτόχρονη αφαίρεση 10 ευρώ από το υπόλοιπο μου. Έχει έρθει σε κανέναν άλλο?

https://app.box.com/s/7cfdcgjfgjvx69vqffusfbbn9l9a1fdo

Edited by dimitris2003

Σήμερα έκανα online ανανέωση 10 ευρώ και μου ήρθε αυτό το μήνυμα με ταυτόχρονη αφαίρεση 10 ευρώ από το υπόλοιπο μου. Έχει έρθει σε κανέναν άλλο?

https://app.box.com/s/7cfdcgjfgjvx69vqffusfbbn9l9a1fdo

Ποιο είναι το μήνυμα,δεν φαίνεται κάτι.

Τώρα πρέπει να φαίνεται.

Ναι δεν υπάρχει κάτι παράξενο σε αυτό το μήνυμα. Σου έκανε την κλασική τετραμηνιαία χρέωση για την υπηρεσία των 300 λεπτών προς όλους που κάποτε ήταν δωρεάν για "πάντα". Απλά επειδή το έκανες τον Αύγουστο και λέει ότι η προσφορά επεκτάθηκε μέχρι τον Αύγουστο, λογικά θα σου πάρει και άλλο δεκάρικο τον επόμενο μήνα για την επέκταση της προσφοράς από Σεπτέμβρη μέχρι Δεκέμβριο.

Επίσης από το Νοέμβρη αναφέρει η ανακοίνωση που βγήκε πριν λίγες μέρες ότι καταργείται αυτή η χρέωση και θα υπάρχει χρέωση κάθε μήνα... Θα δείξει.....

Ναι έχεις δίκιο με μπέρδεψε το γεγονός ότι είναι ήδη 27 Αυγούστου. Για το τρίτο τετράμηνο όμως θα πάρει το δεκάρικο για επέκταση μέχρι Δεκέμβρη και θα το διακόψει το Νοέμβρη; Κάτι δεν μου κολλάει καλά.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι δεν υπάρχει κάτι παράξενο σε αυτό το μήνυμα. Σου έκανε την κλασική τετραμηνιαία χρέωση για την υπηρεσία των 300 λεπτών προς όλους που κάποτε ήταν δωρεάν για "πάντα".

Αυτή η "προσφορά" ενεργοποιείται σε όλους με κάθε ανανέωση των €10 και πάνω; :mad:

Εγώ π.χ. που είμαι σε Free2Surf και είχα ζητήσει κάποτε να απενεργοποιηθεί η "προσφορά" των €8,5 που μου είχαν τραβήξει αυθαίρετα από το υπόλοιπο (και όντως από τότε δεν μου τραβάει τίποτα μετά από δεκάευρη ανανέωση) υπάρχει περίπτωση να χρεωθώ μετά από την ανανέωση χρόνου ομιλίας €10 που θα κάνω αρχές Σεπτέμβρη;

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Αυτή η "προσφορά" ενεργοποιείται σε όλους με κάθε ανανέωση των €10 και πάνω; :mad:

Εγώ π.χ. που είμαι σε Free2Surf και είχα ζητήσει κάποτε να απενεργοποιηθεί η "προσφορά" των €8,5 που μου είχαν τραβήξει αυθαίρετα από το υπόλοιπο (και όντως από τότε δεν μου τραβάει τίποτα μετά από δεκάευρη ανανέωση) υπάρχει περίπτωση να χρεωθώ μετά από την ανανέωση χρόνου ομιλίας €10 που θα κάνω αρχές Σεπτέμβρη;

Όχι, αυτό αφορά όσους έχουν free2talk.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

με αλλαγη πακετου απο Q σε f2g και αναποδα μεταφερεται και το υπολοιπο της καρτας?

Όχι, θα χαθεί.

Παύλος Παυλίδης 

Ναι έχεις δίκιο με μπέρδεψε το γεγονός ότι είναι ήδη 27 Αυγούστου. Για το τρίτο τετράμηνο όμως θα πάρει το δεκάρικο για επέκταση μέχρι Δεκέμβρη και θα το διακόψει το Νοέμβρη; Κάτι δεν μου κολλάει καλά.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι γιαυτο είπα "θα δείξει.." περιμένουμε να δούμε

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κοιτάξτε πότε λήγει η δεύτερη προσφορά...

