Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως κάποιος μοντ να πρόσθετε κάποια δημοσκόπηση, για να δούμε την αποδοχή του νέου λογότυπου;

Βασικά δημοσκόπηση μπορεί να δημιουργήσουν όλοι και όχι μόνο οι mods, αλλά αφού και το πρότεινες... ας πραγματοποιήσω την επιθυμία σου εγώ :)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Ποιά η γνώμη σας για το νέο λογότυπο της Cosmote; Το προτιμάτε από το προηγούμενο ή όχι;

Προσωπικά, προτιμώ το νέο λογότυπο γιατί το προηγούμενο μου φαινόταν ιδιαίτερα πολύπλοκο. Αν και κάπως μου κάνει σε λογότυπο της δεκαετίας του 80...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Εγω θα πω οτι η κινηση να αλλαξει η κοσμοτε το λογοτυπο της δημιουργει ενα αισθημα ανανεωσης τοσο στους πελατες οσο και στους εργαζομενους της.

Εμενα μια φορα μου αρεσει. Θα ηθελα να κανω μια παρατηρηση πως αυτο το λογοτυπο μου θυμιζει λιγο DoCoMo.

Οι πελάτες θα αισθάνονταν μεγαλύτερη ανανέωση με άλλες κινήσεις πχ μείωση τιμών !!!

Το να συζητάμε για το λογότυπο μας καθιστά ιθαγενείς καταναλωτές όπως πιστεύει το τμήμα μάρκετινγκ... Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε το φέσι του αλλιώς, όπως λέει και ο σοφός λαός !

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς...

Ας ελπίσουμε ότι μαζί με το νέο λογότυπο θα αλλάξει και τιμές προς όφελός μας πάντα.

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Εγω θα πω οτι η κινηση να αλλαξει η κοσμοτε το λογοτυπο της δημιουργει ενα αισθημα ανανεωσης τοσο στους πελατες οσο και στους εργαζομενους της.

Εμενα μια φορα μου αρεσει. Θα ηθελα να κανω μια παρατηρηση πως αυτο το λογοτυπο μου θυμιζει λιγο DoCoMo.

Σε τι ακριβώς μοιάζει το λογότυπο της Cosmote με το λογότυπο της NTT DoCoMo;

Εγώ δεν βλέπω κάποια ομοιότητα...

Πάντως πιστεύω ότι η αλλαγή ήταν καλοδεχούμενη αν και θεωρώ ότι το μίνιμαλ λογότυπο που επιλέχθηκε δεν είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να κρατήσει πολύ...

Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς...

Ας ελπίσουμε ότι μαζί με το νέο λογότυπο θα αλλάξει και τιμές προς όφελός μας πάντα.

Συμφωνώ, αυτές είναι κινήσεις, νάχαμε να λέγαμε. Άλλα πράγματα έχουν σημασία, όχι τα λογότυπα και λοιπές κινήσεις μάρκετινγκ.

Ωραιο το λογοτυπο αλλα οπως ολα θελει και συνηθεια...

Και ελπιζω να ειναι μια καινουργια για την κοσμοτε εκτοσ απο την πρωτη θεση να κανει κατι αναλογο του νον στοπ -500.:)

Και ελπιζω να ειναι μια καινουργια για την κοσμοτε εκτοσ απο την πρωτη θεση να κανει κατι αναλογο του νον στοπ -500.:)

Αρκεί να μην το ξεκινήσει NON-STOP και μετά να βάλει όριο όπως οι άλλοι που σε λίγο θα αποσυνδέουν καρτοκινητά με το κιλό... Πάντως πρέπει να κάνει η COSMOTE πιό ανταγωνιστικό το what's up

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αξιότιμε κύριε Ντούλια,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε, που επικοινωνήσατε με την Εταιρία Κινητής Τηλεφωνίας COSMOTE, μέσω INTERNET, και για το ενδιαφέρον σας για την Εταιρία μας.

Σχετικά με το κάτωθι ερώτημα σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το efr δεν είναι απαιτητό στην τεχνολογία δικτύου DCS 1800.

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία.

tous eixa steilei mail na valoun efr.....kai mou apantisan afto..

Να βαλουν ''δωρεαν''(φθηνοτερο) χρονο ομιλιας στο whats up ! ειναι οι μονοι που εχουν μονο σε μηνυματα..και η Τιμ εχει το νον στοπ 500 και η Βοντα τις golden

Απαραιτητο δεν ειναι το EFR αλλα δεν ειναι και ασχημο να ακους καλυτερα τον συνομιλητη σου... :-P

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Ναι, τώρα πια που οι ΤΙΜ/βόντα έχουν EFR, δεν μπορώ να πω ότι φαίνεται τόσο "καμπάνα" ο ήχος της κοσμοτέ. Με αυτή τη λογική, και το HR καλό ήταν, δεν υπήρχε λόγος να πάμε παραπέρα! Αθάνατο ελληνικό δημόσιο, κλασική απάντηση!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Θα ήθελα οπωσδήποτε απο την κοσμοτε EFR, σε σχέση με τις άλλες τρείς εταιρείες εχει την χειρότερη ακουστική. Ειδικότερα αυτή η διαφορά φαίνεται έντονα στο bt car kit του αυτοκινή του μου.
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

υπάρχει κάποια σελίδα που να εξηγεί τι είναι αυτό το παλιό βατόμουρο? δεν έχω καταλάβει ακριβώς... email δεν μπορείς να δεις με οποιοδήποτε κινητό προσφέρει αυτή τη δυνατότητα? τι διαφορετικό δηλαδή προσφέρει αυτή η τεχνολογία? :confused:

το Blackberry 9210 οπως και το Sidekick II (που ακομα να ερθει στην Ελλαδα), ειναι δυο κινητα τηλεφωνα που περισσοτερο απευθυνονται το πρωτο (βατόμουρο) σε επαγγελματίες και το δευτερο (sidekick) σε νεους. το βατομουρο λοιπον εχει τα παντα, εκτος βεβαια απο καμερα. ειναι κατι σαν organiser και μπορεις να βλεπεις τα email σου σε real time, δηλαδη αν εσυ δεν εισαι Online και σου στειλει καποιος email τοτε θα σου ερθει! ειναι 24ωρες online για υπηρεσιες email. To εχουν γνωστοι ηθοποιοι οπως Lindsay Lohan και το Sidekick εχει αυτο το 24-ωρες email, καθως και κάμερα και το εχει η Paris Hilton, Brad Pitt, και πολλοι αλλοι

επιδοτησεις και εξυπηρετηση...ειναι αστα να πανε! το 3g δεν το ξερω,αλλα και κανεις δεν μου εχει πει κατι.οποτε ειναι σαν να μην υπαρχει..

αλλα χανει στην εξυπηρετηση τοσο στο τηλεφωνο αλλα και στα καταστηματα της και αυτο ειναι σημαντικο να μη εχουν γνωση οι υπαλληλοι μια Εταιριας και ειναι κριμα.

απο υπηρεσιες ειναι γνωστον οτι πασχει..και με τα νεκ μεκ και αυτα τα κινητα χλωμο το κοβω να παει μπροστα.. (εμπροςςςςς πισωωωω,εμπροςςςςςς πιιιιισω) καπως ετσι.

παρολο που ειναι μια καλη εταιρια εχει αδυνατα σημεια και ας κοιταξει να τα διορθωσει.

μονο σημα εχει και αυτο ειναι καλο ας πουμε.αν και πασχει και εκει σε καποια σημεια οπως ολες.

Never Give Up:!:

Join friend!

Ποιά η γνώμη σας για το νέο λογότυπο της Cosmote; Το προτιμάτε από το προηγούμενο ή όχι;

Αν και κάπως μου κάνει σε λογότυπο της δεκαετίας του 80...

συμφωνω μαζι σου! αλλα για το νεο λογοτυπο ομως!

Never Give Up:!:

Join friend!

Θα ήθελα οπωσδήποτε απο την κοσμοτε EFR, σε σχέση με τις άλλες τρείς εταιρείες εχει την χειρότερη ακουστική. Ειδικότερα αυτή η διαφορά φαίνεται έντονα στο bt car kit του αυτοκινή του μου.

Στον τομέα αυτό, έχω να πω ότι η ΤΙΜ έχει θαυμάσια, τέλεια ακουστική.

Η ποιότητα του ήχου είναι κορυφαία :)

Για εμενα τα καταστηματα ειναι μια χαρα. Και γνωστες του αντικειμενου ειναι και φιλικοι. Αλλα ειναι ελαχιστα. Βλεπε ποσα εχει η βονταφον και η τιμ και ποσα η κοσμοτε.

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Απεριόριστες κλήσεις συνολικής διάρκειας μιας ώρας κάθε μέρα προς όλους τους προορισμούς WHAT’S UP μόνο με 0,50 € και μέχρι 100 SMS εντελώς δωρεάν με κάθε κάρτα ανανέωσης.

Η COSMOTE ανανεώνει το WHAT’S UP, το δημοφιλές πακέτο καρτοκινητής, καθιστώντας το ακόμη πιο προσιτό στο νεανικό κοινό του. Με τις δύο νέες αποκλειστικές υπηρεσίες Call Them All και SMS Them All, το WHAT’S UP προσφέρει σε παλαιούς* και νέους πελάτες απεριόριστες κλήσεις, συνολικής διάρκειας μίας ώρας κάθε μέρα προς όλους τους προορισμούς WHAT’S UP καθώς και έως 100 γραπτά μηνύματα SMS εντελώς δωρεάν προς εθνικούς προορισμούς με κάθε κάρτα ανανέωσης.

Με τη νέα αποκλειστική υπηρεσία Call Them all, όλοι οι χρήστες WHAT’S UP έχουν πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιούν απεριόριστες κλήσεις, συνολικής διάρκειας μίας ώρας κάθε μέρα προς όλους τους προορισμούς WHAT’S UP, με μόλις 0,50€ χρέωση την ημέρα. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας πραγματοποιείται εύκολα και απλά με την αποστολή του δωρεάν γραπτού μηνύματος CALL στον αριθμό 1313.

Επιπλέον, χάρη στη νέα αποκλειστική υπηρεσία SMS Them All του WHAT’S UP, η COSMOTE προσφέρει στους πελάτες της δωρεάν γραπτά μηνύματα με κάθε κάρτα ανανέωσης. Πιο συγκεκριμένα, με κάθε κάρτα ανανέωσης αξίας 7€, οι πελάτες WHAT’S UP κερδίζουν 5 SMS, με κάρτα των 15€ 30 SMS, ενώ με κάθε κάρτα των 30€ 100 δωρεάν SMS. Η εγγραφή στην υπηρεσία SMS Them All πραγματοποιείται, χωρίς χρέωση, με την αποστολή του γραπτού μηνύματος SMSALL στο 1313.

Πάντα πιστή στην πελατοκεντρική φιλοσοφία της, και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς, η COSMOTE, ανανεωμένη, απλοποιεί τις βασικές χρεώσεις της νεανικής καρτοκινητής της, καταργώντας την κλιμακωτή χρέωση στα γραπτά μηνύματα και δημιουργώντας δύο ξεχωριστές ζώνες ομιλίας, μια προς όλους τους εθνικούς προορισμούς (κινητούς και σταθερούς) και μια από WHAT’S UP σε WHAT’S UP με μειωμένη χρέωση 0,0041€/sec.

Πηγή : adslgr.com

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

οι χρεώσεις διαμορφώνονται ως εξής:

κλήσεις προς προορισμούς WHAT’S UP 0,0041€/δευτ..

κλήσεις προς λοιπούς προορισμούς Εθνικών Δικτύων 0,0082€/δευτ..

αποστολή γραπτού μηνύματος (SMS) προς Εθνικά Δίκτυα 0,072€/SMS.

Ελάχιστη χρέωση κλήσεων 30 δευτερόλεπτα. Στις ανωτέρω τιμές δε συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

MΠΡABO ΣTHN CΟΣΜΟΤΕ!!! ΕΚΑΝΕ ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ , Η ΚΛΙΚΑ ΖΕΙ....

Τώρα τα έχω πάρει με τη voda, που μαύρη ώρα και στγμή που έβγαλε αυτό το cu στην αγορά. Έχει καταστρέψει την καρτοκινητή στην Ελλάδα αυτό και οι αντιγραφές μαιμούδες του των άλλων εταιρίων... :mad:

http://www.myphone.gr/gallery/data/513/5TIM_New_3D_Logo_02.bmp

ekane mantis hsoun alla me 15 euro pou theli to mina den nomizo na piasi topo malon pato tha piasi san ypisesia

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned