boban3 Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 26 minutes ago, dasnowy said: Δεν έχω κάνει ακόμα αίτημα. Θέλω να πάρω πρώτα μια προσφορά από τη vodafone επειδή είμαι ικανοποιημένος από την εταιρεία. Αν δεν μου κάνουν καλή προσφορά θα φύγω μέσα στον Ιούλιο. Οκ...απλά να ξέρεις δυστυχώς δε δουλεύει έτσι το σύστημα.Κι εγώ αυτό ήθελα,αλλά ο προσωπικός σου σύμβουλος που θα σε πάρει έχει περιορισμένες δυνατότητες αναφορικά με τις τιμές. Με αίτημα φορητοτητας μπορεί και να συγκινηθουν. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 45 minutes ago, dasnowy said: Δεν έχω κάνει ακόμα αίτημα. Θέλω να πάρω πρώτα μια προσφορά από τη vodafone επειδή είμαι ικανοποιημένος από την εταιρεία. Αν δεν μου κάνουν καλή προσφορά θα φύγω μέσα στον Ιούλιο. αν δεν βάλεις το μαχαίρι στο λαιμό (φορητότητα δηλαδή) δεν θα σου δώσουν τίποτα, εκτός αν σταθείς τυχερός. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 Μου ζητάνε 21,5/γραμμή και μετά από 3 μήνες θα πάει στα 23/γραμμή και ότι είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει. Θα πάω cosmote. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 Θα βρεις αυτές τις τιμές σε Cosmote όμως; 🥲 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 Φίλος το είχε κάνει στα 20 ευρώ με 3 μήνες δώρο από Γερμανό. Πιστεύω θα βρω κάτι κάτω από 23. Και σε καρτοκινητό να πάω δεν με απασχολεί. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 (edited) 12 minutes ago, elkons said: Θα βρεις αυτές τις τιμές σε Cosmote όμως; 🥲 Θα βρει το ΝΕΟ στα 24 ευρώ ... και πολύ καλύτερο δίκτυο από όλες τις απόψεις. Με την φορητότητα θα τον παρει τηλ η Voda και θα του δώσει το ίδιο στα 17 ευρώ ... Edited June 25, 2025 by haforce 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 38 minutes ago, dasnowy said: Φίλος το είχε κάνει στα 20 ευρώ με 3 μήνες δώρο από Γερμανό. Πιστεύω θα βρω κάτι κάτω από 23. Και σε καρτοκινητό να πάω δεν με απασχολεί. Πήγαινε σε καρτοκινητό και θα σε πάρουν σίγουρα για αντιπροσφορά. Θα το δεις 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 1 hour ago, haforce said: Θα βρει το ΝΕΟ στα 24 ευρώ ... και πολύ καλύτερο δίκτυο από όλες τις απόψεις. Με την φορητότητα θα τον παρει τηλ η Voda και θα του δώσει το ίδιο στα 17 ευρώ ... Βέβαια στο neo θα προπληρώσει το πάγιο που θα τρέξει αλλά λογικά η voda θα του το επιστρέψει δίνοντας τα δύο πρώτα πάγια δώρο 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 Παιδιά δεν είναι πανάκεια η φορητότητα. Σε δύο γραμμές Unlimited έφυγα από Vodafone σε Cosmote σχεδόν μια βδομάδα κι η Vodafone ακόμα με παίρνει για αντιπροσφορά. 😂😂😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 1 hour ago, katsiletra said: Παιδιά δεν είναι πανάκεια η φορητότητα. Σε δύο γραμμές Unlimited έφυγα από Vodafone σε Cosmote σχεδόν μια βδομάδα κι η Vodafone ακόμα με παίρνει για αντιπροσφορά. 😂😂😂 Παίζει και να είναι η πρώτη περίπτωση χωρίς αντιπροσφορά που ακούω εδώ και πολύ καιρό. Ναι πανάκεια δεν είναι, υπάρχει και ρίσκο,αλλά δυστυχώς δε λένε να σοβαρευτουν και να προτείνουν λογικές ανατιμήσεις η και σταθερη τιμή στις οποίες ανανεώσεις (π.χ. cosmote σε αυτά καλύτερη) 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, katsiletra said: Παιδιά δεν είναι πανάκεια η φορητότητα. Σε δύο γραμμές Unlimited έφυγα από Vodafone σε Cosmote σχεδόν μια βδομάδα κι η Vodafone ακόμα με παίρνει για αντιπροσφορά. 😂😂😂 Και να μην με πάρουν, τι είχαμε τι χάσαμε. Δεν είμαι διατεθειμένος, από τα 18 ευρώ που ήταν όταν ξεκίνησε το συμβόλαιο πριν έναν χρόνο, να δίνω 23 (με απαλλαγή φόρου αυτά κιόλας). Λύσεις υπάρχουν άλλα πήγα σε συμβόλαιο για να μην ασχολούμαι. Τώρα όμως που μπορώ να ασχοληθώ, θα τις εφαρμόσω. Το μόνο που ίσως μου λείψει είναι οι κλήσεις προς διεθνή δίκτυα. Edited June 25, 2025 by dasnowy 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 Τελικά συμφωνήσαμε στα δύο πάγια δώρο και παρέμεινα vodafone. Οριακά πρόλαβα και να μην παραλάβω τις sim από f2go...όποτε σε δύο χρόνια πάλι βλέπουμε.Tnx όλους για τη βοήθεια. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 Η τιμή ίδια; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 (edited) 1 ώρα πριν, Arinos said: Η τιμή ίδια; 80 ευρώ (παρα κατι λεπτά)για τις 5 συνδέσεις (είναι σπασμένες σε δύο ομαδες 2+3 και έχουν μικρές διαφορές στην τελική τιμη) Edited June 26, 2025 by boban3 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 Οπότε χοντρικά βγήκαν 16€ τον μήνα η κάθε γραμμή + 2 πάγια δώρο είναι πάρα πολύ καλά. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 18 ώρες πριν, boban3 said: Τελικά συμφωνήσαμε στα δύο πάγια δώρο και παρέμεινα vodafone. Οριακά πρόλαβα και να μην παραλάβω τις sim από f2go...όποτε σε δύο χρόνια πάλι βλέπουμε.Tnx όλους για τη βοήθεια. Συγγνώμη τι θα γινόταν αν είχες παραλάβει τις sim του f2go; Ακόμη κι αν τις είχες ενεργοποιήσει. Καρτοκινητή είναι, σήμερα πας, αύριο κάνεις νέα αίτηση φορητότητας και φεύγεις... Υπάρχει κάποιος όρος στα καρτοκινητά που σε περιορίζει χρονικά που δεν γνωρίζω; (π.χ. ελάχιστος χρόνος παραμονής); 4 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 5 minutes ago, jimmis11 said: Υπάρχει κάποιος όρος στα καρτοκινητά που σε περιορίζει χρονικά που δεν γνωρίζω; (π.χ. ελάχιστος χρόνος παραμονής); Όχι κανένας. Πολλοί εδώ μέσα έχουν κάνει φορτητότητα μέσα σε λίγες ώρες από την παραλαβή/ενεργοποίηση της sim. Για την συγκεκριμένη περίπτωση που ρωτάς, δεν θυμάμαι αν ο φίλος θα χρειαζόταν να πληρώσει (13-15€) για να παραλαβει sim. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 1 minute ago, opmgls said: Όχι κανένας. Πολλοί εδώ μέσα έχουν κάνει φορτητότητα μέσα σε λίγες ώρες από την παραλαβή/ενεργοποίηση της sim. Για την συγκεκριμένη περίπτωση που ρωτάς, δεν θυμάμαι αν ο φίλος θα χρειαζόταν να πληρώσει (13-15€) για να παραλαβει sim. Ναι όντως, πιθανόν να αναφέρεται στο κόστος παραλαβής... 3 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 1 ώρα πριν, jimmis11 said: Συγγνώμη τι θα γινόταν αν είχες παραλάβει τις sim του f2go; Ακόμη κι αν τις είχες ενεργοποιήσει. Καρτοκινητή είναι, σήμερα πας, αύριο κάνεις νέα αίτηση φορητότητας και φεύγεις... Υπάρχει κάποιος όρος στα καρτοκινητά που σε περιορίζει χρονικά που δεν γνωρίζω; (π.χ. ελάχιστος χρόνος παραμονής); Κανένας περιορισμός δεν υπήρχε.Απλα θα έπρεπε να αλλάξω κάρτες σε 5 κινητά αν τυχον πέρναγαν οι συνδέσεις στη nova.Ασκοπη ταλαιπωρια,αφου ουσιαστικά ήθελα απλά μια fair τιμή ανανέωσης. Κόστος ούτως ή άλλως δεν υπήρχε (δωρεάν φορητότητα) 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. June 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2025 παιδια βλεπετε τους λογαριασμους σας στο mydata? εμενα εχει να ανεβει απο μαρτιο τελειωνε το τριμηνο και πως αθ τα χαρακτηρισει ο λογιστης? 3 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2025 2 ώρες πριν, dimitris15 said: παιδια βλεπετε τους λογαριασμους σας στο mydata? εμενα εχει να ανεβει απο μαρτιο τελειωνε το τριμηνο και πως αθ τα χαρακτηρισει ο λογιστης? Νομίζω ότι οι λογιστές με ένα κωδικό προσθέτουν διαφορά έξοδα. Θα του πεις το ποσό και θα το προσθέσει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. July 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2025 On 30/6/2025 at 10:32 ΜΜ, dimitris15 said: παιδια βλεπετε τους λογαριασμους σας στο mydata? εμενα εχει να ανεβει απο μαρτιο τελειωνε το τριμηνο και πως αθ τα χαρακτηρισει ο λογιστης? Εφόσον είσαι επαγγελματίας αλλά δεν διαβιβάζει η εταιρία τους μηνιαίους λογαριασμούς σου στα MyData, τότε θα πρέπει να δίνεις κάθε μήνα αντίγραφο λογαριασμού στον λογιστή σου ώστε να το καταχωρεί στα βιβλία σου και να κάνει αυτός την διαβίβαση της συγκεκριμένης δαπάνης. Αυτό συμβαίνει γιατί πολλοί επαγγελματίες αντί να κάνουν επαγγελματική σύνδεση (προγράμματα Business), κάνουν ατομικά, με αποτέλεσμα τα λογισμικά έκδοσης λογαριασμών των εταιριών να μην αναγνωρίζουν την υποχρέωση διαβίβασης της συγκεκριμένης δαπάνης. Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και με τους λογαριασμούς ενέργειας και ύδρευσης. 6 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2025 1 ώρα πριν, jimmis11 said: Εφόσον είσαι επαγγελματίας αλλά δεν διαβιβάζει η εταιρία τους μηνιαίους λογαριασμούς σου στα MyData, τότε θα πρέπει να δίνεις κάθε μήνα αντίγραφο λογαριασμού στον λογιστή σου ώστε να το καταχωρεί στα βιβλία σου και να κάνει αυτός την διαβίβαση της συγκεκριμένης δαπάνης. Αυτό συμβαίνει γιατί πολλοί επαγγελματίες αντί να κάνουν επαγγελματική σύνδεση (προγράμματα Business), κάνουν ατομικά, με αποτέλεσμα τα λογισμικά έκδοσης λογαριασμών των εταιριών να μην αναγνωρίζουν την υποχρέωση διαβίβασης της συγκεκριμένης δαπάνης. Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και με τους λογαριασμούς ενέργειας και ύδρευσης. Και το αντίθετο πρόβλημα υπάρχει. Εάν ο πάροχος δει επαγγελματικό ΑΦΜ, μπορεί να τα διαβιβάσει αμέσως στο MyData, ακόμη κι αν δεν είναι επαγγελματικά. Το έχω δει σίγουρα σε Cosmote και Nova 🙂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2025 On 2/7/2025 at 9:44 ΠΜ, jimmis11 said: Εφόσον είσαι επαγγελματίας αλλά δεν διαβιβάζει η εταιρία τους μηνιαίους λογαριασμούς σου στα MyData, τότε θα πρέπει να δίνεις κάθε μήνα αντίγραφο λογαριασμού στον λογιστή σου ώστε να το καταχωρεί στα βιβλία σου και να κάνει αυτός την διαβίβαση της συγκεκριμένης δαπάνης. Αυτό συμβαίνει γιατί πολλοί επαγγελματίες αντί να κάνουν επαγγελματική σύνδεση (προγράμματα Business), κάνουν ατομικά, με αποτέλεσμα τα λογισμικά έκδοσης λογαριασμών των εταιριών να μην αναγνωρίζουν την υποχρέωση διαβίβασης της συγκεκριμένης δαπάνης. Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και με τους λογαριασμούς ενέργειας και ύδρευσης. η vodafone μου ειπε οτι ειχε ενα συστημικο θεμα. τωρα απο το νοεμβριο του 2023 δεν χρειαζεται να εχεις επαγγελματικο προγραμμα διαβιβαζονται και τα οικιακα. εγω παντα δινω στο λογιστη μου τον λογαριασμο μαζι με την αποδειξη πληρωμης. τωρα βλεπω οτι ανεβηκε το τελευταιο τριμηνο. τωρα η ο λογιστης τα ανεβασε η η vodafone 5 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. July 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2025 Θυμάται κάποιος το τηλέφωνο από το τμήμα προσφορών όταν κάνεις φορητότητα? Ευχαριστώ 2 Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts