Jump to content

Anonymous

Members
  • Δημοσιεύσεις

    155
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Anonymous

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Anonymous's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Και στην τελευταία ταινία του (2011-2012) το xperia t δεν είχε; Δεν θυμάμαι καθόλου τι είχαν οι ηθοποιοί, αλλά θυμάμαι ότι το t παρουσιαζόταν εδώ ως "το κινητό του james bond".
  2. Είναι αναλόγως πως θα σου τύχει. Για σιγουριά, όταν είναι να λήξει το πακέτο (πχ 1 ώρα πριν) κλείνεις τα δεδομένα και αλλάζεις apn ώστε να είσαι εντελώς σίγουρος.
  3. Οι ρυθμίσεις είναι διαφορετικές λόγω artmod, στην στοκ οι ρυθμίσεις για το pc suite είναι στο τέλος του μενού των ρυθμίσεων. Είσαι σε στοκ kitkat;
  4. Εκτός θέματος: ακόμα και στο ativ s, μέχρι τα 8 update 3 υπήρχε το diagnosis, από την 8.1 update 1 (επίσημη) υπάρχει στο μενού, αλλά εμφανίζει μήνυμα σφάλματος κατά την έναρξη και κλείνει. Απλώς πληροφοριακά, συγγνώμη για το εκτός. :)
  5. Ας πω κι εγώ με τη σειρά μου τη γνώμη μου. Σαν κάτοχος σταθερού, λάπτοπ και notebook (ό,τι χειρότερο intel atom με 1gb ram και windows 7+!!), δεν θα έπαιρνα ποτέ ταμπλέτα. Ο λόγος είναι ότι για μένα, δεν αξίζει να δώσω 100-200-300 ευρώ απλώς και μόνο για να διαβάζω, να μπαίνω facebook κτλ. Ναι, τα tablet έχουν φοβερή φορητότητα και για ταξίδι είναι ό,τι πρέπει (δεν έχει τύχει να ταξιδέψω με διπλανό νεαρό/ή και να μην έχει tablet), αλλά έως εκεί. Όλες μου οι δουλειές, από την πιο μικρή που είναι οι εργασίες μέχρι την πιο μεγάλη που είναι τα παιχνίδια, γίνονται στον υπολογιστή, ενώ ένα tablet, με τις δυνατότητες και τη γκάμα του play/app store, είναι ό,τι πρέπει να την τουαλέτα. Επίσης, στο διάβασμα που κάνω δεν μπορώ την οθόνη. Είπαμε να είμαστε μπροστά από μία οθόνη για δουλειά ακόμα και στο ελεύθερό μας χρόνο, αλλά όχι και στην ανάγνωση, προσωπικά με κουράζει αφάνταστα + ότι δεν μπορώ να κάνω διορθώσεις με το πληκτρολόγιο ενός tablet. Συνηθισμένος και πάλι στο τυφλό, αδυνατώ να τα βγάλω πέρα με το πληκτρολόγιο που έχουν. Εν κατακλείδι, δεν βρίσκω λόγο να πάρω ένα tablet έως 9 ίντσες, από κει και πάνω μπορώ - μέχρι στιγμής - εύκολα να κάνω ό,τι θέλω και με ένα λάπτοπ, ενώ τη χρήση ενός tablet μέχρι 9 ίντσες (πχ διάβασμα, παιχνίδια, fb) θα μπορούσα να την κάνω πάρα πολύ εύκολα με την αγορά ενός μεγάλου κινητού που όπως και να το κάνουμε, το κινητό είναι must και έχοντας βολευτεί με τις 4,7-5,0 ίντσες, θεωρώ ότι ένα κινητό 5,5-6,0 θα ήταν ό,τι πρέπει. :)
  6. Το lg security error βγαίνει μετά από διαγραφή εφαρμογής της google χωρίς ξεκλείδωτο bootloader. Είσαι σίγουρος ότι δεν μπαίνει σε download/flash mode;
  7. Κάλεσε το 1263 για να μάθεις πόσους πόντους έχεις μαζί με την ημερομηνία λήξης κι αν κάποιοι λήγουν άμεσα, θα στο πει από πιο νωρίς κατά την κλήση αλλά κανονικά θα είχες λάβει και μήνυμα. Σπάνια μου χει τύχει να λήξουν όλοι μαζί, τις περισσότερες φορές μένει κάποιο υπόλοιπο πόντων.
  8. Anonymous

    LG G3s mini

    Συγγνώμη, φίλε μου, δεν το κατάλαβα καλά. :)
  9. Anonymous

    LG G3s mini

    Η wind δεν έχει καμία σχέση με το ότι το κινητό είναι branded στην wind Ιταλίας και σίγουρα δεν θα σου κάνουν τίποτα. Εκεί που πρέπει να απευθυνθείς είναι στην procordia που δεν ξέρω κατά πόσο θα σου αλλάξουν rom.
  10. Όπως σου είπε και ο Βασίλης, αν στο απλό f2g έχεις ενεργοποιημένο πακέτο (πχ 200 λεπτά προς όλους) ή δεν έχεις πακέτο κι έχεις μόνο υπόλοιπο, θα σου τρώει είτε από 200 του πακέτου, είτε 0,40 ευρώ/λεπτό για κάθε κλήση που δέχεσαι στο φοιτητικό. Αν δεν έχεις ούτε πακέτο λεπτών, ούτε υπόλοιπο σε ευρώ, τότε η προώθηση δεν θα λειτουργήσει.
  11. Εννοείς ότι δεν αναφέρεται πουθενά η προσφορά στο store; Γιατί στο whats new φαίνεται η προσφορά
  12. Από τα καλύτερα της κατηγορίας του και ειδικά σ'αυτή την τιμή. Με viber, facebook, messenger και δεν κολλάει παρά ελάχιστα στο facebook (λόγω εφαρμογής, όχι κινητού). Τώρα, από φωτογραφίες δεν θα έλεγα ότι με εντυπωσιάζει, αλλά για την τιμή του κάνει ό,τι λέει.
  13. Anonymous

    LG L90 (D405N)

    +1 για το cms, αλλά και το fb είναι από τις πιο ενεργοβόρες εφαρμογές. Το viber ίσως σου καταναλώνει τη μπαταρία πιο γρήγορα, αλλά να προκαλέσει αύξηση της θερμοκρασίας είναι σπάνιο. Κοίταξέ το λίγο περισσότερο, αλλά μην σε αγχώνουν οι αυξομειώσεις εκτός κι αν σου επηρεάζεται και η μπαταρία.
  14. Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα, αλλά η εφαρμογή aviary ,μετά από εγγραφή μέσω της εφαρμογής στην adobe, δίνει όλα τα επί πληρωμή add on (φίλτρα, πλαίσια κτλ) δωρεάν μέχρι τις 6/1/2015!
×
×
  • Create New...