Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κ εμενα μου ήρθε το ίδιο μυνημα.πηγα έβαλα δεκα ευρω κάρτα πηρα τα 300 λεπτά προς όλους όπως πάντα αλλα ούτε διπλασιάστηκε ο χρόνος μου κ δεν μου πέρασε κ το 1 Γκίκα ιντερνετ που μου έδινε κάθε μηνα με την πρωτη ανανέωση.εκανα ερώτηση στην wind k pεριμενω απάντηση.Ουσιαστικα κ δεν μου έδωσε τίποτα παραπάνω κ δε μου έδωσε κ το 1 Γκίκα

Tην ώρα που έβαλες την κάρτα,είπες στο κατάστημα να σου ενεργοποιήσει την υπηρεσία;

κ εμενα μου ήρθε το ίδιο μυνημα.πηγα έβαλα δεκα ευρω κάρτα πηρα τα 300 λεπτά προς όλους όπως πάντα αλλα ούτε διπλασιάστηκε ο χρόνος μου κ δεν μου πέρασε κ το 1 Γκίκα ιντερνετ που μου έδινε κάθε μηνα με την πρωτη ανανέωση.εκανα ερώτηση στην wind k pεριμενω απάντηση.Ουσιαστικα κ δεν μου έδωσε τίποτα παραπάνω κ δε μου έδωσε κ το 1 Γκίκα

Πριν μέρες την πάτησα και εγω και πηρα τηλ και κυβειπαν οτι το giga το παίρνεις Ανα ημερολογιακό μήνα.

Την πάτησα και εγώ σήμερα που μου δέσμευσε τα 10 ευρώ και ουσιαστικα για να κάνω την δουλειά μου με πακέτα θα πρέπει να δώσω αλλα 10 ευρώ για να μπορώ να ενεργοποιήσω! Τους πήρα πρίν λίγο τηλέφωνο , για να με βγάλουν απο την παραπλανητική προσφορά και να μπούν στο λογαριασμό μου κανονικά το ποσο των 10€ - φπα όπως έκανα δηλαδή μέχρι πριν λίγο καιρό.

Τα εχει αυτα η Wind, τι να κανουμε. Προσοχη. Οντως αυτο με τα 10 για 6μηνες ειναι μεγαλη απατη.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Το 1gb δώρο με κάθε ανανέωση από 10 ευρώ συνεχίζεται κανονικά; Ισχύει και για ανανεώσεις με κάρτα;

Ελπίζω να ισχύει με την κάρτα για να μην τρέχω με την "προσφορά" της wind.

Το 1gb δώρο με κάθε ανανέωση από 10 ευρώ συνεχίζεται κανονικά; Ισχύει και για ανανεώσεις με κάρτα;

Ελπίζω να ισχύει με την κάρτα για να μην τρέχω με την "προσφορά" της wind.

Μόνο online

http://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/ananeosi-hronou-omilias/online-ananeosi-hronou-omilias/

Edited by Vasileios

κάτω κάτω αν δεις στις διευκρινίσεις γράφει:

Το Bonus Ανανέωσης ισχύει για ανανεώσεις μέσω των καταστημάτων και online (με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα ή μέσω PayPal)

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

Τα εχει αυτα η Wind, τι να κανουμε. Προσοχη. Οντως αυτο με τα 10 για 6μηνες ειναι μεγαλη απατη.

Ρε παιδία που ακριβώς την είδατε την απάτη??

Το γεγόνος οτι MONO στην πρώτη ανανεώση δεν μπορείς να αγοράσεις πακέτο..δεν είναι κάτι κακό.

Ουτός η αλλώς στις ανανέωσεις απο τα καταστήματα σου δίνει 1GB δώρο + τα 300' προς ολούς που έχεις + το Bonus που μπορείς να το κάνεις οτι θές. Στην τελική ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!!

ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

Δεν έχουν όλοι τα 300 λεπτά που αναφέρεις. Εκτός αν γι αυτούς δεν ισχύει η προσφορά, οπότε κατάλαβα εγώ λάθος.

Απάτη γενικά ονομάζεται το να σου παρουσιάζουν τα πράγματα διαφορετικά από ότι είναι με σκοπό να κερδίσουν αυτοί και να χάσεις εσύ.

Από την στιγμή που δεν σε ενημερώνουν ότι θα βάλεις χρήματα και δεν θα μπορείς να αγοράσεις πακέτο , τάζοντας σου άχρηστους διπλασιασμούς είναι ΑΠΑΤΗ με κεφαλαία γράμματα.

έτσι είναι.. και το μηνυματάκι έγραφε επίσης ενημερώσου σε ένα κατάστημα και μόνο ενημέρωση δεν έκαναν για τους όρους.. όλοι το κατάλαβαν εκ των υστέρων και σε κάποιους είπαν παραπλανητικά ότι ο μπόνους διπλασιασμός είναι για πάντα ή ότι εννοείται πως μπορούν να ενεργοποιήσουν πακέτο.. δεν ξέρω αν όντως είναι τόσο άσχετοι οι υπάλληλοι της wind ή τους έχουν πει να προωθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν αυτήν την προσφορά..

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

Καλά μιλάμε για τρελή απάτη από τη wind :confused::confused: Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια, πιστεύω έγινε κάποιο λάθος και επειδή δε μπορούν να το διορθώσουν λένε αυτές τις βλακείες :worry:

Τι πρεπει να ενεργοποιήσω;

TO F2G ΓIOPTAZEI & ΣOY ΔIΠΛAΣIAZEI THN 1H KAPTA 10€ KAΘE MHNA ΓIA 6 MHNEΣ! ENEPΓOΠOIHΣE TO ΣE 1 KAT/MA WIND EΩΣ 15/11 & ΠAPE ΔΩPO 300Λ ΠPOΣ OΛOYΣ & 1GB!

Take five..

Το Bonus ανανεώσης απο τα καταστήματα ισχύει κανονικά..δεν χάνεται με την προσφορά.

Καλημέρα.Τους έστειλα χθες inbox για την προσφορά και πήρα την εξής απαντηση:"Καλημερα Γιωργο.Μπορείς να ενεργοποιήσεις την προσφορά μέσα από 1 κατάστημα WIND/ Public ή καλώντας στο 1260. Με την ενεργοποίηση, αποδίδονται αυτόματα επιπλέον της ανανέωσης και Bonus χρόνος ομιλίας 10€ και για τους επόμενους 5 μήνες. Tα 10€ της ανανέωσης, μόνο για τον 1ο μήνα, έχουν διάρκεια 30 ημέρες & δεν ισχύουν για αγορά πακέτων & προς υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Στους επόμενους 5 μήνες, τα 10€ της ανανέωσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά για οποιαδήποτε χρήση & έχουν διάρκεια 6 μήνες. Στη διάθεσή σου."

Τα συμπερασματα δικα σας!! :)

Δεν έχουν όλοι τα 300 λεπτά που αναφέρεις. Εκτός αν γι αυτούς δεν ισχύει η προσφορά, οπότε κατάλαβα εγώ λάθος.

Η προσφορά ισχύει μονο για αυτούς που στις 2 πρώτες ανανεώσεις κερδίζουν 300 λεπτα.

Μιλήσα με εκπροσώπο της Wind και μου το είπε.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι πρεπει να ενεργοποιήσω;

TO F2G ΓIOPTAZEI & ΣOY ΔIΠΛAΣIAZEI THN 1H KAPTA 10€ KAΘE MHNA ΓIA 6 MHNEΣ! ENEPΓOΠOIHΣE TO ΣE 1 KAT/MA WIND EΩΣ 15/11 & ΠAPE ΔΩPO 300Λ ΠPOΣ OΛOYΣ & 1GB!

Μου ηρθέ και εμένα αυτο το μύνημα. και το εκάνα ηδη. πηγαίνε σε ενα καταστήμα να το ενεργοποιήσεις.

Σου δίνει κάθε μήνα στην πρώτη ανανέωση εκτος απο τα 300 λεπτα που ηδή παιρνεις και το bonus ανανεώσης μέσα απο τα καταστήματα του 1gb, επιπλέον 10€ bonus. απλά ΜΟΝΟ στην πρωτή ανανεώση που θα κάνεις δεν μπορείς να αγοράσεις πακετο. στις επομενες θα μπορείς κανονικά.

Ωραια ολα αυτα..Σε περιπτωση ομως που καποιο μηνα εγω δεν βαλω καθολου καρτα και βαλω τον αμεσως επομενο θα μου δωσουν το μπονους; Δηλαδη αν δεν πεσει το 10αρικακι μηπως χανεται μετα το μπονους;

Βαζω καρτα μηνα παρα μηνα, οποτε αν ισχυει κατι τετοιο δεν με συμφερει η προσφορα τους

Ωραια ολα αυτα..Σε περιπτωση ομως που καποιο μηνα εγω δεν βαλω καθολου καρτα και βαλω τον αμεσως επομενο θα μου δωσουν το μπονους; Δηλαδη αν δεν πεσει το 10αρικακι μηπως χανεται μετα το μπονους;

Βαζω καρτα μηνα παρα μηνα, οποτε αν ισχυει κατι τετοιο δεν με συμφερει η προσφορα τους

Τους το ρώτησα και γω αυτό και περιμένω απαντηση...οταν το δουν.Ειναι πολυ εύστοχη η ερώτηση,ελπίζω να ισχύει το δώρο καθε μήνα χωρις προϋπόθεση ανανέωσης.

Λοιπον συμπερασμα: 1)τα πρωτα 10 ευρω μπορουμε να τα χρησιμοποιησουμε μετα απο 1 μηνα για αγορα πακετων.

2) απο τον δευτερο μηνα και μετα τα χρηματα που βαζουμε εμεις τα εχουμε στη διαθεση μας αμεσα για αγορα πακετων.

3) με τα χρηματα που μας κανει δωρο η γουιντ δεν μπορουμε να αγορασουμε πακετα.

Αρα (για μενα μιλαω παντα) δεν αξιζει τον κοπο.

Λοιπον συμπερασμα: 1)τα πρωτα 10 ευρω μπορουμε να τα χρησιμοποιησουμε μετα απο 1 μηνα για αγορα πακετων.

2) απο τον δευτερο μηνα και μετα τα χρηματα που βαζουμε εμεις τα εχουμε στη διαθεση μας αμεσα για αγορα πακετων.

3) με τα χρηματα που μας κανει δωρο η γουιντ δεν μπορουμε να αγορασουμε πακετα.

Αρα (για μενα μιλαω παντα) δεν αξιζει τον κοπο.

Το ίδιο πιστεύω και εγώ. Προσωπικά δεν θα με βόλευε αυτή η προσφορά. Μάλιστα έπειτα από αυτό, που τον πρώτο μήνα τα 10€ που βάζεις πηγαίνουν μόνο μαζί με το bonus και δεν μπορείς να αγοράσεις κάποιο πακέτο, δεν μου αρέσει. Σαν προσφορά συνολικά είναι καλή και ίσως κάποιους τους βολέψει. Πάντως αυτό που τον πρώτο μήνα τα λεφτά της κάρτας γίνονται αυτόματα bonus και μόνο σε κλίσεις, sms και data (daily intrenet) μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις, θα πρέπει να ενημερώνουν αμέσως στα καταστήματα οι πωλητές, γιατί στο μήνυμα δεν λέει κάτι τέτοιο και πολλοί απ' ότι έχω διαβάσει εδώ την ''πάτησαν'' εν μέρει. Δεν ξέρω μάλιστα εάν ξεκαθάρισε και η περίπτωση, του ότι θα πρέπει για έξι μήνες να βάζουμε 10€ κάθε μήνα για να έχουμε το bonus, ή εάν δεν βάλουμε τον δεύτερο, ή τον τρίτο π.χ. θα πάρουμε το bonus κανονικά. Γνώμη μου και από τα γραφόμενα του μηνύματος, θα πρέπει κάθε μήνα να μπαίνουν 10€ (...ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ...) για έξι μήνες ώστε να μπαίνει το bonus.

Πωπω ζαλιστηκα με ολα αυτα :lol: παλι καλα που εχω το φοιτητικ και με 6ε τον μηνα ειμαι αρχοντας......

Σε λίγο καιρό θα πρέπει όχι να είσαι φοιτητής, να έχεις πτυχίο και μεταπτυχιακό για να καταλάβεις τις προσφορές της Wind :lol:

Στον ένα χρόνο που το έχω κάνει καρτοκινητό εκτός από τα log and win δεν πλησιάζω τις άλλες προσφορές. Αν παρασυρόμουν με τα συνεχή μηνύματά τους απλά θα μάζευα άχρηστο όγκο χρημάτων στο κινητό....

Ένα πακετάκι 5€ το μήνα θα παίρνω και να λένε και ευχαριστώ..

Και μην κουνηθούν γιατί τώρα το έχουμε και δίκαρτο.. :lol:

Τι να το κάνω εγώ τα γίγα που κάνεις δώρο ρε wind ? Κοροϊδία και εκεί. Αφού δεν έχει σήμα. :ninja:

http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg

Με μία λέξη για την προσφορά, απαράδεκτη!

Πήγε σήμερα το πρωί φίλος με το φοιτητικό να βάλει κάρτα και τον έγραψαν στο συγκεκριμένο bonus χωρίς την άδειά του και πήρε τα λεπτά και το gb, αλλά απ'ότι μου είπε δεν μπορεί να αγοράσει το φοιτητικό πακέτο παρ'όλο που έχει χρήματα μέσα γιατί ακόμα και τα χρήματα που έδωσε δεν είναι για αγορά πακέτων, αν το νομίζει καλά και μου το είπε σωστά.

Δυστυχώς, αν είναι έτσι θα πράγματα, θα στραφώ αλλού γιατί ο μόνος λόγος που θέλω κατάστημα, εκτός του 1gb, είναι και ότι μπορώ να δώσω 11 ευρώ και να βάλω δύο πακέτα φοιτητικά και δεν θέλω να μπλέκω με εξυπηρέτηση και fb αν κάτι πάει στραβά.

Edited by Anonymous

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova