Jump to content

Nova ADSL & Double Play (Forthnet)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το reset ειναι το μόνο που κάνει τον δεκτη να συνδεθεί. Και 2 εβδομάδες να κανεις να ανοιξεις το nova θα στο κάνει παλι.Οπότε καλο θα είναι να το ανοιγεις εστω για λίγο. Εγω την εχω πάθει 3 φορές έτσι αλλα ευτυχως που ήξερα από την πρώτη φορα για το reset απο τον δέκτη
Despina!

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Τιμολογιακές αλλαγές από 01/09/2016

H Forthnet A.E. ενημερώνει ότι οι υπηρεσίες Forthnet για οικιακούς συνδρομητές σταδιακά μετονομάζονται σε υπηρεσίες Nova. Λαμβανομένου αυτού υπόψη, η Forthnet A.E. ανακοινώνει ότι από 01/09/2016 θα ισχύσουν οι παρακάτω τιμολογιακές μεταβολές:

Μεταβάλλεται η αστική χρέωση, από 0,0600ευρώ σε 0,1020ευρώ ανά λεπτό επικοινωνίας.

Η χρέωση των κλήσεων προς εθνικά κινητά για τις παρακάτω υπηρεσίες:

Nova2play

Nova2play Economy

Nova2play Unlimited

Nova Telephony Economy

Nova Telephony Limited

Nova Telephony Unlimited

Nova Telephony

θα διαμορφωθεί από 0,1635ευρώ/λεπτό έως 0,1764ευρώ/λεπτό, σε 0,3900ευρώ/λεπτό.

Η χρέωση των κλήσεων προς εθνικά κινητά για τις παρακάτω υπηρεσίες:

Nova2play SAT

Nova2play Απεριόριστα Σταθερά

Nova Telephony Απεριόριστα Σταθερά

Nova3play SAT Απεριόριστα Σταθερά

Nova3play

θα διαμορφωθεί από 0,0301ευρώ/λεπτό, σε 0,3000ευρώ/λεπτό.

Η χρέωση των κλήσεων προς εθνικά σταθερά και κινητά για τις παρακάτω υπηρεσίες:

Nova ADSL

Nova ADSL 24

Nova ADSL Economy

Nova Telephony Basic

Nova VDSL 50

θα διαμορφωθεί για τα εθνικά κινητά, από 0,2117ευρώ/λεπτό σε 0,3900ευρώ/λεπτό και για τα εθνικά σταθερά από 0,0600ευρώ/λεπτό σε 0,1020ευρώ/λεπτό.

Η χρέωση των κλήσεων προς εθνικά σταθερά και κινητά για τις παρακάτω υπηρεσίες:

Nova2play Απεριόριστα Forthnet

Nova Telephony Απεριόριστα Forthnet

Nova3play Απεριόριστα Forthnet

θα διαμορφωθεί για τα εθνικά κινητά, από 0,0600ευρώ/λεπτό, σε 0,3000ευρώ/λεπτό και για τα εθνικά σταθερά από 0,0600ευρώ/λεπτό, σε 0,1020ευρώ/λεπτό.

Οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Οι συνδρομητές των παραπάνω και μόνο υπηρεσιών έχουν δικαίωμα εντός 1 μηνός από την ημερομηνία της ενημέρωσής τους, επιλογής κάποιου οικονομικού προγράμματος της Nova ή καταγγελίας τη σύμβασής τους αζημίως.

http://www.forthnet.gr/News.aspx?a_id=8158

Εγω έχω το Nova 2play economy άρα μπορώ να κάνω καταγγελία και λογικά θα με ενημερώνει στον λογαριασμό που περιμένω.Το θέμα είναι ότι έχει εκδοθεί 15 Ιουλίου και ακομα δεν έχει έρθει,άρα εχω περιθώριο μέχρι 15 Αυγούστου;;Και τέλος μια απορία...Ποια είναι η διαδικασία για καταγγελία της σύμβασης αζημίως και αλλαγη παροχου;;

• 2 weeks later...
Θέλω να κάνω την adsl σύνδεση μου vdsl και μου λένε δεν υπάρχει ακόμα στη περιοχή μου!! Είμαι Καλαμαριά περίπου 600 μέτρα από τα κεντρικά (Α/Κ) του ΟΤΕ στη Πασσαλίδη. Το ωραίο είναι ότι πριν 3 μήνες ήμασταν με άλλο αφμ στο ίδιο σπίτι στην εταιρεία με vdsl!Μετά από ψάξιμο ανακάλυψα ότι με άλλαξαν γραμμή (βρόγχο),γιατί η προηγούμενη είχε προβλήματα.Είχα δηλώσει και βλάβη.Οπότε,ναι μεν έφτιαξε αλλά η αλλαγή είχε σαν αποτέλεσμα να διπλασιαστεί η απόσταση(1200-1300 μέτρα τώρα περίπου)και έτσι να μη μπορώ να έχω vdsl!!Τι μπορώ να κάνω τώρα?Τους πήρα τηλ.και μου είπαν δε γίνετε τίποτα!Εκτός κι αν έρθει καμπίνα κοντά μου!

Apple iPhone 14 Pro Max

• 2 weeks later...
Εγω έχω το Nova 2play economy άρα μπορώ να κάνω καταγγελία και λογικά θα με ενημερώνει στον λογαριασμό που περιμένω.Το θέμα είναι ότι έχει εκδοθεί 15 Ιουλίου και ακομα δεν έχει έρθει,άρα εχω περιθώριο μέχρι 15 Αυγούστου;;Και τέλος μια απορία...Ποια είναι η διαδικασία για καταγγελία της σύμβασης αζημίως και αλλαγη παροχου;;

Με ενδιαφερει και εμενα να προβω σε καταγγελια συμβασης. Τι θα χρειαστει να κανω;

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Να κάνω μία ερώτηση παιδιά.

Ενδιαφέρομαι για νέα γραμμή σε fothnet με προπληρωμένο πάγιο (15€/μήνα βγαίνει) αλλα μπερδεύομαι με το site.

Στην σελίδα αγοράς αναφέρει 24μηνη δέσμευση για προπληρωμένο ενώ ενδιαφέρομαι για 12μηνο για αρχή. Στο pdf χρεώσεων από την άλλη αναφέρει 12 μήνες προπληρωμή για να πάρεις την προσφορά 15€.

Τι από τα δύο ισχύει για νέα γραμμή; Μήπως η προπληρωμή για 12μηνο αφορά παλαιές γραμμές (ανανέωση για άλλο ένα 12μηνο) και η νέα γραμμή θέλει υποχρεωτικά 24. Μου φαίνονται πολλά να προπληρώσω 24Χ15+70 για να έχω νέο τηλεφωνο με σκέτο ίντερνετ.

Άσε μην γίνει κανένα ατύχημα με την ανακεφαλαιοποίηση του Οκτωβρίου και κλείσει και κλαις την προκαταβολή..

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

• 2 weeks later...
Να κάνω μία ερώτηση παιδιά.

Ενδιαφέρομαι για νέα γραμμή σε fothnet με προπληρωμένο πάγιο (15€/μήνα βγαίνει) αλλα μπερδεύομαι με το site.

Στην σελίδα αγοράς αναφέρει 24μηνη δέσμευση για προπληρωμένο ενώ ενδιαφέρομαι για 12μηνο για αρχή. Στο pdf χρεώσεων από την άλλη αναφέρει 12 μήνες προπληρωμή για να πάρεις την προσφορά 15€.

Τι από τα δύο ισχύει για νέα γραμμή; Μήπως η προπληρωμή για 12μηνο αφορά παλαιές γραμμές (ανανέωση για άλλο ένα 12μηνο) και η νέα γραμμή θέλει υποχρεωτικά 24. Μου φαίνονται πολλά να προπληρώσω 24Χ15+70 για να έχω νέο τηλεφωνο με σκέτο ίντερνετ.

Επειδή ειμαι συνδρομιτης Νοva για λιγο ακομα :p

Δινεις 180€ προπληρωμη για 1 χρονο συμβολαιο ή 17.90€ καθε μηνα για 2 χρονια

Αλλά για μενα δεν συμφερει

Η αλλες εταιριες εχουνε καλυτερη τιμη

Για όσους θέλουν να κάνουν καταγγελία της συμβασηΣ λόγω των αυξήσεων επικοινώνησε με την forthet ότι όντως στο πρόγραμμα που είστε μπορειται να κάνετε καταγγελία, μια επιβεβαίωση :ξέρετε φεύγω. ..,και μετά φορητοτητα.

Πρόσφατα που έκανα καταγγελία για τον ίδιο λόγο σε cosmote ,την έκαμα κανα μήνα μετά πουπάρχει έληγε η προθεσμία και πήρα και καλη προσφορά.

ναι τελικά μου το εξήγησαν στο κατάστημα. Αμα πληρώσεις μετρητοίς (προπληρωμή) είναι 12 μήνες 180€ (15 o μήνας βγαίνει χωρίς δωρεάν λεπτά σε τηλέφωνα) συν τη νέα γραμμή που έβαλα 69,9€ συν που σου δίνουν ένα απλό router (technicolor td5136v2). Νομίζω η τιμή είναι δίκαιη και καλή αν σε ενδιαφέρει μόνο ιντερνετ όπως εμένα.

Η διαδικασία έχει ως εξής:

0. Πας σε κατάστημα και υπογράφεις αίτηση/συμβόλαιο 12 μηνών για προπληρωμή για σύνδεση και φεύγεις (δεν έχεις πληρώσει τπτ ακόμα).

1. έρχεται sms οτι στις τάδε του μηνός να έχεις τα στοιχεία σου στην είσοδο ( θα έρθουν τεχνικοί οπότε να βρουν όνομα στο κουδούνι δλδ να χτυπήσουν).

2. έρχεται τεχνικός του ΟΤΕ σου βρίσκει γραμμή μέχρι την πολυκατοικία στην είσοδο (Αρκεί κάποιος να του ανοίξει). αυτοί δεν επικοινωνούν με εσένα μόνο με forthnet για το τι έγινε. Όταν ήρθαν στην οικοδομή μου δεν ήμουν καν εκεί. άλλωστε το sms δεν έλεγε ώρα "ραντεβού" αλλά μόνο μέρα. Άλλος τους άνοιξε.

3. Αν η γραμμή που έφεραν είναι οκ έρχονται σε sms κωδικοί στο κινητό username/pass για forthnet.

4. Έρχεται sms ραντεβού με τεχνικό fortnet (δλδ ένα κινητό του να τον καλέσεις να συνεννοηθείς πότε να έρθει να είσαι σπίτι).

5. έρχεται τεχνικός της Forthnet σε συνδέει με το διαμέρισμά (από την είσοδος της πολυκατοικίας).

6. σου δίνει router (αυτοί οι καινούριοι παίρνουν μόνοι τους username και κωδικό, δε βάζεις κάτι). Την πρώτη μέρα έχεις ιντερνετ αλλά όχι τηλέφωνο (κάνει του τουτ αλλά έχει φραγή εξερχομένων γιατί δεν έχει αποδοθεί αριθμός)

7. Έρχονται μετά από μία μέρα ο αριθμός σου και οι κωδικοί για ebill

8. περιμένεις τον πρώτο λογαριασμό με όλο το ποσό μαζεμένο να πας να το πληρώσεις.

Μέχρι στιγμής όλα καλά. Σε επαρχιακή πόλη συγχρονισμός στα 16500/1020 att 22.5, πραγματικό download στα 14mbps. Not bad..

Edited by keysmith
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Εγω απο σημερα το πρωι ειμαι χωρις ιντερνετ..δοκιμασα 4 ρουτερ και ιντερνετ οχι..συγχρονιζει ολο το ρουτερ και το μονο λαμπακι που ειναι σβηστο ειναι του 'internet'. Ελπιζω να μην εχει βλαβη,καινα προκειτε για εργασιες..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μίλησες με τεχνική υποστήριξη;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Μίλησες με τεχνική υποστήριξη;

Συγγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση.τελικα ειχε βλαβη το δικτυο.αργα το απογευμα επανηρθε η συνδεση.σημερα που πηγα σε forthnet shop αυτο μου ειπανε.τεχνικες εργασιες λογω κεραυνου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Ήμουν αορίστου forthnet και μου έκαναν προσφορά 24 μηνες συμβόλαιο που θέλω να υπαναχωρησω άμεσα, χωρίς αλλαγή της forthnet. Αλλά ενώ έχω στείλει τα απαραίτητα δεν επικοινωνούν μαζί μου και με έχουν κάνει μπαλάκι. Λένε κάποιοι πως η υπαναχώρηση ισχύει μόνο για αλλαγή παρόχου, κατι που δεν το λέει ο νόμος όμως.

Σημειώνω, η αποδοχή της προσφοράς έγινε με τηλεφωνική ηχογράφηση και δεν εχω υπογράψει κάτι για την μεταβολή του συμβολαίου που είχα

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Mark_K

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Δεν γνωρίζω αν μπορείς να ακυρώσεις τη σύμβαση χωρίς να αλλάξεις πάροχο. Στην ΕΕΤΤ πάντως λέει πως "Εάν ο τοπικός βρόχος δεν έχει κατασκευαστεί ακόμα, μπορείτε με υπαναχώρηση/ καταγγελία της σύμβασης να επιστρέψετε στην εταιρεία στην οποία ήσασταν αρχικά συνδρομητής." Ίσως να μην έχει νόημα για να παραμείνεις στην ίδια εταιρεία.

Στην ΕΕΤΤ λέει επίσης πως για κάθε τηλεφωνική πώληση παροχής υπηρεσιών ισχύει το δικαιωμα υπαναχώρησης. Δεν διευκρινίζει πως δεν ισχύει για τον ίδιο πάροχο.

Εξηγώ: περνουν τηλέφωνο από τον πάροχο μου για νέο πακέτο που έχει κάποια προνόμια με άλλη τιμή, για παράδειγμα διεθνής κλησεις με προνομιακή τιμή. Δέχομαι την προσφορά, αλλά την επόμενη αλλάζω γνώμη. Με βαση την ΕΕΤΤ μπορώ να επανέλθω στο προηγούμενο πακέτο υπηρεσιών και να πληρώσω φυσικά τις κλήσεις που έχω κάνει.

Στη forthnet αρνούνται πεισματικά να μου μιλήσουν. Τους εχω ταράξει στα τηλέφωνα απο εχθές και όλο σημειώματα δίνουν ο ένας στον άλλο να με καλέσουν, αλλά κανείς δεν καλεί

Εγώ κατάλαβα τι θες να κάνεις. Το θέμα είναι πως πρόκειται για εξαιρετικά ασυνήθιστη περίπτωση, και δεν υπάρχει κάτι που να περιγραφεί ακριβώς το συγκεκριμένο θέμα. Το σύνηθες είναι να ζητάει κάποιος υπαναχώρηση όταν αλλάζει εταιρεία. Μίλησε καλύτερα με ΕΕΤΤ μπας και βγάλεις άκρη.

Sent from my XT1562

edit: Τώρα που το σκέφτομαι, αν δεν έχουν περάσει 14 ημέρες ίσως είναι καλή ιδέα να κάνεις αίτηση φορητότητας σε άλλο πάροχο. Όταν θα τους πάει θα σε καλέσουν για καλύτερη προσφορά. Εκεί μπορεις να τους πεις γιατί θες να φύγεις και ίσως μπορέσεις να τους κάνεις να σου δώσουν ότι είχες παλιά, αν όχι και σε καλύτερη τιμή ακόμη. Απλά να προσέξεις τις ημερομηνίες για να είσαι σίγουρα εντός της προθεσμίας των 14 ημερών.

Edited by Mark_K

Το πράγμα είναι λίγο πιο μπλεγμένο. Έκαναν προσφορά αλο voda και την δέχτηκα.

Πριν υπογράψω πηρα forthnet και τους είπα πως θα φύγω, ακόμα αορίστου ήμουν, και μου είπαν πως δεν υπάρχει προσφορά.

Υπέγραψα στη voda και ως δια μαγείας, τότε βρέθηκε καλύτερη προσφορά απο forthnet με 24 μηνες, και την δέχτηκα.

Την ιδια μέρα, έκαναν καπάκι καλύτερη προσφορά από voda και για το λόγο αυτό έκανα αίτηση υπαναχώρησης στη forthnet, ώστε να φύγω με αορίστου χωρίς πρόστιμο.

Από τότε δεν με καλούν και με έχουν κάνει μπαλάκι, αρνούμενοι καθε επικοινωνία, ώστε να μην κάνουν την υπαναχώρηση και να αναγκαστώ να πληρώσω.

Δεύτερα μεταφερομαι σε voda, και η forthnet ακομα κοιμαται. Αλλοστε, αν ήξεραν πως ΔΕΝ γίνεται ειμαι σίγουρος πως το επόμενο λεπτό θα με είχαν πάρει με αρνητική απάντηση και δεν θα χρειαζόταν να κρυβονται

Edit: έχω σχετικά νέα... μόλις δέχτηκα κλήση από την forthnet από καινούργιο πάλι εκπρόσωπο της εταιρίας, ο οποίος αφού μου είπε 1000 φορές συγνώμη για την αργοπορία της επικοινωνίας (από ότι δικαιολογήθηκε, όλοι οι εκπρόσωποι που ζητούσα ονομαστικά είναι σε ολιγοήμερη άδεια), μου επιβεβαίωσε ότι βάση νόμου ΕΧΩ δικαίωμα υπαναχώρησης. Επίσης με επιβεβαίωσε ότι η επαναφορά μου στο προηγούμενο πρόγραμμα αορίστου θα εκτελεστεί άμεσα, εντός της ημέρας. Με λίγα λόγια, όλοι οι εκπρόσωποι που μου έλεγαν πως δεν υπάρχει περίπτωση υπαναχώρησης ή δεν ήταν ενημερωμένοι, ή απλά ήθελαν να πιέσουν καταστάσεις. Αναμένω για την αλλαγή τώρα.

Edit2: με ξαναπήραν τηλέφωνο από το τμήμα παραπόνων να με ενημερώσουν ότι μπορώ να παραμείνω στο ίδιο πρόγραμμα, και να μην έχω τέλος απενεργοποίησης. Μου το έστειλαν φυσικά και σε mail.

Edited by kogos

Έχει λήξει το συμβόλαιο μου με Forthnet εδώ και ένα μήνα. Δίνω 43ευρω για τηλ,νετ, κινητά δωρεάν και τα novacinema. Η wind λόγω κινητού μου έδινε τις ίδιες παροχές εκτος tv με 15 ευρω. Έκανα αίτηση μήπως φιλοτιμηθούν και με καλέσουν αλλα δεν την υπέγραψα. Η φορητοτητα έρχεται στην εταιρεία που ανήκεις μετά την υπογραφή?υπάρχει κάποιο τηλέφωνο για προσφορά?οι εξυπηρέτηση πελατών γιατί δεν αξίζει. Edited by nickgt7

Θα πρέπει να υπογράψεις πρώτα, αλλιώς δεν έχει ιδέα η forthnet ότι θες να φύγεις. Γενικά, τα βήματα έχουν ως εξής:

1. δέχεσαι τηλεφωνικά προσφορά από κάποιον άλλο πάροχο και κανονίζεις ραντεβού για υπογραφές.

2. υπογράφεις

3. μετά από έχουν δει στη forthnet την αίτηση φορητότητας και σε καλούν για προσφορά. Αν θες, την δέχεσαι. Αν δεν την δεχθείς, περιμένεις σε λίγες ημέρες να μεταφερθείς στον νέο πάροχο.

4. Αν δεχτείς την προσφορά του παρόχου που είσαι και τώρα, πρέπει άμεσα να στείλεις αίτημα υπαναχώρησης στον πάροχο που υπέγραψες στο βήμα 2 (ταυτότητα και κείμενο που αναφέρει ότι θες να υπαναχωρήσεις του συμβολαίου που υπέγραψες). Προσοχή, ο νόμος λέει πως έχεις 14 μέρες διορία, αλλά στα περισσότερα συμβόλαια έχεις υπογράψει πως αν γίνει η ενεργοποίηση, τότε δεν έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης. Μην αγχώνεσαι όμως γιατί θα πάρει τουλάχιστον 1 εβδομάδα η μετάβαση.

5. Αν λάβει ο νέος πάροχος που είχες υπογράψει στο βήμα 2 την αίτηση υπαναχώρησης, το πιο πιθανό είναι να σε πάρει πάλι τηλέφωνο για ακόμα καλύτερη προσφορά, και αν τελικά την δεχτείς, θα πρέπει να κάνεις αίτημα υπαναχώρησης στον παλαιό σου πάροχο για την προσφορά που δέχτηκες στο βήμα 4.

Καλό είναι όλες τις επικοινωνίες να τις κρατάς σε ένα σημειωματάριο...

Υπάρχει καποιο τηλεφωνο της forthnet που μπορω να καλέσω για καλυτερη προσφορά? εχει ληξει το συμβολαιο μου και δδεν καλούν με τιποτα. πηρα εξυπηρετηση αλλα τιποτα. παλια θυμαμαι υπηρχαν καποια τηλεφωνα.

Υπάρχουν τα 2119559393 και το 8011001300 το 2ο γράφουν ότι είναι με αστική χρέωση Και αλλο ενα είναι το 2119552000. Κάλεσε το τρίτο πρώτα και μετά τα άλλα εγώ αντί να καλώ στο 5ψηφιο καλούσα σε αυτό...

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by pepi75
Despina!

• 2 weeks later...
είναι τραγικό να θέλεις να πάρεις την 4net απο τηλέφωνο που είναι στην 4net και να σε χρεώνουν !!!!!!!
Huawei Honor 8 32GB

Να σου λένε από την 4net ότι το router ( αυτό που μου είχαν στείλει αυτή ) θελει αλλαγμα και για να μου το αλλάξουν θέλουν 1 χρόνο ανανέωση συμβολαίου !!!

Πόσο ποια χαμηλα

Huawei Honor 8 32GB

Πλέον όλες οι εταιρίες δεν τα δίνουν τσάμπα τα modem. Αν σου είπαν να στο δώσουν τσάμπα λογικό ακούγεται να θέλουν δέσμευση.

Από την άλλη, πως αποφάσισαν πως θέλει αλλαγή είναι άλλο θέμα. Εκτός αν όντως έχει πρόβλημα

Πλέον όλες οι εταιρίες δεν τα δίνουν τσάμπα τα modem. Αν σου είπαν να στο δώσουν τσάμπα λογικό ακούγεται να θέλουν δέσμευση.

Από την άλλη, πως αποφάσισαν πως θέλει αλλαγή είναι άλλο θέμα. Εκτός αν όντως έχει πρόβλημα

Είχα πολλές αποσυνδεσεις και τελικά νου είπαν πως έχει πρόβλημα το router τους !!!

Huawei Honor 8 32GB