Jump to content

Irida25

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Irida25

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Irida25's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ρε παιδια μην γελιομαστε η Q είναι η πιο φθήνη καρτοκινητη της αγόρας και με τις πιο πολλες προσφόρες. Χρεώση ανα δευτερολεπτο και συνεχεια δώρακια πια αλλη εταιρια τα κανει αυτα? Και στην τελικη ποιος μιλαει χωρις πακετο τωρα? Q και πάλι Q!:)
  2. Σε λίγο θα μιλάμε με 2 ευρω το λεπτο. θα τρεμουμε μην μας τελειωσει το πακετο. Πλεον νομιζω οτι ειναι η πιο ακριβη καρτοκινητη.
  3. Καλησπέρα..εγω δεν το θεωρω τοσο κακο. Ισα, ισα σου χαριζει την τυχόν καταλάθος χρήση εστω και σαν bonus. Ολοι μας εχούμε χρεωθεί καποια στιγμή daily internet καταλάθος, το γεγόνος οτι τωρα μας επιστρεφόνται και μαλιστα τις πρωτες 2 φόρες εμενα προσωπικα μου αρεσει.
  4. Ρε παιδία σιγά..πως κανετε έτσι? γιατι υπάρχει καποιος που δεν αγοράζει πακέτα? Αφου απο παντα αυτο ισχυε στην καρτοκινήτη..ΧΩΡΙΣ ΠΑΚΕΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ να μιλας σε οποια εταιρια και να εισαι.
  5. Παιδία πήρα τηλέφωνο και ρωτήσα υπάρχει το CREW...αλλα είναι μονο για κατοχούς μέχρι 20 χρονών. Εγω δηλαδη επωφελόυμε της προσφοράς και είναι πραγματικά τέλεια 5€/ 200λ προς ολους και 1GB +100λ αν το ενεργοποιησεις ONLINE/APP TΕΛΕΙΟ!!! :D:D:D Αααα και απεριοριστες κλησεις των 3 δευτερολεπτων Αυρίο κιόλας γίνομαι CREW!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
  6. Σε ευχαριστώ πολύ για την αμέση απάντηση. Ναι οντώς το πακέτο είναι απίθανο γιατί διαβασά οτι τα λεπτά που σου μένουν μπορείς να τα χρησιμοποιησείς και στην Ελλάδα για να μιλήσεις είτε στην Ελλάδα είτε στο εξώτερικό (εντός ΕΕ πάντα). Προσώπικα θα μου άρεσε και ενα πακέτο με ιντέρνετ για εξωτερικό ωστέ να μπορείς να βλέπεις χάρτες ανα πάσα στιγμή χώρις να χρειάζεσαι wifi. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γεια, Εγω το εχω χρησιμοποιησει οταν ειχα παει εξωτερικο και οντως ειναι καλο. Δυστυχως για ιντερνετ δεν εχει ακομα καποιο πακετο. Που θα πας αν επιτρεπεται Ιριδε; Καλημέρα, Θα πάω Ισπάνια και συγκεκρίμενα Βαρκελώνη.:D
  7. Καλημέρα, Στο τέλος του μήνα ετοιμάζομαι να ταξιδέψω στο εξωτερικό. Ενημερωθηκά για το πακέτο roaming του F2G που με 10€ έχεις 200 λεπτά για να μιλάς απο εκεί προς Ελλάδα ή προς άλλες χώρες της Ε.Ε. Μου ακούστηκε πολύ καλό γιατι συνηθώς πληρώνω μια περιούσια οταν μιλάω απο περιαγωγή. Ξερεί καποίος αν υπάρχει αντιστοίχο πακέτο σε INTERNET? Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος απο εσάς? Ευχαριστώ :)
  8. Καλησπέρα! Μόλις ενημερωθηκά απο την εξύπηρετηση πελατών οτι η προσφορά για αυτούς που την ελάβαν θα ισχύει ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΙΜΑ. Ελαβά και εγώ αυτό μυνήμα. ΟΠΟΤΕ SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι είναι για πάντα!! Μολίς ρώτησα στην εξυπηρέτηση πελατών. :D:D:D:D
  9. Ηρθέ και σε εμένα αυτό το μύνημα. Πρίν λίγο ανανέωσα με 10€ και πήρα τα 300λεπτά που περνώ συνήθως και το 1GB και ενεργοποιήσα και το πακετο με τα 200λεπτα προς ολους. ΑΡΑ ΣΥΝΟΛΟ ΕΧΩ 500ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ & 1GB ME 5€ ΜΟΝΟ. ΤΕΛΕΙΟΟΟΟ????:D Ρε παιδια δεν είναι κάποιο πακέτο. Το μυνημά αναφέρει ξεκαθάρα οτι οσοί απο εμάς εχούν 300 λεπτα προς ολους στην ανανεωση των 10€ αν ενεργοποιησουν το πακέτο με τα 200λεπτα/5€ θα εχούν 500λεπτα καθώς και 1GB ΔΩΡΟ για ανανεωσεις απο τα καταστήματα. :)
  10. Δαμιανέ οπώς είπες και μόνος σου ΜΕ 10€ ανανεώση σου ΧΑΡΙΖΕΙ 300 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ 1GB KAI 120 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΣΤΑΘΕΡΑ Η ΠΡΟΣ WIND/Q. ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ!!!!
  11. Καλήμερα!!! Παιδία εγώ πήρα εχθές το βράδυ την εξυπηρέτηση πελάτων και με επιβεβαιώσαν πως αυτοί που ενεργοποιήσαν την προσφορά χωρίς να έχουν λάβει το μύνημα δεν θά εχούν 1GB κάθε μήνα για 1 χρόνο αλλά μόνο για τον επόμενο μήνα. Οπότε πάλι κάλα που δεν την ενεργοποιήσα. Καθέ εμπόδιο για καλό τελικά!!!!!!!!!!!! :) ΟΠΟΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ! ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ!!!!
  12. Πώς γίνεται ρε εσύ; εγώ έχω 2 σιμακια Q και έστειλα το μυνημα και δεν πήρα την προσφορά σε κανένα από τα δύο. Σίγουρα η προσφορά είναι για μόνο για αυτούς που πήραν το μυνημα. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πώς γίνεται να σου είπαν κάτι τέτοιο; Σίγουρα δεν ισχύει για όλους. Εγώ που το δοκίμασα πάντως δεν πήρα καμιά προσφορά.
  13. ΄ Εγώ πάντως μόλις ανανεώσα και σαφώς πήρα και το Bonus του 1GB χωρίς κανένα πρόβλημα. Επίσης δήλωσα και τον πρώτο Magic Number μου. Αρε Wind στα ωπα ωπα μας έχεις!! Κάνεις δεν συγκρίνετε μαζί σου.:) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΝΑΝΕΩΣΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ 1GB. ΔΗΛΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟ MAGIC NUMBER ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕ.
  14. Οταν κάνεις ανανεώση online απο 20€ και ανώ το Uno σου το στέλνουν σπίτι μέσω κούριερ δεν χρειάζεται να πας να το πάρεις απο το κατάστημα!! Τουλάχιστον με εμένα έτσι έγινε!!! Ολο δωράκια είναι η Wind!!! :)
×
×
  • Create New...