Τυπογραφικό λάθος να φανταστώ, έτσι;

https://ibb.co/5M3MdyN

Ε μάλλον :)

Είχε συμβεί και παλαιότερα.

Παύλος Παυλίδης 

Δεν είναι απίθανο να πληρώνουμε τα 15gb 10€ σαν σούπερ προσφορά το 2050, Ελλάδα είσαι χαχαχαχα.

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα για το το 8+2G με 10€ ?

Όχι, η προσφορά ισχύει μέχρι τις 9/9.

https://www.wind.gr/f2g/gr/paketa/data/summer-offer-1/

Παύλος Παυλίδης 

Όχι, η προσφορά ισχύει μέχρι τις 9/9.

https://www.wind.gr/f2g/gr/paketa/data/summer-offer-1/

Έχεις δίκιο! Ευχαριστώ !

----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παίρνω κάθε μήνα τα 120' από συνδυασμό σταθερου-κινητου αλλά έχω ΜΗΔΕΝ υπόλοιπο. Θα μου το δώσουν ?

Έχεις δίκιο! Ευχαριστώ !

----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παίρνω κάθε μήνα τα 120' από συνδυασμό σταθερου-κινητου αλλά έχω ΜΗΔΕΝ υπόλοιπο. Θα μου το δώσουν ?

Αν είναι ενεργό το νούμερο θα στα δωσουν.

Είναι μηδενικό επειδή τελείωσε κατά τη χρήση ή επειδή έληξε το δίμηνο της ανανέωσης?

Είναι μηδενικό επειδή τελείωσε κατά τη χρήση ή επειδή έληξε το δίμηνο της ανανέωσης?

ΟΧΙ, το δίμηνο δεν έληξε. Απλά, δεν είχα MB και μηδένισε το υπόλοιπο.

Θα στα δώσει κανονικά και με μηδενικό υπόλοιπο θα μπορείς να τα χρησιμοποιείς κανονικά. Αν έχεις ΜΒ, για να τα χρησιμοποιήσεις θέλεις 0,01€.

Σήμερα έκανε ανανέωση 10€ ο πατέρας μου και του τράβηξε το τέλος ανανέωσης f2talk. Απορώ με πιο δικαίωμα εκεί στη wind σε χρεώνουν για μια 4μηνη υπηρεσία και ταυτόχρονα αποφασίζουν σε δύο μήνες να σου την κόψουν 1/11 δηλαδή. Η λογική λέει ότι πρέπει να επιστραφεί το μισό ποσό πίσω. Μετά από 10 χρόνια στη wind ήρθε η ώρα για φορητότητα σε άλλη εταιρία μιας και δεν έχουμε κανένα απολύτως πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. 8 κινητά θα φύγουν της οικογένειας. Ας πρόσεχαν εκεί στη wind. Edited by snapp

TCL 40 NXTPAPER

Εδώ και λίγη ώρα δεν ανοίγει η εφαρμογή.

Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος;

Edit : Διορθώθηκε τελικά.

Edited by p_k

Παύλος Παυλίδης 

Σήμερα έκανε ανανέωση 10€ ο πατέρας μου και του τράβηξε το τέλος ανανέωσης f2talk. Απορώ με πιο δικαίωμα εκεί στη wind σε χρεώνουν για μια 4μηνη υπηρεσία και ταυτόχρονα αποφασίζουν σε δύο μήνες να σου την κόψουν 1/11 δηλαδή. Η λογική λέει ότι πρέπει να επιστραφεί το μισό ποσό πίσω. Μετά από 10 χρόνια στη wind ήρθε η ώρα για φορητότητα σε άλλη εταιρία μιας και δεν έχουμε κανένα απολύτως πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. 8 κινητά θα φύγουν της οικογένειας. Ας πρόσεχαν εκεί στη wind.

για εμενα καταργησε το το free to talk και γυρνα το στο free to surf που ειναι δωρεαν . και ενεργοποιησε το πακετο με τα 8,5 ευρω που μεταφερονται τα mb στον επομενο μηνα.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova