jimmiss Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Για όποιον θέλει να διαβάσει το σύνδεσμο που επισυνάπτει ο φίλος από πάνω, εδώ έχει μετάφραση. Εντάξει, γενικά πιστεύω πως είναι λίγο δύσκολο να την πατήσεις έτσι. Πρέπει ................................. Για τα παιδιά δεν είναι τίποτα "δύσκολο". Ο ενήλικας κάποια στιγμή (πχ καθώς παίζει) θα καταλάβει ότι κάτι πάει στραβά. Το παιδί; Yes....yes...θα πατά σε όλα και θα του αρέσει (αυτό το παιχνίδι). Νομίζω ότι όποιος διαπιστώσει κάτι τέτοιο (χωρίς sms, μόνο απ'το app) πρέπει να ενημερώσει το Συνήγορο του καταναλωτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Είσαι σίγουρος ότι αν έχεις εγκαταστήσει κάποια "περίεργη" εφαρμογή, εκτός επισήμου store, δεν ευθύνεσαι για κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Στη λίστα του μεταφρασμένου κειμένου αναφέρεται και αυτή ως υπηρεσία προστιθέμενης αξίας: Internet Q, Athens (Greece) Και είναι πάρα πολλές Κυπριακής προέλευσης. Μου έκανε εντύπωση αυτό (όχι ότι δεν το'ξερα): "Taste a Premium service, for example, 4.99 EUR, so it is quite possible that your wireless service provider only has to pay an amount of EUR 2.00 to the third party for this purpose. He then provides this service on your cell phone bill and calls for this 4.99 EUR. That is, he makes a profit of 2.99 EUR." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Σε όλες τις υπηρεσίες πενταψηφίων ο πάροχος (π.χ.η WIND ) κρατάει 40 % και 60 % αποδίδει στην εταιρεία που χρησιμοποιεί τα νουμερα. Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί και με παραπομπή στον αξιόπιστο φορέα πενταψηφίων M-stat ο οποίος δεν έχει εμπλακεί σε απάτες. http://www.m-stat.gr/el/premium-sms/ ( Το ελάχιστο μερίδιο των εσόδων από το PSMS για τον πελάτη μας ξεκινά από 50% και αυξάνεται, όσο αυξάνεται η “κίνηση” των PSMS. Σύμφωνα με τους κανονισμούς των ρυθμιστικών φορέων, το 40% του τέλους των SMS αποδίδεται στους τηλεπικοινωνιακούς φορείς. ) Το πρόβλημα όμως δεν είναι στην Wind, τέτοιες υπηρεσίες που σε χρεώνουν απευθείας χωρίς να στείλεις μήνυμα στην Ελλάδα παρέχει μόνο η Vodafone μέσω της ξεχασμένης υπηρεσίας Vodafone live, όπου μπορείς να χρεωθείς χωρίς να στείλεις εσύ μήνυμα , παίρνουν την συγκατάθεση σου κατευθείαν από την σελίδα. Συγνωμη για το offtopic αλλά αφού άνοιξε η συζήτηση πρέπει να ενημερωθούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Χρεωθηκες για daily internet και στο επιστρεψανε ως μπονους,ειναι η νεα τακτικη της εταιριας. Το επιστρεφουν αλλά δεν μπορεις με αυτό να αγοράσεις πακέτα. Το daily internet δεν θα είχε sms ειδοποίησης ότι ενεργοποιήθηκε; Δεν ήρθε κάτι. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 κανονικά θα έπρεπε. Απο το οτι αφαιρεθηκε 1 ευρω απο το υπολοιπο και επεστρεψε σαν μπονους εβγαλα το συμπερασμα γιατι αυτο ακριβως γινεται πλεον με το ημερησιο ιντερνετ.Τωρα αν ειναι κατι αλλο, μονο η εξυπηρετηση μπορει να στο πει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Το daily internet δεν θα είχε sms ειδοποίησης ότι ενεργοποιήθηκε; Δεν ήρθε κάτι. Δεν στέλνουν καμία ειδοποίηση. Την άλλη μέρα απλός σου περνουν το ευρώ. Την προηγούμενη εβδομάδα με χρέωσαν έτσι 3 διαδοχικές μέρες, χωρίς να έχω κάνει καμία χρήση δεδομένων όντας συνδεμένη συνέχεια σε wifi. Αποτέλεσμα : κλείδωμα δεδομένων στο 1260 και αίτημα για επιστροφή των ευρώ στο κανονικό διαθέσιμο υπόλοιπο. Είμαι σε αναμονή της επιστροφής και μόλις τελειώσω το υπόλοιπο μου θα κάνω το νούμερο μου φορητοτητα αλλού. Μέσα σε 2 μήνες είναι η 3η φορά που χρεώνουν από μόνοι τους διάφορα! Έχει καταντήσει κουραστικό όλο αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 ίσως έμεινα πίσω, αλλά 10 euro για νέο αριθμό καρτοκινητού :lol::lol: ; Αυτούς στην καμάρα γιατί τους έχετε και τα δίνουν με 1 ευρώ ; Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 ίσως έμεινα πίσω, αλλά 10 euro για νέο αριθμό καρτοκινητού :lol::lol: ; Αυτούς στην καμάρα γιατί τους έχετε και τα δίνουν με 1 ευρώ ; Παρε το νέο νούμερο από το σαιτ της WIND. Τα 10 που δίνεις σου δίνει και μια καρτουλα ανανέωσης ίδιας αξίας άρα δεν χρεωνεσαι κάτι Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bynoname Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 (edited) 1000 λεπτά προς wind/Q δίνουν πάλι.. :D Edited August 1, 2016 by bynoname Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Το surfing weekend που δίνει 20480ΜΒ με 5€ τί είναι; Μόνο για σαββατοκύριακα; Διάρκεια 32μέρες μέσω του app. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Παρε το νέο νούμερο από το σαιτ της WIND. Τα 10 που δίνεις σου δίνει και μια καρτουλα ανανέωσης ίδιας αξίας άρα δεν χρεωνεσαι κάτι Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, μάλλον αυτό θα κάνω για ένα συγγενικό πρόσωπο...γιατί μου φάνηκε πολύ αστείο πραγματικά να θέλουν 10 ευρώ για έναν αριθμό σύνδεσης καρτοκινητού. Τι έγινε, μπουκώσαν τα συστήματα και χρεώνουν ότι θέλουν ; ;) Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Ναι, μάλλον αυτό θα κάνω για ένα συγγενικό πρόσωπο...γιατί μου φάνηκε πολύ αστείο πραγματικά να θέλουν 10 ευρώ για έναν αριθμό σύνδεσης καρτοκινητού. Τι έγινε, μπουκώσαν τα συστήματα και χρεώνουν ότι θέλουν ; ;) Το ίδιο αστείο μου φάνηκε και μένα όταν πήγα πρόσφατα να πάρω αριθμό από τη Wind(για συγγενη και γω) έχοντας την εντύπωση ότι είναι ακόμα δωρεάν.Και δεν μπορούσα να το συνηδητοποιησω όταν μου έλεγε η κοπέλα ότι κοστίζει 10€ χωρίς να έχει μέσα χρόνο.Ακριβοτερο και από την Κοσμοτε.Τουλαχιστον υπάρχει και η online αίτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 (edited) 1000 λεπτά προς wind/Q δίνουν πάλι.. :D πως τα δίνουν? Το surfing weekend που δίνει 20480ΜΒ με 5€ τί είναι; Μόνο για σαββατοκύριακα; Διάρκεια 32μέρες μέσω του app. μια φορά τα δίνεις τα 5 ευρώ? edit ok τα γραφει εδω https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/surfing-weekends/ Edited August 1, 2016 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Δηλαδή με 5 ευρώ που θα πληρώσεις μια φορά έχεις 20 gb συνολικά που θα ισχύουν για 16 συνεχόμενα Σαββατοκύριακα; Μια και στις παρατηρήσεις αναφέρεται ότι η προσφορά αποδίδει 20 GB με διάρκεια 32 ημέρες & κόστος 5€. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Κανονικά η wind θα έπρεπε να δίνει δωρεάν το πακέτο αυτό γιατί με τη κάλυψη που έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Για κάποιον που θέλει πολλή ομιλία και πολλά sms προς όλους, ποιά είναι τα ιδανικότερα πακετά ή συνδυασμός πακέτων με μια κάρτα δέκα ευρώ; Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Δηλαδή με 5 ευρώ που θα πληρώσεις μια φορά έχεις 20 gb συνολικά που θα ισχύουν για 16 συνεχόμενα Σαββατοκύριακα; Μια και στις παρατηρήσεις αναφέρεται ότι η προσφορά αποδίδει 20 GB με διάρκεια 32 ημέρες & κόστος 5€. Εγω νομίζω ότι εννοεί 32 ημερολογιακές μέρες. Αν κάποιος το ενεργοποιήσει 31/8 ειναι ακριβώς 5 σαββατοκύριακα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Για κάποιον που θέλει πολλή ομιλία και πολλά sms προς όλους, ποιά είναι τα ιδανικότερα πακετά ή συνδυασμός πακέτων με μια κάρτα δέκα ευρώ; Με 5€ 300' προς όλους και 200' προς wind με το πακέτο μέσω app και την ίδια μέρα ενεργοποιείς το turbo από το pc 100sms προς όλους με 2€ και δώρο 50'+50sms προς wind (το δώρο έχει διάρκεια 15μερες). Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 (edited) Εγω νομίζω ότι εννοεί 32 ημερολογιακές μέρες. Αν κάποιος το ενεργοποιήσει 31/8 ειναι ακριβώς 5 σαββατοκύριακα Ναι, αυτό φαίνεται πιο σωστό. Αν το ενεργοποιήσω όμως πχ. σήμερα; Η προσφορά θα ισχύει για όσα Σαββατοκύριακα υπάρχουν στις επόμενες 32 ημέρες; Edited August 1, 2016 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Λογικά ναι. ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1000 λεπτά προς wind/Q δίνουν πάλι.. :D τελικά τι είναι αυτό ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 πήρα την εξυπηρέτηση να ρωτήσω τι ισχύει για τα δεδομένα στην περιαγωγή και μου είπαν ότι καταναλώνονται τα δεδομένα του πακέτου μας ΣΥΝ μια χρέωση ανά kb η οποία βγαίνει στα 6.20€ ανά 100 mb! ακριβά δεν είναι; Δεν λέγανε ότι δεν θα υπάρξουν έξτρα χρεώσεις πλέον; Sent via Zopo Speed Plus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Έχω λεπτά που ληγουν αύριο και όταν μιλάω χαλάει απο τα λεπτά που ληγουν σε 30 μέρες.. Ελεος.Τα χουμε πει,τα χουμε ξαναπεί αλλά είναι πολύ σπαστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user3650 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160803/8a6eebbffd8717c755b4eb5713819dc4.jpg Μου ήρθε αυτό, λέει για 5gb με 5 ευρώ, αλλά στο μήνυμα να γράψεις 1,5 gb Το έχει δοκιμάσει κάποιος; δίνει ότι λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Εδώ και 7 μέρες έχουμε λάβει 1 κάρτα SIM Mobile Broadband από τη WIND, που μας δίνει 1GB δώρο κάθε μήνα σε συνδυασμό με τη σταθερή, αλλά ακόμα δεν έχει σήμα, γιατί μάλλον δεν έχει ενεργοποιηθεί! Τι πρέπει να κάνουμε; Υ.Γ. Το Mobile Broadband ανανεώνεται με κάρτα, μια φορά το χρόνο, οπότε είμαι ontopic. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts