Jump to content

teokeh

Members
  • Δημοσιεύσεις

    419
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About teokeh

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 13

teokeh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. teokeh

    Nokia 8

    Ειλικρινά, δε μου αρέσει να κατακρίνω απόψεις αλλά στην περίπτωσή σου καταντάει άκρως κουραστικό το θέμα. Προσβάλλεις όλους όσους παίρνουν μέρος και σπαταλούν χρόνο για να βοηθήσουν κάποιον που δε γνωρίζει κάτι. Μπορεί να μην ξέρεις πισί και αγγλικά αλλά για το Θεό ξέρεις να διαβάζεις. Και μπορείς κάλλιστα να διαβάσεις προηγούμενα ποσταρίσματα που κατά 99% καλύπτουν ότι ακριβώς ρωτάς κάθε φορά ξανά και ξανά. Για να μη σου πω ότι υπάρχει και η αναζήτηση που σου εμφανίζει φάτσα κάρτα. Ίσως να είσαι απο τα άτομα όμως που απλά τα θέλουν όλα έτοιμα στο πιάτο ή απλά θέλεις κάποιος/οι να ασχολούνται όλη μέρα μαζί σου. Έχω την εντύπωση ότι και σε αυτό υπάρχει όριο. Μπαίνω ενίοτε να διαβάσω νέα και εξελίξεις για τη συσκευή μου και κάθε ρημάδα φορά βλέπω εσένα να ρωτάς τα ίδια και τα ίδια. Στο δια ταύτα για το συγκεκριμένο θέμα. Παράτα το θέμα με την αναβάθμιση και περίμενε να σου έρθει ή βρες ένα παιδί να σου το κάνει. 99,9% δε θα μπορέσεις καν να μπεις στο recovery mode με τις γνώσεις που δεν έχεις και δεν είναι υποτιμητικό, δεν είμαστε όλοι για όλα. Απλά προσωπικά σε παρακαλώ, σταμάτα να σπαμάρεις, για το Θεό. Ενοχλείς. Ψάξε, διάβασε και μετά ρώτα.
  2. teokeh

    Nokia 8

    Σίγουρα πάντως δεν έφτιαξαν την πυξίδα. Απογοήτευση.
  3. teokeh

    Nokia 8

    Δεν διορθώθηκε.
  4. teokeh

    Nokia 8

    Εγώ απο πάνω την πέρασα όπως και στα Nexus μου που δεν είχα ποτέ θέμα. Factory reset για πλάκα δεν κάνω. Και αφού ο φίλος το έκανε και δεν του έφτιαξε η πυξίδα, δεν θα κάνω. Μια χαρά λειτουργεί αν εξαιρέσεις την πυξίδα.
  5. teokeh

    Nokia 8

    Τι δουλεύει κανονικά. Εδώ ξεκινάω να περπατάω και με δείχνει να πηγαίνω ανάποδα κάνοντας moonwalking σα το Michael Jackson.
  6. teokeh

    Nokia 8

    Μάλιστα. Και αυτό πως λύνεται, θέλει κάνα hard reset ή λύνεται με κάποιο update?
  7. teokeh

    Nokia 8

    Το λοιπόν, το μόνο θέμα που έχω παρατηρήσει με την 9 είναι ότι στο Google Maps η μπλε κουκίδα μου δείχνει ακριβώς στην αντίθετη κατεύθυνση. Τι clear cache έκανα τι calibration επανειλημμένως έκανα, τίποτα. Πάνω εγώ, κάτω αυτό. Μπέρδεμα.
  8. teokeh

    Nokia 8

    Settings > System > Developer Options > Automatic System Updates (Automatic updates when device restarts) > (off)
  9. teokeh

    Nokia 8

    Το Nokia 8 ήρθε με 7.1 και αναβαθμίστηκε σε 8.1 και 9, να την πει ο Θεός 9. Λογικά σιγά μη δώσουν και τη 10. 2 Αναβαθμίσεις συνήθως δίνουν .
  10. teokeh

    Nokia 8

    Για πιο λόγο. Πάντα το είχα ενεργό. Επισημαίνω τη διαφορά στη νέα έκδοση.
  11. teokeh

    Nokia 8

    Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι έχει γίνει πολύ ευαίσθητο το adaptive brightness. Αλλάζει φωτεινότητα για πλάκα και όταν του θέσεις μία τιμή σε συγκεκριμένο περιβάλλον και το κλείσεις, όταν το ανοίξεις πάει και αυτορρυθμίζεται σε μία χαμηλότερη, κάτι που δεν το έκανε.
×
×
  • Create New...