Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μακαρι να το αντιγραψει κ η vodafone να μετακομισουμε.

χρόνια εχει να υπαρξει μεγαλη προσφορα απο τις εταιριες

Δηλαδή οι τυχεροί που έχουμε τα νουμερα με την προσφορά 300λεπτά για κάθε ανανέωση απο 10 ευρώ... θα παίρνουμε τώρα 600 λεπτα προς όλους; Πω πω πω!

Καλημέρα.Αυτο θα ήταν φανταστικό αλλα δεν νομίζω να γινεται σε όσους ήδη έχουν τη προσφορα εκτός αν η Wind εχει κάνει κάτι τόσο υπέροχο.Πήρα στο 1260 αλλα επειδή δεν έχω κάρτα λέει δεν επαρκεί για την κλήση... Αν το δοκίμασε κανεις που εχει ήδη την προσφορά ας μας πει.

Γεια σας. Μόλις επικοινώνησα με το 1260, από όπου με ενημέρωσαν, ότι η mega προσφορά θα ισχύει μόνο για όσους συνδρομητές F2G έχουν λάβει ή θα λάβουν το σχετικό μήνυμα, ανεξάρτητα από την ύπαρξη ή μη άλλων προσφορών στη σύνδεσή τους (300' προς όλους, φοιτητικό). Η προσφορά θα λειτουργεί ως εξής: Από τη στιγμή που θα λάβει κάποιος το σχετικό μήνυμα, στην πρώτη ανανέωση από 10 ευρώ και άνω που θα πραγματοποιήσει, θα λάβει 300' προς όλους για 30 ημέρες, με αφαίρεση 8 ευρώ από τα χρήματα της ανανέωσης (δηλαδή θα χάσει σχεδόν όλο το ποσό της πρώτης δεκάευρης ανανέωσης). Στη συνέχεια, κάθε μήνα και χωρίς καμία χρέωση ή προϋπόθεση ανανέωσης, θα λαμβάνει 300' προς όλους για 30 ημέρες, έως το τέλος του 2016.

Γεια σας. Μόλις επικοινώνησα με το 1260, από όπου με ενημέρωσαν, ότι η mega προσφορά θα ισχύει μόνο για όσους συνδρομητές F2G έχουν λάβει ή θα λάβουν το σχετικό μήνυμα, ανεξάρτητα από την ύπαρξη ή μη άλλων προσφορών στη σύνδεσή τους (300' προς όλους, φοιτητικό). Η προσφορά θα λειτουργεί ως εξής: Από τη στιγμή που θα λάβει κάποιος το σχετικό μήνυμα, στην πρώτη ανανέωση από 10 ευρώ και άνω που θα πραγματοποιήσει, θα λάβει 300' προς όλους για 30 ημέρες, με αφαίρεση 8 ευρώ από τα χρήματα της ανανέωσης (δηλαδή θα χάσει σχεδόν όλο το ποσό της πρώτης δεκάευρης ανανέωσης). Στη συνέχεια, κάθε μήνα και χωρίς καμία χρέωση ή προϋπόθεση ανανέωσης, θα λαμβάνει 300' προς όλους για 30 ημέρες, έως το τέλος του 2016.

Δλδ όποιος λάβει το sms της "mega προσφοράς της Wind":

Η πρώτη κάρτα >10€ που θα βάλει του αφαιρεί 8€

και

αμέσως έχει 300΄ όλους για 30 μέρες

και

{χωρίς να βάλει άλλη "κάρτα">10€ ???}-->300΄ όλους κάθε μήνα για όλο το 2016??

Δλδ (αν λάβει το "mega sms" της Wind) με -8€ {αφού βάλει κάρτα >10€} θα έχει για όλο το 2016 κάθε μήνα 300΄ όλους:

Δλδ όποιος λάβει το sms της "mega προσφοράς της Wind":

Η πρώτη κάρτα >10€ που θα βάλει του αφαιρεί 8€

και

αμέσως έχει 300΄ όλους για 30 μέρες

και

{χωρίς να βάλει άλλη "κάρτα">10€ ???}-->300΄ όλους κάθε μήνα για όλο το 2016??

Δλδ (αν λάβει το "mega sms" της Wind) με -8€ {αφού βάλει κάρτα >10€} θα έχει για όλο το 2016 κάθε μήνα 300΄ όλους:

Διάβασε λίγο παραπάνω και θα δεις οτι δεν είναι ακριβώς έτσι.

TCL 40 NXTPAPER

Διάβασε λίγο παραπάνω και θα δεις οτι δεν είναι ακριβώς έτσι.

Ετσι ακριβώς ειναι, με μονη διαφορά οτι προφανώς πρέπει να κανεις μια ανανέωση στο 6μηνο ή 3μηνο για να μη λήξει το νούμερο

Δεν είναι έτσι ,

Νομίζει ότι δεν θα ξαναβάλει κάρτα ενώ η προσφορά λέει "στην πρώτη κάρτα κάθε μήνα από 10 ευρώ"

Απ' ότι κατάλαβα και εγώ, σε όσους έρθει το μήνυμα, την πρώτη φορά που θα βάλουν 10 ευρώ, θα πάρουν 300 λεπτά προς όλους αλλά θα τους αφαιρεθεί από το υπόλοιπο που έχουν στην κάρτα 8 ευρώ, την πρώτη και μόνο φορά. Από εκεί και πέρα, στην πρώτη ανανέωση από 10 ευρώ και πάνω κάθε μήνα, θα παίρνουν 300 λεπτά προς όλους και τα 10 ευρώ θα μένουν στην κάρτα. Τον επόμενο μήνα δηλαδή μπορούν να αγοράσουν κάποιο πακέτο από τα 10 ευρώ που έχουν στην κάρτα. Δηλαδή για κάποιον που κάνει μία συντηρητική χρήση ομιλίας μόνο (όπως η γυναίκα μου και ελπίζω να της έρθει το μήνυμα), με 10-12 ευρώ, θα περνάει τρεις μήνες. Τον πρώτο μήνα θα έχει τα 300 λεπτά και τους δύο επόμενους θα αγοράζει τα 200 λεπτά με 5 ευρώ. Πολύ καλή περίπτωση, έστω και για έναν χρόνο.

Να αναφέρω και ένα ακόμη θετικό της Wind που αφορά τους κάτοικους Πάτρας. Σήμερα το πρωί, ήμουν στη Veso Mare και καθώς άνοιξα τα δεδομένα στο F2G, είδα στο επάνω μέρος να έχει το σήμα 4G. Δοκίμασα λίγο γρήγορα μιας και δεν είχα πολύ χρόνο για να δω την ταχύτητα και μπορώ να πω, πως άνοιγαν οι σελίδες πιο γρήγορα από πριν. Επίσης μου φάνηκε πιο καθαρή και δυνατή και η φωνητική κλίση.

Απ' ότι κατάλαβα και εγώ, σε όσους έρθει το μήνυμα, την πρώτη φορά που θα βάλουν 10 ευρώ, θα πάρουν 300 λεπτά προς όλους αλλά θα τους αφαιρεθεί από το υπόλοιπο που έχουν στην κάρτα 8 ευρώ, την πρώτη και μόνο φορά. Από εκεί και πέρα, στην πρώτη ανανέωση από 10 ευρώ και πάνω κάθε μήνα, θα παίρνουν 300 λεπτά προς όλους και τα 10 ευρώ θα μένουν στην κάρτα. Τον επόμενο μήνα δηλαδή μπορούν να αγοράσουν κάποιο πακέτο από τα 10 ευρώ που έχουν στην κάρτα. Δηλαδή για κάποιον που κάνει μία συντηρητική χρήση ομιλίας μόνο (όπως η γυναίκα μου και ελπίζω να της έρθει το μήνυμα), με 10-12 ευρώ, θα περνάει τρεις μήνες. Τον πρώτο μήνα θα έχει τα 300 λεπτά και τους δύο επόμενους θα αγοράζει τα 200 λεπτά με 5 ευρώ. Πολύ καλή περίπτωση, έστω και για έναν χρόνο.

Να αναφέρω και ένα ακόμη θετικό της Wind που αφορά τους κάτοικους Πάτρας. Σήμερα το πρωί, ήμουν στη Veso Mare και καθώς άνοιξα τα δεδομένα στο F2G, είδα στο επάνω μέρος να έχει το σήμα 4G. Δοκίμασα λίγο γρήγορα μιας και δεν είχα πολύ χρόνο για να δω την ταχύτητα και μπορώ να πω, πως άνοιγαν οι σελίδες πιο γρήγορα από πριν. Επίσης μου φάνηκε πιο καθαρή και δυνατή και η φωνητική κλίση.

Κι'εγώ έτσι νόμιζα, αλλά η υπάλληλος του 1260 επέμενε, ότι τα 300' θα αποδίδονται αυτόματα κάθε μήνα, χωρίς προϋπόθεση ανανέωσης. Μου είπε ακόμη, ότι εύχονται και οι ίδιοι οι υπάλληλοι να τους έρθει το μήνυμα και ότι έχουν ενθουσιαστεί μ'αυτή την καινούργια "υπερπροσφορά", επειδή για πρώτη φορά, η εταιρεία προσφέρει κάτι πάρα πολύ καλό, σε τιμή πολύ χαμηλότερη του κόστους. Οπως και να έχει όμως, θέλω πολύ να μου έρθει αυτή η προσφορά, παρόλο που έχω φοιτητικό.

Κι'εγώ έτσι νόμιζα, αλλά η υπάλληλος του 1260 επέμενε, ότι τα 300' θα αποδίδονται αυτόματα κάθε μήνα, χωρίς προϋπόθεση ανανέωσης. Μου είπε ακόμη, ότι εύχονται και οι ίδιοι οι υπάλληλοι να τους έρθει το μήνυμα και ότι έχουν ενθουσιαστεί μ'αυτή την καινούργια "υπερπροσφορά", επειδή για πρώτη φορά, η εταιρεία προσφέρει κάτι πάρα πολύ καλό, σε τιμή πολύ χαμηλότερη του κόστους. Οπως και να έχει όμως, θέλω πολύ να μου έρθει αυτή η προσφορά, παρόλο που έχω φοιτητικό.

Αλλιώς (αν πρέπει να βάζεις >10€ "κάρτα" τους υπόλοιπους μήνες του 2016 ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΡΤΑ >10€)

δεν έχει κανένα συμφέρον για όσους έχουν γραφτεί ως το 2013 στην προσφορά (που διαφημιζόταν με το αλυσοπρίονο) για 300΄ όλους κάθε φορά που βάζεις κάρτα >10€, αφού θα αφαιρεί (ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΤΟ SUPER SMS!!) και 8€!!

Άλλωστε ισχύει και για όσους έχουν ήδη αυτή την προσφορά του 2013....

Πράγματι: Super προσφορά (έστω και για ένα μόνο χρόνο 2016).

Μου θυμίζει την προσφορά της Wind του 2010 με απεριόριστα προς 1 αριθμό Wind !!!!

Πάντα ευχάριστες εκπλήξεις απο τη Wind....

Ααααα και "προς όλους" αυτή η Mega προσφορά (χωρίς εισαγωγικά)!

Μάλλον μου "μυρίζει" χρύσωμα χαπιού για μείωση διάρκειας κάρτας - υπολοίπου στους 3 μήνες και πρακτικά στη Wind.

Αφού για να κάνεις χρήση αυτής της Mega προσφοράς θα πρέπει να βάλεις άλλα 3 10€υρα {30€ σε 3 κάρτες κάθε 3 μήνες} το 2016.

Όταν το δίκτυό της, ομολογουμένως, σε πάρα πολλές περιοχές είναι .... άστα!!

Αλήθεια, υπάρχει δυνατότητα σε 2G δίκτυο της Wind να κλειδώσω στο Edge {μπας και κατεβάσω κανά 0,01Mbps!!!} και να μη με "πετάει" σε G;

Χα χα!!!

Και αν είναι 3 10ευρα... Σύμφωνα με την ανακοίνωση θέλει 12, ενώ σύμφωνα με την τηλεφωνήτρια 3(έμμεσα)...

Και αν είναι 3 10ευρα... Σύμφωνα με την ανακοίνωση θέλει 12, ενώ σύμφωνα με την τηλεφωνήτρια 3(έμμεσα)...

Η "ανακοίνωση" δε στέκει λογικά. Δλδ {αν έπρεπε κάθε μήνα του 2016>10€ για 300' όλους κάθε μήνα} δεν προσφέρει σε τίποτα όσους έχουν ήδη την από 2013 προσφορά με το αλυσοπρίονο ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΡΤΑ 10€ (ΤΑ -8€ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΛΉΨΗ ΤΟΥ SMS ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ 10€ΥΡΗ ΚΑΡΤΑ!!).

link της ανακοίνωσης έχουμε;

Μάλλον άλλη μια παγαποντιά της Wind για να το φέρει από πίσω το 3μηνο {και πρακτικά}, όταν το Edge ψάχνεται με το κυάλι σε πολλές περιοχές της χώρας. Πιο γρήγορη "εφαρμογή" {του 3μηνου} στην οποία όλοι τη στηρίζουμε που διατηρεί ακόμα το 6μηνο. ΔΛΔ ΜΙΑ ΑΠ'ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ: ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ;

Μένει να δούμε την ακριβή διατύπωση ανακοίνωσης.

Εκτός αν το "δούμε" ως:

300΄ όλους με >10€{για όσους έχουν από το 2013}

+

300΄όλους με >10€, αρκεί να λάβεις το mega sms και να χρεωθείς 10€ (τα -8€ της πρωτης κάρτας μετά το sms).

----------------------------------------------

600΄όλους με >10€ , {για όσους έχουν από το 2013} αρκεί να λάβεις το mega sms και να χρεωθείς 10€ (τα -8€ της πρωτης κάρτας μετά το sms).

Οπότε να μένουν τα 8,93€ x (#μήνες που θα βάλεις >10€ το 2016) για "άλλη" χρήση (ΜΒ ή sms πακέτα).

Αλλά μετά τα 600΄ όλους τί άλλο θες;

Κατά τη γνώμη μου δε στέκει έτσι.

Και είναι "κόλπο" για υπόγειο πλασάρισμα του 3μηνου υπολοίπου και πρακτικά στη Wind.

Edited by jimmiss

Μού αφαιρέθηκαν 8 ευρώ χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα 10 λεπτά μετά πού έλαβα το sms... Προσοχή σε όλους...

Μού αφαιρέθηκαν 8 ευρώ χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα 10 λεπτά μετά πού έλαβα το sms... Προσοχή σε όλους...

α μάλιστα

άρχισαν το παλιό κόλπο να τραβάνε χρήματα.....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Απιστευτη αλητεια

[sIGPIC][/sIGPIC]

αντι να σε ρωτανε αν την θελεις την προσφορα στην ενεργοποιουν με το ετσι θελω και θελουν να σε κανουν να νιωθεις και τυχερος.:lol:

εχω βαρεθει να ζηταω τα χρηματα μου πισω καθε τρεις και λιγο,μονο αυτο εχω να πω... :mad:

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Απιστευτη αλητεια

Κλείστε τα κινητά (απενεργοποίηση) να μη σας έρθει το mega sms!!!!! Ρε που φτάσαμε.

Μπορείς να γράψεις:

α) τί ακριβώς έλεγε το mega sms;

β) πως κατάλαβες ότι αφαιρέθηκαν -8€; (σε ενημέρωνε άλλο sms μετά από 10 λεπτά ή καμιά ειδοποίηση και έτυχε να δεις το υπόλοιπό σου στο app της Wind;)

Αλήθεια: Mega li καθυστέρηση τα 10 λεπτά....Είχες χρόνο 10 ολόκληρα λεπτά να "αντιδράσεις"....χα χα!!

Μήπως είχες βάλει λίγο πιο πριν κάρτα 10€; Πού σε "θυμήθηκαν";;

Όλοι 5€υρες "κάρτες"...Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.!

Edited by jimmiss

2 ειναι οι πιθανές εκδοχές που κατάλαβα εγώ...

Με την αφαίρεση των 8 ευρώ εφάπαξ ή που θα έχεις για όλο το 2016 κάθε μήνα 300 λεπτά προς όλους, κάτι αντίστοιχο με το 1GB ιντερνετ της Q για το 2015

ή που σου αφαιρεί τα 8 ευρώ την πρώτη φορά για τα 300 λεπτά και απο τον επόμενο μήνα για να τα ξανα πάρεις αρκεί να βάλεις χρόνο ομιλίας ανεξαρτήτου ποσού (δηλαδή 5, 10, 15, 20 ευρώ) , αρκεί να βάλεις κάτι...

Στην πρώτη περίπτωση αξίζει, στην δεύτερη... εμμμ πάλι αξίζει :-)

[ f i l i p p o s ]

2 ειναι οι πιθανές εκδοχές που κατάλαβα εγώ...

Με την αφαίρεση των 8 ευρώ εφάπαξ ή που θα έχεις για όλο το 2016 κάθε μήνα 300 λεπτά προς όλους, κάτι αντίστοιχο με το 1GB ιντερνετ της Q για το 2015

ή που σου αφαιρεί τα 8 ευρώ την πρώτη φορά για τα 300 λεπτά και απο τον επόμενο μήνα για να τα ξανα πάρεις αρκεί να βάλεις χρόνο ομιλίας ανεξαρτήτου ποσού (δηλαδή 5, 10, 15, 20 ευρώ) , αρκεί να βάλεις κάτι...

Στην πρώτη περίπτωση αξίζει, στην δεύτερη... εμμμ πάλι αξίζει :-)

Και στις 2 περιπτώσεις απαιτεί..........3μηνη ανανέωση.

Πάει....έρχεται και δω στη Wind.

Περιμέναμε κάτι άλλο;

Με το σήμα της έτσι όπως είναι..δε θα μπορούσε να "περάσει" κάτι άλλο.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε: "Πολύ ξύπνια μυαλά εκεί στη Wind".

Όπως και να'χει την 3μηνη ανανέωση δεν θα την γλιτώσουμε, οπότε καλοδεχούμενη η προσφορά.

Στην πρώτη περίπτωση απλά θα ανανεώνεις κάθε 3ο μήνα και θα έχεις 900 λεπτά (300λεπτά για κάθε μήνα)

στην δεύτερη περίπτωση εαν θες να έχεις 300λεπτά θα πρέπει απλά να ανανεώνεις (εκτός του πρώτου μήνα) με όσο ποσό θέλεις, οποτε δεν σε νοιάζει εαν υπάρχει ή οχι 3μηνη υποχρεωτική ανανέωση

[ f i l i p p o s ]

Ωχ! Και πρέπει να βάλω χρήματα αύριο. Σε f2g;

Huawei Nova 5T

Αχ, δε μπορούσαν να μου αφαιρέσουν και μένα 8 ευρώ από τα 80 που έχω υπόλοιπο, και να μου δώσουν αυτή την πραγματικά σούπερ προσφορά? 3 μέτρα θα χοροπηδούσα από τη χαρά μου!

Παιδιά δεν έβαλα κάρτα δεν έκανα κίνηση...

Πάντα θυμάμαι το υπόλοιπο μού και είχα και sms με το υπόλοιπο κάρτας...

Μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών και σε 10 λεπτά μου ήρθε μυνημα ότι πιστωθηκαν 8 ευρώ. Τα χρήματα επέστρεψαν αλλά τι θα γίνει με όσους δεν το πειραν χαμπάρι ???

έχει ξαναγίνει αυτή η κομπίνα....

δεν βάζουν μυαλό εκεί στην wind

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova