paanos Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 (edited) Η εφαρμογή που κάτω δεξιά έχει την ένδειξη μενού είναι παλιά, η καινούρια έχει το κουμπί ρυθμίσεις. Τον προσωπικό σύμβουλο τον βρίσκεις στην αρχική της εφαρμογής, προς τη μέση στο κουμπί υποστήριξη (δεξιά από το υπόλοιπο προς πληρωμή) Edited July 24, 2025 by paanos 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, paanos said: Η εφαρμογή που κάτω δεξιά έχει την ένδειξη μενού είναι παλιά, η καινούρια έχει το κουμπί ρυθμίσεις. Τον προσωπικό σύμβουλο τον βρίσκεις στην αρχική της εφαρμογής, προς τη μέση στο κουμπί υποστήριξη (δεξιά από το υπόλοιπο προς πληρωμή) Εμένα πάντως έκανε σήμερα ενημέρωση η εφαρμογή και υπάρχει ακόμα το μενού..iOS είσαι η android; Η έκδοση μου είναι η παρακάτω..Ρυθμίσεις μου βγάζει όταν επιλέγω την καρτέλα του σταθερού.. Edited July 24, 2025 by kiriakos_tjet 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 (edited) Σε iPhone είμαι. και σε κινητό και σε σταθερό ρυθμίσεις έχει κάτω δεξιά, εδώ και κανένα χρόνο τουλάχιστον άλλαξε. Όλες οι επιλογές που είχε παλιά είναι σε λίστα προς τα κάτω στην αρχική. Edited July 24, 2025 by paanos 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 21 ώρες πριν, kiriakos_tjet said: Πρέπει να κάνεις είσοδο με username και password..μήπως μπαίνεις χωρίς λογαριασμό με data; Με λογαριασμό μπαίνω. 6 ώρες πριν, paanos said: Η εφαρμογή που κάτω δεξιά έχει την ένδειξη μενού είναι παλιά, η καινούρια έχει το κουμπί ρυθμίσεις. Τον προσωπικό σύμβουλο τον βρίσκεις στην αρχική της εφαρμογής, προς τη μέση στο κουμπί υποστήριξη (δεξιά από το υπόλοιπο προς πληρωμή) Ούτε εκεί βρήκα κάτι. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 1 ώρα πριν, paanos said: Σε iPhone είμαι. και σε κινητό και σε σταθερό ρυθμίσεις έχει κάτω δεξιά, εδώ και κανένα χρόνο τουλάχιστον άλλαξε. Όλες οι επιλογές που είχε παλιά είναι σε λίστα προς τα κάτω στην αρχική. Θα μας τρελάνει η Vodafone. Κάνε έναν κόπο και δεν μια ποια έκδοση έχεις.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 4.16.6. Κάνε αποσύνδεση τον λογαριασμό και πρόσθεσε τον ξανά, μήπως είχες κάνει την προσθήκη πριν την αλλαγή και το κράτησε από τότε; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. July 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2025 Ο πατέρας μου έχει στο κινητό του Vodafone συμβόλαιο. Έχει συσκευή ΝΟΚΙΑ με κουμπια. Τον έχουν ταράξει να τον παιρνουν από το εξωτερικα από περίεργες χώρες και να το κλείνουν. Υπάρχει τρόπος να αποκλειστούν αυτά τα τηλεφωνήματα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. July 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2025 9 minutes ago, opmgls said: Ο πατέρας μου έχει στο κινητό του Vodafone συμβόλαιο. Έχει συσκευή ΝΟΚΙΑ με κουμπια. Τον έχουν ταράξει να τον παιρνουν από το εξωτερικα από περίεργες χώρες και να το κλείνουν. Υπάρχει τρόπος να αποκλειστούν αυτά τα τηλεφωνήματα; Βεβαίως και υπάρχει. Σίγουρα μέσα από τα smartphone στα Samsung αναφέρομαι υπάρχει η επιλογή αποκλεισμού,δεν ξέρω τώρα αν πάρει στο 13830 αν μπορούν να το κλείσουν και από εκεί,πάντως υπάρχει η δυνατότητα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 On 21/7/2025 at 1:11 ΜΜ, kiriakos_tjet said: Σήμερα τελικά με πήραν από το τμήμα φορητότητας μετά από μια εβδομάδα και μου έδωσαν τιμές χώμα..3 unlimited με 12,50€ το καθένα..φυσικά και δέχτηκα!! Μακαρι να είχα και απαλλαγή φόρου αλλά μην είμαστε κι αχάριστοι.. Καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση : Τα 3 νούμερα είναι στο ίδιο ΑΦΜ ?? 2 Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 1 hour ago, jobous said: Καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση : Τα 3 νούμερα είναι στο ίδιο ΑΦΜ ?? Ναι είναι στο δικό μου αφμ και τα 3.. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. July 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 Προσφορά από το τμήμα πωλήσεων για το unlimited στα 14.52 τελική τιμη χωρίς προϋπόθεση σταθερού. Αντίο νοβα κ ας πληρώσω κ τη ποινή. 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Malagad_ Δημ. July 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, arxif said: Προσφορά από το τμήμα πωλήσεων για το unlimited στα 14.52 τελική τιμη χωρίς προϋπόθεση σταθερού. Αντίο νοβα κ ας πληρώσω κ τη ποινή. α] προς Arxif: Καλησπέρα, ανανεώσεις ή νέα συμβόλαια; β] Απευθυνόμενος σε όλα τα μέλη: Προσπαθώ να μειώσω κι εγώ τα 20 & 21 που δίνω τώρα για 2 unlimited, λόγω κακής κάλυψης σε συγκεκριμένη γεωγ. περιοχή που κινούμαι. Ποια πιστεύεται είναι η καλύτερη οδός πίεσης; Μια αίτηση μετάβασης στη Frog για παράδειγμα; Edited July 30, 2025 by Malagad_ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. July 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 6 minutes ago, Malagad_ said: α] προς Arxif: Καλησπέρα, ανανεώσεις ή νέα συμβόλαια; Φορητοτητα από νοβα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, arxif said: Προσφορά από το τμήμα πωλήσεων για το unlimited στα 14.52 τελική τιμη χωρίς προϋπόθεση σταθερού. Αντίο νοβα κ ας πληρώσω κ τη ποινή. Φοβερή τιμή για φορητοτητα και μόνο μια σύνδεση μάλιστα!Εξαιρετικές οι προσφορές που δίνονται αυτό το διάστημα από vodafone. 4 ώρες πριν, Malagad_ said: α] προς Arxif: Καλησπέρα, ανανεώσεις ή νέα συμβόλαια; β] Απευθυνόμενος σε όλα τα μέλη: Προσπαθώ να μειώσω κι εγώ τα 20 & 21 που δίνω τώρα για 2 unlimited, λόγω κακής κάλυψης σε συγκεκριμένη γεωγ. περιοχή που κινούμαι. Ποια πιστεύεται είναι η καλύτερη οδός πίεσης; Μια αίτηση μετάβασης στη Frog για παράδειγμα; Πάντα η φορητοτητα είναι η έσχατη λύση για καλύτερη τιμή. Edited July 30, 2025 by boban3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 On 30/7/2025 at 4:09 ΜΜ, arxif said: Προσφορά από το τμήμα πωλήσεων για το unlimited στα 14.52 τελική τιμη χωρίς προϋπόθεση σταθερού. Αντίο νοβα κ ας πληρώσω κ τη ποινή. Τηλέφωνο; Ή απλά έβαλες να σε καλέσουν; Σούπερ η τιμή 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 Γνωρίζει κανείς αν βάλω στο όνομα μου τα κινητά των γονιών μου, αν θα υπάρξει μετά πρόβλημα με τις τράπεζες κλπ; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 30 minutes ago, CaptainNickGR said: Γνωρίζει κανείς αν βάλω στο όνομα μου τα κινητά των γονιών μου, αν θα υπάρξει μετά πρόβλημα με τις τράπεζες κλπ; Όχι, όπου χρειάζεται δίνεις υπεύθυνη δήλωση ότι τον τάδε αριθμό ιδιοκτησίας σου χρησιμοποιεί προσωπικά και αποκλειστικά ο/η γονέας. 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 5 ώρες πριν, Arinos said: Τηλέφωνο; Ή απλά έβαλες να σε καλέσουν; Σούπερ η τιμή Έβαλα το κιν μου στο site της βοντα και με κάλεσαν. Από το 210 670 2610 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, arxif said: Έβαλα το κιν μου στο site της βοντα και με κάλεσαν. Από το 210 670 2610 Πολύ επιθετικο μάρκετινγκ με την πτώση τιμών από vodafone. Εξαιρετικές προσφορές και σε ανανεώσεις συμβολαίων και με το νέο promo του cu με 95 ευρώ για 300gb+απεριοριστη ομιλία για ένα έτος. Edited August 1, 2025 by boban3 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 Εμένα πάντως για αντιπροσφορά που πήγα cosmote δεν με πήραν. Καλά δεν με ενοχλεί κιόλας, στην cosmote δίνω λιγότερα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 Καλησπέρα σας, Είμαι πολλά χρόνια στην Cosmote και σκέφτομαι να μεταφέρω τον αριθμό (εταιρικός) στη Vodafone. Μου έκαναν πρόταση για το Unlimited στα 14 ευρώ. Περιμένω και απο την Cosmote να με πάρουν για προσφορά (που με μια πρώτη επαφή γύρω στα 40 κατάλαβα οτι θα μου δώσουν το ίδιο), αλλά δεν νομίζω να φτάσει εκεί. Αν κάνω αίτηση φορητότητας ίσως ναι, αλλα αυτό δεν το ξέρω. Η ερώτηση μου είναι οτι αν τελικά έχω μεγάλη διαφορά στην τιμή και αξίζει να προχωρήσω στην Vodafone, πως είναι η κατάσταση με το σήμα και την ταχύτητα? - Κυρίως εντός αστικού ιστού - Αθήνα κέντρο είμαι κατά 90%. - Κάποια ταξίδια το χρόνο εντός Ευρωπαικής Ένωσης - Σε νησιά η σε μέρη δημοφιλή για διακοπές π.χ.εντός Ελλάδος 2-3 φορές το χρόνο. Θα δω κάποια σημαντική αρνητική διαφορά η είναι μικρές οι διαφορές πλέον για τέτοια χρήση? Κυρίως το εντός Αθήνας με νοιάζει. Αν τώρα για ένα ταξίδι κάπου έχει καλύτερη κάλυψη η Cosmote μπορώ να έχω μια esim μέσα και να την φορτώσω με data. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 16 minutes ago, ddd13 said: Καλησπέρα σας, Είμαι πολλά χρόνια στην Cosmote και σκέφτομαι να μεταφέρω τον αριθμό (εταιρικός) στη Vodafone. Μου έκαναν πρόταση για το Unlimited στα 14 ευρώ. Περιμένω και απο την Cosmote να με πάρουν για προσφορά (που με μια πρώτη επαφή γύρω στα 40 κατάλαβα οτι θα μου δώσουν το ίδιο), αλλά δεν νομίζω να φτάσει εκεί. Αν κάνω αίτηση φορητότητας ίσως ναι, αλλα αυτό δεν το ξέρω. Η ερώτηση μου είναι οτι αν τελικά έχω μεγάλη διαφορά στην τιμή και αξίζει να προχωρήσω στην Vodafone, πως είναι η κατάσταση με το σήμα και την ταχύτητα? - Κυρίως εντός αστικού ιστού - Αθήνα κέντρο είμαι κατά 90%. - Κάποια ταξίδια το χρόνο εντός Ευρωπαικής Ένωσης - Σε νησιά η σε μέρη δημοφιλή για διακοπές π.χ.εντός Ελλάδος 2-3 φορές το χρόνο. Θα δω κάποια σημαντική αρνητική διαφορά η είναι μικρές οι διαφορές πλέον για τέτοια χρήση? Κυρίως το εντός Αθήνας με νοιάζει. Αν τώρα για ένα ταξίδι κάπου έχει καλύτερη κάλυψη η Cosmote μπορώ να έχω μια esim μέσα και να την φορτώσω με data. Εδώ ζυγίζεις τα 14€ με τα 40€. Κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις. Ένα καλό που ίσως δε φαίνεται στη vf θα είναι η επικοινωνία με το service πελατών. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 5 minutes ago, hercoulis said: Εδώ ζυγίζεις τα 14€ με τα 40€. Κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις. Ένα καλό που ίσως δε φαίνεται στη vf θα είναι η επικοινωνία με το service πελατών. Αυτό προσπαθώ να ζυγίσω αλλά δεν έχω εικόνα από τη Vodafone. Εντός Αθήνας με casual χρήση (όχι κάποιο βαρύ downloading) με βάση όσα ανέφερα παραπάνω μικρή δεν θα είναι η διαφορά στο σήμα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 12 minutes ago, ddd13 said: Αυτό προσπαθώ να ζυγίσω αλλά δεν έχω εικόνα από τη Vodafone. Εντός Αθήνας με casual χρήση (όχι κάποιο βαρύ downloading) με βάση όσα ανέφερα παραπάνω μικρή δεν θα είναι η διαφορά στο σήμα; Μια χαρά θα είσαι εντός Αθήνας και σε ταξίδια 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2025 20 ώρες πριν, ddd13 said: Αυτό προσπαθώ να ζυγίσω αλλά δεν έχω εικόνα από τη Vodafone. Εντός Αθήνας με casual χρήση (όχι κάποιο βαρύ downloading) με βάση όσα ανέφερα παραπάνω μικρή δεν θα είναι η διαφορά στο σήμα; Γενικά η vf πιάνει στο μεγαλύτερο μέρος της Αθήνας σήμα καλύτερο από τη cosmote. Το θέμα που θα έχεις είναι οι χαμηλότερες ταχύτητες στο ίντερνετ. Εκεί που η cosmote αν έχει καλό 5g βαράει 200+ η vf θα παίζει 20-40. Με βάση την τιμή και αυτά που δίνει και εφόσον δεν έχω τρελές απαιτήσεις από ταχύτητες επέλεξα vf. Ηράκλειο, Μεταμόρφωση Σεπόλια και Περιστέρι που κινούμαι πιάνει παντού για να στο γράψω και με ακριβή περιγραφή η vf. Στις ίδιες περιοχές σε πολλά τμήματα η πράσινη δυστυχώς δεν βγάζει ούτε γραμμή, ιδίως στις 3 πρώτες 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts