Jump to content

skiabox

Members
  • Δημοσιεύσεις

    520
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Συσκευή

  • Συσκευή
    Samsung S22+

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Λάρισα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

skiabox's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Συνεπώς από ότι καταλαβαίνω δεν μπορείς ακόμα στην cosmote να βγεις έξώ μόνο με το ρολόι σου (Apple ή Samsung) σωστά;
  2. skiabox

    Nova eSIM

    Εχουμε κανέναν χρήστη του forum με galaxy watch 6 lte να μας πει αν μπορεί με αυτήν την esim της nova να βγει έξω χωρίς το κινητό του;
  3. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να αντικαταστήσω την default lock screen που θέλει δακτυλικά του samsung s22+ με κάποια 3rd παρτυ εφαρμογή που να έχει μεγαλύτερη επιτυχία στο ξεκλείδωμα με το αποτύπωμα; Επειδή έχω δει σε εφαρμογές ότι δουλεύει μια χαρά το ξεκλείδωμα, συνεπώς είναι καθαρά θέμα κακού προγραμματισμού των developers της samsung και όχι θέμα hardware, έλεγα μήπως υπάρχει κάποια εναλακτική για την lock screen.
  4. Ικανοποιημένος γενικά με την συσκευή εκτός από τα τραγικά δακτυλικά lock και την ανύπαρκτη lock με face. Μάλιστα είναι καθαρά θέμα των developers της samsung καθώς σε 3rd party εφαρμογές δουλεύουν μια χαρά τα δακτυλικά.
  5. skiabox

    Nova eSIM

    Ας μας πει κάποιος αν κατάφερε να ενεργοποιήσει nova esim σε καινούριο αριθμό μόνο σε ρολόι και να βγαίνει μόνο με το ρολόι έξω και να έχει και κλήσεις και Internet. Επειδή δεν το παρέχει κανείς στην Ελλάδα ακόμα αυτό κρατάω μικρό καλάθι. Ενα καλό δείγμα για το αν είναι ακόμα μια απάτη είναι αν πουλάνε επίσημα σε μαγαζί τους ρολόι lte μόνο του με δικιά τους esim.
  6. skiabox

    Nova eSIM

    Παιδιά είναι κανονική esim ή είναι ακόμα μια απάτη από αυτές που έχουμε συνηθίσει μεχρι στιγμής από τους παρόχους μας; Δηλαδη θα μπορέσω να εμεργοποιησω μια τέτοια στο Samsung Galaxy 4 lte version;Τα προηγούμενα 2 χρόνια οι άλλοι 2 πάροχοι δεν μπόρεσαν να μου προσφέρουν τη δυνατότητα να μπορώ να βγαίνω έξω μόνο με το ρολόι μου χωρίς κινητό.
  7. Εχουμε κανένα νέο για το αν θα δώσουν οι Ελληνικοί πάροχοι esim επιτέλους και για ρολόγια; Προσέξτε μην μου απαντήσει κάποιος ότι εμένα μου δουλεύει. Επίσημα λέμε και να τα πουλάνε και οι ίδιοι οι πάροχοι τα ρολόγια(που δεν γίνεται μέχρι στιγμής γιατί δεν υπάρχει επίσημα).
  8. Αρα δεν είναι για Ελλάδα ακόμα.
  9. Πήραμε και το καινούριο one ui. Εγώ έβαλα και black theme.
  10. Έχουμε κανένα νέο για πραγματική ανεξάρτητη esim σε ρολόι που να παίζει;Γιατί στην Ελλάδα μόνο με ρολόι δεν μπορείς να βγεις έξω και να κανείς ή να δεχτείς κλήσεις χωρίς να κουβαλάς και κινητό.
  11. Εχω την εντύπωση επειδή το link ήταν σε site με σημερινή ημερομηνία ότι ίσως είναι καινούριο. Τελικά είχε ημερομηνία το άρθρο από το 2020 !
  12. Παιδιά αυτό το έχετε δει; https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/multisim_new.html
  13. @eleco Και όμως υπάρχουν ρολόγια που δέχονται φυσική sim. Μπες στο amazon.de να δεις. Φαντάσου τι τριτοκοσμικούς παρόχους κινητής που έχουν που έχουν γράψει στα παλιά τους υποδήματα μια ολόκληρη κατηγορία προιόντων.
  14. Μα και η σειρά 4 lte φτιάχθηκε για χρήση μόνο με esim. Δεν έχει slot να βάλεις φυσική κάρτα.
  15. Κάτσε εννοείς ότι μόνο αυτά που πουλάνε αυτοί μήπως είναι συμβατά; Γιατί εγώ εδώ βλέπω ένα ομιχλώδες τοπίο στα smart watches με lte εδώ και χρόνια.
×
×
  • Create New...