VIPdriver Δημ. August 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2025 4 minutes ago, rebelos2019 said: Έχεις κάποιο λινκ; https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/online/?step=sim Η 3η προσφορα. Εαν εισαι ηδη βονταφον, θα πρέπει να κάνεις 2πλη φορητοτητα, ή παίρνεις νέο νούμερο. Περίπου αντίστοιχη προσφορά εχουν κ τα καρτοκινητά της νοβα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos2019 Δημ. August 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2025 Just now, terkos2 said: Ανανέωση και φορητότητα γίνεται; Δεν το εξέφρασα καλά μάλλον. Το συμβόλαιό μου έληγε τον Νοέμβριο. Έκανα αίτηση φορητότητας. Και δέχθηκα την αντιπρόταση αυτή. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. August 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2025 (edited) 6 minutes ago, rebelos2019 said: Δεν το εξέφρασα καλά μάλλον. Το συμβόλαιό μου έληγε τον Νοέμβριο. Έκανα αίτηση φορητότητας. Και δέχθηκα την αντιπρόταση αυτή. Ωραίος, πολύ τα γουστάρω κάτι τέτοια. Ποια ήταν πριν η τιμή; Edited August 12, 2025 by terkos2 4 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos2019 Δημ. August 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2025 5 minutes ago, terkos2 said: Ωραίος, πολύ τα γουστάρω κάτι τέτοια. Ποια ήταν πριν η τιμή; 16.88 τα 20 γιγα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. August 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2025 Και μείωση τιμής και απεριόριστα. Είσαι Θεός τότε. 4 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. August 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2025 Καλησπερα. Εχει κανεις καποιο τηλεφωνο μηπως παρω καλη τιμη για μετατροπη vodafone cu σε συμβολαιο ολα απεριοριστα? Επισης εχει η vodafone στα συμβολαια περιορισμο στην ταχυτητα? Γιατι γιαυτο ακριβως θελω να φυγω απο το cu επειδη καταναλωνω πολλα γιγα καθε μηνα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2025 2 ώρες πριν, spoukos said: Καλησπερα. Εχει κανεις καποιο τηλεφωνο μηπως παρω καλη τιμη για μετατροπη vodafone cu σε συμβολαιο ολα απεριοριστα? Επισης εχει η vodafone στα συμβολαια περιορισμο στην ταχυτητα? Γιατι γιαυτο ακριβως θελω να φυγω απο το cu επειδη καταναλωνω πολλα γιγα καθε μηνα. Δοκίμασε να εισάγεις τον αριθμό σου στην ιστοσελίδα της Vodafone να σε καλέσουν για προσφορά. Θα σε συνδέσουν εκεί κατευθείαν στο τμήμα προσφορών και μπορείς να τους εξηγήσεις ώστε να λάβεις μια καλή προσφορά. Όχι δεν έχει στα συμβόλαια κάποιον περιορισμό στα απεριόριστα δεδομένα εντός Ελλάδας, μόνο στα καρτοκινητά. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2025 12 ώρες πριν, spoukos said: Καλησπερα. Εχει κανεις καποιο τηλεφωνο μηπως παρω καλη τιμη για μετατροπη vodafone cu σε συμβολαιο ολα απεριοριστα? Επισης εχει η vodafone στα συμβολαια περιορισμο στην ταχυτητα? Γιατι γιαυτο ακριβως θελω να φυγω απο το cu επειδη καταναλωνω πολλα γιγα καθε μηνα. Δεκ έχει κανέναν περιορισμό στα συμβόλαια. Βάλε στην ιστοσελίδα το νούμερο και θα σε καλέσουν 13 ώρες πριν, rebelos2019 said: Πρόταση ανανέωσης ύστερα από φορητότητα. Προχώρησε το Παιδιά από σήμερα και για 9 ημέρες έχει έχει βγάλει καρτοσυμβόλαιο με απεριόριστη ομιλία και 3 GB και δώρο 100 GB για 12 μήνες και συμμετοχή στην κλήρωση για ένα IPhone 16 μόνο με 9,90 ευρώ τον μήνα. Ισχύει για μετατροπή από καρτοκινητό σε καρτοσυμβόλαιο 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. August 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2025 (edited) Καλησπέρα και πάλι. Ξέρει κανείς με πια courier στέλνουν τις κάρτες σιμ και τα χαρτιά για τα συμβόλαια; Επίσης αν ξέρει κάποιος που έχει εμπειρία πόσες μέρες παίρνει να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο μετά από την επικοινωνία για την συμφωνία; Edited August 13, 2025 by spoukos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. August 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2025 Λογικά σε 24 ώρες αφού γίνει η υπογραφή. Στέλνουν χαρτιά ακόμα; Νομίζω πως πλέον στέλνουν μόνο μήνυμα με λινκ είτε για ανανέωση είτε για νέα σύνδεση. Εντός Αττικής την τελευταία φορά είχαν έρθει με svuum. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2025 27 minutes ago, Arinos said: Λογικά σε 24 ώρες αφού γίνει η υπογραφή. Στέλνουν χαρτιά ακόμα; Νομίζω πως πλέον στέλνουν μόνο μήνυμα με λινκ είτε για ανανέωση είτε για νέα σύνδεση. Εντός Αττικής την τελευταία φορά είχαν έρθει με svuum. Και Θεσσαλονίκη svuum 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus51 Δημ. August 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2025 On 13/8/2025 at 3:18 ΠΜ, elkons said: Δοκίμασε να εισάγεις τον αριθμό σου στην ιστοσελίδα της Vodafone να σε καλέσουν για προσφορά. Θα σε συνδέσουν εκεί κατευθείαν στο τμήμα προσφορών και μπορείς να τους εξηγήσεις ώστε να λάβεις μια καλή προσφορά. Όχι δεν έχει στα συμβόλαια κάποιον περιορισμό στα απεριόριστα δεδομένα εντός Ελλάδας, μόνο στα καρτοκινητά. Πάρε αυτό το τηλέφωνο είναι εξωτερικός συνεργάτης, δίνει όλα απεριόριστα με 15 ευρώ...+30 21 0418 4126 HRS MOBILE A.E Θα φτιάξω για ένα νούμερο που έχω cu. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. August 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2025 2 ώρες πριν, gus51 said: Πάρε αυτό το τηλέφωνο είναι εξωτερικός συνεργάτης, δίνει όλα απεριόριστα με 15 ευρώ...+30 21 0418 4126 HRS MOBILE A.E Θα φτιάξω για ένα νούμερο που έχω cu. Πήρα το ίδιο στα 12€ με απαλλαγή χθες. Έβαλα το κινητό μου στο σάιτ και με πήραν. Μαζί με σταθερό 300mbps 19 και κάτι τον μήνα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. August 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2025 6 minutes ago, spoukos said: Πήρα το ίδιο στα 12€ με απαλλαγή χθες. Έβαλα το κινητό μου στο σάιτ και με πήραν. Μαζί με σταθερό 300mbps 19 και κάτι τον μήνα 19 ευρώ 300 mbps? Με gigabyte voucher υποθέτω .Εξαιρετικές τιμές σε συνδιασμο με την τιμή κινητής. Σε ένα γρήγορα γκουγκλαρισμα βέβαια πολλές κακές κριτικές για τον εν λόγω συνεργάτη. Από τη στιγμή όμως που λαμβάνετε ξεκάθαρες συμβάσεις με τα ποσά που αναφέρεται είναι μια χαρά deals και αποδεικνύει περίτρανα τα περιθώρια που έχει το καρτέλ για καλύτερες τιμές και υπηρεσίες. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus51 Δημ. August 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2025 12 minutes ago, boban3 said: 19 ευρώ 300 mbps? Με gigabyte voucher υποθέτω .Εξαιρετικές τιμές σε συνδιασμο με την τιμή κινητής. Σε ένα γρήγορα γκουγκλαρισμα βέβαια πολλές κακές κριτικές για τον εν λόγω συνεργάτη. Από τη στιγμή όμως που λαμβάνετε ξεκάθαρες συμβάσεις με τα ποσά που αναφέρεται είναι μια χαρά deals και αποδεικνύει περίτρανα τα περιθώρια που έχει το καρτέλ για καλύτερες τιμές και υπηρεσίες. Συγγνώμη αλλά διάβασα κριτικές στο γκουγκλ και είδα ότι όντως είναι κακες και μιλάνε σαν να πληρώνουν τη ίδια εταιρεία και ότι δε έχει σήμα...καλά με τη βονταφον δε έχουμε να κάνουμε και εκεί θα πληρώνουμε μέσα από την εφαρμογή? Δε έχω στείλει ακόμη ταυτότητα αν και υπέγραψα το συμβόλαιο. Τι είναι όπως παλιά η cyta ; ή απλώς εξωτερικός συνεργάτης; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. August 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2025 (edited) 19 minutes ago, boban3 said: 19 ευρώ 300 mbps? Με gigabyte voucher υποθέτω .Εξαιρετικές τιμές σε συνδιασμο με την τιμή κινητής. Σε ένα γρήγορα γκουγκλαρισμα βέβαια πολλές κακές κριτικές για τον εν λόγω συνεργάτη. Από τη στιγμή όμως που λαμβάνετε ξεκάθαρες συμβάσεις με τα ποσά που αναφέρεται είναι μια χαρά deals και αποδεικνύει περίτρανα τα περιθώρια που έχει το καρτέλ για καλύτερες τιμές και υπηρεσίες. Εγώ την προσφορά την πήρα από την ίδια την Vodafone από το vodafone.gr έβαλα το τηλ και με πηραν. Με το voucher φυσικα 6 ώρες πριν, Arinos said: Λογικά σε 24 ώρες αφού γίνει η υπογραφή. Στέλνουν χαρτιά ακόμα; Νομίζω πως πλέον στέλνουν μόνο μήνυμα με λινκ είτε για ανανέωση είτε για νέα σύνδεση. Εντός Αττικής την τελευταία φορά είχαν έρθει με svuum. Εννοώ πόσο καιρό παίρνει από την ώρα που συμφωνήσαμε από το τηλέφωνο δηλαδή για να τα στείλουν μέσω κούριερ κλπ. Χθες το μεσημέρι συμφώνησα και δεν έχω καμία ενημέρωση για το τι γίνεται. Εντάξει δε περιμένω μέχρι τη Δευτέρα να έχω εξέλιξη απλώς ρωτάω για να γνωρίζω ποτέ περίπου θα ολοκληρωθεί για να δω αν χρειαστεί να βάλω κάρτα στον αριθμό που θα κάνω φορητότητα γιατί είναι καρτοκινητο τώρα Edited August 14, 2025 by spoukos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. August 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2025 28 minutes ago, spoukos said: Εγώ την προσφορά την πήρα από την ίδια την Vodafone από το vodafone.gr έβαλα το τηλ και με πηραν. Με το voucher φυσικα Στο site της vodafone πάντως η τιμή που αναφέρει για 300 Mbps είναι 25,95 ευρώ. Ακόμα και με smart readiness θα πήγαινε 2 ευρώ πιο κάτω.Το 19 ευρώ εξαιρετικό! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. August 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2025 Μου ήρθε μήνυμα για να κάνω το cu καρτοπρογραμμα με 9.90. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος άλλος έχει καρτοπρογραμμα τα data που περισσεύουν από τον προηγούμενο μήνα προστίθενται στον επόμενο ή μετά τους 12 μήνες θα είμαι μόνο με 3gb κάθε μήνα; Δεν κάνω πολύ μεγάλη χρήση αλλά και τα 3gb δεν μου αρκούν. Η τιμή πάντως είναι καλή. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus51 Δημ. August 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2025 1 hour ago, gus51 said: Συγγνώμη αλλά διάβασα κριτικές στο γκουγκλ και είδα ότι όντως είναι κακες και μιλάνε σαν να πληρώνουν τη ίδια εταιρεία και ότι δε έχει σήμα...καλά με τη βονταφον δε έχουμε να κάνουμε και εκεί θα πληρώνουμε μέσα από την εφαρμογή? Δε έχω στείλει ακόμη ταυτότητα αν και υπέγραψα το συμβόλαιο. Τι είναι όπως παλιά η cyta ; ή απλώς εξωτερικός συνεργάτης; Κάτι άλλο το split bill όπως το γκουγκλαρα λέει ότι είναι όταν έχεις εταιρικό λογαριασμό να βάζεις κάποιο όριο ώστε αν ξεπερνιέται να το πληρώνει ο χρήστης... δηλαδή αυτά τα 15 ευρώ συμβόλαιο είναι εταιρικό καί όχι για ιδιώτη.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2025 25 minutes ago, gus51 said: Κάτι άλλο το split bill όπως το γκουγκλαρα λέει ότι είναι όταν έχεις εταιρικό λογαριασμό να βάζεις κάποιο όριο ώστε αν ξεπερνιέται να το πληρώνει ο χρήστης... δηλαδή αυτά τα 15 ευρώ συμβόλαιο είναι εταιρικό καί όχι για ιδιώτη.. Μπορείς αν ενδιαφέρεσαι να βάλεις το νούμερο σου στην ιστοσελίδα και να σε πάρουν τηλέφωνο και να τα ρωτήσεις όλα. Στην επίσημη σελίδα της Vodafone εννοώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2025 1 hour ago, Lyricmyth19 said: Μου ήρθε μήνυμα για να κάνω το cu καρτοπρογραμμα με 9.90. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος άλλος έχει καρτοπρογραμμα τα data που περισσεύουν από τον προηγούμενο μήνα προστίθενται στον επόμενο ή μετά τους 12 μήνες θα είμαι μόνο με 3gb κάθε μήνα; Δεν κάνω πολύ μεγάλη χρήση αλλά και τα 3gb δεν μου αρκούν. Η τιμή πάντως είναι καλή. Δεν προστίθενται. 3 ανά μήνα, τα υπόλοιπα που μένουν χάνονται 5 ώρες πριν, gus51 said: Πάρε αυτό το τηλέφωνο είναι εξωτερικός συνεργάτης, δίνει όλα απεριόριστα με 15 ευρώ...+30 21 0418 4126 HRS MOBILE A.E Θα φτιάξω για ένα νούμερο που έχω cu. Η σύνδεση σας ανήκει σε αυτούς (κάνετε μεταβίβαση) και εσείς δε μπορείτε ούτε SIM να αλλάξετε. Πληρώνετε σε αυτούς κάθε μήνα το ποσό που σας στέλνουν. 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus51 Δημ. August 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2025 7 ώρες πριν, paanos said: Δεν προστίθενται. 3 ανά μήνα, τα υπόλοιπα που μένουν χάνονται Η σύνδεση σας ανήκει σε αυτούς (κάνετε μεταβίβαση) και εσείς δε μπορείτε ούτε SIM να αλλάξετε. Πληρώνετε σε αυτούς κάθε μήνα το ποσό που σας στέλνουν. Ναι το είδα λίγο αργά είδα και τις κριτικές και κατάλαβα τι συμβαίνει... Είμαι λίγο τυχερός μιας και έστειλα το συμβόλαιο αλλά όχι τη ταυτότητα και δε ενεργοποιηθηκα ακόμη και τούς έστειλα εμαιλ για ακύρωση του συμβολαιου. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. August 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2025 22 ώρες πριν, spoukos said: Εννοώ πόσο καιρό παίρνει από την ώρα που συμφωνήσαμε από το τηλέφωνο δηλαδή για να τα στείλουν μέσω κούριερ κλπ. Χθες το μεσημέρι συμφώνησα και δεν έχω καμία ενημέρωση για το τι γίνεται. Εντάξει δε περιμένω μέχρι τη Δευτέρα να έχω εξέλιξη απλώς ρωτάω για να γνωρίζω ποτέ περίπου θα ολοκληρωθεί για να δω αν χρειαστεί να βάλω κάρτα στον αριθμό που θα κάνω φορητότητα γιατί είναι καρτοκινητο τώρα Συνήθως την επόμενη εργάσιμη την έχουν στείλει στην courier, πιστεύω μέχρι Τρίτη θα πρέπει να έχεις λάβει και άντε Τετάρτη το πολύ να έχει ενεργοποιηθεί αν όχι νωρίτερα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. August 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 On 12/8/2025 at 10:50 ΜΜ, VIPdriver said: https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/online/?step=sim Η 3η προσφορα. Εαν εισαι ηδη βονταφον, θα πρέπει να κάνεις 2πλη φορητοτητα, ή παίρνεις νέο νούμερο. Περίπου αντίστοιχη προσφορά εχουν κ τα καρτοκινητά της νοβα Μια ερώτηση, τα 300Gb είναι κάθε μήνα, σωστά; 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 1 ώρα πριν, terkos2 said: Μια ερώτηση, τα 300Gb είναι κάθε μήνα, σωστά; Οι παροχές ανανεώνονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες για 12 μήνες. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts