opmgls Δημ. August 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2025 1 hour ago, sgatzo said: Γενικά η vf πιάνει στο μεγαλύτερο μέρος της Αθήνας σήμα καλύτερο από τη cosmote. Το θέμα που θα έχεις είναι οι χαμηλότερες ταχύτητες στο ίντερνετ. Εκεί που η cosmote αν έχει καλό 5g βαράει 200+ η vf θα παίζει 20-40. Με βάση την τιμή και αυτά που δίνει και εφόσον δεν έχω τρελές απαιτήσεις από ταχύτητες επέλεξα vf. Ηράκλειο, Μεταμόρφωση Σεπόλια και Περιστέρι που κινούμαι πιάνει παντού για να στο γράψω και με ακριβή περιγραφή η vf. Στις ίδιες περιοχές σε πολλά τμήματα η πράσινη δυστυχώς δεν βγάζει ούτε γραμμή, ιδίως στις 3 πρώτες Και από την δικιά μου εμπειρία κάπως έτσι είναι τα πραγματα όπω τα γράφει ο @sgatzo 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. August 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2025 23 ώρες πριν, ddd13 said: Αυτό προσπαθώ να ζυγίσω αλλά δεν έχω εικόνα από τη Vodafone. Εντός Αθήνας με casual χρήση (όχι κάποιο βαρύ downloading) με βάση όσα ανέφερα παραπάνω μικρή δεν θα είναι η διαφορά στο σήμα; Δεν έχω μεγάλη εικόνα αλλά σε γενικές γραμμές παίζει παραπάνω από απλά οκ, ειδικά σε κεντρικά σημεία και αρτηρίες θα δεις και μεγάλες ταχύτητες πάνω από 500 Mbps, σε γειτονίες κλπ όχι και τόσο αλλά θα σε καλύπτει. Εξαρτάτε βέβαια και η περιοχή, πχ άνω νέα Σμύρνη σύνορα με Δάφνη και νέο κόσμο σέρνεται ενώ προς Φάληρο, Άγιο Δημήτριο παίζει πολύ καλά και πλατεία προς Συγγρού. Ενώ πχ Ίλιον, Περιστέρι, Πετρούπολη είναι απλά οκ στις γειτονιές μέσα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2025 On 1/8/2025 at 8:47 ΜΜ, ddd13 said: Καλησπέρα σας, Είμαι πολλά χρόνια στην Cosmote και σκέφτομαι να μεταφέρω τον αριθμό (εταιρικός) στη Vodafone. Μου έκαναν πρόταση για το Unlimited στα 14 ευρώ. Περιμένω και απο την Cosmote να με πάρουν για προσφορά (που με μια πρώτη επαφή γύρω στα 40 κατάλαβα οτι θα μου δώσουν το ίδιο), αλλά δεν νομίζω να φτάσει εκεί. Αν κάνω αίτηση φορητότητας ίσως ναι, αλλα αυτό δεν το ξέρω. Η ερώτηση μου είναι οτι αν τελικά έχω μεγάλη διαφορά στην τιμή και αξίζει να προχωρήσω στην Vodafone, πως είναι η κατάσταση με το σήμα και την ταχύτητα? - Κυρίως εντός αστικού ιστού - Αθήνα κέντρο είμαι κατά 90%. - Κάποια ταξίδια το χρόνο εντός Ευρωπαικής Ένωσης - Σε νησιά η σε μέρη δημοφιλή για διακοπές π.χ.εντός Ελλάδος 2-3 φορές το χρόνο. Θα δω κάποια σημαντική αρνητική διαφορά η είναι μικρές οι διαφορές πλέον για τέτοια χρήση? Κυρίως το εντός Αθήνας με νοιάζει. Αν τώρα για ένα ταξίδι κάπου έχει καλύτερη κάλυψη η Cosmote μπορώ να έχω μια esim μέσα και να την φορτώσω με data. Γνώμη μου πας στη Vodafone… έχω unlimited ως ιδιώτης και πλέον το περνάω έξοδα στην ατομική μου(αγρότης). Αυτή τη περίοδο κινούμαι μεταξύ Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Πιερίας και στον Έβρο. Η Vodafone σε όλες τις περιοχές είναι αξιοπρεπής καθώς και σε εθνικές οδούς. Δηλαδή σήμα έχεις ίσως καλύτερο από Cosmote αλλά δεν θα έχεις ταχύτητες. Δηλαδή θα παίζεις με 20-50Mbps μέσο όρο εν κινήσει, άλλες φορές και 10Mbps ή 90-100Mbps και πάνω. Τώρα στις κλήσεις, γενικά είναι ΟΚ, αν έχεις κακό σήμα μπορεί να πέσει η κλήση και να ξανά καλέσεις τον συνομιλητή σου. Για εμένα παίρνεις την προσφορά με 14€, και ένα καρτοκινητό Cosmote backup. 8 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2025 Καλημέρα Πήγα στο κατάστημα Vodafone στο κέντρο του Βόλου στη Δημητριάδος (εκεί με τα 3 καταστήματα δίπλα Nova, Cosmote, Vodafone). Ζήτησα ενα καρτοκινητό CU (για να τεστάρω γύρω γύρω το δίκτυο από περιέργεια, μου ζήτησαν 25€ για πακέτο σύνδεσης. Τους είπα θέλω το πακέτο με τα 13€ αλλά το επέμεναν. Ε τελικά έφυγα. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά, χαρούμενο 2030 από το λιμάνι του Βόλου 😃 6 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2025 17 minutes ago, elkons said: Καλημέρα Πήγα στο κατάστημα Vodafone στο κέντρο του Βόλου στη Δημητριάδος (εκεί με τα 3 καταστήματα δίπλα Nova, Cosmote, Vodafone). Ζήτησα ενα καρτοκινητό CU (για να τεστάρω γύρω γύρω το δίκτυο από περιέργεια, μου ζήτησαν 25€ για πακέτο σύνδεσης. Τους είπα θέλω το πακέτο με τα 13€ αλλά το επέμεναν. Ε τελικά έφυγα. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά, χαρούμενο 2030 από το λιμάνι του Βόλου 😃 Γιατί δεν παίρνεις nova? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2025 3 minutes ago, Gv2008 said: Γιατί δεν παίρνεις nova? Α όντως. Αύριο θα δω γιατί έχω φύγει ήδη για Αιγαίο. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2025 13 ώρες πριν, elkons said: Καλημέρα Πήγα στο κατάστημα Vodafone στο κέντρο του Βόλου στη Δημητριάδος (εκεί με τα 3 καταστήματα δίπλα Nova, Cosmote, Vodafone). Ζήτησα ενα καρτοκινητό CU (για να τεστάρω γύρω γύρω το δίκτυο από περιέργεια, μου ζήτησαν 25€ για πακέτο σύνδεσης. Τους είπα θέλω το πακέτο με τα 13€ αλλά το επέμεναν. Ε τελικά έφυγα. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά, χαρούμενο 2030 από το λιμάνι του Βόλου 😃 Όποιος θυμάται το είχα γράψει πριν κανένα εξάμηνο.. ######## προσοχη εδώ https://techmaniacs.gr/h-vodafone-prototypei-arnitikos-kai-pali-ypoyli-chreosi-5-eyro-sti-statheri/?fbclid=IwQ0xDSwL92i9leHRuA2FlbQIxMQABHlHCoEQ8ACu5mkBJTyTp4WO_53BATrjqz0Ktv7-s38fha3KLctMVUVdB8dxF_aem_Wo4KEvrYEz3aByXjInfcTA 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. August 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2025 Καλησπέρα! Θέλει η μητέρα μου να γραφτεί σε κάποιο πρόγραμμα που να έχει απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, internet και επίσης δωρεάν συσκευή. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα; Με το τηλέφωνο και τα bots δεν βγάζεις άκρη. Πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθώ κάποιο κατάστημα; Ευχαριστώ. 3 Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2025 1 hour ago, skiabox said: Καλησπέρα! Θέλει η μητέρα μου να γραφτεί σε κάποιο πρόγραμμα που να έχει απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, internet και επίσης δωρεάν συσκευή. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα; Με το τηλέφωνο και τα bots δεν βγάζεις άκρη. Πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθώ κάποιο κατάστημα; Ευχαριστώ. Διαφημίζει η τηλεόραση το Red Unlimited με λίγο πιο κάτω από 40 ευρώ με δώρο το Samsung A56 5G η το Redmi Note 14 pro+ 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus51 Δημ. August 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2025 Καλησπέρα... βρήκα μια προσφορά στο fb για 15 ευρώ απεριόριστα όλα δηλαδή ομιλία και Ίντερνετ... άφησα τηλέφωνο για επικοινωνία και όντως με πήρε μια κοπέλα η οποία μου είπε ότι όντως είναι 15 ευρώ αλλά για ένα χρόνο? Σε καμία άλλη διαφήμιση δε το έχω δεί τόσο χαμηλά και για ένα χρόνο. Μήπως είναι τίποτα απάτη.η εταιρεία δε είναι και τόσο δραστήρια από ότι είδα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2025 54 minutes ago, gus51 said: Καλησπέρα... βρήκα μια προσφορά στο fb για 15 ευρώ απεριόριστα όλα δηλαδή ομιλία και Ίντερνετ... άφησα τηλέφωνο για επικοινωνία και όντως με πήρε μια κοπέλα η οποία μου είπε ότι όντως είναι 15 ευρώ αλλά για ένα χρόνο? Σε καμία άλλη διαφήμιση δε το έχω δεί τόσο χαμηλά και για ένα χρόνο. Μήπως είναι τίποτα απάτη.η εταιρεία δε είναι και τόσο δραστήρια από ότι είδα. Ο ανταγωνισμός δινει απεριοριστα ολα με 12 κ 8 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. August 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2025 1 ώρα πριν, gus51 said: Καλησπέρα... βρήκα μια προσφορά στο fb για 15 ευρώ απεριόριστα όλα δηλαδή ομιλία και Ίντερνετ... άφησα τηλέφωνο για επικοινωνία και όντως με πήρε μια κοπέλα η οποία μου είπε ότι όντως είναι 15 ευρώ αλλά για ένα χρόνο? Σε καμία άλλη διαφήμιση δε το έχω δεί τόσο χαμηλά και για ένα χρόνο. Μήπως είναι τίποτα απάτη.η εταιρεία δε είναι και τόσο δραστήρια από ότι είδα. Μήπως η εταιρεία που μίλησες λεγόταν "κέντρο καρτοκινητής";; 51 minutes ago, VIPdriver said: Ο ανταγωνισμός δινει απεριοριστα ολα με 12 κ 8 Ποιο εννοείς; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus51 Δημ. August 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2025 6 minutes ago, cu2goup said: Μήπως η εταιρεία που μίλησες λεγόταν "κέντρο καρτοκινητής";; Ποιο εννοείς; Λέγεται mobilus ή κάτι τέτοιο.στο φβ το είδα.απλως αυτή έχει να διαφημίσει προσφορά για κινητά από το 2020 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2025 30 minutes ago, cu2goup said: Ποιο εννοείς; Frog κ vipq 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. August 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2025 1 minute ago, VIPdriver said: Frog κ vipq Έχει η frog την προσφορά αυτή τη στιγμή;;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2025 3 ώρες πριν, cu2goup said: Έχει η frog την προσφορά αυτή τη στιγμή;;; Δεν ξέρω. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. August 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2025 Με πήραν σήμερα από τη vodafone μετά την αίτηση φορητότητας και του τελευταίου κινητού και μόλις το σήκωσα το έκλεισαν. Με έχουν βαρεθεί μάλλον. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos2019 Δημ. August 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2025 Unlimited data & κλήσεις & 6000 sms, τελική τιμή 15 ευρώ/μήνα. Για πείτε εντυπώσεις. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2025 9 minutes ago, rebelos2019 said: Unlimited data & κλήσεις & 6000 sms, τελική τιμή 15 ευρώ/μήνα. Για πείτε εντυπώσεις. Πολύ καλή τιμή εαν χρειαζεσαι πολλη ομιλία και πολλά data. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos2019 Δημ. August 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2025 54 minutes ago, VIPdriver said: Πολύ καλή τιμή εαν χρειαζεσαι πολλη ομιλία και πολλά data. Κανένα από τα δύο να είμαι ειλικρινής. 20 γιγα περίπου το μήνα χρειάζομαι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2025 2 minutes ago, rebelos2019 said: Κανένα από τα δύο να είμαι ειλικρινής. 20 γιγα περίπου το μήνα χρειάζομαι. Εγω είμαι υπερ της καρτοκινητής. Αυτη τη στιγμη τρέχει προσφορά ετήσιου προπληρωμενου cu με κόστος περίπου 8€/μηνα και παίρνεις απερ ομιλία, 300gb κ καποια σμσ. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos2019 Δημ. August 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2025 3 minutes ago, VIPdriver said: Εγω είμαι υπερ της καρτοκινητής. Αυτη τη στιγμη τρέχει προσφορά ετήσιου προπληρωμενου cu με κόστος περίπου 8€/μηνα και παίρνεις απερ ομιλία, 300gb κ καποια σμσ. Έχεις κάποιο λινκ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. August 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2025 1 hour ago, rebelos2019 said: Unlimited data & κλήσεις & 6000 sms, τελική τιμή 15 ευρώ/μήνα. Για πείτε εντυπώσεις. Νέα γραμμή; φορητότητα; συνδυασμός με σταθερό; Ότι και συμβαίνει από τα παραπάνω καταπληκτική προσφορά. 2 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos2019 Δημ. August 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2025 Just now, terkos2 said: Νέα γραμμή; φορητότητα; συνδυασμός με σταθερό; Ότι και συμβαίνει από τα παραπάνω καταπληκτική προσφορά. Πρόταση ανανέωσης ύστερα από φορητότητα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. August 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2025 2 minutes ago, rebelos2019 said: Πρόταση ανανέωσης ύστερα από φορητότητα. Ανανέωση και φορητότητα γίνεται; 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts