boban3 Δημ. July 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2025 3 ώρες πριν, aristarxos1978 said: Θυμάται κάποιος το τηλέφωνο από το τμήμα προσφορών όταν κάνεις φορητότητα? Ευχαριστώ 210 6702267 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. July 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2025 Καλημέρα παίδες..ξέρουμε τηλέφωνο για διακοπή συμβολαίου; Επίσης όταν δεν μας καλύπτουν οι υπηρεσίες (εκτός δικτύου στο σπίτι μου) έχουμε δυνατότητα ατελούς αποχώρησης; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. July 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2025 23 minutes ago, kiriakos_tjet said: Καλημέρα παίδες..ξέρουμε τηλέφωνο για διακοπή συμβολαίου; Επίσης όταν δεν μας καλύπτουν οι υπηρεσίες (εκτός δικτύου στο σπίτι μου) έχουμε δυνατότητα ατελούς αποχώρησης; Καλημέρα!!!!Το τηλέφωνο δεν το γνωρίζω αλλά μπορεί ίσως μέσω του live chat από το app να ζητήσεις το τεχνικό τμήμα και να τους πεις ευθέως πως δεν σε καλύπτει. Αφού κάνουν τον απαιτούμενο έλεγχο και δουν πως τα πράγματα είναι όπως τα περιγράφεις,θα σου πουν πως θα μπορείς να φύγεις αζημίως. Προσοχή αν έχεις επιδότηση/δόσεις μέσω του προγράμματος Vodafone Flex αυτά πληρώνονται κανονικά 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2025 2 ώρες πριν, kiriakos_tjet said: Καλημέρα παίδες..ξέρουμε τηλέφωνο για διακοπή συμβολαίου; Επίσης όταν δεν μας καλύπτουν οι υπηρεσίες (εκτός δικτύου στο σπίτι μου) έχουμε δυνατότητα ατελούς αποχώρησης; Εύκολα σε αφήνουν λόγω της κάλυψης. Μπαίνεις στο live chat, Tobi στο vodafone.gr και μιλάς με εκπρόσωπο, αναφέρεις το πρόβλημα με το σήμα και ρωτάς εαν γίνεται να αποχωρήσεις χωρίς ρήτρα λόγω αυτού. Τα υπόλοιπες προανέφερε ο aektzhs 1. 8 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. July 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2025 (edited) Τελικά όντως σε αφήνουν πολύ εύκολα..μου ζήτησαν διεύθυνση, είδαν ότι δεν υπάρχει κάλυψη και μου είπαν ότι μπορώ να φύγω και ότι μου επιστρέφουν και 3 πάγια επι 3 νούμερα που θα φύγουν..Τώρα αν μου κάνουν και καμία τρελή προσφορά για να μείνω θα το σκεφτώ.. Edited July 8, 2025 by kiriakos_tjet 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 Με πήρε ο προσωπικός μου σύμβουλος σήμερα μετά από την χθεσινή επικοινωνία που είχα με τους τεχνικούς και μου είπε να μην κάνω ακόμα φορητότητα άλλου και να περιμένω έως 4 εργάσιμες για να με καλέσουν από το τμήμα αποσυνδέσεων…προσφορουλα καλή μυρίζομαι… 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2025 On 9/7/2025 at 5:06 ΜΜ, kiriakos_tjet said: Με πήρε ο προσωπικός μου σύμβουλος σήμερα μετά από την χθεσινή επικοινωνία που είχα με τους τεχνικούς και μου είπε να μην κάνω ακόμα φορητότητα άλλου και να περιμένω έως 4 εργάσιμες για να με καλέσουν από το τμήμα αποσυνδέσεων…προσφορουλα καλή μυρίζομαι… Οκ αλλά εάν έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα με την κάλυψη...όσο καλή κι αν είναι η προσφορά γιατί να παραμείνεις? 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. July 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2025 3 ώρες πριν, boban3 said: Οκ αλλά εάν έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα με την κάλυψη...όσο καλή κι αν είναι η προσφορά γιατί να παραμείνεις? Όλες οι συσκευές μας είναι με WiFi calling, το πρόβλημα θα το έχουμε αν τυχόν κάποια στιγμή παρουσιαστεί κάποια βλάβη στο internet. Κοίταξα και για Cosmote τον χάρτη κάλυψης αλλά στον συγκεκριμένο δρόμο που είμαι δεν είναι ούτε εκεί καλά τα πράγματα. Τώρα πληρώνω 21€ ένα unlimited, και από 11,56€ 2 γραμμές με 20gb. Ε άμα μου τα δώσουν πιο κάτω δεν θα πω όχι.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2025 On 9/7/2025 at 5:06 ΜΜ, kiriakos_tjet said: Με πήρε ο προσωπικός μου σύμβουλος σήμερα μετά από την χθεσινή επικοινωνία που είχα με τους τεχνικούς και μου είπε να μην κάνω ακόμα φορητότητα άλλου και να περιμένω έως 4 εργάσιμες για να με καλέσουν από το τμήμα αποσυνδέσεων…προσφορουλα καλή μυρίζομαι… Καλά να είσαι έτοιμος και για jump out γιατί καμιά φορά (σπάνια μεν) σου κάνουν πραγματικά γελοίες προσφορές. 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Telekom - εμπορικές ανακοινώσεις NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2025 10 ώρες πριν, kiriakos_tjet said: Όλες οι συσκευές μας είναι με WiFi calling, το πρόβλημα θα το έχουμε αν τυχόν κάποια στιγμή παρουσιαστεί κάποια βλάβη στο internet. Κοίταξα και για Cosmote τον χάρτη κάλυψης αλλά στον συγκεκριμένο δρόμο που είμαι δεν είναι ούτε εκεί καλά τα πράγματα. Τώρα πληρώνω 21€ ένα unlimited, και από 11,56€ 2 γραμμές με 20gb. Ε άμα μου τα δώσουν πιο κάτω δεν θα πω όχι.. Εμένα μου προτεινε η βονταφοναρα απερ ομιλία, 6000 (άχρηστα) σμσ και 6 GB με 12,50 απλά τράτζικ. 3 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2025 23 ώρες πριν, VIPdriver said: Εμένα μου προτεινε η βονταφοναρα απερ ομιλία, 6000 (άχρηστα) σμσ και 6 GB με 12,50 απλά τράτζικ. Αυτό με τα 6000 sms λες και είμαστε GPS Tracker πραγματικά .... 7 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Telekom - εμπορικές ανακοινώσεις NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2025 On 12/7/2025 at 10:29 ΠΜ, zerokill said: Αυτό με τα 6000 sms λες και είμαστε GPS Tracker πραγματικά .... Έχουν καεί από κόσμο που στήνει sms gateway και σπαμμάρει το σύμπαν, οπότε πέφτει κόφτης 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. July 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2025 (edited) Σήμερα τελικά με πήραν από το τμήμα φορητότητας μετά από μια εβδομάδα και μου έδωσαν τιμές χώμα..3 unlimited με 12,50€ το καθένα..φυσικά και δέχτηκα!! Μακαρι να είχα και απαλλαγή φόρου αλλά μην είμαστε κι αχάριστοι.. Edited July 21, 2025 by kiriakos_tjet 13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2025 5 ώρες πριν, kiriakos_tjet said: Σήμερα τελικά με πήραν από το τμήμα φορητότητας μετά από μια εβδομάδα και μου έδωσαν τιμές χώμα..3 unlimited με 12,50€ το καθένα..φυσικά και δέχτηκα!! Μακαρι να είχα και απαλλαγή φόρου αλλά μην είμαστε κι αχάριστοι.. Σοκαριστικά καλή τιμή! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2025 43 minutes ago, boban3 said: Σοκαριστικά καλή τιμή! Και πάλι κέρδος έχει. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. July 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2025 48 minutes ago, VIPdriver said: Και πάλι κέρδος έχει. Εννοείται αυτό…αλλιώς δεν θα μας τα έδινε τόσο..αέρα πληρώνουμε.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2025 1 hour ago, kiriakos_tjet said: Εννοείται αυτό…αλλιώς δεν θα μας τα έδινε τόσο..αέρα πληρώνουμε.. Στο δώσανε τόσο χώμα τιμή λόγω και προβλημάτων σήματος? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2025 9 ώρες πριν, kiriakos_tjet said: Σήμερα τελικά με πήραν από το τμήμα φορητότητας μετά από μια εβδομάδα και μου έδωσαν τιμές χώμα..3 unlimited με 12,50€ το καθένα..φυσικά και δέχτηκα!! Μακαρι να είχα και απαλλαγή φόρου αλλά μην είμαστε κι αχάριστοι.. Απίστευτη τιμή,μπράβο που την πέτυχες αλλά μπράβο και στη Vodafone ότι και να λέμε... Ακόμα και εγώ που έχω ένα unlimited με 15.80€ ζήλεψα 😁 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. July 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2025 15 ώρες πριν, boban3 said: Στο δώσανε τόσο χώμα τιμή λόγω και προβλημάτων σήματος? Ναι ζήτησα λόγω χαμηλού σήματος να αποχωρήσω αζημίως. Τα συμβόλαια έληγαν τον Νοέμβριο. Εν το μεταξύ κανένας πάροχος δεν έχει καλό σήμα στο δρόμο που μένω..να ναι καλά το WiFi calling. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 (edited) On 21/7/2025 at 10:18 ΜΜ, George6633 said: Απίστευτη τιμή,μπράβο που την πέτυχες αλλά μπράβο και στη Vodafone ότι και να λέμε... Ακόμα και εγώ που έχω ένα unlimited με 15.80€ ζήλεψα 😁 13,23 εγώ για κάθε μία από τις 5 συνδέσεις,λόγω ενός προβλήματος στη σταθερή μου και με αφορμή το post του φίλου. Και εάν το καρτέλ δεν ανέβαζε τόσο τις τιμές στην καρτοκινητή, κάποια στιγμή θα αναγκαζονταν να προσφέρουν σωστές τιμες για τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Από την άλλη όντως μπράβο στη vodafone γιατί έχει μακράν την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών (ενίοτε και ο προσωπικός σύμβουλος βοηθάει αρκετά) Edited July 23, 2025 by boban3 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 Ο προσωπικός σύμβουλος πως βρίσκω ποιος είναι; Δεν μου είχαν πει κάτι. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 (edited) 33 minutes ago, dasnowy said: Ο προσωπικός σύμβουλος πως βρίσκω ποιος είναι; Δεν μου είχαν πει κάτι. Στο my Vodafone app πατάς κάτω δεξιά που λέει μενού και μετά προσωπικός σύμβουλος, εκεί θα βρεις το όνομα του και μπορείς να του στείλεις και μήνυμα.. Edited July 23, 2025 by kiriakos_tjet 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 Δεν μου έχει menu εμένα. Έχω android βέβαια. Θα δω και από το iPhone του πατέρα μου πιο μετά. Edit: ούτε εκεί βρήκα κάτι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 57 minutes ago, dasnowy said: Δεν μου έχει menu εμένα. Έχω android βέβαια. Θα δω και από το iPhone του πατέρα μου πιο μετά. Edit: ούτε εκεί βρήκα κάτι Πρέπει να κάνεις είσοδο με username και password..μήπως μπαίνεις χωρίς λογαριασμό με data; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 Ούτε εμένα έχει και είμαι business 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts